Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsia egw giati den niw8w tipota?? Oi prosagwgoi den me ponane pleon kai h mesh tipota..

To vasiko mou provlhma einai oti eimai trupia kai trexw ooolh thn wra gia pipi kai gia na gurisw ston upno mou 8elw gerano! O mikros kineitai polu akoma opote h exei kapoio xwro h arxizei na ta pairnei sto kranio! Eidwmen!

Ka8olou den 8a xalage an erxotan liges meroules nwritera padws..etsi metaxu 15-18/12..polu 8a m'arese! Akous beboulino ti leei h mama? :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Βλέπω είχαμε κι άλλα γεννητούρια μες στο ΣΚ!!

Σοφάκι να σου ζήσουν τα μοντελάκια σου!!Όλα θα πάνε καλά και μόλις γυρίσετε σπίτι σας,τότε αρχίζουν τα καλύτερα!!

Εγώ συσπάσεις δεν έχω καθόλου νομίζω,πονάω πολύ όμως χαμηλά,σα σουβλιές,δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...

Έκλεισα ραντεβού στη Βιοιατρική για υπέρηχο την Τετάρτη,δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 9/12 που θα πάω στο γιατρό,θέλω να ξέρω πού βρίσκεται η μικρή,πόσο βάρος έχει πάρει,γενικά το τι γίνεται μες στην κοιλιά μου.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε πολύ πιπί θέλω να κάνω,ούτε η μέση μου πονάει,ούτε το στήθος μου έχει πρηστεί...Μάλλον έχω πολύ καιρό ακόμα ε??

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Lucy δεν είμαι, απλά με πονάει ο λαιμός μου και θα ξεκινήσω τα γνωστά γιατροσόφια μπας και γλυτώσω!!!! THANXXX

Κάθε μέρα όνειρα σχετικά με τη γέννα βλέπω βρε κορίτσια, εκτός απο τα υπολοιπα αγχωτικά-κουλά που βλέπω ανέκαθεν (σήμερα είδα οτι είχα κλειστεί σε ένα ασανσέρ :D) Εσείς τι βλέπετε στον ύπνο σας;;;

Ευτυχώς! Εγώ φτερνίζομαι που και που και ανησυχώ... Αλλά επειδή είμαι και αλλεργική στα πάντα, μάλλον αλλεργία είναι. Δεν έχω τίποτα άλλο...

Εγώ είδα πρόσφατα ότι έπεσε η μεγάλη μου κόρη από το μπαλκόνι...:( Το νέο μωράκι δεν το ονειρεύομαι καθόλου...

Αυτόν τον καιρό με ταλαιπωρούν πολύ πόνοι στη λεκάνη και με χτυπάει ένα νεύρο στο πόδι. Πολύ έντονοι πόνοι όμως... Επίσης προχτές άρχισα να νιώθω έντονους πόνους αριστερά χαμηλά στην κοιλιά (σαν πόνους περιόδου) κάθε 4-5 λεπτά και ανησύχησα. Πήρα τον γιατρό αλλά δεν το σήκωνε :mad: Τελικά μου πέρασαν μετά από 3 τέταρτα περίπου...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σοφάκι να σου ζήσουν τα μοντελάκια σου!!Όλα θα πάνε καλά και μόλις γυρίσετε σπίτι σας,τότε αρχίζουν τα καλύτερα!!

Εγώ συσπάσεις δεν έχω καθόλου νομίζω,πονάω πολύ όμως χαμηλά,σα σουβλιές,δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...

Έκλεισα ραντεβού στη Βιοιατρική για υπέρηχο την Τετάρτη,δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 9/12 που θα πάω στο γιατρό,θέλω να ξέρω πού βρίσκεται η μικρή,πόσο βάρος έχει πάρει,γενικά το τι γίνεται μες στην κοιλιά μου.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε πολύ πιπί θέλω να κάνω,ούτε η μέση μου πονάει,ούτε το στήθος μου έχει πρηστεί...Μάλλον έχω πολύ καιρό ακόμα ε??

Ή απλά είσαι πολύ τυχερούλα και δεν θα υποδεχτείς την κορούλα σου άυπνη με μαύρους κύκλους, όπως οι περισσότερες!!!!!!!

Αχ ρε ΦΑΜούλα,εσύ γεννάς μεθαύριο,γι'αυτό το λες....

