Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί μια φίλη μου που θήλαζε αποκλειστικά μου είπε ότι είναι πεταμένα λεφτά και οτιδήποτε ήθελε να αποστειρώσει (πιπίλες-κανά μπουκάλι που και που για χαμομηλάκι) το έκανε μέσα σε έναν απλό βραστήρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εννοείται πώς έτσι μεγάλωσε 2 παιδιά. Καμιά άλλη γνώμη;

και εγώ αυτό θα κάνω αρχικά!

Ελευθερία στις 35 εβδομάδες ο μέσος όρος βάρους εμβρύου είναι 2300γρ :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρα καλως ορισατε στο σπιτι σας με το μωρακι, ολα καλα να πανε απο δω και περα!

Gioules, να σας ζησει, παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

Ελευθερια, αυτο με τη γήρανση του πλακουντα εχει να κανει πολυ με το καπνισμα και με τη διατροφη, εαν πινεις-επινες λιγακι παραπανω, εαν εχεις πιεση-ζαχαρο κτλ. Ο πλακουντας εχει τρια σταδια ζωης, μεχρι τις 40 εβδομαδες συνηθως φτανει στο ΙΙΙ. Τωρα εαν εσενα εγινε πιο προωρα, το πολυ πολυ να γεννησεις με προκληση λιγο νωριτερα, δεν ειναι τιποτα τραγικο, απλα προσπαθησε να τρεφεσαι οσο δυνατον σωστοτερα και ολα θα πανε καλα!

Γεια σας φουσκίτσες! Άυπνη είμαι πάλι... αλλά είμαι τόσο κοντά στον ερχομό του μπουμπόυκου μου, που θα βάλω τις φωνές (από ενθουσιασμό)!!!! Εντάξει, ίσως και λίίίγη αγωνία...

Gioulies να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Αναμένουμε λεπτομέρειες κι εμπειρίες!!!

Melsas ωραία είναι αυτά τα αποτυπωματάκια, αλλά έχει φθηνότερα στο ΛΗΤΩ και γενικά σε μαγαζάκια συνοικιακά με είδη μπεμπέ... Πώς πάει το μπούκωμά σου??? Το έστειλες όλο στην Ελίνα? χαχα!!!

Doraki μεγάλο σοκ να ακούς ζωντανή γέννα, ε? Τώρα κατάλαβα γιατί ήρθες mall και δεν ενημέρωσες...ήθελες να τσακίσεις όλα τα γλυκάκια μόνη σου!!! Καλά έκανες κι ελπίζω να το καταευχαριστήθηκες γλυκιά μου εγγυούλα!!!!

ΔΗ+ΧΡ καλωσορίσατε σπιτάκι σας με το παιδάκι σας!!! Σε παρακαλώ αν γράψεις σε άλλο θέμα την ιστορία σου, ενημέρωσε μας να πάμε να τη διαβάσουμε!!! Φυσικά μας ενδιαφέρει!!!

Ελευθερίαμ, κοριτσάκι μου σε σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες ημέρες... Αν μπορούσαμε να σου μεταβιβάσουμε την όρεξή μας οι υπόλοιπες (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ) θα θέριευε το μωράκι σου σε 1 εβδομάδα!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για το μωράκι σου και όλα θα πάνε καλά!!! Δηλ παίζει να γεννήσεις στην 32-33η εβδομάδα, αν κατάλαβα καλά??? Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο νωρίς πια... Εδώ είμαστε να μιλάς να μας τα λες!!!

Λοιπόν κορίτσια πρίν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό, αρχικά στον καρδιοτοκογράφο έδειχνε 3 συσπάσεις σε ένα τέταρτο μου λέει η βοηθός του γιατρού αντε μέχρι την Δευτερα σε βλέπω να γεννάς, χαρά εγώ απερίγραπτη, επιτέλους λέω θα κοιμηθώ μπρούμιτα και το πρώτο πραγμα που θα πιω θα είναι ένα παγωμένο mojito.....τελικά με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και μου είπε ότι μπορεί να μου πάρει και όλο τον μήνα μέχρι να βγεί, ο τράχηλος δεν δείχνει σημάδια για τοκετό και το μωρό είναι ακόμα ψηλά..... :(:(:(

ο μπέμπης είναι 2870γρ. καλός ή μικρούλης?

Εγώ είμαι λίγο στενοχωρημένη, βασικά έχω πλαντάξει στο κλάμα, αλλά σήμερα αποφάσισα να σταματήσω, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα. Μας είπε ο γιατρός ότι ο μικρουλης μας δεν πήρε όσο βάρος έπρεπε γιατί αρχισε να γερνάει ο πλακούντας. θα ξαναπάμε στις 3/12 να δει τι γίνεται και αν δεν τρεφεται ακομα σωστα θα μας τον πάρει νωρίτερα. Είναι μόνο 2444 και έχουμε ΠΗΤ 30/12. Μου είπε να τρώω πολλά γλυκα και λιπαρα γιατί δεν τρώω καθόλου και δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο τον τελευταίο μήνα.

