Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι, με το καλό αυριο να πας, να είναι καλές οι εξετάσεις και να γυρισεις!!! Όπως και να έχει περιμένουμε νέα σου! και αν οι μικρούλες τελικά ειναι βιαστικούλες, να γεννηθουν με υγεια και ο θεός να σας χαρισει την απόλυτη ευτυχία.

Φιλιά πολλά

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια σημερα δεν συγχρονιζομαστε!!Κι εγω πηγα μια βολτουλα στην μαμα μου να τη δω και εχω να πω οτι ειμαι κι εγω ελαφρως καλυτερα μελσας! Δεν εχω φυσηξει τη μυτη μου αρκετες ωρες τωρα!!!:P:p:pΑντε να τελειωνουμε!!!

Σας χαιρετω θα τα πουμε !!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινάκι, μακάρι να "καθαρίσεις" κι εσύ! Έχουμε το ζόρι μας, έχουμε και το παλιομπούκωμα!!!

Σοφάκι, καλές εξετάσεις αύριο! Και αν είναι να'ρθουν θε να'ρθουν!!! :)

Και καλό σας βράδυ!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Κοριτσακια μου καλημεραααααααα:D:D:D

Ειμαι ακομα στο μαιευτηριο, ομως μαλλον θα βγω αυριο.. Μολις ταισα κ τη μικρη κ μιας κ δεν νυσταζω ουτε νιωθω ιδιαιτερα κουρασμενη (μαλλον βοηθαει το γεγονος να ξερω οτι αυριο γυρναω σπιτακι μου) ειπα να μπω να σας πω τα νεα μου.

Ιντερνετ ειχα απο την πρωτη μερα (με πεταει αλλα τελος παντων μπορω να συνδεθω).. κουραγιο δεν ειχα να μπω.

Οπως ξερετε μπηκα την Τριτη με σκοπο να κανω τις εξετασεις για να κανω την καισαρικη την τεταρτη.

Εκανα τις εξετασεις μου, κ χαζολογουσα μεχρι τις 5 το απογευμα οπου κ με επιασαν κατι ψιλα πονακια..

Ε λεω καλα, συνεχεια εχω τις τελευταιες μερες κ θα περασουν.

Ομως δεν περνουσαν κ γινοταν πιο εντονα.. Το λεω στο γιατρο που περασε, ειδοποιει το γιατρο μου κ αφου συνεχιζαν για αρκετες ωρες καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ειναι πονοι τοκετου..

Μου στελνει ο γιατρος μια αλλη γιατρο, με εξεταζει δεν ειχα κανει διαστολη κ λενε οκ εχουμε χρονο ακομα (δεν ηταν σε τακτικα διαστηματα οι πονοι ακομα)

Με ξαναπερνει ο γιατρος μου κ μου λεει οτι αν εχεις ξεκινησει κ διαστολη το πρωι θα περιμενουμε οσο χρειαστει να γεννησεις φυσιολογικα.

Με εξεταζει την αλλη μερα το πρωι κ δεν ειχα καθολου διαστολη, ο τραχηλος δεν ειχε εξαλειφθει ουτε ειχε γυρισει μπροστα οποτε αποφασισαμε να τηρησουμε το προγραμμα τις καισαρικης καθως συνεχιζα να ποναω κ δεν ηθελε ο γιατρος να διακινδυνεψει να ξεκινησουν συσπασεις κ δυνατοι πονοι χωρις να εχω διαστολη κ να τρεχουμε για επειγουσες καισαρικες τελευταια στιγμη.

Στις 9.20 ερχονται κ με παιρνουν για το χειρουργειο.. κανονικα απ΄οτι μου ειπαν ηταν να μπω το μεσημερι αλλα με εβαλαν νωριτερα για να μην ρισκαρουν αυτο που σας ειπα παραπανω..

Και τελικα η αποφαση τους αυτη αποδεικτηκε σωτηρια κ για μενα κ για τη μπεμπουλα μου..

9.30 μπηκε η επισκληριδιος, μετα απο 15 λεπτα αρχισε το χειρουργειο κ βγηκα απο μεσα στις 1 το μεσημερι..:(:(

3 ωρες κ κατι για μια καισαρικη που κανονικα κραταει 20 λεπτα το πολυ.

Ξεκινησαμε κανονικα, καναμε πλακα με τους γιατρους κ ειχαμε πιασει ψιλη κουβεντα κ ξαφνικα μουγκαθηκανε ολοι.. η αναισθησιολογος με ρωτησε αν ηθελα να με κοιμησει, της ειπα οχι, ο γιατρος της λεει ενταξει αστην ειναι ψυχραιμη κ το "εχουμε" (το μωρο εννοουσε)

Ο γιατρος μου αρχισε να μπινελικωνει τους εκπαιδευομενους που τον βοηθουσαν ζητησε να ερθει κ αλλος γιατρος για να τον βοηθησει κ καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα...

Τελικα μετα απο αρκετες ωρες και αφου ραψανε εσωτερικα, ο γιατρος ξεφυσηκε κ λεει "ωραια.. τωρα ρωτηστε με οτι θελετε..

Και αρχιζει να εξηγει στους εκπαιδευομενους τι ειχε γινει..

