Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι η μαρια βγηκε με τον μπρο!!!

η δικια μου κοιμαται και με κουνιμα-αγκαλια και με παραμυθακια απλα πρεπει να ειναι πολυ κουρασμενη. πρωτα δοκιμασε τα παραμυθια μαλλον, αποκοιμηθηκε αλλα μετα απο 10 λεπτα ξυπνησε παλι...ε μεχρι να την ξανακοιμησει πηγε 2...

Καλημερα και στις 3!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ινακι απο τις 2 τι ωρα ξυπνησε???

σοφακι για να το κανεις μποιλερ πρεπει ο θερμοσιφωνας να ειναι τριπλης ενεργιας... να εχει υποδοχη για να συνδεθει με το καλοριφερ... αν δεν γινεται με τον ηλιακο, ρωτα τον αντρα της αννιας μηπως αν αγορασετε εναν θεμοσιφωνα που μπαινει στο παταρι μπορει να σας το κανει ξεχωριστα...

αρινα γιατι παλι τελιτσες????

φευγω κοριτσακια, παω στην μαμα μου cu το βραδυ αν δεν καταφερω να μπω απο εκει...

baJfp2.png

Σοφια ξυπνησε 7 παρα οριστικα...2-7 δηλαδη με 2 διαλειμματα για μαμ. Μετα το μαμ κοιμοταν αμεσως χωρις να χτυπιεται. Και το 2ωρακι που ειχε κοιμηθει πιο πριν μας κανει συνολικα 7 ωρες.

ναι η μαρια βγηκε με τον μπρο!!!

η δικια μου κοιμαται και με κουνιμα-αγκαλια και με παραμυθακια απλα πρεπει να ειναι πολυ κουρασμενη. πρωτα δοκιμασε τα παραμυθια μαλλον, αποκοιμηθηκε αλλα μετα απο 10 λεπτα ξυπνησε παλι...ε μεχρι να την ξανακοιμησει πηγε 2...

Καλημερα και στις 3!!

αχχχχ...κουνημα και παραμυθια...η ελενη ηθελε απο μικρη αγκαλια και κουνημα ....τουτη εδω αν αρχισω κουνημα εκνευριζετε.....δε μου εχει δειξει ακομη τι της αρεσει...στο πατερα της οταν δουλευα εγερνε πανω του εκλεινε ματι και τελος...σε μενα ψαχνεται...:roll:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

α yasemi και η δικια μου σε μενα δεν καθεται για κουνημα...προτιμαει το στηθος σε μενα...γιαυτο το βραδυ οταν ειναι ανυσηχη με θελει για πιπιλα. βεβαια δεν εχω και εγω υπομονη να την κουνησω πλεον, με κουραζει η διαδικασια!!!

α yasemi και η δικια μου σε μενα δεν καθεται για κουνημα...προτιμαει το στηθος σε μενα...γιαυτο το βραδυ οταν ειναι ανυσηχη με θελει για πιπιλα. βεβαια δεν εχω και εγω υπομονη να την κουνησω πλεον, με κουραζει η διαδικασια!!!

ασε το κουνα κουνα ειναι αστα...την ελενη την κουμαγα μεχρι 20 μηνων περιπου...απο καπου χρονο και μετα καθιστη...πριν ορθια ημουνα...τουλαχιστον κοιμοτανε στο δευτερολεπτο.....μετα δε βολευοτανε η ιδια και αρχισε να κοιμαται κανονικα....μονη της το ζητησε δηλ (χαρα εγω)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

πιστευω οτι εχουμε κανει ενα πολυ ομορφο παρεακι, ειναι κριμα να χαλαει επειδη ενα μελος που δεν μας γνωριζει ερχεται μεσα στο καφε κ διαβαζει διαφορα και παταει αναφορα. Σας προτινω να αγνοεισετε τα ινφρακτιον...γνωριζουμε πολυ καλα η μια τον τροπο της αλλης...δεν παρεξηγηθηκε κανενα μελος της παρεας μας και αυτο εχει σημασια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...