Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία μου μην αγχώνεσαι κοπέλα μου!

Είδες της ΔΗ+ΧΡ ο μικρούλης?Γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα από την ΠΗΤ και έχει μεγαλώσει μια χαρά!!

Αλλά γι'αυτό και μόνο που σου είπε να τρως γλυκά και λιπαρά ε,νομίζω πρέπει να χαρείς λίγο παραπάνω,σ'όλες τις υπόλοιπες μας λένε να μην τα αγγίζουμε!!!

Όλα καλά θα πάνε!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελευθερία μου μην αγχώνεσαι κοπέλα μου!

Είδες της ΔΗ+ΧΡ ο μικρούλης?Γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα από την ΠΗΤ και έχει μεγαλώσει μια χαρά!!

Αλλά γι'αυτό και μόνο που σου είπε να τρως γλυκά και λιπαρά ε,νομίζω πρέπει να χαρείς λίγο παραπάνω,σ'όλες τις υπόλοιπες μας λένε να μην τα αγγίζουμε!!!

Όλα καλά θα πάνε!!

Σ' ευχαριστώ ντοράκί, να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα να με έχει σε δίαιτα αλλά να είναι μεγάλος ο μπέμπης μου! Την προηγούμενη φορά που πήγαμε του είπε ο άντρας μου ότι δεν τρώω αλλά μας είπε ότι δεν έχει σημασία και το μωρό θα μεγαλώσει ούτως ή αλλως.Δεν πρέπει να είχε καταλάβει ότι τσιμπάω ελάχιστα όλη μέρα!

Αυτή η γήρανση του πλακούντα τι είναι? Αλεκάκι βοήθεια!

Βράσε λίγο νεράκι (1-1,5 κούπα έβαζα εγώ) και βάλε 7-8 σταγόνες ευκάλυπτου και κάτσε από πάνω και κάνε εισπνοές. Βάλε και μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι να μη χάσεις τον ατμό!!! Είναι πολύτιμος!!!

ΔΗ+ΧΡ καλώς επιστρέψατε στο σπιτάκι σας με το αγγελούδι σας!

Σε ευχαριστω θα το κανω!!:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελευθερια μου μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε και θα ειναι μια χαρα ο μπεμπης σου!Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και φαε πολλα γλυκακια και οτι αλλο χρειαζεται...Γιατι δεν τρως ομως?Δεν εχεις ορεξη?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

Gioulies και Δήμητρα να σας ζήσουν τα μωρούλια σας!!!!!

Ελευθερία θα πάνε όλα καλά κοπέλα μου, μην ανησυχείς! ;) Αλλά πραγματικά έχω την ίδια απορία με την Ελινα, γιατί δεν τρως?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια μου μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε και θα ειναι μια χαρα ο μπεμπης σου!Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και φαε πολλα γλυκακια και οτι αλλο χρειαζεται...Γιατι δεν τρως ομως?Δεν εχεις ορεξη?

Ελινάκι περαστικά σου! Δεν έχω όρεξη για φαγητό, τρώω γλυκά κουταλιου και πίνω γάλα βασικά αυτά τα δυο και κανένα τοστάκι. Από τα υπόλοιπα τσιμπάω λιγο αλλά πιο λίγο κι από ότι πριν την εγκυμοσύνη. Επειδή ήταν εντάξει ο μπέμπης δεν έκανα καμια προσπάθεια να φτιαξω τη διατροφή μου. Τον τελευταίο μήνα έκοψα χωρίς να το καταλάβω το κρέας τη σαλάτα και γενικά το κυρίως πιάτο!

Ελινάκι περαστικά σου! Δεν έχω όρεξη για φαγητό, τρώω γλυκά κουταλιου και πίνω γάλα βασικά αυτά τα δυο και κανένα τοστάκι. Από τα υπόλοιπα τσιμπάω λιγο αλλά πιο λίγο κι από ότι πριν την εγκυμοσύνη. Επειδή ήταν εντάξει ο μπέμπης δεν έκανα καμια προσπάθεια να φτιαξω τη διατροφή μου. Τον τελευταίο μήνα έκοψα χωρίς να το καταλάβω το κρέας τη σαλάτα και γενικά το κυρίως πιάτο!