Η αλήθεια είναι πως κοιμάμαι πολύ καλά,δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό,δε θα έπρεπε να με πιάνει και μένα συχνά πιπί???Πονάκια στη λεκάνη και στην κοιλιά έχω αλλά μόνο αυτό...

oCxsp2.png

Pote den xereis vre doraki!

Opws leei kai to tikeraki sou mhpws ir8e h stigmh na valete ta megala mesa??? :P

Egw padws an den douleua, 8a ekmetaleuomoun olh auth thn elleipsh ponwn klp kai 8a koimoooomoun..h 8a ekana voltes..kai 8a teleiwna to Xmas shopping mou :)

Αχ ρε ΦΑΜούλα,εσύ γεννάς μεθαύριο,γι'αυτό το λες....

Η αλήθεια είναι πως κοιμάμαι πολύ καλά,δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό,δε θα έπρεπε να με πιάνει και μένα συχνά πιπί???Πονάκια στη λεκάνη και στην κοιλιά έχω αλλά μόνο αυτό...

Μήπως η ουροδόχος κύστη σου είναι σε σημείο που δεν πολυπιέζεται από την μπεμπούλα????...Αλλά αυτές τις απορίες μόνο η Αλέκα ή γιατρός πρεπει να τις λύνει!!! Αν σε προβληματίζει πάντως η μη ύπαρξη συχνοουρίας, γιατί δεν επικοινωνείς με τον γυναικολόγο σου??? Όχι να είσαι χορτάτη από τον ύπνο αλλά να είσαι και στην τσίτα!!! Κρίμα είναι...

Διαφημίσεις

Μήπως η ουροδόχος κύστη σου είναι σε σημείο που δεν πολυπιέζεται από την μπεμπούλα????...Αλλά αυτές τις απορίες μόνο η Αλέκα ή γιατρός πρεπει να τις λύνει!!! Αν σε προβληματίζει πάντως η μη ύπαρξη συχνοουρίας, γιατί δεν επικοινωνείς με τον γυναικολόγο σου??? Όχι να είσαι χορτάτη από τον ύπνο αλλά να είσαι και στην τσίτα!!! Κρίμα είναι...

Kati tetoio 8a einai kale! Eipame na agxwnomaste otan yparxei logos oxi na eimaste kala kai na gkriniazoume apo panw :)

Α Εβιτάκι θα το ξεκινήσουμε!!!

Αυτή την εβδομάδα περιμένα!!!!

Ίσως να περάσει και η Τετάρτη να κάνω τον υπέρηχο και μετά βουρ!!!

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δε με πείραζε η αποχή,αλλά τώρα μου την έχει βαρέσει αρκετά!!!

ΦΑΜ με γεια το μαλλί το ισιωμένο!!!

oCxsp2.png

Barbie σε είχα στο νού μου γιατί είχες μέρες να μπείς και λέω μήπως γέννησε;;; Αλλα απο ότι βλέπω το κοριτσάκι σου γουρουνιάζει μέσα στην κοιλιά και δεν θέλει να βγεί! Εισαι καλά, αντέχεις;;

Μπα που τετοια τυχη να εχω γεννησει! οταν γινει με το καλο θα σας ενημερωσω. οντως το κοριτσακι μου δειχνει βολεμενο εκει μεσα αλλα εγω ειμαι χαλια. πως ημουν στην συναντηση ? εεεεεεεεεεεεε καμια σχεση.

απο κιλα ειμαι καλα το πρωι με δειχνει +12- το βραδυ +13,5. ομως αυτο το πρηξιμο! τα ματια μου εχουν εξαφανιστει και τα χειλη μου εχουν γινει σαρκωδη. τα ποδια μου σαν της αρκουδας η του ελεφαντα (οπως τα βλεπει ο καθενας), κατουριεμαι συνεχεια, δεν μπορω να κοιμηθω γιατι ποναω παντου. φανταζομαι δεν χρειαζεται να προχωρησω παρακατω...

ομως σκεφτομαι οτι εμεινε τοσο λιγο και παιρνω λιγο τα πανω μου. σημερα εχω το τελευταιο μαθημα με τη μαια και αυριο 1900 ραντεβου με το γιατρο. αντε γιατι το αγχος μου εχει χτυπησει καρακοκκινο!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...