Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Marinaki πλάκα έχεις όπως τα λες!!!!

Κι εγώ πονάω από κάτω,νιώθω μερικές στιγμές τόση πίεση,σαν να έχει βάλει η μικρή το κεφάλι της μες στη λεκάνη και τη σπάει σιγά σιγά!!!

Ειδικά όταν ξαπλώνω,νιώθω σαν να έχω έναν τόνο πράγματα εκεί πέρα!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό για την προσταγλανδίνη μας το είπε και η μαία,από την 37η εβδομάδα και μετά,να κάνουμε σεξ κάθε μέρα.

Κορίτσια,πάλι τσόντα έβλεπα στον ύπνο μου το πρωί,δε θυμάμαι καθόλου τι ήταν αλλά ξύπνησα την ώρα εκείνη,τόσο έντονο ήταν...

Α και δεν πρόκειται το μωρό να πάθει τίποτα από το σεξ,βρίσκεται μέσα στο αμνιακό υγρό,στον αμνιακό σάκο,στη μήτρα,πίσω από τον τράχηλο,ο οποίος είναι γεμάτος βλέννα...

Κι εμείς όλα τα έχουμε πάρει για το μωρό,αν περίμενα από τους άλλους να φέρουν το παραμικρό,ακόμα θα περίμενα....Και ναι,τα έχω όλα έτοιμα,δεν μπορώ τελευταία στιγμή να κάθομαι να σκέφτομαι τι μου λείπει και τι πρέπει να τρέξω να αγοράσω...

ΜΑΧΗ μου έχει πάει 3200 εεεε???Βρε την άτιμη..

Και εγω ολα τα εχω αγορασει και οτι μου ελειπε απο πριν δεν ξερεις ο αλλος τι θα σου κανει δωρο ποιοτικα παντα μπορει να σου παρει κανενα κινεζικο αποστειρωτη και να γινεται εκει μεσα λαμπαδες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισης κατι αλο για να μην τρομαξετε γιατι εγω ειχα οτν γεννηθηκε ο μικρος τα α.......κια ηταν τεραστεια και ο μπαμπας καμαρωνε το εχουν σχεδον ολα τα αγορακια και λεγεται υδροκοιλη εχουν δηλαδη υγρο φευγει ομως παντα το πολυ μεσα στο χρονο.Μην καμαρωνει δηλδη ο μπαμπας τι αρ....ια εχει ογιος μου

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Επισης κατι αλο για να μην τρομαξετε γιατι εγω ειχα οτν γεννηθηκε ο μικρος τα α.......κια ηταν τεραστεια και ο μπαμπας καμαρωνε το εχουν σχεδον ολα τα αγορακια και λεγεται υδροκοιλη εχουν δηλαδη υγρο φευγει ομως παντα το πολυ μεσα στο χρονο.Μην καμαρωνει δηλδη ο μπαμπας τι αρ....ια εχει ογιος μου

Μαρινάκι, θα το πω στον άντρα μου για να το ξέρει!!! Ή λες να τον ξενερώσω εκέινη την ώρα που θα το πει και να σκάσω στα γέλια από τη φάτσα του???

15y6xxxv0qx3picm.png

....θα βγώ καμιά βόλτα να περπατήσω λιγάκι, έχει και καλή μέρα σήμερα και θα πάω να αναπνεύσω θαλασσινό αεράκι.

Φιλάκια.

Αχ βρε Νατασούλα πόσο σε ζηλεύω! Θαλασσινό αεράκι ε? Τέλεια!

κοριτσια ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!!

μην ξαναπιασετε συζήτηση για μελομακαρονα.... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!!!!

Κι εμένα βρε εγκυούλες!!!!! Λυπηθείτε κι εμένα!!!! Δεν μου αρέσουν κι όμως όταν τα αναφέρετε, χτυπάω και 2-3!!!!

Και Marina mimi ότι θυμάσαι από νεογέννητο αγοράκι να μας τα λες, γιατί εγώ τουλάχιστον, δεν έχω ιδέα, αλλά έχω αρκετό άγχος!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!!

μην ξαναπιασετε συζήτηση για μελομακαρονα.... 1 κιλο εφερε ο αντρας μπυ εχθες το βραδυ κ σήμερα εχουν μεινει γυρω στα 8 κομματια... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!!!!

εσύ συμπεθέρα μου φαινεται ότι παιρνεις τα χούγια μου!!! Αλλά όχι.... εγώ 32 εβδομάδων είχα πάρει ήδη 27!!!:tongue:

:) :):)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ώστε πιάνει άλατα, ε; Τότε καλύτερα με την κατσαρόλα να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

*Να'μαι κι εγώωωωωωωωωωωω........... :)

Ηρθα κι απο'δώ!!Αφού καμιά δεν απαντάει στο facebook,ήρθα εδώ να σας βρώ!!!

ΑΧ,ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ....τα δυσκολα τελειώνουν!!

