Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις καναμε μια ωραια βολτα σημερα στη λιακαδα και γυρισαμε πριν λιγο...λεμε να δουμε καμια ταινιουλα τωρα να χαλαρωσουμε...

νιωθω συνεχως πονακια και συσπασεις και ολο με ζωνουν τα φιδια...περιμενω πως και πως να παω τη δευτερα στο γιατρο να δω τι νεωτερο θα μας πει, παντως δεν το βλεπω να αργουμε και πολυ αν και τωρα μπηκα στο μηνα μου...πολλες ενοχλησεις βρε κοριτσια, ειστε και σεις ετσι?

Κοριτσάκια γεια σας!!!

Πού είστε όλες σήμερα?Πήρατε τους δρόμους με τον καλό καιρό??

(Δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτός ο καιρός....)

Εμείς τελικά πήγαμε βολτούλα σήμερα στο village στο Ρέντη,πήρα και κάτι ωραία αυτοκόλλητα για το δωμάτιο της μικρής,μιας και δε βλέπω να γίνονται οι ζωγραφιές που ήθελα...

Ήρθε και η γυναίκα και καθάρισε και είμαστε τζετ!!!

Επίσης,νιώθω κάτι σαν κάψιμο στο λαιμό μου,το είχα και χτες,δεν ξέρω τι είναι,αλλά με ενοχλεί,λες και θα κάνω εμετό ανά πάσα στιγμή...

κΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσακια μου Ημουν και εγω σημερα στο Ρεντη στο βιλατζ γιατι μενω κοντα που μενεις εσυ και ερχεσαι βολτες εδω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια.

Μπήκα για μια σύντομη καλησπέρα και βγαίνω κατευθείαν, πηγαίνω για μπάνιο και μετά βούρ για καφέ. Τον δικό μου πάλι τον έχει πιάσει μια μανία να βγαίνουμε άλλο πράγμα. Αλλά και εγώ δεν πάω πίσω, δεν μπορώ με τίποτα να καθίσω μέσα. Είναι και ευκαιρία να βλέπω τους φίλους μας γιατί μετά με το μωρό έχω την αίσθηση ότι θα ψιλοχαθούμε για ένα διάστημα.

Και εγώ συμφωνώ με τα μελομακάρονα, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΑ PLEASE!!!!!!!!!!

Όσο για το περπάτημα, καλά κρατεί αλλά μετά πονάω πολύ σαν να πρόκειται να γεννήσω. Την Τρίτη που θα πάω στον γιατρό θα το αναφέρω μήπως και δεν πρέπει να περπατάω τόσο πολύ.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

μου φαίνεται όλες την κοπανησατε σήμερα, ε; εγώ είχα κόσμο το απόγευμα σπίτι κ τώρα ήρθα στην μανούλα μου αφού ο άντρας μου λείπει κ θα γυρίσει αύριο. Αύριο πρέπει να παω κ στο μητέρα κ ελπίζω να μην με κρατήσουν!:tongue:

baJfp2.png

εδω είμαι σοφακι... ψαχνω τιποτα για τη γριπη, κανενα αρθρο. μιλάμε έχω πάθει μεγαλη φοβία... τρεμω για τον μικρούλη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εδω είμαι σοφακι... ψαχνω τιποτα για τη γριπη, κανενα αρθρο. μιλάμε έχω πάθει μεγαλη φοβία... τρεμω για τον μικρούλη
άκουσες κ τίποτε άλλο πέρα από τα γνωστα; γιατι εγώ έμαθα ότι στο παίδων δεν το κάνουν το εμβόλιο. Είναι αρνητικοί... Κ ενός γνωστού μας που γέννησε η γυναίκα του 2 μέρες πριν από εσένα του είπαν μόνο οι γύρω το απλό εμβόλιο .

baJfp2.png

Άκουσες τίποτα; γιατι εγώ έμαθα ότι στο παίδων δεν το κάνουν είναι αρνητικοί... Κ ενός γνωστού μας που γέννησε η γυναίκα του 2 μέρες πριν από εσένα του είπαν να κάνουν οι κοντινοί στο μωρό το απλό εμβόλιο... Το ίδιο είπαν κ στις ανηψιες μου. Το απλό κ του πνευμονιόκόκκου. Δεν εχω ακούσει κάποιον να λέει ναι...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ο παιδιατρος μου ειπε να κανουμε οι γονεις το εμβολιο της νεας γριπης... εγώ αφενός φοβαμαι αλλά από την άλλη πιστευω ότι και να το κανω δε σημαινει ότι δε μπορω να μεταφερω τον ιό...ασ΄τα έχω πανικοβληθει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ο παιδιατρος μου ειπε να κανουμε οι γονεις το εμβολιο της νεας γριπης... εγώ αφενός φοβαμαι αλλά από την άλλη πιστευω ότι και να το κανω δε σημαινει ότι δε μπορω να μεταφερω τον ιό...ασ΄τα έχω πανικοβληθει.

λογικό ειναι... κ εγω δεν νομιζω οτι θα το εκανα... εν τω μεταξυ όλοι μου λενε για καποιον που το εκανε κ μετα ειχε πυρετο κλπ.... ξερω κ εγω???

ασχετο στο fb εγραψε ο αδερφος της Ειρήνης (irsa) οτι γεννησε την Πεμπτη ενα γκομενιάρη μπέμπη!!!!

Ειρηνακι να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!

baJfp2.png

Ναι Ειρηνουλα μου... να τον καμαρωνεις πάντα!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλη-σπέρα -μέρα κι από μένα! Πήγαμε στα jumbo για τη μπανιερίτσα μας και μετά στην πεθερά για φαγητό! Τι ωραία που είναι να σε περιποιούνται!!!

Ελινάκι, αυτό με τη ρινική συμφόρηση τον 9ο μήνα πολύ μου άρεσε! Είναι για να ηρεμούμε! Εγώ πάντως όλη μέρα σήμερα, μόνο μία φορά φύσηξα τη μύτη μου, οπότε μετα χαράς σας ανακοινώνω ότι κατά 99% είμαι καλά!!!! Τη μέρα που δε θα χρειαστεί να τη φυσήξω, θα κάνω και πάρτυ!!! Όλες καλεσμένες!!!!! :)

Είδα σήμερα στο Λαζόπουλο (μάλλον άργησα λίγο) από εκπομπή 30φυλλόπουλου μάλλον (κρυφή κάμερα και έτσι) έναν γιατρό που έλεγε ότι η νέα γρίπη είναι πιο ελαφριά από την κανονική και ρώτησε η κοπέλα γιατί γίνεται τέτοιος ντόρος και είπε ο γιατρός "επειδή τα εμβόλια τα αγοράζουν 3ευρώ και τα πουλάνε 30!" Μακάρι ο λόγος να είναι μόνο αυτός. Κι εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι. Γιατί μερικοί άνθρωποι, και όχι μόνο στην Ελλάδα, πάνω από το κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα! Ούτε πανικό, ούτε ανθρώπινες ζωές...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...