Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!!!!!!!!!

Πηγαίνω να φάω το μεσημεριανό μου και μετά θα βγώ καμιά βόλτα να περπατήσω λιγάκι, έχει και καλή μέρα σήμερα και θα πάω να αναπνεύσω θαλασσινό αεράκι.

Φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινακι μην αγχωνεσαι... ολα καλα ειναι... μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου... και να ξερεις πως ο υπερηχος δεν δειχνει παντα με ακριβεια... και εχουμε ακομη 3 βδομαδουλες γεματες οποτε θα μεγαλωσει...

Ο δικος μου βγηκε φωτο... αχ ειμαι πολυ χαζομαμα ή ειναι κούκλος?

ευχαριστώ Μάχη μου! ο μπέμπης σου είναι πανέμορφος όπως και της aleca, νομίζω οτι όλα τα μωράκια της παρέας μας θα είναι όμορφα και γελαστά! εσένα σου είπε τίποτα ο γιατρός σου? σκεφτόμουν να κανονίσουμε να βρεθούμε αλλά μάλλον βλέπω συνάντηση στην κλινική :tongue:

τα μελομακάρονα τι λένε? στείλε κανένα να δοκιμάσουμε:tongue::tongue:

marinaki μόλις μου τελειώσει αυτό το πακέτο,κάτι τέτοιο θα κάνω,έχω και ένα φίλο μου οδοντίατρο που είπε ότι μπορεί να μου φέρνει κι αυτός γύψο!!!!

Ε μετά λέω πόσα αποτυπώματα πια θα βγάλουμε?Κάθε μέρα αυτή η δουλειά θα γίνεται???

Μπορεις να κανεις και καδρακια απο φυτικο μελανι οτι χρωμα θελεις τα χρησιμοπουν και στα μαιευτηρια βαφεις το ποδαρακι το κολας σε ενα χαρτι και ξεπλενεται πολυ ευκολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ομως γνωριζω κοπελα που το εκανε για 1 χρονο!!!!!!!!!!

Χαράς το κουράγιο της!!!!!!!!!!!

Σοφία και εγώ δεν τα έχω ψωνίσει όλα της μπεμπούλας μου, περιμένω να φέρει το σόι κανά δώρο.

eH1op2.png

LMcjp2.png

ca_te_rinaki κατ' αρχήν να σου πω κι εγώ συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Εγώ πρόλαβα και τέλειωσα το μεταπτυχιακό ότάν ήμουν στον 5ο ευτυχώς! Και απο δω και πέρα να σας πάνε όλα καλά! Επίσης, όντως αυτό με το πότε θα γεννήσουμε είναι λίγο φλου. Ο γιατρός μου μου έλεγε για μία περίπτωση (νομίζω το έχω ξανααναφέρει) που η κοπέλα δεν ήταν έτοιμη, έστειλε το ζεύγος για καφέ γιατί ήταν αγχωμένοι και οι δύο και στην καφετέρια έσπασαν τα νερά! Επίσης, λίγο σεξ :oops: είναι βοηθητικό! με την προσταγλανδίνη (στραμπούληξα τη γλώσσα μου!!!) που περιέχει βοηθάει να μαλακώσει ο τράχηλος! Κάνε, λοιπόν, την καρδιά σου πέτρα και καν'το και για το παιδί σου και για σένα!!! χιχι!

ΦΑΜούλα μου, το μπούκωμα κατά κύριο λόγο το έστειλα στην Ελίνα, αλλά κράτησα και λίγο για μένα! Είναι δυνατόν? Ακόμα δεν "καθάρισα" πλήρως! Άτιμο αναπνευστικό!!!

Υ.Γ. Επίσης, αν με χάσετε το ΣΚ να ξέρετε ότι γέννησα! Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέει ότι κοντεύω απειλητικά!!! (μπορεί να μου λέει και ψέματα, βέβαια, αλλά καλύτερα να το περιμένεις, σωστά? :) )

melsas τα μάτια του άντρα μου έλαμψαν μόλις διαβασε το μηνυμα, θα σε ευγνομωνεί για την συμβουλη σου!!!

αλλά εγώ βρε κορίτσια φοβάμαι πιο πριν δεν είχα πρόβλημα ίσα ίσα είχα και πολύ ορεξη σε φάση να νομίζω ότι είμαι σεξομανής αλλά τώρα φοβάμαι!

