Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο λεω βρε!!! οτι ειμαστε για τους αλλους αλλα οχι κ για εμας!!!

ουτε και για τους αλλους ειμαι πολυ για να πω την αληθεια.Με ενοχλει το προκλητικο και στους ομοφυλοφυλλους αλλα και στους στρειτ η μεγαλη επιδειξη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χτύπησε σε μια πόρτα-έπεσε με δύναμη...Πρήστηκε και μελάνιασε αμέσως το πρόσωπό της και άνοιξε η μυτούλα της... Το θέαμα ήταν φρίκη... :-( Είναι καλά τώρα αλλά φοβηθήκαμε πολύ...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εγω τωρα ξυπνησα ποσα γραψατε καλε...Ηπια ενα καφεδακι και σε κανα 2ωρο περιμενω να ρθουν να μας αλλαξουν το φιλτρο νερου,ειναι η ωρα του θελει αλλαγη ανα χρονο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Χτύπησε σε μια πόρτα-έπεσε με δύναμη...Πρήστηκε και μελάνιασε αμέσως το πρόσωπό της και άνοιξε η μυτούλα της... Το θέαμα ήταν φρίκη... :-( Είναι καλά τώρα αλλά φοβηθήκαμε πολύ...

Αχου μωρε περαστικα στο κοριτσακι σου...:(:(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

έγραφα έγραφα και σβηστηκε!!!τ γραφω πολύ συνοπτικά! Λούσυ μου περαστικά στπο κοριτσακι σου!!! να'ξερες πόσο σε νιώθω... και εγω τρελαινομαι με κατι τετοια.

Είσαστε τρελές αγορομάνες!!! Άκου αδερφη! Κοιτα σε κανεναν δεν αρεσει και αν υποψιαζομουν κάτι θα έκανα ότιπερνουσε από το χερι μου για να το αποτρέψω. Αλλά πιο μεγαλο φοβο έχω για τη υγεια τους παρεά για αυτό. Π.χ τρέμω στην ιδεα ότι θα ανεβαινουν στα μηχανακια και θα τρεχουν σα ζουρλά. με λίγα λόγια ας ειναι καλα και από εκει και πέρα ας κάνουν .ο,τι τα κάνει ευτυχισμένα.

Εν τω μεταξυ αυτά τα πράγματα φαινονται από νωρίς πιστευω. με τον μεγάλο είμαστε μια χαρά, το μικρό να τσεκαρουμε τώρα!!

Κοριτσάκια έχω χάσει 15 κιλά!!!! 3 σε μια εβδομάδα. Δεν ξέρω πως παντως ειμαι πολύ χαρούμενη. Πε΄ριμετρος κοιλιά τελικά έφτασα 142 εκατοστά!!!!! Τώρα όμως ειμαι 125. Πόντος πόντος ο καυμός!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κορίτσια !! τι κάνετε? πολλες σελίδες βλέπω, αρα πολλά νεα?? ελπιζω΄όλα να είναι καλα.

εγω δεν ειμια και πολυ στα πανω μου αυτες τις μερες .. ηρθε και το κρυωμα και με εκανε ακομη χειροτερα

πολυυυυυυ αδυναμια, πολυ κακοκεφια ... απο το μπουκωμα δεν μπορούσα να εχω τα ματια μου ανοιχτα!! ευτυχως τωρα λιγο καλύτερα απο το κρυωμα αλλα απο διαθεση ... χαλια μαυρα.

εχω φρικαρει και με την διατροφή (ζάχαρο) και μου την εχει βαρέσει. δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομη χωρίς σοκολάτα βρε κορίτσια .. ειναι πρωτογνωρο για μενα και περα απο καθε λογική ... δεν εχει υπαρξει ποτε αλλοτε να μην εχω φαει σοκολατα για τοσο μεγαλο διαστημα. απο τοτε που γεννηθηκα δεν εχω αντεξει πανω απο 2 μερες χωρις εστω ενα σοκολατακι και τωρα .. κοντευουν 40 μερες νομιζω. κοιμαμαι και βλεπω στον υπνο μου σοκολατινες και μερεντα :( και ντρεπομαι κιολλασ που παραπονιεμαι για αυτο γιατι λεω οτι θα με κραξει κανεις και θα μου πει οτι σιγα το προβλημα που αντιμετωπιζεις αλλα ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ μου ειναι τοσο δυσκολο. σαν να εχω συνδρομο στερησης. ισως και η αδυναμια να νιωθω να ειναι απο αυτο, δεν ξερω.

δεν αντεχω για πολυ ακομη ομως.. πριν μιση ωρα ημουν ετοιμη να παραγγειλω κατι σοκολατενιο απο το ντελιβερι αλλα ..

ειλικρινα, με εχει ριξει τοσο πολυ αυτο και δεν τολμω να το πω σε καποιον απο το φοβο μην με κακοχαρακτηρισουν οτι ειμαι και αχαριστη που δεν εχω κατι σοβαρο στην εγκυμοσυνη μου.

