Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Μου μένουν το πολύ 10 μερούλες και με τον αντρούλη μου κοιτάμε τι puzzle να πάρουμε!!! Είναι τρελό??? χιχι 3000 κομματάκια μόνο!

Παίζει σήμερα να πεταχτούμε στο jumbo να πάρουμε μπανιεράκι. το απλό σκέφτομαι να πάρω, μαζί με εκείνο το πετσετέ σταντάκι που κάθεται το μωράκι όταν είναι μικρούλι. Σκεφτόμουν για το άλλο με το "φρένο" στο κωλαράκι του, αλλά εμείς εκτός από κωλαράκι θα έχουμε και αρχ@@@@άκια και είπα μήπως δεν κάνει τελικά. Θέλω να πάρω και στολή Άγιου Βασίλη. Έχει και στα Zara και Η&Μ. Ελπίζω μόνο να προλάβω!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

ΦΑΜ καλά αποτελέσματα, καλά ψωνια και πανω από όλα με το καλόοοοοο!!!! Μελινα καλοριζικα. Σημερα νευριασα εγώ με τον δικό μου άντρα... έχει κάτι μουτρα.... πρπει να περναει επιλοχειο. Και εγω δεν αντεχω τα μουτρα σε έναν άνθρωπο.

Κουραζεται βλεπετε... ξενυχτια, γεννες, εγκυμοσύνες, πήρε και πολλά κιλά...πάει γυμναστηριο τωρα να ξεκουραστει.

Εγω δεν μιλάω όπως σας έχω πει γιατί όταν μιλήσω θα μιλήσω μια φορά και τελευταια. Ευτυχως το ξερει και συμμαζευεται. Τέλος πάντως... όχι για να δειτε ότι γαιδουρια μενουν όσο χρονων και να πάνε. Και να φανταστειτε οτι το δικό μου το γαιδούρι είναι και καλόβολο γενικά...δεν ΄τα στηλωνει'!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα κοριτσακια μου...Ολες παντως εχουμε κοινα σημεια!!!

Λοιπον εγω ακομη με αυτο το συναχι περιμενω να περασει με υπομονη και υποδιπλη...

Κι εμενα ο αντρουλης μου ειναι ενα μικρο παιδακι...ενα μικρο ανευθυνο παιδακι...

Τωρα τον παρακαλαω να δοκιμασει κατι ρουχα που δεν τα φοραει να δει εαν του κανουν και εαν οχι να τα δωσουμε να φευγουν απο τη μεση πριν να γεννησω γιατι μου πιανουν χωρο...Καθε μερα μου λεει αυριο και αυριο.Εχει περασει ενας μηνας και....Θα τα πεταξω στο τελος και μετα θα θυμωσει:rolleyes:...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελίτσες μου γλυκές...μαζί τους δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!!!!

Εμείς δεν πήγαμε τελικά ΙΑΣΩ, θα πάμε Δευτέρα μεσημέρι... (αχτένιστη...) Εγώ δεν συνεννοήθηκα καλά με τον γιατρό..., ευτυχώς που πήρα τηλ πριν πάμε...πάντως το κούρεμα σούπερ...ελάφρυνε η κεφάλα μου!!!!

κοιμηθηκα κ ξαναηρθα!!!

ελινα προσεξε ποσο ιδιοι ειναι... περυσι τον Μαϊο, πριν παντρευτουμε , πηρε τα ρουχα του για να τα μεταφερει σπιτι... του λεω "όλα αυτα σου κάνουν???" " ναι ναι!!!" τελος παντων!!!! καποια στιγμη μουρμουραγε " δεν μου κανει τιποτε κλπ κλπ" τον Οκτωβριο μετακομιζουμε ξανα αφου ειχε φτιαχτει το σπιτι μας, κ του λεω ελα μια κ καλη να ξεκαθαρισουμε τα ρουχα, χωρια ποσες φορες το ειχα πει ενδιαμεσα... με τα πολλα το ξεκαθαρισμα εγινε πριν κανενα μηνα οταν οριομουν οτι αν δεν με βοηθησει στο ποια του κάνουν, θα του τα πετάξω όλα!!!!! υπομονη θελει, υπομονη!!!!

Φαμουλα με γεια το κουρεμα!!! δεν πειραζει βρε , την Δευτερα! δε λες παλι καλα που τον πηρες τηλ κ δεν πηγες ετσι???

baJfp2.png

ποια η διαφορα με το αλλο σαιτ ρε κοριτσια δε καταλαβα!

αυτο είναι καφέ.. λες οτι θέλεις κατα καποιο τροπο... το αλλο εχει πιο ενημερωτικο χαρακτηρα...

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Dimitra83: Έλα ντε????

Κορίτσια με το συνάχι (Ελίνα, Angie και Melsas) -ελπίζω να μην ξέχασα καμία-...λίγο ύποπτο δεν είναι που κρατάει τόσο καιρό??? Ξέρω και 3 παιδάκια που έχουν τα ίδια συμπτώματα...τα 2 δεν τα έχουν παέι ακόμα σε γιατρό και το τρίτο ο παιδίατρος λέει ότι είναι δοντάκια...μα είναι το παιδί μπουκωμένο 2 εβδομάδες με δέκατα και από τα πολλά σαλάκια κάνει κάθε μέρα εμετό.....Μήπως είναι καμιά καινούρια ίωση??? Αυτό είναι τελείως δική μου σκέψη, δεν ξέρω κάτι...

