Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια ο άντρας μου κοιμάται από τώρα,βαριέμαι,δεν ξέρω τι να κάνω...

Νιώθω τη μούχλα να μας πλακώνει...

χα χα βρε Ντοράκι... ασ'τον έρμο!!! Η μούχλα είναι στο μυαλό σου. Στην πραγματικότητα υπάρχει η γλυκειά αναμονή! ;)
κοριτσάκια ξανα ήρθα!!!

ετοιμαζω κ σιγα σιγα τη βαλιτσα , γιατι οσο κ αν το αρνιεμαι , αυτο με γυρωφερνει:tongue::tongue::tongue:!!! οποτε καλυτερα να τα εχω παρα να τα ψαχνει ο αντρας μου!!!!!μπραβο βρε Αλέκα!!! σε ρωτησα γιατι μου κάνει εντυπωση που λένε οτι με δυο παιδια δεν προλαβαίνεις τιποτα!!!!!!

'αντε με το καλό βρε σοφάκι!! Πάντως να ξέρεις ότι η δαλιδά, η μαρλέν και η ομορφακια στο Νοέμβρη έχουν από τρία και μπάινουν!!

Κοιτα, εσυ θα δυσκολευτεις λίγο στην αρχή επειδη είναι και τα δυο μωρά και επειδη εισαι πρωτάρα. Αυτό όμως για ένα μηνα το πολύ. Με μια ψιλοβοηθεια όλα θα ειναι καλά. Και μετά δεν θα έχεις ανάγκη κανεναν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'αντε με το καλό βρε σοφάκι!! Πάντως να ξέρεις ότι η δαλιδά, η μαρλέν και η ομορφακια στο Νοέμβρη έχουν από τρία και μπάινουν!!

Κοιτα, εσυ θα δυσκολευτεις λίγο στην αρχή επειδη είναι και τα δυο μωρά και επειδη εισαι πρωτάρα. Αυτό όμως για ένα μηνα το πολύ. Με μια ψιλοβοηθεια όλα θα ειναι καλά. Και μετά δεν θα έχεις ανάγκη κανεναν

να σου πω κ εγω το ιδιο πιστευω! το μονο που νομιζω οτι θα εχω ενα ψιλοζορι ειναι στον βραδινο υπνο... δηλ. μακαρι να εξπνανε σχεδον ταυτοχρονα , οποτε μετα να κοιμαμαι κανενα διωρο.... αλλιως θα πλακωσω μετα κανεναν απο τα νευρα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!! κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι θα εχω αλλο προβλημα!!!!

baJfp2.png

αφού δεν δουλευεις θα αναπλκηρωνεις τον υπνο την ημερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια και παλι τι γραφετε σημερα βιβλια ολοκληρα.Σοφακι μου αι εγω νομιζω οτι ολα ειναι θεμα προγραμματισμου ειδικα όταν το πρωτο ειναι σε μια ηληκια που μπορει να κατσει 10 λεπτα μονοταου και να παιξει τωρα τα δικα σου που θα εχουν ακριβώς ιδια ήλικια και θα τα κανεις ολα ταυτοχρονα δεν ξερω αλλα παλι πιστευω οτι υπαρχει σρυση τομη δεν μπορει και εχει και καποια θετικα που θα ειναι ιδια ηλικια

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ annia: Μου δίνεις κουράγιο! Γιατί όπως και να το κάνεις, 1 μήνας αναμονή σε ξένο σπίτι και μακριά από τον άντρα σου, δεν παλεύεται εύκολα. Εμένα μου βρήκε μια μικρούλα διαστολή χτες. Όσο για ΄το μαιευτήριο, μου είπε ότι έγινε πολύ καλό με την ανακαίνιση αλλά 2κλινα και μονόκλινα έχει μόνο επάνω. Καλη συνέχεια και σε σένα.

@ sofia_m: ...και φαντάσου ότι η κοπέλα αυτή δεν είχε προλάβει να κάνει κορτιζόνες!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω αντε ρικακι με το καλο υπομονη οπως και να γεννησεις σκεψου σε μια βδομαδουλα θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα..

αντε να μου πεις και πως το κανανε το νοσοκομειο να δω τι με περιμενει και εμενα..

:-D

Ρε κορίτσια ο άντρας μου κοιμάται από τώρα,βαριέμαι,δεν ξέρω τι να κάνω...

Νιώθω τη μούχλα να μας πλακώνει...

εμενα ο δικος μου εχει κλεισει ηδη 5ωρο στο xbox .... και εχουμε οοοοολη την νυχτα μπροστα μας !

εμενα ο δικος μου εχει κλεισει ηδη 5ωρο στο xbox .... και εχουμε οοοοολη την νυχτα μπροστα μας !

