Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρααααααα, καλή εβδομάδα, καλές γέννες με γερα παιδάκια!!! πονάτε τσούπρες ε??? Αυπνιες ε??? είδες τι γινεται μετά την 34 - 35 εβδομάδα??? Και ευτυχως που γεννησα και νωρίς. Έλα μωρε περναει ο καιρός!!! Ήταν να πάω στο γραφειο αυτην την εβδομάδα για λίγες ωρες την ημ'ερα. Έδωσε ο θεός και δεν έχει πολύ δουλεια και θα κάτσω. Ή αυριο ή μεθαυριο μόνο θα πάω για μια μέρα. Τουλάχιστον θα αφησω το μικρούλι μου στα 'ξένα χερια' 20 ημερων περιπου. Κάτι ειναι και αυτό... από 10 που ειχα αφησει τον Άγγελο...

Εμένα ο μικρός έχει τσουτσουρωσει... είμαστε 3850 τώρα (γεννηθηκε 3630, τον πήρα 3430 (όλα χανουν στην αρχη) και τωρα έχει παρει πάνω από 400 γρ, καλά να ειναι! Ο μέσος όρος ειναι 200 γρ την εβδομάδα, θα τα δειτε και εσεις.

Αυτά προς το παρόν, πάω να κάνω καμια δουλειά. Φιλιά.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλέκα τα παιδάκια σου θα τα προσέχει καμιά μαμά ή κάποιος άλλος? Θυμάμαι στεναχώρια όταν ξεκίνησα την δουλειά και άφησα την Αγγελική στην πεθερά μου 2 μηνών!

Με είχε πιάσει και ψιλοκατάθλιψη.... Εσύ πως είσαι από αυτό το θέμα?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Kalhmera koritsia!

Sas diavaza autes tis meres alla den eixa polla kouragia na grapsw..Me eixe piasei mania kai ekana ena karo douleies..Melomakarona omws den eftiaxa, vare8hka!

dora mou ti peripeteia perasate..Telos kalo ola kala eutuxws kai na sou zhsei h beboulina sou! Auto me tis sumfiseis den borousan na to exoun dei apo prin?? Poios noiazetai twra 8a mou peis..alla etsi gia na xeroume.

aleca mou mia xara einai o beboulis sou e? Ginetai antraki siga siga! Oso gia th griph, an katalhxeis pes mou ki emena. Paroles tis pieseis san egguos den to kanw. O antras mou pou to ekane th Pempth htan xalia thn epomenh mera kai to xeri tou exei ginei ntaouli apo to prhximo. Fovamai polu gia ton Oresth pou erxetai se epafh me tosa paidakia logw sxoleiou. H paidiatros leei na tou to kanoume prin ta Xristougenna gia na exei adiswmata apo Ianouario kai na mh kinduneuei kai to mwrouli mas. Egw omws? Oso to psaxnw kai diavazw toso kai berdeuomai..

Famoula pou 2 meroules emeinan e? Ti kala :)

smoots koiloubitses!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα σας!!!

Ινάκι μου περαστικά!!! Ξεκίνα κατευθείαν τα γιατροσόφια (ευκάλυπτους, αλατόνερα και λοιπά) για να μην σε επιβαρύνουν πολύ τα συμπτώματα!!! Εμείς εκτός απροόπτου πάμε σήμερα ΙΑΣΩ, οπότε λέω τώρα να προσπαθήσω να σουλουπώσω τη μαλλούρα...Αλήθεια το ποδαράκι πώς είναι???

Αλεκάκι και λοιπές μανούλες έχετε ζυγαριά στο σπίτι ή έρχεται παιδίατρος??? Αλεκάκι έχεις συνηδειτοποιήσει ότι έχεις 2 παιδάκια??? Ψυχολογικά και σωματικά πάντως είσαι μια χαρά από ότι καταλαβαίνω, και δίνεις ΤΡΕΛΟ κουράγιο σ εμάς τις άπειρες (εννοώ χωρίς πείρα, προς Θεού όχι με τα άπειρα κιλά!!!!!!)

Ελινάκι σου είπε τίποτα ο γιατρός για νωρίτερα κι εσένα??? Μην αγχώνεσαι άδικα!!! Όχι τίποτα άλλο, δεν θα ήθελα στην κατάστασή σου να αρπάξεις την μπατονέτα και να αρχίσεις να καθαρίζεις τα πλακάκια ανάμεσα!!!!!

Εβιτάκιιιιιιιι μας έλειψες!!!! Τί κάνει ο ανηψούλης σου???? Δυό μέρες μόνοοοοοο (τραγουδιστά)!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!