Διαφημίσεις

κοριτσια εδικα οι αγορομανες ζητηστε και ρουχαλακια απο το 0-3 γιατι ολοι φερνουν λιγο μεγαλυτερα και δεν θα εχετε ρουχα γιατι λεω οι αγορομανες?Γιατι τα αγορακια με το πουλακι που σηκωνεται, ναι σε αυτη την ηλικια ειναι ολο κατουρημενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς τα πήραμε ΟΛΑ γιατί μας λέγανε ότι όλοι θα φέρουν ρουχαλάκια και τώρα, ένας-ένας ρωτάει τί θέλετε κι εγώ απαντώ ρούχα....Γκρρρρ

Α να σας πω και το άλλο, είμαι χωρίς αυτοκίνητο...., όχι ότι θα με πήγαινε κάπου αν πάθαινα τίποτα, αλλά νιώθω μία ανασφάλεια...έμεινα από μπαταρία και το έχει αναλάβει ο αντρούλης μου από χθες να το φτιάξει......

Κορίτσια μόλις έφαγα το μεσημεριανό μου,λιτό αλλά πολύ μου άρεσε!!!

Εμένα αποστειρωτή μου έστειλε η avent μαζί με διάφορα άλλα που σας είχα πει,οπότε και γλίτωσα το έξοδο και το έχω έτοιμο για όταν χρειαστεί,αν και ελπίζω ότι θα θηλάσω αποκλειστικά,τόσο γάλα έχω εδώ και μήνες,φαντάζεστε να κοπεί μόλις γεννήσω???Ε δε θα το αντέξω!!!

Εμένα η μικρή μου δεν ξέρω πόσο έχει πάει τώρα,στις 32 εβδομάδες που κάναμε το doppler ήταν 1840 γραμ,τώρα πόσο να είναι,2500????

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για τη σκούπα τη rainbow,αλλά πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά της.Η μαμά μου την πήρε πριν από 15 χρόνια 450.000 δρχ,αλλά κορίτσια,κάνει τα πάντα,δε συγκρίνεται με καμία,τραβάει τα πάντα από χαλιά,καναπέδες,μετά το σκούπισμα δε χρειάζεται σφουγγάρισμα.Είναι ό,τι καλύτερο αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα.

Εγώ τώρα θα πάρω μια επαγγελματικού τύπου αλλά όχι για τεράστιους χώρους,που παίρνει νερό στον κάδο και είναι πολύ αποτελεσματική.Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω 2.000 ευρώ ή όσο κάνει για την rainbow,αν και πολύ θα το ήθελα!!

Ντορακι μου εγω ελεγα για την σκουπα αυτη.... τωρα κοστιζει 3.200 αλλα τα αξιζει με το παραπανω.. και να φανταστεις πως οταν ακουσα στην αρχη το ποσο δεν ηθελα ουτε να την δω... την πηρα με δοσεις και τα λεφτα που εδινα καθε βδομαδα στην γυναικα που μου καθαριζε τα εδινα στην σκουπα... αφου σκουπιζεις και για 1 βδομαδα δεν εμφανιζεται καθολου σκονη... γλιτωσα και λεφτα απο τα καθαριστηρια για χαλια.. σε 10' ειναι πεντακαθρο το μεγαλο χαλι μου.. και να μην αναφερω για τα στρωματα και τα ακαρια... 2 φορες τον χρονο τα κανω και μοσχοβολανε... εκανα και του μπεμπη προληπτικα αλλα ευτυχως δεν εβγαλε τιποτα....

ευχαριστώ Μάχη μου! ο μπέμπης σου είναι πανέμορφος όπως και της aleca, νομίζω οτι όλα τα μωράκια της παρέας μας θα είναι όμορφα και γελαστά! εσένα σου είπε τίποτα ο γιατρός σου? σκεφτόμουν να κανονίσουμε να βρεθούμε αλλά μάλλον βλέπω συνάντηση στην κλινική :tongue:

τα μελομακάρονα τι λένε? στείλε κανένα να δοκιμάσουμε:tongue::tongue:

Και βεβαια να βρεθουμε αν σε βολευει... εγω στις 4/12 θα ερθω Κοζάνη... τα μελομακαρονα εγιναν υπεροχα... αλλα να πω την αληθεια ποτε δεν ημουν λατρης τους... εφαγα 1 και τα υπολοιπα θα τα παω στην μαμακα μου...

a84026bdda.png

κοριτσια εδικα οι αγορομανες ζητηστε και ρουχαλακια απο το 0-3 γιατι ολοι φερνουν λιγο μεγαλυτερα και δεν θα εχετε ρουχα γιατι λεω οι αγορομανες?Γιατι τα αγορακια με το πουλακι που σηκωνεται, ναι σε αυτη την ηλικια ειναι ολο κατουρημενα

Ε αυτό δεν θα το μάθαινα από καμία πωλήτρια και κανένα site... Είσαι καλύτερα Μαρινάκι????

melsas τα μάτια του άντρα μου έλαμψαν μόλις διαβασε το μηνυμα, θα σε ευγνομωνεί για την συμβουλη σου!!!

