Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα δεν ειχα σκοπο να την κανω ετσι οπως κανω τον κιμα αλλα κοβε πλυνε μελιτζανες ντοματες πιπεριες κουραστηκα.Για τα γλυκα του κουταλιου εχω τρομερες συνταγες απο την γιαγια μου απο Σμυρνη εχω φτιαξει πολλα

να σου πω μιας και λεμε για γλυκα κουταλιου εμένα μου αρεσει πολύ το δαμασκηνο, εχεις κανει ποτέ? μια φορ΄καναμε με τη μαμά και η συνταγη ελεγε να τα αφησουμε λίγη ωρα σε νερο με ασβεστη για να γίνουν τραγανα! έχεις εσυ καποια άλλη λύση? μου φαινεται κάπως ο ασβεστης!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aman! Allos tropos den yparxei? Ti kanei re paidia o asvesths??

τα κάνει πιο τραγανα, πιο σταθερά!

νομιζω τα μουλιαζεις σε νερο με λιγο ασβεστη για λίγες ωρες!

τωρα ασβεστη που βρισκεις? στα οικοδομικά υλικά :confused::tongue:

Διαφημίσεις

ηρθα.... επιτελους τελος!

δεν καταλαβα κατι ομως... δεν μπορουμε να μιλαμε ελευθερα? δεν ειναι λογικο να μην συμφωνουμε ολοι μεταξυ μας? κ οκ καποιες ειμασταν αρνητικες για τον χ ψ λογο... αναφορα θα δωσω???? κ οταν δεν ακουτε αυτο που θελετε την πεφτετε στον αλλο???

τελος παντων δεν εχει αλλο νοημα...

που ειστε καλε????? εχει champions league σημερα... θα λιωσουν οι αντρες!

εδω είμαι εγω, ο δικος μου την σκαπούλαρε ήδη, τον εβαλα πρωτα όμως να ξεσκ@τωσει το μωρο! :D

εμενα εχει κατσει στον καναπε...εχει βαλει και σωτηρακοπουλο λεει (ερα σπορ??) στο στερεοφωνικο γιατι τον βερνίκο λεει δεν τον αντεχει και μιλαει με τον ξαδερφο στο τηλεφωνο δυνατα δυνατα. Η μικρη κοιμαται και του ειπα να κατεβασει τον ηχο για να την ακουσω οταν ξυπνησει αλλα το κατεβασε ελαχιστα...

ελατε κοριτσια...κερναμε καφε.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ψαχνω ντεκορασιον για το δωματιο της μικρης!!!

ο τοιχος ειναι ωχρα-εκρου..κατι ενδιαμεσα...τα επιπλα καρυδιά με λευκο και εχουν θεμα αρκουδακια...ελεγα να το συνδιασω με πεταλουδες...τι λετε;;;

http://tinydecorblog.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/img_5833-1024x682.jpg

http://www.inmod.com/modwaarbusof.html

http://www.etsy.com/listing/39916093/kids-vinyl-wall-sticker-decal-art-tree?ref=sr_list_3&ga_search_query=tree+decal&ga_search_type=handmade&ga_page=&includes[0]=tags&includes[1]=title

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...