εμενα επειδη φωναζα για τα καλωδια του ps βρηκε λυση!!!! πηρε το ps portable!!!! παιζει κ στο κρεβατι ξαπλωμενος!!!! βεβαια θα μου πειτε οταν δεν μπορεις να κάνεις σεξ, τι άλλο να κάνεις:tongue::tongue::tongue::tongue:?????????

baJfp2.png

Πήγα και σιδέρωσα και τώρα τα τακτοποιώ,σκεφτείτε ότι ανοιγοκλείνω τις ντουλάπες με δύναμη από τα νεύρα μου και δεν έχει καταλάβει τίποτα,ενώ άλλες φορές λέει ότι το κάνω επίτηδες...

Αχ Σοφάκι,πρέπει να έχεις τρελή υπομονή,θα του το είχα σπάσει με τα νεύρα που έχω τώρα!!!

Βρε κορίτσια,η μικρή όλο μου τουρλώνει τον ποπό της,μα τι πράγματα είναι αυτά??

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

εμενα επειδη φωναζα για τα καλωδια του ps βρηκε λυση!!!! πηρε το ps portable!!!! παιζει κ στο κρεβατι ξαπλωμενος!!!! βεβαια θα μου πειτε οταν δεν μπορεις να κάνεις σεξ, τι άλλο να κάνεις:tongue::tongue::tongue::tongue:?????????

η υπομονη (και μαλιστα εγκυου) εχει τα ορια της ... ποτε θα αρχισω να σπαω πιατα .... ουφ, θα σκασω απο το βρασιμ ο...

Angie, πώς πάει το κρύωμα? Βελτιώνεται η κατάσταση?

ΦΑΜούλα, το αλατόνερο που μου σύστησες μ' έσωσε πάντως για το λαιμό! Σε μια μέρα (4 φορές έκανα γαργάρες) ήμουν περδίκι.

Τον ευκάλυπτο (που κάνει για αναπνοή και συνάχι - βλέπε και http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13333&subid=2&pubid=385987) μου τον είχε πει αρχικά η Εβίτα και επίσης η Μαρίνα, αν δεν κάνω λάθος. Βοήθησε αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα, όπως και το Physiomer που είπε η Angie ότι της το είπε ο γιατρός της (στην αρχή είχα στεριμαρ, αλλά το φυσιομερ είναι σίγουρα καλύτερο, το πήρα και με έξτρα αλάτι :))

Ρε Σοφάκι, αυτό το portable, δεν είναι στην ουσία ασύρματο? Θα συνεχίσει να το δουλεύει και μετά που θα έρθουν οι μπουμπούδες σου?

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Angie μου συμφωνώ μαζί σου...Πόση υπομονή να κάνουμε πια???Εγώ δεν είμαι από τη φύση μου της υπομονής,οπότε τώρα έχω πρόβλημα...

Τι βράζεις καλέ?

βραζω στο ζουμι μου για να μην σκοτωσω τον πατερα του παιδιου μου πριν γεννηθεί αυτό !! δεν γίνεται με το που ήρθε απο την δουλεια και ενω τον περιμενω πως και πως γιατι με εχει φαει η μοναξια ολη μερα να μου στρώνεται στην τηλεοραση και να παιζει σαν να μην υπάρχει αυριο ?? εγω δηλαδή, τι κανω εδω? σορυ, τα εχω παρει τωρα, δεν φταίτε και εσεις που σας πρήζω...

και μεσα σε όλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΕΧΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

@ sofia_m: ...και φαντάσου ότι η κοπέλα αυτή δεν είχε προλάβει να κάνει κορτιζόνες!

σοβαρά???? θυμισε μου, ποσο καθησαν στο μαιευτηριο???

Πήγα και σιδέρωσα και τώρα τα τακτοποιώ,σκεφτείτε ότι ανοιγοκλείνω τις ντουλάπες με δύναμη από τα νεύρα μου και δεν έχει καταλάβει τίποτα,ενώ άλλες φορές λέει ότι το κάνω επίτηδες...

Αχ Σοφάκι,πρέπει να έχεις τρελή υπομονή,θα του το είχα σπάσει με τα νεύρα που έχω τώρα!!!

Βρε κορίτσια,η μικρή όλο μου τουρλώνει τον ποπό της,μα τι πράγματα είναι αυτά??

η υπομονη (και μαλιστα εγκυου) εχει τα ορια της ... ποτε θα αρχισω να σπαω πιατα .... ουφ, θα σκασω απο το βρασιμ ο...

η αλήθεια είναι οτι δεν με ενοχλεί... είναι κ καποιες φορες που θελω να εχω κ την ησυχια μου... καλη ωρα τωρα , εχουμε πιασει απο ενα laptop , εχουμε βαλει κ την τηλεοραση κ παιζει κ που κ που σχολιαζουμε! το χρειαζομασταν αυτο μετα απο τοσο τρεξιμο! χωρια που δεν αντεχουμε κ αν ειμαστε κ συνεχεια μαζι!!!!! ανωμαλια, ε???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...