Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω καμια 10αρια βιβλια στην κουζινα, αλλα παντα βαριεμαι να τα ξεφυλλιζω και καταληγω να βρισκω συνταγες απο το ιντερνετ...

παρολαυτα μου εχεις ανοιξει την ορεξη να αγορασω το βιβλιο :tongue:

τι να σου πω εχει τα πάντα!

αφου σκεφτομαι οταν με το καλό ερθει η νυφη να την γνωρίσω (Αρίνα ακούς?) θα κάνω όλο συνταγες από εκει μεσα και θα την θαμπώσω με τις μαγειρικές μου ικανότητες, μετά βλέπω αλλές συνταγες και με σκεφτομαι γιαγια και να τις φτιάχνω εχει για λικερ για γλυκα του κουταλιου!!!

και να πω και κατι πιο πρόσφατο σκεφτομαι τον μικρο σε ενα δυο χρονια να λέει μαμά θέλω ΄παγωτο.... και να λέω εγω αμέσως πάσά μου τωρα θα ανοιξω την Μπαρμπαρίγου και θα σου φτιάξω!!! :D

και εγω βαριεμαι πολυ το σπιτι το εχω γλειψει και δεν ξερω τι να κανω τα μικρα ειναι ησυχα και εγω γραφω παρεα ε τον μιμακο τουλεω μερικα γραμματα και γραφουμε παρεα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ατιμες που ειστε....

ρυζογαλο και σοκολατοπιτα???????????

ωχ τωρα αφησε μια το μητσακι , σαν βεγγαλικο ακουστηκε

εμεις ειχαμε παει το πρωι στο μαγαζι εφαγε ο μανωλης και τον σηκωσα να ρευτει τιποτα μολις ηρθε κοντα ενας πελατης πατησε ενα ρεψιμο λες και ειχε πιει μπυρες το σκασμενο

[sIGPIC][/sIGPIC]

του κιτσου η μανα καθοταν......το ξερεις κατερινακι?παντως στειλε την συνταγη με τα μακαρονια και ας κοροιδευω

εφτασέεεεεεεεεεεεεε

η συνταγή είναι για 4 άτομα εγω έκανα τη μιση!

500 γρ. σπαγγετι

4 μικρες μελιτζανες τσακώνικες

2 κ.σ ελαιόλαδο

500 γρ. κιμά

4 κ.σ. ελαιόλαδο

3/4 φλ. κοκκινο ξηρο κρασι

1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο

1 σκελίδα σκορδο ψιλοκομμενη

1 κοκκινη πιπερια κομμενη σε καρεδακια

6 ντομάτεςκομένες σε καρεδακια

αλάτι, πιπέρι

1 πρεζα ζαχαρη

1/2 ματσακι μαιντανο

1 κεσεδάκι γιαουρτι στραγγιστό

΄πλένουμε τις μελιτζανες, αφαιρουμε λωρίδες για να γίνουν ριγε, και τις κοβουμε (τις μελιτζανες) σε πολύ λεπτες φετες, τις περιχύνουμε με 2 κουτ. ελαιόλαδο κ τις απλώνουμε σε ταψακι σε λαδόκολλα τις ψηνουμε σε 200 βαθμους για 8-10' να μαλακώσουν

σε τηγανι ροδιζουμε τον κιμά για 5' σβηνουμε με το κρασι κ αφηνουμε 2' να πάρει βραση σε κατσαρολα στο υπόλοιπο ελαιολαδο σοταρουμε κρεμμυδι σκορδο πιπερια μεχρι να μαλακωσουν, προσθετουμε ντοματες αλατι πιπερι ζαχαρη, αδειαζουμε τον κιμα με ολους τους χυμους του κ τις ψημενες μελιτζανες στη σαλτσα ντοματας σκεπάζουμε χαμηλώνουμε τη φωτια κ σιγοβραζουμε για 10' τελος πασπαλίζουμε με μαιντανο

στο μεταξυ εχουμε βρασει τα ζυμαρικά τα περιχυνουμε με τη μιση σαλτσα κιμά κ το γιαουρτι ανακατευουμε πολύ καλά τα σερβιρουμε σε πιατελα κ απο πάνω περιχυνουμε την υπολοιπη σαλτσα

Διαφημίσεις

ατιμες που ειστε....

ρυζογαλο και σοκολατοπιτα???????????

ωχ τωρα αφησε μια το μητσακι , σαν βεγγαλικο ακουστηκε

τελικα το βεγγαλικο ειχε και περιεχομενο...

δευτερη φορα σημερα λοιπον...καλα η κοιλια της μονο κακα ηταν;;

τι να σου πω εχει τα πάντα!

αφου σκεφτομαι οταν με το καλό ερθει η νυφη να την γνωρίσω (Αρίνα ακούς?) θα κάνω όλο συνταγες από εκει μεσα και θα την θαμπώσω με τις μαγειρικές μου ικανότητες, μετά βλέπω αλλές συνταγες και με σκεφτομαι γιαγια και να τις φτιάχνω εχει για λικερ για γλυκα του κουταλιου!!!

