Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιεση απο προχθες ειμαι σταθερα στο 14,5-14,7 η μεγαλη κ 9-9.4 η μικρη...πριν ειχα 10,5 με 6 συνηθως κ απο τον 4ο μηνα μεχρι κ αρχες 7ου κραταγα 11,5 με 7

ουρικο οξυ ειχα την τελευταια φορα 5,3 ....

τωρα με στελνει επειγωντος στο Μητερα την κυριακη για λευκωμα.. κ βλεπουμε...

και πες στη χειροτερη ότι θασε βάλει για γέννα, άσε που δε νομιζω, 33 εβδομάδων θα είναι τα μωράκια. έχεις κανει και τις ενέσεις κορτιζόνης, το πολύ 2 εβδομάδες θα κάτσουν θερμοκοιτιδα. Ξέρω ότι τωρα σου ακουγεται δυσκολο... αλλά σκέψου ψυχραιμα, δεν είναι και τοσο κακό.

άσε που δε νομιζω να σε βάλει για γεννα. Το πολύ πολύ να σε μουρλάνει στις εξετασεις.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε ελινακι δεν μπορεις να παρεις τιποτε να μην ταλαιπωρησε???

Δεν εχω ουτε πυρετο ουτε πονοκεφαλο(ακομη)απλα τρελο γαργαλημα στη μυτη,καταρροη και βηχα...Λεω να κανω αυτο με τον ευκαλυπτο τωρα και θα δειξει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

και πες στη χειροτερη ότι θασε βάλει για γέννα, άσε που δε νομιζω, 33 εβδομάδων θα είναι τα μωράκια. έχεις κανει και τις ενέσεις κορτιζόνης, το πολύ 2 εβδομάδες θα κάτσουν θερμοκοιτιδα. Ξέρω ότι τωρα σου ακουγεται δυσκολο... αλλά σκέψου ψυχραιμα, δεν είναι και τοσο κακό.

άσε που δε νομιζω να σε βάλει για γεννα. Το πολύ πολύ να σε μουρλάνει στις εξετασεις.

λες οτι δεν το εχει κανει ηδη???? πανω απο 1500ε ειναι οι εξετασεις που εχω κανει, χωρις τον προγεννητικο....

θελω να πιστευω οτι αν με βαλει να το κανει αφου φαμε κ την αλλη εβδομαδα , οποτε να καθισουν λιγοτερο μεσα...

η αληθεια ειναι οτι εχει τον κινδυνο της η πιεση κ απο τη μια λεω αντε λιγο ακομα κ μετα σκεφτομαι ειναι καλα οι μικρες???

Δεν εχω ουτε πυρετο ουτε πονοκεφαλο(ακομη)απλα τρελο γαργαλημα στη μυτη,καταρροη και βηχα...Λεω να κανω αυτο με τον ευκαλυπτο τωρα και θα δειξει...

δοκιμασε το , νομιζω η ΦΑΜ ειπε οτι κανει δουλεια... δεν ξερω αν υπαρχει κ τιποτε φυτικο για το συναχι...

baJfp2.png

Μια χαρά είναι οι μικρές...τρως αναλατα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι οι μικρές...τρως αναλατα??

εντελως εδω κ μερες!!! κ παρατηρησα οτι δεν ειναι θεμα κουρασης... τωρα που την μετρησα ειχα 14.6 με 9.2 κ μολις ειχα ξυπνησει...

παντως οσο κ να το εχω στο νου μου , δεν μπορω να το συνειδητοποιησω οτι θα φυγω απο το νοσοκομειο χωρις τις μικρες....

baJfp2.png

γενικά είμαι άνθρωπος που δεν καθομαι σε μια μεριά. έχω το πισι στο σαλόνι, κοιτάζω τα email από το γραφειο, κάνω δουλειές, ριχνω και μια ματια. Απανταω και κάτι. Ο μικρούλης μονο τρωει και κοιμαται καθε 3-4 ωρες. Ο Αγγελάκος παιζει λίγο μαζί μου, βλεπει και κανα παιδικό, έρχεται και η ανιψιά μου, παιζει και μόνος του με τα παιχνιδια του. Το απόγευμα παιζει όλη την ώρα με το μπαμπα του.

