Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία γιατί δεν κάνει στην αρχή ο βραστήρας;

Το έχω ακούσει κι εγώ Νατασούλα, δεν θυμάμαι γιατί όμως...Κορίτσια αν δεν πάρετε αποστειρωτή, υπάρχει λύση: κατσαρόλα με νεράκι να βράζει το αντικείμενο που θέλουμε να αποστειρώσουμε 5 ή 10 λεπτά(???)...δεν θυμάμαι...σημείωση "να ρωτήσω τον παιδίατρο"!!!

Πάντως εμένα μου είπαν φίλες μανούλες να πάρω αποστειρωτή για να αποστειρώνω (γρήγορα κι εύκολα) πιπίλες, παιχνιδάκια και μπιμπερό που ίσως δίνω συμπληρωματικό χαμομηλάκι!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Λοιπόν κορίτσια πρίν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό, αρχικά στον καρδιοτοκογράφο έδειχνε 3 συσπάσεις σε ένα τέταρτο μου λέει η βοηθός του γιατρού αντε μέχρι την Δευτερα σε βλέπω να γεννάς, χαρά εγώ απερίγραπτη, επιτέλους λέω θα κοιμηθώ μπρούμιτα και το πρώτο πραγμα που θα πιω θα είναι ένα παγωμένο mojito.....τελικά με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και μου είπε ότι μπορεί να μου πάρει και όλο τον μήνα μέχρι να βγεί, ο τράχηλος δεν δείχνει σημάδια για τοκετό και το μωρό είναι ακόμα ψηλά..... :(:(:(

ο μπέμπης είναι 2870γρ. καλός ή μικρούλης?

Ο μπέμπης είναι μπέμπαρος!!!

Όσο για το επόμενο μοχίτο, άσε να σου κάνει έκπληξη ο μπεμπούλης...Μην κοιτάς που δεν μιλάει...Αυτός ξέρει!!!!!

δεν ξερω:oops::oops::oops: αλλα το είχε πει παιδίατρος σε φιλη μου....

για αρχη συστηνουν ή τον αποστειρωτη ή κατσαρόλα..

ναι ναι, δεν κάνει ο βραστηρας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

γεια σας .Εχετε γραψει βλεπω δεν σας προλαβαινω.

Ντορακι για το γυψο πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο με χομπι ή με ειδη μοντελισμου και παρε λατεξ που θα βαλεις το χερακι του μωρου σου και γυψο καλλιτεχνειας οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες αλλα βγαζει πολυ περισσοτερα κοματια.Στο λεω γιατι ασχολειται ο αερφος μου με μοντελισμο και φτιαχνουμε καλουπια συνεχεια.

Κατερινακι μου χρονια πολλα και μπραβο για το πτυχιο σου

δημητρουλα να σου ζησει το μωρακι

Νατασα δεν κανει ο βραστηρας γιατι μαζευει αλατα. Εξακρειβωμενο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία και ΦΑΜ σας ευχαριστώ. Θα ρωτήσω και εγώ τον παιδίατρο όταν έρθει η ώρα. Εύχομαι πάντως να θηλάσω και να μην χρειαστεί καθόλου ο αποστειρωτής.

Παρεπιπτόντως άρχισαν να καταφθάνουν και οι προσφορές για δώρα από συγγενείς. Το καρίτσι το αγόρασε ο κουνιάδος μου, το καρεκλάκι μάλλον η κουνιάδα μου, οι γονείς μου το χαλάκι και βλέπουμε. Άν τελικά χρειαστώ αποστειρωτή θα το αναφέρω στους κουμπάρους. Και βλέπουμε!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

για τελαια αποστειρωση μου ειχαν πει να τυλιγω τα μπιμπερο μετα τον αποστειρωτη σε αποστειρωμενες γαζες αποθηκευση καπου και επιτοπου ψυγειο.Δεν το εκαν ποτε γιατι μου φανηκε υπερβολη

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας .Εχετε γραψει βλεπω δεν σας προλαβαινω.

Ντορακι για το γυψο πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο με χομπι ή με ειδη μοντελισμου και παρε λατεξ που θα βαλεις το χερακι του μωρου σου και γυψο καλλιτεχνειας οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες αλλα βγαζει πολυ περισσοτερα κοματια.Στο λεω γιατι ασχολειται ο αερφος μου με μοντελισμο και φτιαχνουμε καλουπια συνεχεια.