Δημητρα να σου ζήσει ο μπέμπης σου και να τον χαρείτε στο σπιτάκι σας!

καταρχην ευχαριστω για τις ευχές, με το καλό και όλα τα κοριτσάκια μας!. Δευτερον, έτσι όπως το ξεκινησες, λέω θα συμβαινει κάτι πολύ σοβαρό... ηρέμησε. Τετοια προβλήματα ξέρεις πόσες έχουν? ουουουυυυυ. Αλλά τα παιδάκια βγαινουν υγιέστατα. πιο πολύ το επιβαρυνεις με τη στεναχωρια και το άγχος σου ελευθερία μου. το βέρος του είναι μια χαρά προς το παρόν. Όπως λέει και το Ινάκι 2.5 κιλά με ΠΗΤ σε 35 ημέρες, ε τι άλλο θες?? επίσης το πόσο βάρος παιρνουν τα μωρά σύμφωνα με τους υπέρηχους εγώ επιφυλάσσομαι. Βλέπουμε τι αποκλίσεις υπάρχουν. Αν τελευταια φορά στον έβγαλε 2.300 πχ και στην παραγματικότητα ήταν +10% , το μωρό θα σου έλεγε ότι ήταν 2430. Και αν στον επόμενο υπέρηχο το μωρό ήταν 2500 και αυτός υπολόγισε χωρίς την απόκλιση του -10%, το μωρό θα σου έλεγ ότι ήταν 2250. Αυτό καταλαβαινεις ότι δεν στέκει οπότε μην πανικοβάλεσαι.
Σ' ευχαριστώ ντοράκί, να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα να με έχει σε δίαιτα αλλά να είναι μεγάλος ο μπέμπης μου! Την προηγούμενη φορά που πήγαμε του είπε ο άντρας μου ότι δεν τρώω αλλά μας είπε ότι δεν έχει σημασία και το μωρό θα μεγαλώσει ούτως ή αλλως.Δεν πρέπει να είχε καταλάβει ότι τσιμπάω ελάχιστα όλη μέρα!

Αυτή η γήρανση του πλακούντα τι είναι? Αλεκάκι βοήθεια!

Το φαγητο παιζει κάποιον ρόλο. Όχι από την άποψη 'οτι άμα παρεις τα κιλά μου θα κάνεις και 10 κιλά παιδί, αλλά η έγκυος πρέπει να τρώει από 1500 ως 2000 θερμιδες, σωστά. Δηλαδη κρέας, γάλα, φρούτα, σαλάτες, αυγά κλπ.Αν εσύ τως 1000, ε λογικό είναι να πάρει το παιδί λιγότερο βάρος από ό,τι θα έπαιρνε.

Ελευθερία μου νομίζω η γήρανση του πλακούντα έχει να κάνει με το τι μπορεί να προσφέρει στο μωρό.Δηλαδή στην αρχή προσφέρει πιο πολλά χρήσιμα στοιχεία,όσο περνάει η εγκυμοσύνη,τόσο μειώνονται αυτά.Έτσι έχω καταλάβει.

Και μένα στο doppler ο γιατρός μου είπε ότι είναι grade I-II,τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό....aleca!!!!!!!!

Ναι αυτό είναι Ντοράκι. πόσο καλά τροφοδοτει το έμβρυο με συστατικά. Μέχρι ΙΙ δεν υπάρχει πρόβλημα, Στο ΙΙΙ συνηθως, αν είσαι στο μήνα σου στο παιρνουν. Λόγοι πρόωρης γηρανσης είναι η αρτηριακη πίεση, κάπνισμα, κακη διατροφή. αλλά για να μην έχουν οι μέλλουσες μανούλες τυψεις για το ότι έκαναν κάτ λάθος, συνηως αυτό ειναι ορμονικό.