:P Σοφάκι να σου ζήσουν οι μπουμπούκες σου και με το καλό να πάτε γρήγορα στο σπιτάκι σας!

:P Αχχχχχχχ!!!!! Θέλω κι εγώ!!!!!!! :P

Τα δικά μου:

οι συσπάσεις μου έχουν αυξηθεί κατά πολύ! Όταν πάω να κάνω μια κίνηση με πιάνουν κάτι περίεργα πονάκια και το χειρότερό μου είναι η δυσφορία που νιώθω! Δεν είναι να φάω κάτι! Έτσι και ξαπλώσω, θέλω να τα βγάλω όλα! Λες και δεν έχω καθόλου στομάχι! Προχθές το βράδυ δεν άντεξα, με έπιασε κατά τις 03:00 και μετά πήγε 06:00 για να ξανακοιμηθώ για μια ώρα :(!! Και τέλος αυτή η μέση! Παναγία μου!

Ξεκίνησα την εβδομάδα με γκρίνια, ε? :tongue:

:P Θέλω κι εγώ να γεννήσω!!!!! :P

Έλενα εγώ είχα βάρδια ως βρυκόλακας 5.30-7.30... πλέον κοιμάμαι στον καναπέ για να μην ενοχλώ τον Γιάννη μου, το κοιμάμαι είναι σχετικό βέβαια... έτσι ήσουν και στην Αγγελικούλα στο τέλος?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! καλη εβδομαδα!!! τι υπεροχα νεα διαβαζω!

κοριτσακια μου να σας ζησουν τα μωρακια σας.

dora μου μολις γυρισεις στο σπιτακι σου με το μωρακι σου αγκαλια αυτη η ασχημη εμπειρια που εζησες θα ανηκει στο παρελθον !

σοφακι τελεια! σε 2 βδομαδες θα εχεις τα κοριτσακια σου σπιτι!

ΤΕΛΕΙΑ!!!

αλεκακι εισαι η σουπερ μαμα! τη μιση ενεργεια σου εαν εχω θα ειμαι ευχαριστημενη.

φαμ μου λιγο μας εμεινε αλλα αυτο το λιγο μου φαινεται αιωνας. ελπιζω να ειμαστε οι επομενες.

πολλα φιλακια προς το παρον σε ολα τα κοριτσακια απο το παρεακι μας !;););)

3n5zp0xyentx8z7n.png

ΦΑΜ μου οχι δεν μου ειπε για νωριτερα αλλα εχω ραντεβου 5 του μηνος και εχω μια αισθηση οτι μετα απο αυτο το ραντεβου θα μαι πολυ κοντα στη γεννα.Μου χει κολλησει και οπως καταλαβαινεις θελω να κανω οοοολες τις δουλειες παλι μεχρι να παω στο ραντεβου να μαι ετοιμη...:tongue:

Ε και επειδη κανα 2 μερες τωρα εχω βαρυνει κι αλλο στον υπνο και με συσπασεις (δεν πονανε βεβαια) και κοπηκε και η ορεξη μου θεαματικα εχω την εντυπωση πως δεν θα αργησω...Τωρα ισως ναναι η ιδεα μου αλλα ετσι μου χει κατσει...για να δουμε...!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα σας!!!

Ινάκι μου περαστικά!!! Ξεκίνα κατευθείαν τα γιατροσόφια (ευκάλυπτους, αλατόνερα και λοιπά) για να μην σε επιβαρύνουν πολύ τα συμπτώματα!!! Εμείς εκτός απροόπτου πάμε σήμερα ΙΑΣΩ, οπότε λέω τώρα να προσπαθήσω να σουλουπώσω τη μαλλούρα...Αλήθεια το ποδαράκι πώς είναι???

σουλουπωσε οτι μπορείς!!!Περιμένουμε νέα!!

Μια χαρά ειναι το πόδι, εχει μείνει το πρήξιμο αλλα δεν πονάω καθόλου. Σήμερα όμως νυστάαααααααζω. Ξυπνησα στις 4...τώρα προσπάθησα να ξανακοιμηθώ αλλα δεν τα κατάφερα οπότε πάω να κάνω δουλειές και να πιώ εναν καφέ μπας και συνέλθω!!

Barbie σε είχα στο νού μου γιατί είχες μέρες να μπείς και λέω μήπως γέννησε;;; Αλλα απο ότι βλέπω το κοριτσάκι σου γουρουνιάζει μέσα στην κοιλιά και δεν θέλει να βγεί! Εισαι καλά, αντέχεις;;

Διαφημίσεις

Σοφία να σου ζήσουν οι μικρούλες σου!!!!!!!!!!!!! Τελικά δεν γεννήσαμε ίδια περίοδο μπας και συναντιόμασταν στο μαιευτήριο! Σου εύχομαι τα καλύτερα για τις μικρούλες σου!!!