αλλά εγώ βρε κορίτσια φοβάμαι πιο πριν δεν είχα πρόβλημα ίσα ίσα είχα και πολύ ορεξη σε φάση να νομίζω ότι είμαι σεξομανής αλλά τώρα φοβάμαι!

Να μη φοβάσαι τίποτα!!! Το μωρό είναι απόλυτα προστατευμένο εκεί που είναι!!! Είχες προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη? Αν ναι, καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου. Ο δικός μου, όταν με εξέτασε, με ρώτησε αν κάνουμε σεξ. Του είπα όχι ιδιαότερα και μου είπε να το ξεκινήσουμε γιατί θα βοηθήσει. Αν θέλεις, διάβασε καλύτερα για αυτή την ουσία. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η εβδομάδα κύησης. Μία έρευνα και μία ερώτηση στο γιατρό δε βλάπτει! :)

Μαρινάκι, σα να λέμε συντριβάνι ο μικρός??? Α, αυτά, όντως, δεν τα ήξερα!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εμείς τα πήραμε ΟΛΑ γιατί μας λέγανε ότι όλοι θα φέρουν ρουχαλάκια και τώρα, ένας-ένας ρωτάει τί θέλετε κι εγώ απαντώ ρούχα....Γκρρρρ

Α να σας πω και το άλλο, είμαι χωρίς αυτοκίνητο...., όχι ότι θα με πήγαινε κάπου αν πάθαινα τίποτα, αλλά νιώθω μία ανασφάλεια...έμεινα από μπαταρία και το έχει αναλάβει ο αντρούλης μου από χθες να το φτιάξει......

Χωρις αυτοκινητο δεν μπορω το εχω απο κατω για ωρα αναγκης αν και αν γινει κατι απροοπτο καποιος γειτονας θα σε παει να οδηγησεις και μαλιστα στο πρωτο παιδι που θα εισαι χ@@@ενη δεν παιζει αλλα ειναι η ανασφαλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαμουλα μου ναι ειμαι καλυτερα αν εξαιρεσεις οτι ποναω πολυ απο κατω στα κοκαλα της λεκανης ομως δεν μπορω να σταθω στο ενα ποδι να βαλω το παντελονι μου.

Οσο για αυτο που σου λεω θυμαμαι στον Δημητρη μια φορα τον ειχα γδυσει να το αλαξω και εκανε τσισα το μεχρι το ματι του πετυχε συντριβανακι κανονικο εχει πολυ πλακα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!!

μην ξαναπιασετε συζήτηση για μελομακαρονα.... 1 κιλο εφερε ο αντρας μπυ εχθες το βραδυ κ σήμερα εχουν μεινει γυρω στα 8 κομματια... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!!!!

baJfp2.png

Αυτό για την προσταγλανδίνη μας το είπε και η μαία,από την 37η εβδομάδα και μετά,να κάνουμε σεξ κάθε μέρα.

Κορίτσια,πάλι τσόντα έβλεπα στον ύπνο μου το πρωί,δε θυμάμαι καθόλου τι ήταν αλλά ξύπνησα την ώρα εκείνη,τόσο έντονο ήταν...

Α και δεν πρόκειται το μωρό να πάθει τίποτα από το σεξ,βρίσκεται μέσα στο αμνιακό υγρό,στον αμνιακό σάκο,στη μήτρα,πίσω από τον τράχηλο,ο οποίος είναι γεμάτος βλέννα...

Κι εμείς όλα τα έχουμε πάρει για το μωρό,αν περίμενα από τους άλλους να φέρουν το παραμικρό,ακόμα θα περίμενα....Και ναι,τα έχω όλα έτοιμα,δεν μπορώ τελευταία στιγμή να κάθομαι να σκέφτομαι τι μου λείπει και τι πρέπει να τρέξω να αγοράσω...

ΜΑΧΗ μου έχει πάει 3200 εεεε???Βρε την άτιμη..

oCxsp2.png

Επισης κατι αλο για να μην τρομαξετε γιατι εγω ειχα οτν γεννηθηκε ο μικρος τα α.......κια ηταν τεραστεια και ο μπαμπας καμαρωνε το εχουν σχεδον ολα τα αγορακια και λεγεται υδροκοιλη εχουν δηλαδη υγρο φευγει ομως παντα το πολυ μεσα στο χρονο.Μην καμαρωνει δηλδη ο μπαμπας τι αρ....ια εχει ογιος μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...