Όπως και να έχει ελευθερία μου, μια χαρά είσαι και εσύ και το μωράκι σου. Είμαι σίγουρη 'ότι φταινε οι ορμόνες που το πήρες βαρέως. Ελα να ανεβούμε λίγο!!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια πρίν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό, αρχικά στον καρδιοτοκογράφο έδειχνε 3 συσπάσεις σε ένα τέταρτο μου λέει η βοηθός του γιατρού αντε μέχρι την Δευτερα σε βλέπω να γεννάς, χαρά εγώ απερίγραπτη, επιτέλους λέω θα κοιμηθώ μπρούμιτα και το πρώτο πραγμα που θα πιω θα είναι ένα παγωμένο mojito.....τελικά με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και μου είπε ότι μπορεί να μου πάρει και όλο τον μήνα μέχρι να βγεί, ο τράχηλος δεν δείχνει σημάδια για τοκετό και το μωρό είναι ακόμα ψηλά..... :(:(:(

μια χαρά ειναι το βάρος του Κατερινάκι!!! και επίσης οι γιατροί μόνο προβλέψεις κάνουν!! Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει να λένε στις τελειόμηνες έχεις καιρό ακόμα και σε 2-3 μέρες να γεννάνε;;; Η και το ανάποδο, να τους λένε την άλλη βδομάδα γεννάς και να περνάνε οι μέρες και να μήν γίνεται τίποτα!!!Δεν μπορούν να ξέρουν πότε θα αποφασίσουν τα μπεμπάκια οτι θα βγούν

καλημερα κοριτσια!!!!

νατασουλα και εγω θελω να θηλασω αποκλειστικα οποτε δεν εχω αγορασει ακομα αποστειρωτη,αν δεν πανε καλα τα πραγματα στελνω τον αντρα μου και αγοραζει εναν.ας μην τον παρω προκαταβολικα.

ελευθερια στην 36η εβδομαδα η μικρη μου ηταν 2,600,μην στενοχωριεσαι καθολου.....

κατερινακι εχουν δικιο τα κοριτσια,μην ακους κανεναν,ποσες φορες εχουν πει γιατροι εχεις δρομο ακομα και γεννησαν 2 μερες μετα.ακου εκει να αποφασιζουν για καποιον αλλον :D:D:D:D:D.

Καλησπερα κοριτσια.... μολις εκανα και εγω μελονακαρονα (μεχρι και στον υπνο μου τα εβλεπα) και περιμενω να ψηθηνουν....

Αν και σας εχω χασει αυτες τις μερες...

Κατερινακι χρονια πολλα κοριτσι μου και συγχαρητηρια για τιο πτυχιο σου...

Γέννησε καμια μας και μου ξεφυγε?

Περαστηκα Ελινακι.... εισπονεες με ευκαλυπτο και να μεινεις σπιτακι....

Επισης για την σκουπα που σκεφτεστε το εχω γραψει και σε αλλη συζητηση... εδω και 1 χρονο περιπου εχω παρει την RAINBOW...χαλαλι τα λεφτα της κοριτσια... το σπιτι μου ειναι τελειως διαφορετικο... σκουπιζεις και απο πισω ο αερας που βγαινει ειναι αρωματισμενος με οτι αρωμα θελετε..εγω βαζω ευκαλυπτο.... πριν ξεσκονισω την αφηνω να δουλεψει κανα 15 και "τραβαει" ολη την σκονη... ασε που γλιτωσα και το τιναγμα στους καναπεδες... βαζω τα μαξιλαρια στην σακουλα της και αυτη τα ρουφαει.... τα χαλια και οι μοκετες εχουν παρει αλλο χρωμα... οποτε θελω τα πλενω κιολας οπως ειναι στρωμενα και σε 15' το πολυ ειναι στεγνα.... σας λεω χαλαλι της...

Βγάζω το ενα ταψακι με μελομακαρονα και επιστρεφω....

a84026bdda.png

Άρα να μην μπώ στην διαδικασία αγοράς αποστειρωτή και βλέποντας και κάνοντας από εκεί και πέρα.

Κατερινάκι συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια, μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!! Είπαμε ότι είμαστε γουρλίδικο παρεάκι.

Μάχη πάλι την όρεξη μου άνοιξες με τα μελομακάρονα!!!!!!!!!! Εγώ πάντως τώρα έχω βάλει κάτω και τρώω καρύδια με ξηρά φρούτα μήπως και μου περάσει αυτό το κόλλημα και δεν ορμήσω σε καμιά σοκολάτα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κατερινακι μην αγχωνεσαι... ολα καλα ειναι... μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου... και να ξερεις πως ο υπερηχος δεν δειχνει παντα με ακριβεια... και εχουμε ακομη 3 βδομαδουλες γεματες οποτε θα μεγαλωσει...