Αχ βρε κοριτσακι μου ...προσπαθησε να φας εστω και με το ζορι,εστω και πραγματα που μπορει να ναι παχυντικα πολυ,δηλαδη δεν σου κανει κεφι καμια πιτσα κτλ?Προσπαθησε ωσπου να ξαναπατε να τρως απο λιγη ποσοτητα καθε μερα και κατι εξτρα παχυντικο σε κυριως και σιγα σιγα αυξησε το καθε μερα και λιγο περισσοτερο.Οσο παρει ακομη ο μπεμπης καλο θα ειναι...Φαε και γλυκα και γενικα κατι που μπορει να σου γαργαλαει την ορεξη...Μη φοβασαι παντως ο μπεμπης θα ναι στα 2.500 κιλακια και να παρει και λιγο ακομη μια χαρα θα τα παει.Εσυ κανε τωρα οτι περισσοτερο μπορεις...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελευθερία μου νομίζω η γήρανση του πλακούντα έχει να κάνει με το τι μπορεί να προσφέρει στο μωρό.Δηλαδή στην αρχή προσφέρει πιο πολλά χρήσιμα στοιχεία,όσο περνάει η εγκυμοσύνη,τόσο μειώνονται αυτά.Έτσι έχω καταλάβει.

Και μένα στο doppler ο γιατρός μου είπε ότι είναι grade I-II,τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό....aleca!!!!!!!!

oCxsp2.png

Ελευθερία μου νομίζω η γήρανση του πλακούντα έχει να κάνει με το τι μπορεί να προσφέρει στο μωρό.Δηλαδή στην αρχή προσφέρει πιο πολλά χρήσιμα στοιχεία,όσο περνάει η εγκυμοσύνη,τόσο μειώνονται αυτά.Έτσι έχω καταλάβει.

Και μένα στο doppler ο γιατρός μου είπε ότι είναι grade I-II,τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό....aleca!!!!!!!!

Καλα εισαι ακομη ειναι μια χαρα ο πλακουντας σου...Τωρα προς το τελος το φυσιολογικο ειναι να παει στο III που σημαινει πως αρχιζει και γερναει και δεν λειτουργει οπως τους προηγουμενους μηνες.Κι εμενα ηταν II πριν κατι εβδομαδες τωρα δεν ξερω απλα ο γιατρος μπυ πε οτι ειναι ενταξει ακομη.Δεν ειναι ανησυχητικο μπορει ακομη και με πλακουντα στο 3 να παρεις και ολο τον μηνα το χω διαβασει σε καποιο βιβλιο.παιζουν μετα κι αλλοι παραγοντες.Θα μας πει και η Αλεκα που θα τα ξερει καλυτερα ομως.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.

Gioulies να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!!!!

Δήμητρα καλωσήρθες και πάλι, να σου ζήσει και εσένα!!!!!!!!!!!

Ελευθερία μην στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά. Μου κάνει όμως εντύπωση που δεν τρώς. Εμένα πάλι μου έχει ανοίξει η όρεξη σε τέτοιο βαθμό που τρέμω να ανέβω στην ζυγαριά!!!!!!!!!! Άσε πια εκείνα τα γλυκά, όσα δεν έχω φάει στην ζωή μου τα έχω φάει τώρα τους τελευταίους 2 μήνες. Το αποκορύφωμα προχθές ήταν μια σοκολατόπιττα, τσάκισα 2 κομμάτια και αν είχε και άλλο εννοείται πώς θα το έτρωγα!!!!!!!!!

Ελίνα περαστικά!!!!!!!!! Σε σκεφτόμουν σήμερα από το πρωί που με είχε πιάσει μια μανία να καθαρίσω το μπαλκόνι και τον κήπο. Τα έκανα βέβαια αλλά τα έφτυσα πολύ γρήγορα και με έπιασε και η μέση μου στο τέλος. Απορώ πώς κάνεις τόσες πολλές δουλειές, δεν κουράζεσαι; Μ' αρέσει που ήθελα να κάνω και το μπάνιο και μάλλον θα μείνει για αύριο.

Sofia_m το δωματιάκι της μπεμπούλας μου θα είναι έτοιμο φαντάζομαι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Να σου πώ όμως την αλήθεια δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα αφού έχω τακτοποιήσει τα βασικά.