Dora χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Μου κάνει εντύπωση ου γέννησες ακριβώς στην ΠΗΤ σου, παρόλο που ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη... Ή κάνω λάθος?

Αλεκα, γυρνάς τόσο νωρίς στη δουλειά??? Γιατί έτσι??? Τί δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται?

Ινακι είσαι άρρωστη? Δεν πρόλαβα να διαβάσω τις προηγούμες σελίδες... Περαστικά εύχομαι!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

σουλουπωσε οτι μπορείς!!!Περιμένουμε νέα!!

Μια χαρά ειναι το πόδι, εχει μείνει το πρήξιμο αλλα δεν πονάω καθόλου. Σήμερα όμως νυστάαααααααζω. Ξυπνησα στις 4...τώρα προσπάθησα να ξανακοιμηθώ αλλα δεν τα κατάφερα οπότε πάω να κάνω δουλειές και να πιώ εναν καφέ μπας και συνέλθω!!

Barbie σε είχα στο νού μου γιατί είχες μέρες να μπείς και λέω μήπως γέννησε;;; Αλλα απο ότι βλέπω το κοριτσάκι σου γουρουνιάζει μέσα στην κοιλιά και δεν θέλει να βγεί! Εισαι καλά, αντέχεις;;

Ινακι μπουκωμα εχεις κι εσυ?δεν ειδα που γραφεις γιαυτο και δεν ξερω...Περαστικα παντως οτι και να ναι αραξε να αναρρωσεις κι εγω σημερα ειμαι πολυ καλυτερα σχεδον υγιης...Νομιζω οτι ειναι και συμπτωμα του 9ου τετοιο στιλ κρυωματος το εγραψα και προχθες.Το διαβαζα σε ενα βιβλιο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Lucy δεν είμαι, απλά με πονάει ο λαιμός μου και θα ξεκινήσω τα γνωστά γιατροσόφια μπας και γλυτώσω!!!! THANXXX

Κάθε μέρα όνειρα σχετικά με τη γέννα βλέπω βρε κορίτσια, εκτός απο τα υπολοιπα αγχωτικά-κουλά που βλέπω ανέκαθεν (σήμερα είδα οτι είχα κλειστεί σε ένα ασανσέρ :D) Εσείς τι βλέπετε στον ύπνο σας;;;

Έλενα εγώ είχα βάρδια ως βρυκόλακας 5.30-7.30... πλέον κοιμάμαι στον καναπέ για να μην ενοχλώ τον Γιάννη μου, το κοιμάμαι είναι σχετικό βέβαια... έτσι ήσουν και στην Αγγελικούλα στο τέλος?

Εγώ έχω στείλει τον άντρα μου στον καναπέ και κοιμάμαι με την κορούλα μου στην κρεβατοκάμαρα. Στην Αγγελική ήμουν μια χαρά (απ'ότι θυμάμαι βέβαια, πάνε και τόσα χρόνια!). Μια χαρά κοιμόμουν! Βέβαια άλλο η εγκυμοσύνη στα 27 και άλλο στα 33!!!!!!:tongue:

Που θα πάει!!!! Θα μας περάσει!!!!! :tongue:

Περαστικούλια στα άρρωστα κοριτσάκια!

Που χάθηκες βρε BARBIE? Εσύ πως είσαι?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Lucy δεν είμαι, απλά με πονάει ο λαιμός μου και θα ξεκινήσω τα γνωστά γιατροσόφια μπας και γλυτώσω!!!! THANXXX

Κάθε μέρα όνειρα σχετικά με τη γέννα βλέπω βρε κορίτσια, εκτός απο τα υπολοιπα αγχωτικά-κουλά που βλέπω ανέκαθεν (σήμερα είδα οτι είχα κλειστεί σε ένα ασανσέρ :D) Εσείς τι βλέπετε στον ύπνο σας;;;

Απο το λαιμο μου ξεκινησε και μενα και κατεληξε στη μυτη...Κανε οτι μπορεις απο τωρα για να περασει γρηγορα...

οσο για τα ονειρα ασε εχω παψει να δινω σημασια.Προχθες ειδα ολοζωντανα οτι σπανε τα νερα....Δεν ξερω εαν θα ειναι η ιδια αισθηση (σαμπως μου χουν ξανασπασει:tongue:)παντως δεν ποναγα ωραια ηταν...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...