Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

δεν πιστευω να τα σκεφτηκες σοβαρα? αντε καλε πάνω που καναμε μια τοσο ζεστη παρεούλα ετσι θα τα χαλάσουμε?

μωρε μην την νευριασεις αμα την ξυπνησεις? δεν πας εσυ για υπνο καλύτερα!?

Σοβαρά το σκέφτηκα...........

Εγώ είμαι δίδυμος.

Διαφημίσεις

ααααα δεν σας μπορω αλλο λιγες ωρες κανω να μπω και γραφετε 3σελιδες...παρλαπιπες:tongue::tongue::tongue::tongue:..εγω σιδερωνω και βαριεμε αφορηυτα βεβαια τωρα κανω διαλειμματακι να ταισω τον μπεμπη και θα ξανασυνεχισω..εφτιαξε η πεθερα μου σημερα μπιφτεκια και δεν μαγειρεψα αλλα ρε κοριτσια απο το μεσημερι που τα εφαγα εχω πεθανει στην καουρα,τι ν εβαλε μεσα??(εκτος το οτι ηταν λυσσα)..:twisted:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...