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Επειδή Θεού θέλοντος θα ήθελα πολύ να θηλάσω, πρέπει να αγοράσω οπωσδήποτε αποστειρωτή; Γιατί μια φίλη μου που θήλαζε αποκλειστικά μου είπε ότι είναι πεταμένα λεφτά και οτιδήποτε ήθελε να αποστειρώσει (πιπίλες-κανά μπουκάλι που και που για χαμομηλάκι) το έκανε μέσα σε έναν απλό βραστήρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εννοείται πώς έτσι μεγάλωσε 2 παιδιά. Καμιά άλλη γνώμη;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Δήμητρα να σας ζήσει ο κούκλος!

Εμένα το 2500 γιατι μου φαίνεται μια χαρά για βάρος βρε κορίτσια; Σε ποια εβδομάδα είσαι ακριβώς Ελευθερία;;

Οσο για την γήρανση πλακούντα μια χαρά τα είπε το doraki. Συνήθως αν πάει σε grade 3 πριν τις 40 εβδομάδες προκαλούν πρόκληση με τοκετό. Μην ανησυχείς αφού είσαι τελειώμηνη, όλα καλά θα πάνε!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, ελπίζω όλα να πάνε καλά

Νατασούλα εγώ πήρα αποστειρωτή σε μια φάση που έπαιρνα ό,τι να ναι, δεν ξέρω κατα πόσο είναι χρήσιμος όμως

Ελενα ναι καπνίζω

Πάω στο σούπερ μαρκετ να πάρω ό,τι έχει πολλές θερμίδες!

Δήμητρα να σας ζήσει ο κούκλος!

Εμένα το 2500 γιατι μου φαίνεται μια χαρά για βάρος βρε κορίτσια; Σε ποια εβδομάδα είσαι ακριβώς Ελευθερία;;

Οσο για την γήρανση πλακούντα μια χαρά τα είπε το doraki. Συνήθως αν πάει σε grade 3 πριν τις 40 εβδομάδες προκαλούν πρόκληση με τοκετό. Μην ανησυχείς αφού είσαι τελειώμηνη, όλα καλά θα πάνε!

Τι κάνεις ινάκι? 35 και 4, όσο για αυτό το grade δεν ξέρω που είναι για να το δω και δε μου είπε τίποτα

caterinaki χρονια πολλα για τη γιορτη σου και συγχαρητήρια για το πτυχειο!!! με το καλο και το μωρακι σου!!!

με βαλατε στην μπριζα και παω να φτιαξω μηλόπιτα!!!

Caterinaki συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Αντε και εις ανώτερα!!! :-)
caterinaki συγχαρητηρια για το πτυχιο σου!!!

Κατερινάκι πολύχρονη, με το καλό το μικρουλι σου! Επίσης συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! μετα τη γέννηση του παιδιού σου, πιστευω ότι και αυτό είναι ένα παρα πολύ σημαντικό γεγοός!!
caterinaki sugxarhthria gia to ptuxio kai xronia polla gia x8es! Me to kalo to mwroulinaki sou!

ca_te_rinaki χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου!!

Και κυρίως συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!Θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου,να είχα τελειώσει...αλλά πού θα πάει,θα το πάρω κι εγώ!!!

Α ξεχασα συγχαρητηρια κατερινακι για το πτυχιο!!!

Με το καλο τωρα και το μωρακι σου!

Caterinaki χρόνια σου πολλά για χθες και φυσικα συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!!! Περηφάνια, ε???

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, να'στε καλά με το καλό να έρθουν και τα μωράκια μας σε όσες περιμένουμε, στις κοπέλες που τα έχουν ήδη αγκαλίτσα να τους ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα, όντως νιώθω μια μεγάλη περιφάνια για το πτυχίο αλλά μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ, συντομα θα έχω περιφάνια για το ζουζούνακι μου, doraki μου σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου και σύντομα να πάρεις και το πτυχίο σου!!! τον Φλεβάρη θα γίνει η ορκομωσία μας και θα κραταω στην φωτογραφία στο ένα χέρι το μωρό και στο άλλο το πτυχίο, πλάκα θα εχει!!!!!:tongue:

Σχετικά με την Μπαρμπαρίγου που λέτε, τα κουραμπιεδάκια που έκανα ήταν από δική της συνταγή, είναι πολύ πετυχημένη, προσοχή όμως στο βούτυρο, έβαλα βουτυρο αγελάδος και βγήκε λίγο βαρύ, έπρεπε να το σπάσω με βιταμ, αλλά και μια σοκολατόπιτα που έκανα με φουντουκια βγήκε τέλεια, ξετρελάθηκαν όλοι!!!

ΔΗ+ΧΡ να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι γερό και ευτυχισμένο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...