Η μητρα μου ηταν γεματη συμφισεις ,μην με ρωτατε τι ειναι δεν ξερω, αυτο που ξερω ειναι οτι με αυτες ειχε κολλησει η μικρη πανω στη μητρα μου κ εκαναν μιαμιση ωρα για να την ξεκολλησουν απο πανω. Κ μετα αλλη τοση για να με καθαρισουν κ να με ξανακλεισουν..:(

Κ το πιο τραγικο που ακουσα ηταν οτι αν η γυναικα ειχε επιμεινει σε φυσιολογικο ή αν πχ δεν ζουσε στην Ελλαδα αλλα στην Αγγλια που πλεον ο κανονας ειναι ο ΦΤ μετα την καισαρικη κ οχι το αντιθετο οπως εδω που ακομα φοβομαστε κ το κανουμε υπο πολλες προυποθεσεις ειχαμε χασει στανταρ το μωρο κ και κατα πασα πιθανοτητα κ τη γυναικα (αφου θα εβγαιναν ολα μαζι μεσα απο την κοιλια μου..:(:(

Τελοσπαντων τωρα περασαν ολα, ειμαι μια χαρα κ εγω κ η μικρη, απλα ταλαιπωρηθηκα λιγο παραπανω, κ πονουσα λιγο παραπανω μετα απ΄οτι

στην πρωτη καισαρικη. Και επειδη εμεινα ξαπλωμενη με ορους κλπ την πρωτη μερα δεν λειτουργησε αμεσω το εντερο με αποτελεσμα απο χτες να ποναω φοβερα (ουτε καν αερια δεν ειχα) αλλα με πλακωσανε σε υποθετα κ σιροπια κ επιτελους αυριο θα φυγω..:D:D

Και δεν βλεπω κ την ωρα γιατι ο Χαρουλης εχει αρχισει κ ζοριτεται παρα πολυ, βαζει την αδελφη μου κ τον μπαμπα του να παρουν τηλεφωνο να μου πει οτι κλαιει κ θελει να γυρισω κ μολις με ακουσει βαζει τα κλαμματα :(

Η μικρουλα ειναι μια χαρα , θηλαζουμε προς το παρον χωρις συμπληρωμα, εχασε βεβαια 400 γρ αλλα απο χτες το απογευμα που αρχισε να κατεβαινει κανονικα το γαλα αρχισε να ξαναπερνει..

Θα τα ξαναπουμε απο το σπιτι τωρα.

Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας κ ευχομαι με το καλο να ερθουν κ τα δικα σας τα παιδακια κ να τα κρατησετε συντομα στις αγκαλιες σας..:D

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Ντοριτσα μου γλυκεια να σου ζησει το κορτσακι σου!!!! Να ειναι γερο και τυχερό όπως ηταν τωρα. Πωπω ρε παιδί μου... ειδες τι μπορει να γινει?? Για αυτό και εγω νευριάζω με όσες ειναι απόλυτες για ΦΤ. Βρε χρυση μου, κάνε ότι σου λεει ο γιατρός κατι παραάνω θα ξερει. Πάντως όντως, παρ΄όλο που περιμενεις ότι στην Αγγλία τουλάχιστον όλοι θα ειναι εξπερ, εγώ που έζησα εκει 7 χρόνια έχω να πω ότι σαν τους γιατρούς της Ελλάδας. δεν υπάρχουν. Απλά εμεις του χρυσοπληρωνουμε. Εκει ειναι η διαφορά και το κακό τους!!

Τεσπα, τελος καλό, όλα καλά. με το καλό να πάτε σπιτακι σας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ντορα μου γερο και δυνατο να ειναι το μωρο σου Τι[ερασες ρε κοριτσι μου στακαλα καθουμενα? Με τρομαξες λιγο.Να σε ρωτησω οι συμφησεις δεν φανηκαν στο υπερηχο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πω Ντορα μου δοξα το Θεο ολα καλα κοπελα μου πηγανε στο τελος!!!!Να χαιρεσαι την μπουμπου σου και με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!!!:P:p:p

Καλημερα κοριτσακια σε ολες σας!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερούδια σε όλες!!

μόλις διάβασα της Ντόρας το μήνυμα ... συγκλονιστικά πράγματα!! ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!!

θυμίστε μου βρε κορίτσια, σε ποιο μαιευτήριο γέννησε ?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Dora μου ευτυχώς που είσαι καλά εσύ και η μικρούλα σου και από αύριο όλοι μαζί σπίτι σας,με τον Χαρούλη που του έλειψες και σου έλειψε πολύ!!!! Πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος!!! Τέλος καλό όλα καλά!!! Σου στέλνουμε την αγάπη μας!!!

Irsa να σου ζήσει ο γιος, που (σύμφωνα με τον θείο του) άρχισε κιόλας να γκομενίζει!!!! Καλωσήρθε ο νέος έρωτας στην ζωή σου κοπέλα μου!!!!!

Eλα που ειστε ολες λεμε.......

Μαζευτητε...αλλιως θα παω να καθαρισω παλι ολο το σπιτι να περασει η ωρα...

Εχω να πω οτι εδω και 3 μερες δεν πειναω πολυ παει η ορεξη μου καποια γευματα τα τρωω με το ζορι...Νομιζω πως ειναι σημαδι για την τελικη ευθεια,καπου το διαβασα...Για την πολυ τελικη ευθεια....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κανα νεο από Σοφια έχουμε???

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...