Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πίστεψέ με,μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα...

Μόλις γύρισε από τη δουλειά πήγαμε σούπερ μάρκετ και πήρε και ένα περιοδικό με αυτοκίνητα και άρχισε να το διαβάσει με το που ήρθαμε σπίτι...

Μετά είδαμε love bites και κάτι ψήνεται και του λέω πάμε μια βόλτα,έστω με το αμάξι,να πάρουμε λίγο αέρα και τι απαντάει:τώρα μου το λες που έχω κάνει μπάνιο και έχω ξαπλώσει????Ε και τον άφησα να κοιμηθεί αλλά τα έχω πάρει κρανίο...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πίστεψέ με,μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα...

Μόλις γύρισε από τη δουλειά πήγαμε σούπερ μάρκετ και πήρε και ένα περιοδικό με αυτοκίνητα και άρχισε να το διαβάσει με το που ήρθαμε σπίτι...

Μετά είδαμε love bites και κάτι ψήνεται και του λέω πάμε μια βόλτα,έστω με το αμάξι,να πάρουμε λίγο αέρα και τι απαντάει:τώρα μου το λες που έχω κάνει μπάνιο και έχω ξαπλώσει????Ε και τον άφησα να κοιμηθεί αλλά τα έχω πάρει κρανίο...

Μεχρι και ο μπεμπης κλωτσαει με αυτα που ακουει ...

Πώς να μην κλωτσήσει το μωρό??

Μου'ρχεται να πάω να κάτσω με την κοιλιά στο κεφάλι του και μόλις κλωτσήσει η μπέμπα να του ρίξει μια καλή να ξυπνήσει...

αντε να ηρεμησεις μετα !!! και οχι τιποτα αλλο αλλα μετα ετσι και εχεις μουτρα σου λενε " τι εχεις αγαπη?, εγινε κατι? " ολο απορία. και δεν προλαβαινεις να πεις κοθβεντα και αρχίζουν " ελα, σε επιασαν παλι οι ορμονες?? και εκει ειναι που γίνεται το φονικό !!!

Διαφημίσεις

Ναι ρε φίλε,με έπιασαν οι ορμόνες,γιατί εγώ σε λίγες μέρες δε θα μπορώ να πάω μια βόλτα για ψώνια,ενώ εσύ θα μπορείς...

Ε φταίω εγώ μετά να μην κάνω σεξάκι από βδομάδα που θα μπορώ???

oCxsp2.png

Ναι ρε φίλε,με έπιασαν οι ορμόνες,γιατί εγώ σε λίγες μέρες δε θα μπορώ να πάω μια βόλτα για ψώνια,ενώ εσύ θα μπορείς...

Ε φταίω εγώ μετά να μην κάνω σεξάκι από βδομάδα που θα μπορώ???

φταιω εγω να φαω 3 τούρτες σοκολάτα τώρα?? τόσες θυσίες ΄κάνουμε και αυτοί γυρνάνε και μας λένε και γκρινιάρες και με ορμόνες !!

Ε η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν κάνω και πολλές θυσίες!!!!

Ακούω την "ωδή στο Γεώργιο Καραϊσκάκη",το λέγαμε στο σχολείο στις γιορτές...

Σε λίγο θα πάω να ξαπλώσω κι εγώ,αύριο έρχεται και η γυναίκα για καθαριότητα...

Καληνύχτες κορίτσια μου!!

oCxsp2.png

Mην με παρεξηγησετε αλλα εγω ειμαι με το μερος του αντρα του Ντορακιου.Καλα σου ειπε τωρα ρο θυμηθηκες που μπανιαριστηκε χτενισε τα μαλακια του εβαλε τα πυζαμακια του και ξαπλωσε σε επιασε να πας βολτα και θελεις ναγινει το δικο σου και νομιζεις οτι εχεις ελαφρυντικο επειδεη εισαι εγκυος?Οοοοοοοοοοοοοχι κυρα μου ΟΧΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ δεν είμαι με το μέρος κανενός... έχω πάρει απόφαση ότι κανένας άντρας δεν θα σκεφτεί όπως εγώ και άρα δεν περιμενω και τιποτα στην τελική!! Για αυτό, επειδή δεν είναι και τελειως γαιδούρι, πάντα με εκπλήσει θετικά!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες!! Βλέπω είχαμε ξέσπασμα χτές το βράδυ!! Θα συμφωνήσω με Αλέκα πάντως, ας μην περιμένουμε τίποτα για να μας φαίνονται θεοί με αυτά τα λίγα που κάνουν!!!

Εμείς χθές είπαμε να δούμε ταινία, κατέβασα το Λευκή κορδελα (white ribbon) που εκτός απο μεγάλη ταινία ήταν και ασπρόμαυρη. Σε κάποιες φάσεις λαγοκοιμόμουν και στις 12 ενώ είχε λίγα λεπτά ακόμα δεν αντέξαμε και το κόψαμε :D

Τώρα αφού η μικρή με ξύπνησε κατα τις 5 και όπως κάθε μέρα περιμένω να περάσει η ώρα να ξημερώσει να κάνω καμια δουλειά.

Σήμερα θα δώ μια φίλη μου που έρχεται απο αγγλία και θα μου φέρει τους μάρσιπους που είχα παραγγείλει απο το ebay, είμαι πολύ χαρούμενη!!

καλημέρα σε όλες!!! Μόλις ξεκινησε να ξυπνάει ο λόχος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρααααα!!!!

Κορίτσια μου που ήσαστε θυμωμένα χθες, ελπίζω σήμερα να ξυπνήσετε με χαμογελάκια και κλωτσίτσες στην κοιλίτσα!!!!

Σήμερα πάμε για καρδιοτοκογράφο...αν φτάσει Κυριακή και δεν με βλέπετε να μπαίνω, θα με έχουν μαντρώσει να μου πάρουν τον μπέμπη μου νωρίτερα...κι επειδή μια ανησυχία την έχω, πριν το ΙΑΣΩ θα χτυπήσω και κομμωτηριάκι για κούρεμα-χτένισμα να είμαι έτοιμη!!!!

καλημεραααααααααααα!!!!

Φαμ καλη επιτυχία!!! μου αρεσει που θα επισκεφτεις κομμωτηριο για παν ενδεχόμενο;);););)!!!

ινακι καλοριζικοι οι μαρσιπποι κ με το καλο να βαλεις κ την μπεμπα μεσα!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...