Ο δικος μου βγηκε φωτο... αχ ειμαι πολυ χαζομαμα ή ειναι κούκλος?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

ca_te_rinaki κατ' αρχήν να σου πω κι εγώ συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Εγώ πρόλαβα και τέλειωσα το μεταπτυχιακό ότάν ήμουν στον 5ο ευτυχώς! Και απο δω και πέρα να σας πάνε όλα καλά! Επίσης, όντως αυτό με το πότε θα γεννήσουμε είναι λίγο φλου. Ο γιατρός μου μου έλεγε για μία περίπτωση (νομίζω το έχω ξανααναφέρει) που η κοπέλα δεν ήταν έτοιμη, έστειλε το ζεύγος για καφέ γιατί ήταν αγχωμένοι και οι δύο και στην καφετέρια έσπασαν τα νερά! Επίσης, λίγο σεξ :oops: είναι βοηθητικό! με την προσταγλανδίνη (στραμπούληξα τη γλώσσα μου!!!) που περιέχει βοηθάει να μαλακώσει ο τράχηλος! Κάνε, λοιπόν, την καρδιά σου πέτρα και καν'το και για το παιδί σου και για σένα!!! χιχι!

ΦΑΜούλα μου, το μπούκωμα κατά κύριο λόγο το έστειλα στην Ελίνα, αλλά κράτησα και λίγο για μένα! Είναι δυνατόν? Ακόμα δεν "καθάρισα" πλήρως! Άτιμο αναπνευστικό!!!

Υ.Γ. Επίσης, αν με χάσετε το ΣΚ να ξέρετε ότι γέννησα! Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέει ότι κοντεύω απειλητικά!!! (μπορεί να μου λέει και ψέματα, βέβαια, αλλά καλύτερα να το περιμένεις, σωστά? :) )

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κοριτσακια! Ολες καλα βλεπω..Αντε κοντευουμε! Εφτιαξα κι εγω με τη μικρη μου μαζι μια 2η φουρνια μελομακαρονα απο αυτα της Ελινας- Παρλιαρου και παρ ολο που επειδη ειχα και την μικρη δεν τα πολυπροσεξα παλι βγηκαν μουρλιαααααα! Βεβαια κομματια η μεση μου σημερα αλλα χαλαλι!!! Κοριτσια απ οτι ειδα στο φατσομπουκι πρεπει να γεννησε και η Ιρσα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημεεερα!!!!

που να σας προλαβω??? μια μερα δεν μπηκα το πρωι κ γραψατε 3 σελιδες!!!

επιτελους τελειωσα μετα απο 10 μερες με τον οαεδ!!!!!

ελινα

1.αν τελειωσες με τις δουλειες κ δεν εχεις τι να κάνεις , περνα μια βολτα κ απο εδω!!!

2. για τα στεγνωτηρια που λετε, αν θελετε να μπει κολωνα (το ενα πανω στο αλλο ) πρεπει να ειναι της ιδιας μαρκας με το πλυντηριο, ωστε να εφαρμοζει το συνδετικο...αυτο τουλαχιστον ισχυε πριν 5 χρονια που δουλευα σε ηλεκτρικα...

doraki εγω εχω παρατηρήσει οτι οποτε τους σκάνε εξοδα , ξεσπανε καπου... ετσι εκανε κ ο αντρας μου, με τον γαμο αγορασε μηχανη κ τωρα θελει να την αλλαξει... τι να πεις????

ΔΗ+ΧΡ καλώς ορισατε σπιτι σας με τον μπεμπη!!!

Ελευθερια μην τρελλαινεσαι ετσι! μια χαρα ειναι ο μπεμπης!!! ολα καλα θα πανε!!!

βεβαια αν θέλεις να σου ανοιξει η όρεξη , κάνε λιγο παρέα με την Ελίνα..;)

Νατασουλα εφ΄οσων θα θηλασεις μην τον παρεις τωρα...εξ΄αλλου ολο κ καποιος μπορει να προσφερθει για δωρο... ο βραστηρας ξερω οτι στην αρχή δεν κανει.. μπορεις πμως να χρησιμοποιησεις κατσαρολα!!!

ca_te_rinaki γιατι καλε να είναι μικρουλης???? μια χαρα ειναι!!!!

όλες δηλ. την αλλη εβδομαδα γεννατε?????

baJfp2.png

καλημεεερα!!!!

που να σας προλαβω??? μια μερα δεν μπηκα το πρωι κ γραψατε 3 σελιδες!!!

επιτελους τελειωσα μετα απο 10 μερες με τον οαεδ!!!!!

...όλες δηλ. την αλλη εβδομαδα γεννατε?????

Άντε με τον ΟΑΕΔ γιατί τα είχα πάρει κι εγώ που κάθομαι στο σπίτι μου από τις περιγραφές σου και μόνο!!! Επιτέλους κοπέλα μου!!! Ελπίζω να μην τους ξαναχρειαστείς!!!

Σοφάκι εγώ ναι για την ερχόμενη εβδομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι αύριο που θα πάμε πάλι καρδιοτοκογράφο....Λέτε να με κρατήσει αύριο?!?!?!?! Θα με σκοτώσει ο αντρούλης μου που θα χάσει το ματς την Κυριακή....Χιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...