Πιστευω ότι δεν υπάρχει 'δεν μπορω'! Αλλα όπως σου είπα δεν κουράζομαι πολυ εύκολα.

Μου έλεγε η κουμπαρα μου κανε και το δευτερο και θα δεις κουραση, ούτε για καφε δεν θα προλαβαινεις να πας. Συγνώμη αλλά ούτε και πριν προλάβαινα. Τα υπόλοιπα, δουλειά, σπίτι, παιδιά, άντρας και εγώ, μια χαρά τα καταφερνω. Διασκεδαση από το καλοκαιράκι και μετά.

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια κι εγώ μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ,πήρα τα βασικά που χρειαζόμασταν αλλά έριξα μες στο καρότσι και 4 σοκολατίτσες,2 κέικ έτοιμα τέλεια,νουτέλα και για να μην παραπονιέται ο άντρας μου του πήρα κι εκείνου μια σοκολάτα και ένα σαλαμάκι αέρος!!!

Έτσι,σαν τα μικρά παιδιά για να μην ανοίγουν και πολύ το στοματάκι τους!!!

Πριν από 2 βδομάδες που έκανα τις γενικές εξετάσεις του μήνα,έκανα και ένα ζάχαρο και μου βγήκε 75,μια χαρά νομίζω!!!Τόσο χαμηλό δεν ήταν ούτε πριν μείνω έγκυος!!

Τώρα εγώ θέλω να δω dvd το "Love actually" και ο άντρας μου το Γούλβεριν (ούτε ξέρω τι είναι,ούτε καν πώς γράφεται)...Για να δούμε,το δικό μου θα γίνει τελικά ή θα βαρεθώ???

oCxsp2.png

Γεια σας πάλι!!!

Lucy περαστικά στην κορούλα σου!!!!

Angie καθόλου αχάριστη δεν είσαι!!! Ίσα - ίσα με τόσους περιορισμούς στην εγκυμοσύνη, πιστεύω ότι το φαί είναι από τις λίγες απολαύσεις που μας μένουν...και όταν μας το κόβουν κι αυτό...τότε δυσκολεύουν τα πράγματα!!! Και θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια που άντεξες τόσες ημέρες χωρίς αποκλίσεις!!! Μίλα με το γιατρό σου πάντως γιατί ούτως ή αλλως δεν κάνει για το μωράκι να ζορίζεσαι και να πιέζεσαι τόσο πολύ!!!

Aleca ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!! Εγώ +23!!!!

Γεια σου Marina με τις σκέψεις σου!!!

Sofia-m εγώ είμαι του "αλατόνερου" για τον λαιμό και του physiomer για το μπούκωμα!! Δεν ξέρω ποιά είναι του ευκάλυπτου, δεν θυμάμαι...αλλά νομίζω ότι το σύστηναν αρκετές κοπελίτσες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Καταρχήν, γέννησε καμία;;; Ελπίζω όλες να είστε καλά! Μου κακοφαίνεται πολύ που δεν μπορώ να τα λέμε...

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τπτ από τα μνμ σας, μόνο κάτι για πίεση που έλεγε η Σοφία. Σοφάκι μην ανησυχείς ακόμη κι αν σε βάλει για τοκετό, θυμάσαι τα διδυμάκια που σου έλεγα ότι βγήκαν στην 31η;;; Τώρα είναι και τα δύο σπιτάκι τους υγιέστατα!

Αλεκάρα, πώς είσαι; Πώς είναι τα μωρά σου; Το μικρούλι τι κάνει; Πάω για ομοιοπαθής Αλέκα...

