Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ινακι μεχρι τι ωρα το κοβεις να κοιμαται????

εγω παλι πιστευω οτι θα με ξυπνησουν οι τσουπρες... δεν φαγανε καλα... πολυ γκρινια!!!

αντζυ καλες βουτιες!!

σε καμια ωρα το αργοτερο θα ξυπνησει πεινασμενη...!! αν συμβει θαυμα θα το παει μεχρι τις 1:30.. παντως μετα τις 4 δεν θα κοιμαται με τιποτα αυτο ειναι σιγουρο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι αυτο δεν ειναι ωραιο;;;

http://www.etsy.com/listing/47636006/whimsy-fairy-and-blowing-dandelion-wall

σε αλλο χρωμα ομως...

πολυ ωραιο!!!!! μοιαζει με την τιγκερμπελ που εχουμε ζωγραφισει στο δωματιο το δικο μας!

σκεφτεσαι για ενα απο τα δυο ? ή αυτο ή πεταλουδες?

baJfp2.png

οπως βλεπεις καποιες απο εμας το κανουμε ηδη εδω και ωρα....

ενα 4ωρο συνηθως ! μετα κανει 2ωρους και μονοωρους υπνους

λεω εγω τωρα.... αν ξερεις στο περιπου ποτε κοιμαται μηπως να μην την αφηνες να κανει αυτους τους μικρους υπνακους οποτε να κοιμοταν μετα λιγο παραπανω?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο!!!!! μοιαζει με την τιγκερμπελ που εχουμε ζωγραφισει στο δωματιο το δικο μας!

σκεφτεσαι για ενα απο τα δυο ? ή αυτο ή πεταλουδες?

ε μπορει να κοτσαρω και καμια πεταλουδιτσα σε αλλον τοιχο!!

ελεγα να μην το φτιαξω το δωματιο γιατι θα φυγουμε καποια στιγμη...αλλα μαλλον θα καθυστερησει 1-2 χρονια η μετακομιση..οποτε κριμα ειναι να το αφησω ετσι ατονο..ουτε κουρτινες δεν εχω να φανταστεις..!!!!!

ε μπορει να κοτσαρω και καμια πεταλουδιτσα σε αλλον τοιχο!!

ελεγα να μην το φτιαξω το δωματιο γιατι θα φυγουμε καποια στιγμη...αλλα μαλλον θα καθυστερησει 1-2 χρονια η μετακομιση..οποτε κριμα ειναι να το αφησω ετσι ατονο..ουτε κουρτινες δεν εχω να φανταστεις..!!!!!

που θα πατε καλε?????? ( πολυ διακριτικη ειμαι:mrgreen:)

θα μου αρεσε να το κανεις οπως λες απλα θα ελεγα να τα "δεσεις" λιγο μεταξυ τους... δηλ να κανεις ας πουμε λογο χορταρακι ας πουμε κατω απο την νεραιδα κ το ιδιο στις πεταλουδες ...

baJfp2.png

λεω εγω τωρα.... αν ξερεις στο περιπου ποτε κοιμαται μηπως να μην την αφηνες να κανει αυτους τους μικρους υπνακους οποτε να κοιμοταν μετα λιγο παραπανω?

οταν δεν την αφηνω να κοιμηθει κατα την διαρκεια της μερας παλι την ιδια ωρα ξυπναει το βραδυ!!!και την επομενη μερα την αφηνω να κοιμηθει γιατι την λυπαμαι..

το βραδυ κοιμαται συνολικα 6-7 ωρες και τη μερα 3-6 ωρες. Σκεφτομαι μηπως την ξυπνησω τωρα στο διωρο , να δω αν θα μεταφερει το τετραωρο στον επομενο υπνο!

οταν δεν την αφηνω να κοιμηθει κατα την διαρκεια της μερας παλι την ιδια ωρα ξυπναει το βραδυ!!!και την επομενη μερα την αφηνω να κοιμηθει γιατι την λυπαμαι..

το βραδυ κοιμαται συνολικα 6-7 ωρες και τη μερα 3-6 ωρες. Σκεφτομαι μηπως την ξυπνησω τωρα στο διωρο , να δω αν θα μεταφερει το τετραωρο στον επομενο υπνο!

εγω δεν θα το ρισκαρα να την αφησω στην θεση σου.... μπορει να κανω κ λαθος....