Κατερινακι μου χρονια πολλα και μπραβο για το πτυχιο σου

δημητρουλα να σου ζησει το μωρακι

Νατασα δεν κανει ο βραστηρας γιατι μαζευει αλατα. Εξακρειβωμενο

Ώστε πιάνει άλατα, ε; Τότε καλύτερα με την κατσαρόλα να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

eH1op2.png

LMcjp2.png

για τελαια αποστειρωση μου ειχαν πει να τυλιγω τα μπιμπερο μετα τον αποστειρωτη σε αποστειρωμενες γαζες αποθηκευση καπου και επιτοπου ψυγειο.Δεν το εκαν ποτε γιατι μου φανηκε υπερβολη

Ε, καλά και εμένα μου φαίνεται κάπως αυτό!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις έφαγα το μεσημεριανό μου,λιτό αλλά πολύ μου άρεσε!!!

Εμένα αποστειρωτή μου έστειλε η avent μαζί με διάφορα άλλα που σας είχα πει,οπότε και γλίτωσα το έξοδο και το έχω έτοιμο για όταν χρειαστεί,αν και ελπίζω ότι θα θηλάσω αποκλειστικά,τόσο γάλα έχω εδώ και μήνες,φαντάζεστε να κοπεί μόλις γεννήσω???Ε δε θα το αντέξω!!!

Εμένα η μικρή μου δεν ξέρω πόσο έχει πάει τώρα,στις 32 εβδομάδες που κάναμε το doppler ήταν 1840 γραμ,τώρα πόσο να είναι,2500????

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για τη σκούπα τη rainbow,αλλά πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά της.Η μαμά μου την πήρε πριν από 15 χρόνια 450.000 δρχ,αλλά κορίτσια,κάνει τα πάντα,δε συγκρίνεται με καμία,τραβάει τα πάντα από χαλιά,καναπέδες,μετά το σκούπισμα δε χρειάζεται σφουγγάρισμα.Είναι ό,τι καλύτερο αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα.

Εγώ τώρα θα πάρω μια επαγγελματικού τύπου αλλά όχι για τεράστιους χώρους,που παίρνει νερό στον κάδο και είναι πολύ αποτελεσματική.Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω 2.000 ευρώ ή όσο κάνει για την rainbow,αν και πολύ θα το ήθελα!!

oCxsp2.png

Ειχα ακούσει οτι υπάρχει και ένα φαρμακο ακινδυνο εννοειτε γαι τα μωρα που το ριχνουν στο νερο για να αποστειρωνεις τα πραματα του αλλα δεν το λεω με σιγουρια φανταζομαι θα το εχουν τα βρεφικα καταστηματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

marinaki μόλις μου τελειώσει αυτό το πακέτο,κάτι τέτοιο θα κάνω,έχω και ένα φίλο μου οδοντίατρο που είπε ότι μπορεί να μου φέρνει κι αυτός γύψο!!!!

Ε μετά λέω πόσα αποτυπώματα πια θα βγάλουμε?Κάθε μέρα αυτή η δουλειά θα γίνεται???

oCxsp2.png

Σοφία και ΦΑΜ σας ευχαριστώ. Θα ρωτήσω και εγώ τον παιδίατρο όταν έρθει η ώρα. Εύχομαι πάντως να θηλάσω και να μην χρειαστεί καθόλου ο αποστειρωτής.

Παρεπιπτόντως άρχισαν να καταφθάνουν και οι προσφορές για δώρα από συγγενείς. Το καρίτσι το αγόρασε ο κουνιάδος μου, το καρεκλάκι μάλλον η κουνιάδα μου, οι γονείς μου το χαλάκι και βλέπουμε. Άν τελικά χρειαστώ αποστειρωτή θα το αναφέρω στους κουμπάρους. Και βλέπουμε!!!!!!!!!

αυτο λέω κ εγω!!! εμας οι γονεις μου εκαναν κουνιες κ στρώματα, τα πεθερικα μου συρταριερα κ προικες, η γιαγια μου τα καθισματακια , ο κουνιαδος μου το καροτσι κ οσοι με ρωτανε τους εχω μοιρασει σεντονακια , πετσετες, παιχνιδι κουνιας ,καλαθακι καλλυντικων....κ ποσα θα ερθουν που δεν τα ξερω.... γι΄αυτο λεω οτι καποια πραγματα θα τα κανουν δωρο μετα την γεννα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...