Νατασούλα όλα τα περι βρασμού πιάνουν άλατα,ακόμη και ο θερμός...το ξυδάκι τα γυαλίζει όλα όμως και είναι και υγειϊνό.Λίγο ξυδάκι στον πάτο,είτε είναι βραστήρας,είτε αποστειρωτής,μιά βράση,και τα πετάει ΟΛΑ!!Μιά δυό βράσεις μετά με καθαρό νεράκι και είναι σαν καινούριο!!Και κατσαρόλα να βάζεις να βράζει κάθε μέρα νερό για αποστείρωση,κι αυτή άλατα θα πιάσει...ΑΥΤΑ!

Πήγα που λέτε στο Αρεταίειο για μιά εξέταση και έπαθα ένα σοκ με το μαιευτήριο...Δεν ξέρω αν έχω άδικο,αν είμαι υπερβολική,αλλα μου άφησε πάρα πολύ άσχημη πρώτη εντύπωση...Δεν σας κρύβω οτι θα πάω με κάποιους φόβους.Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι θα είμαι σε καλά χέρια όσων αφορά τον γιατρό.

Θα σας πώ όμως τις εντυπώσεις μου όταν με το καλό θα βγώ απο εκεί με το μωράκι μου...

Αν όμως έφυγα με παράπονα απο το ΙΑΣΩ,φαντάζομαι τι με περιμένει δεδομένου οτι κάνουν και κάποιες ανακαινίσεις εκεί τώρα,και δεν ξέρω ούτε καν,αν θα μπορέσω να βρώ το 2κλινο που ονειρευόμουν..... :(

Ένα σας λέω.....ψάχναμε μισή ώρα κάποιον!! :o !! για να ρωτήσουμε που πρέπει να πάμε για την εξέταση που ήθελα να κάνω...

.....και κάτι άλλο που με σόκαρε κυριολεκτικά ήταν ο θάλαμος με τα νεογνά,που ήταν εντελώς ξέφραγκη άμπελος!!Ούτε μιά νοσοκόμα μέσα....Όποια μαμά(η όχι?) ήθελε,έμπαινε,έπαιρνε το μωράκι της και δεν ρωτούσε τίποτα κανείς!!

(Ευτυχώς θα έχω τη μαμά μου μαζί,οπότε ο μικρός ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟ)!!!

ΝΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ..........

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Μαρινάκι, θα το πω στον άντρα μου για να το ξέρει!!! Ή λες να τον ξενερώσω εκέινη την ώρα που θα το πει και να σκάσω στα γέλια από τη φάτσα του???

καταρχην δεν θα σε πιστεψει γιατι ο συγκεκριμενος γιος θα ποτελει εξαιρεση και θα ειναι το φυσικο του κατα την αποψη του μπαμπα οταν του το πει ο παιδιατρος θα ξαινερωσει αλλα πιστεψε με θα του βγαλει πολλες φωτογραφιες στο μπανιο για να αποδειξει τι εργαλειο εχει ο γιος.Ξερεις εμεις ποσες εχουμε με τα....... εξω του Δημητρη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σας πω και πιο είναι το μεγαλύτερό μου άγχος για τον μικρούλη μου? Μην μου βγεί "αδελφή"! :( Κάνω χαζές σκέψεις θα μου πείτε τώρα, αλλά ...δεν το θέλω!

Σε νιωθω κοπελια σε νιωθω κανε τεστ γυρω στο χρονο πηγαινε τον Τζαμπο αν ζητησει αυτοκινητακι καλως αν ζητησει Μπαρμπι ψαχτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σε νιωθω κοπελια σε νιωθω κανε τεστ γυρω στο χρονο πηγαινε τον Τζαμπο αν ζητησει αυτοκινητακι καλως αν ζητησει Μπαρμπι ψαχτο

Θα δείξει πάνω στο χρόνο λές? Μακάρι γιατί δεν νομίζω να αντέξω παραπάνω!

ελενα αλλα απο την αλλη εβλεπα προχθες Στεφανιδου και ηταν μια κοπελα η 4η ανα μεσα σε 3 αγορια χαρα η μαμα που θα εβλεπε κιλοτακι στο σπιτι και βγηκε ενας νταλικερης το κατι αλλο μαζευε λεφτα για αλλαγη φυλλου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κορίτσια!

Δεν μπήκα σήμερα... Χτύπησε χτες η μικρή μου και πήγε η ψυχή μου... Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά απορώ πως δεν γέννησα με την τρομάρα που πήρα... :-(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ελενα αλλα απο την αλλη εβλεπα προχθες Στεφανιδου και ηταν μια κοπελα η 4η ανα μεσα σε 3 αγορια χαρα η μαμα που θα εβλεπε κιλοτακι στο σπιτι και βγηκε ενας νταλικερης το κατι αλλο μαζευε λεφτα για αλλαγη φυλλου

Νομίζω πως είναι καλύτερα να έχω κόρη λεσβία παρά γιό αδελφή!

Lucy πως χτύπησε η μικρούλα σου?

Γεια σας κορίτσια!

Δεν μπήκα σήμερα... Χτύπησε χτες η μικρή μου και πήγε η ψυχή μου... Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά απορώ πως δεν γέννησα με την τρομάρα που πήρα... :-(

Χτυπησε τι εννοεις πως που? Τωρα τα πιανει ολα η χαζομαρα και δεν καθονται σε μια μερια?Τωρα που δεν μπορεις να κανεις πολλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...