μου αρεσει που κανουμε κουοτε κ μεταξυ μας:tongue:

baJfp2.png

εγω δεν θα το ρισκαρα να την αφησω στην θεση σου.... μπορει να κανω κ λαθος....

μου αρεσει που κανουμε κουοτε κ μεταξυ μας:tongue:

εγω παντως τον δικο μου αποφευγω να τον αφηνω να κοιμαται πολυ το απογευμα γιατι μετα μου βγαινει ξυνο.. σήμερα ειδα οτι δεν ειχε σκοπο να ξυπνησει και πηγα εγω σιγα σιγα και του εκανα αγκαλιτσες και φιλακια, του ειχα ετοιμο και το γαλα γιατι σαν πειναλας που ειναι θα με ετρωγε ζωντανη μολις ξυπνουσε και τσουπ μολις ανοιξε το ματι του εχωσα το μπιμπερο και μετα ολα οκ , ξυπνησε φουλ και αρχισαμε παιχνιδια (μαλλον κοιμηθηκε το καλο μου :) ησυχια ακουω απο μεσα :) )

Διαφημίσεις

που θα πατε καλε?????? ( πολυ διακριτικη ειμαι:mrgreen:)

θα μου αρεσε να το κανεις οπως λες απλα θα ελεγα να τα "δεσεις" λιγο μεταξυ τους... δηλ να κανεις ας πουμε λογο χορταρακι ας πουμε κατω απο την νεραιδα κ το ιδιο στις πεταλουδες ...

το σπιτι που μενουμε το φτιαξαμε με τον πατερα μου, ειναι πολυ πολυ μοντερνο ντιζαινατο αλλα εχει αρκετες δυσκολιες για μενα, κυριως πολλες εσωτερικες σκαλες στις οποιες πεφτω 1-2 φορες το χρονο. Οσο και αν προσεχω καποια στιγμη γλυστραω, δεν ξερω πως τα κατεφερνω...το εχω παρει απο φοβο πλεον , ειδικα τωρα με την μικρη τρεμω μην πεσω την ωρα που την κραταω στα χερια μου!

ετσι αποφασισαμε να το πουλησουμε και να χτισουμε/ανακαινισουμε το πατρικο, το οποιο μας εγραψε η γιαγια που πεθανε το καλοκαιρι. Προς το παρον πωληση δεν εχει γινει, ειναι και η κριση τωρα και καταλαβαινεις...οποτε μενουμε εδω μεχρι να βρεθει αγοραστης...

το σπιτι που μενουμε το φτιαξαμε με τον πατερα μου, ειναι πολυ πολυ μοντερνο ντιζαινατο αλλα εχει αρκετες δυσκολιες για μενα, κυριως πολλες εσωτερικες σκαλες στις οποιες πεφτω 1-2 φορες το χρονο. Οσο και αν προσεχω καποια στιγμη γλυστραω, δεν ξερω πως τα κατεφερνω...το εχω παρει απο φοβο πλεον , ειδικα τωρα με την μικρη τρεμω μην πεσω την ωρα που την κραταω στα χερια μου!

ετσι αποφασισαμε να το πουλησουμε και να χτισουμε/ανακαινισουμε το πατρικο, το οποιο μας εγραψε η γιαγια που πεθανε το καλοκαιρι. Προς το παρον πωληση δεν εχει γινει, ειναι και η κριση τωρα και καταλαβαινεις...οποτε μενουμε εδω μεχρι να βρεθει αγοραστης...

για πες πως ειναι το σπιτικο σου καλε ? να το εχουμε στα υποψη δηλαδη αν ακουσουμε κανεναν να ψαχνει? θυμησε μου περιοχη? (αν δεν θες εδω, στειλε πμ)

Σοφάκι μου δεν πρόλαβα να έρθω έτρεχα με τις άδειες....

Το μεσημέρι έλεγα να μην ξαναμπώ ποτέ ξανα γιατί στενοχωρήθηκα ..

τι επαθες καλε??? με αυτα που λεγαμε??? βρε μεταξυ μας???? αντε καλε... για πες τωρα , τι εκανες?

για πες πως ειναι το σπιτικο σου καλε ? να το εχουμε στα υποψη δηλαδη αν ακουσουμε κανεναν να ψαχνει? θυμησε μου περιοχη? (αν δεν θες εδω, στειλε πμ)

ναι , για δωσε πληροφοριες....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...