Άσχετο, είμαι λίγο στενοχωρημένη γιατί διέρρηξαν το σπίτι της κουμπάρας μου στην Θεσσαλονίκη... έλλειψαν χθες 3 ώρες (7 με 10 το απόγευμα) και το βρήκαν ρημάδι... Και ταράχτηκε και το κοριτσάκι τους (4 ετών) με αυτά που είδε...

Διαφημίσεις

φαμ κεγω ξερω αρκετους που εχουν μονο συναχι κ βηχα μετα απο καποιες μερες. τους ειπαν οτι ειναι ιωση, οχι η γνωστη γριπη....

οσο για την κουμπαρα σου... τι να πω???? ειναι να μην σου τυχει!!!! κ καλυτερα που ελειπαν....

baJfp2.png

Sofia_m εμείς "αναβάλλουμε" επιλεκτικά...δηλ. απλά καθυστερεί μόνο ότι δεν θέλει να κάνει...και άμα φτάσω σε σημείο να αντιδράσω έντονα γίνομαι "υπερβολική"...γι αυτό η λύση είναι να βρίσκεις κουμπιά...όταν εντοπίσεις τα κουμπιά, τα πατάς (με μέτρο μη σε πάρει χαμπάρι) όταν θέλεις να γίνει κάτι άμεσα...τον υπόλοιπο καιρό υπομονή! Αλλιώς ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ, που λέει και το Αλεκάκι!!!;););)

Sofia_m εμείς "αναβάλλουμε" επιλεκτικά...δηλ. απλά καθυστερεί μόνο ότι δεν θέλει να κάνει...και άμα φτάσω σε σημείο να αντιδράσω έντονα γίνομαι "υπερβολική"...γι αυτό η λύση είναι να βρίσκεις κουμπιά...όταν εντοπίσεις τα κουμπιά, τα πατάς (με μέτρο μη σε πάρει χαμπάρι) όταν θέλεις να γίνει κάτι άμεσα...τον υπόλοιπο καιρό υπομονή! Αλλιώς ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ, που λέει και το Αλεκάκι!!!;););)

παντως οφείλω να πω οτι ο δικος μου προσπαθει... αλλο αν δεν τα καταφερνει!!! πριν παντρευτουμε το ειχα ενα αγχος , γιατι ειναι τρελα ακαταστατος κ αναβλητικος... εγω παλι ειμαι αγχωτικη κ ψειρας!!! οποτε καταλαβαινεις!!! εμενα κ σε μια γκαρσονιερα πανω απο το πατρικο του κ οταν την εβλεπα τραβαγα τα μαλλια μου!!!!!! δεν ξερω ομως πως εγινε , αλλα τελικα δεν εχει καμια σχεση με το πριν! ε, ενταξει δεν ειναι κ τελειος αλλα ποιος είναι????

baJfp2.png

Σοφια μου ιδιοι παιδι μου ιδιοι...Εαν δεν γκρινιαζα κι εγω γενικα με τις ντουλαπες που εχω ενα κολλημα στο ξεσαβουριασμα ακομη θα χαμε παααρα πολλα αχρηστα.Τωρα κολλησαμε σε αυτα τα ρουχα και καθε μερα του το λεω...Καθε μερα ακουω το ιδιο.."ναι μωρο μου αυριο":confused::confused:

ΦΑΜ μου ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο με το μπουκωμα αν και εμενα μου ξεκινησε απο τον λαιμο μια ενοχληση σιγα σιγα εγινε βηχας με φλεμματα και μολις υποχωρησε απο κει πηγε σε συναχι με καταρροη εδω και 2 μερες...

Ομως εχθες το βραδυ διαβαζα σε ενα βιβλιο για τα συμπτωματα του 9ου μηνα και μεσα σε ολα τα ωραια που εχουμε εγραφε οτι ειναι ενα συμπτωμα και η ρινικη συμφορηση...Ελπιζω να ναι κατι τετοιο παντως για καλο και για κακο δεν βγαινω καθολου εξω για να αναρρωσω πριν γεννησω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσάκια γεια σας!!!

Πού είστε όλες σήμερα?Πήρατε τους δρόμους με τον καλό καιρό??

(Δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτός ο καιρός....)

Εμείς τελικά πήγαμε βολτούλα σήμερα στο village στο Ρέντη,πήρα και κάτι ωραία αυτοκόλλητα για το δωμάτιο της μικρής,μιας και δε βλέπω να γίνονται οι ζωγραφιές που ήθελα...

Ήρθε και η γυναίκα και καθάρισε και είμαστε τζετ!!!

Επίσης,νιώθω κάτι σαν κάψιμο στο λαιμό μου,το είχα και χτες,δεν ξέρω τι είναι,αλλά με ενοχλεί,λες και θα κάνω εμετό ανά πάσα στιγμή...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...