Χτες πήγα γιατρό και μου έκανε 2η κολπική εξέταση. Δυστυχώς, αν και μπήκα στην 40ή εβδομάδα η μπεμπεκάρα δεν έχει εμπεδωθεί, δηλ. απ' ό,τι μου είπε δεν έχει μπει το κεφάλι της μέσα στη λεκάνη να σφηνώσει ώστε να μας οδηγήσει σε τοκετό. Μου δίνει ένα περιθώριο μέχρι 3/12 μπας και γίνει κάτι, ειδάλλως στις 4/12 που είναι η ΠΗΤ μπαίνω πιθανότατα για καισαρική. Θα το παλέψουμε βέβαια λέει με πρόκληση μπας και κατέβει φυσιολογικά αλλά δεν το κόβει. Οπότε -εκτός ευχάριστου απροόπτου- 07:00 το πρωί της Παρασκευής στο Αρεταίειο προγραμματισμένα. Αυτή η αδυναμία εμπέδωσης μπορεί λέει να οφείλεται σε 1 από τους εξής παράγοντες: α) το μωρό δεν χωράει να μπει στη λεκάνη μου (δύσκολο γιατί αν και είναι μεγάλο, έχω κι εγώ μεγάλη λεκάνη), β) ο ομφάλιος λώρος το κρατάει "δεμένο" ψηλά και δεν το αφήνει να κατέβει, γ) ο πλακούντας το εμποδίζει να εμπεδωθεί.

Τεσπα... Αλέκα, πες μου τι να περιμένω από την καισαρική; Πώς είναι;;;

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Αλεκάρα, πώς είσαι; Πώς είναι τα μωρά σου; Το μικρούλι τι κάνει; Πάω για ομοιοπαθής Αλέκα...ί.

Τεσπα... Αλέκα, πες μου τι να περιμένω από την καισαρική; Πώς είναι;;;

όλα καλά ρικάκι μου,δοξα τον Θεό!!!! για τα κιλά λες? Μπα δε φτάνεις 34. Και πάλι όμως ξαναείπα, ήρθα από το μαιευτηριο με -12 και έχασα άλλα 3 σε μια εβδομάδα. Οπότε.... φεγουν τα ρημάδια, μην αγχωνεσαι.

Εγω με την καισαρικη τα έχω πολύ καλά!! Στην πρωτη λόγω σπυριών δεν πήρα άλλα φαρμακα και πόναγα λίγο την δευτερη μερα. Και πάλι όμως όχι πολύ. Τώρα έπαιρνα παυσιπονάκι και πήγα εκδρομή!! Πολύ σουπερ!!!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι για ένα 24ωρο έχεις ορό και καθετηρα. κατά τα άλλα τιποτα κακό!

221882cb0gkyh7q4.gif

rica μην ανησυχεις και εμενα ο γιατρος μου,μου ειχε πει οτι αν δεν γεννησεις μεχρι τις 26..που ειχα πητ θα μπουμε γαι προκληση και την επομενη μερα με επιασαν οι πονοι..επισης να σου πω με εξετασε μια μερα πριν με ποιασουν οι πονοι και δεν ειχα καθολου διαστολη..γεννησα 39+6..μια μερα πριν την πητ..

:-D

κοριτσάκια ξανα ήρθα!!!

ετοιμαζω κ σιγα σιγα τη βαλιτσα , γιατι οσο κ αν το αρνιεμαι , αυτο με γυρωφερνει:tongue::tongue::tongue:!!! οποτε καλυτερα να τα εχω παρα να τα ψαχνει ο αντρας μου!!!!!

μπραβο βρε Αλέκα!!! σε ρωτησα γιατι μου κάνει εντυπωση που λένε οτι με δυο παιδια δεν προλαβαίνεις τιποτα!!!!

ΦΑΜ συγνωμη μπερδεύτικα:oops::oops::oops:

ρικα όλα καλά θα πάνε!!!! δηλ. κ εσυ την αλλη εβδομαδα????

αχ! μου δινεις κουραγιο με την ιστορια με τα διδυμακια!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...