Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι εχουμε αλλα τον χειμωνα εννοειται δεν φθανει και επειδη δεν θελω να ξαναπληρωσω 550 ευρω ρευμα ειπα να κανω αυτο που σου εγραψα.[/quote

μου ειπε οτι δεν συνδεονται ολα τα ηλιακα με τα καλοριφερ,αυτο που πρεπει να γινει για να εχεις ζεστο νερο με το καλοριφερ πρεπει η δουλεια να γινει στον ηλιακο...πρεπει πρωτα ομως να περασει να το δει αν γινετε η οχι...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είπα κι εγώ να μπω ένα βράδυ αργά να σας κάνω παρέα... κι εσείς κοιμηθήκατε :(.

Μέσα σε 2 ημέρες γράψατε 20 (!) σελίδες (!). Βαριέμαι να σας διαβάσω.

Πάω κι εγώ για ύπνο.

Να πω και τα χρόνια μου πολλά σε μας που γιορτάζαμε :P.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

οκ..κουμπαροι εεφυγαν σκασμενοι απο το φαγητο....λοιπον....τι εγινε οταν ελειπα???δε βρισκω το μυνημα μου και απο οτι βλπεω απο κατι κουοτ δε βρισκω και αλλονων μυνηματα και δε μου ανοιγει το αρχειο.....με εστειλαν αρχειο ???γιατι τι ειπα???

βγηκα οφ τοπικ και δε το ξερω????

τεσπα.....και αμα με βρισατε (στανταρακι δηλ) πως θα ξεκατινιαστουμε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αρινα ξεχασες τις γωνιες....δε βλεπω καμια μεσα...(ε τετοια ωρα που μπηκα....)....αντε καλυνηχτα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εδω ειμαι!οντως κατι δεν παει καλα!ξαφνικα βλεπω ενα κουοτ που εκανε το κατερινακι σε μηνυμα της σοφιας αλλα μηνυμα της σοφιας δεν δημοσιευτηκε!:roll::roll::roll::roll:

εσυ εφαγες γιασεμι η κρατηθηκες??????

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

εδω ειμαι!οντως κατι δεν παει καλα!ξαφνικα βλεπω ενα κουοτ που εκανε το κατερινακι σε μηνυμα της σοφιας αλλα μηνυμα της σοφιας δεν δημοσιευτηκε!:roll::roll::roll::roll:

εσυ εφαγες γιασεμι η κρατηθηκες??????

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

και εγω αυτο το μυνημα του κουοτ ειδα της σοφιας και μετα αρχισα να την ψαχνω...λεω δε μπορει επειδη το ειχα αφησει ανοιχτο το πισι μεσα να κεταβζει ταινια μηπως μου κολλησε...αλλα οχι...δεν εχει ουτε τα μυνηματα μου και ουτε απαντησεις που τυχον ειχα ...αρα με βαλανε αρχειο γιατι ξεσηκωσα καμια θυελλα???δεν εβρισα...τη γνωμη μουειπα...εκτος εαν εγινε κατι αλλο....

ασε με που λες....εφτιαξα τα εξης: πατατες ογκρατεν.σπετσοφαϊ,τηγανια χοιρινη,πιλαφακι,καγιανα και βεβαια το γλυκο που ειχα απο χθες και εφαγα απο ολα μια κουταλιτσα...εχμ...τι να εκανα να μη δοκιμασω...αυριο αποτοξινωση....σαλατες και γιαουρτια...αντε το εχεσα δυο μερες....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

θελει καμια κουπονια για κρεμες νουτριτσια και καποιες αλλες???εγω δε τα χρησιμοποιω και ειναι κριμα να πανε πεταμενα....μου εδωσε και η γειτονισσα που και αυτη δε τα χρησιμοποιει....αν θελει καμια ας στειλει πμ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημεραααα......... Ατζι και φαμουλα τι κανετε σημερα?ετοιμαζομαστε να παμε πεντελη οτποτε οποια μπορει για μπακα το κανονιζουμε?τι λετε?θα παρω τηλ τη Φαμ και τα λεμε.παω να ετοιμασω τα αγορια μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερες!!!

το μητσακι ναι μεν κοιμηθηκε λιγο πιο ηρεμα....αλλα ο μπαμπας της καταφερε α την κοιμησει στις 2:00 (απο τις 12:00 που του την εδωσα)

καλημερα!....

ωραιο σαββατοβραδο του εκανες του ανθρωπου....χαρας την υπομονη του....πως την κοιμισε τελικα??εμενα καλως κακως κοιμαται οταν πινει οτ γαλα....δεν το εχει ξεχωρισει....εχει συνδυασει υπνο με φαγητο κατι τετοιο....

επισηςν σερνομαι ...με πηρε χτες ο υπνος κατα της 12 με ξυπνησε για κατι ο αντρας μου και μετα ματι γαριδα μεχρι της 3.....

η μαρια που ειναι???το ξενυχτησε παλι?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...