δεν αντεχω ομως αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Άντζι μου, εγώ στην πρωτη εγκυμοσύνη λύσαγα για παγωτό. δε με έναοιαζε το φαί και τα γλυκά αλλά μιάμε έβλεπα το παγωτό και με έπιανε παρανοια. πρέπει να έφαγα πολλά λίτρα. Όταν γεννησα και μετά ανακάλυψα ότι έχω έλλειψη ασβεστιου γενικότερα και αυτό δικαιολογουσε αυτη μου τη μανία. Επειδή και εσύ έχεις μικρό προβληματάκι με το ζαχαρο, όταν γεννησεις να κοιταξεις να το ρυθμισεις για να μη σε πιάνουν και αυτες οι κρισεις υπογλυκαιμίας.

Για την παρούσα φάση τωρα υπομονη, δε μπορείς να κανεις τιποτα άλλο. Ρωτα τον ενδοκρινολόγο σε μεγάλες φασεις στερησης αν μπορείς να φας ένα μικρο κομματάκι μαυρης σοκολάτας.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Άντζι μου, εγώ στην πρωτη εγκυμοσύνη λύσαγα για παγωτό. δε με έναοιαζε το φαί και τα γλυκά αλλά μιάμε έβλεπα το παγωτό και με έπιανε παρανοια. πρέπει να έφαγα πολλά λίτρα. Όταν γεννησα και μετά ανακάλυψα ότι έχω έλλειψη ασβεστιου γενικότερα και αυτό δικαιολογουσε αυτη μου τη μανία. Επειδή και εσύ έχεις μικρό προβληματάκι με το ζαχαρο, όταν γεννησεις να κοιταξεις να το ρυθμισεις για να μη σε πιάνουν και αυτες οι κρισεις υπογλυκαιμίας.

Για την παρούσα φάση τωρα υπομονη, δε μπορείς να κανεις τιποτα άλλο. Ρωτα τον ενδοκρινολόγο σε μεγάλες φασεις στερησης αν μπορείς να φας ένα μικρο κομματάκι μαυρης σοκολάτας.

πραγματικα ειναι κατι που με εχει προβληματισει γιατι δεν νομιζω να το αντεχω πολυ ακομη

lucy περαστικα στη μικρη σου! φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες!!!!!

μαρινακι κ εγω οταν λεω open mind εννοω οτι αν μου ελεγαν 2 αντρες ξερεις ειμαστε ζευγαρι , δεν θα με ενοχλουσε ουτε θα τους εκοβα απο φιλους αν ηταν... θα με ενοχλουσε ομως να εκαναν οτιδηποτε μπροστα μου! το ιδιο ισχυει κ για γυναικες...

αλεκα ημουν σιγουρη για εσενα!!! μαλιστα σημερα το σκεφτομουν κ ηθελα να σε ρωτησω!!!! αν συνεχισεις ετσι σε ενα μηνα θα εισαι στα παλια σου!!!!

angie οπως ειπε κ η dr. υπομονη!!!! λιγες μερες εμειναν θα περασουν!!!

εγω κοριτσακια μολις τσιμπησα ενα ωραιοτατο χαπακι για πιεση , γιατι απο προχθες δεν λεει να πεσει, κ μια εξεταση ουρων 24ωρη που πρεπει να την παω την κυριακη στο μητερα κ βλεπουμε....

αυτα...

μηπως να μην ξυπναγα??? δεν θα ειχα μετρησει πιεση αλλιως....

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

καλά όχι και σε ένα μηνα. ας χάσω άλλα 5 μέχρι τα Χριστουγεννα και τα άλλα θα περιμένω μέχρι και τον Απρίλη!! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα! χαχα

Πόσο πίεση έχεις?? και πόσο είχες παλιά? και πόσο πιο αυξημενο είναι το ουρικό οξυ?

221882cb0gkyh7q4.gif

καλά όχι και σε ένα μηνα. ας χάσω άλλα 5 μέχρι τα Χριστουγεννα και τα άλλα θα περιμένω μέχρι και τον Απρίλη!! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα! χαχα

Πόσο πίεση έχεις?? και πόσο είχες παλιά? και πόσο πιο αυξημενο είναι το ουρικό οξυ?

παντως θα τα χασεις πολυ γρηγορα με τους ρυθμους αυτους!!! μπραβο βρε αλεκα!!!!

πιεση απο προχθες ειμαι σταθερα στο 14,5-14,7 η μεγαλη κ 9-9.4 η μικρη...πριν ειχα 10,5 με 6 συνηθως κ απο τον 4ο μηνα μεχρι κ αρχες 7ου κραταγα 11,5 με 7

ουρικο οξυ ειχα την τελευταια φορα 5,3 ....

τωρα με στελνει επειγωντος στο Μητερα την κυριακη για λευκωμα.. κ βλεπουμε...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...