και να πω και κατι πιο πρόσφατο σκεφτομαι τον μικρο σε ενα δυο χρονια να λέει μαμά θέλω ΄παγωτο.... και να λέω εγω αμέσως πάσά μου τωρα θα ανοιξω την Μπαρμπαρίγου και θα σου φτιάξω!!! :D

χαχαχα, ετσι μπραβο η σωστη η μανα

και εγω βαριεμαι πολυ το σπιτι το εχω γλειψει και δεν ξερω τι να κανω τα μικρα ειναι ησυχα και εγω γραφω παρεα ε τον μιμακο τουλεω μερικα γραμματα και γραφουμε παρεα

κι αλλη σωστη μανα εδω

εμεις ειχαμε παει το πρωι στο μαγαζι εφαγε ο μανωλης και τον σηκωσα να ρευτει τιποτα μολις ηρθε κοντα ενας πελατης πατησε ενα ρεψιμο λες και ειχε πιει μπυρες το σκασμενο

το παιρνω πισω....γραμματα τους μαθαινεις...τροπους ομως;;;; :tongue:

τελικα το βεγγαλικο ειχε και περιεχομενο...

δευτερη φορα σημερα λοιπον...καλα η κοιλια της μονο κακα ηταν;;

χαχαχα, ετσι μπραβο η σωστη η μανα

κι αλλη σωστη μανα εδω

το παιρνω πισω....γραμματα τους μαθαινεις...τροπους ομως;;;; :tongue:

ινακι κοιτα τη δικια σου την κλαναρέτενα και ασε μας εμας

:lol::lol::lol:

ακουγεται πολυ ωραια αλλα μπελας φια μια μακαροναδα και του κοσμου τα υλικα.Εγω ξερεις τι παθαινω οταν κανω τα μακαρονια ετσι?δηλαδη να ανακατεψω την σαλτσα με τα μακαρονια ενω τα κανω αλτεντε μετα ρουφανε σαλτσα στεγνωνουν και μου μαλακωνουν αρκετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ακουγεται πολυ ωραια αλλα μπελας φια μια μακαροναδα και του κοσμου τα υλικα.Εγω ξερεις τι παθαινω οταν κανω τα μακαρονια ετσι?δηλαδη να ανακατεψω την σαλτσα με τα μακαρονια ενω τα κανω αλτεντε μετα ρουφανε σαλτσα στεγνωνουν και μου μαλακωνουν αρκετα

αν τηνκάνεις κατα γραμμα ειναι! αλλά εγω να σου πω την αλήθεια τα εκανα όπως γενικά κάνω τον κιμά απλά προσθεσα κ πιπεριες τα έκανα όλα σε ένα τηγανι τα μακαρόνια εβρασα σε μια κατσαρόλα και στο τελος τα εκανα ολα μπλουμ στην κατσαρολα βγηκε κάτι σαν μουσακάς η Μπαμπαριγου το εχει σαν φαγητο ετοιμο σε 30' εγω το εκανα σε 1 ωρα και παραπανω γιατι δεν εχω ετοιμα τα υλικα τα κανω εκεινη τη στιγμη

εμενα να σου πω την αληθεια μου αρεσουν πολύ τα μαλακα μακαρονια

αν τηνκάνεις κατα γραμμα ειναι! αλλά εγω να σου πω την αλήθεια τα εκανα όπως γενικά κάνω τον κιμά απλά προσθεσα κ πιπεριες τα έκανα όλα σε ένα τηγανι τα μακαρόνια εβρασα σε μια κατσαρόλα και στο τελος τα εκανα ολα μπλουμ στην κατσαρολα βγηκε κάτι σαν μουσακάς η Μπαμπαριγου το εχει σαν φαγητο ετοιμο σε 30' εγω το εκανα σε 1 ωρα και παραπανω γιατι δεν εχω ετοιμα τα υλικα τα κανω εκεινη τη στιγμη

εμενα να σου πω την αληθεια μου αρεσουν πολύ τα μαλακα μακαρονια

καλα δεν ειχα σκοπο να την κανω ετσι οπως κανω τον κιμα αλλα κοβε πλυνε μελιτζανες ντοματες πιπεριες κουραστηκα.Για τα γλυκα του κουταλιου εχω τρομερες συνταγες απο την γιαγια μου απο Σμυρνη εχω φτιαξει πολλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα δεν ειχα σκοπο να την κανω ετσι οπως κανω τον κιμα αλλα κοβε πλυνε μελιτζανες ντοματες πιπεριες κουραστηκα.Για τα γλυκα του κουταλιου εχω τρομερες συνταγες απο την γιαγια μου απο Σμυρνη εχω φτιαξει πολλα

μμμμ τελεια!

εμενα ρε γαμωτο πεθαναν πριν προλαβω να γινω νοικοκυρα να μου τις πουνε!

η μια ήταν καταπληκτικη στις πίττες και η άλλη καταπληκτικη στα γλυκα του κουταλιου και στις κομποστες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...