Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α μαρια καλο

μου εχει σπασει τα νευρα ο μεγαλος δεν λεει να βγει απο το παρκο του μικρου με τιποτα δεν εμπαινε μικρος μπινει τωρα και πηδαει απο πανω του θα μου τον πατησει και θα τον κρεμασω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μου εχει ξανασυγκαει κανενας οποτε ειμαι λιγο ασχετη με το θεμα

μωρε το συγκαμα απλή κοκκινίλα δεν ειναι? δε νομιζω να βγαζει σπυράκια

Εμένα πάντως μια φορά που συγκάηκε λίγο,ήταν κόκκινος ο ποπούλης,όχι έξω έξω,καταλάβατε.Της έβαλα 2 φορές sudocream και πέρασε.

η μαμά σου τι λεει για την sudocrem ο δικός μου ανέβασε πυρετο μετά από συγκαμα και sudocrem και μου ειπε η γιατρος να μην του βαζω κρεμα με ψευδάργυρο αν είναι να βάζω φυτική με χαμομηλι ή καλέντουλα και πήρα μια της weleda την εχει και το σοφακι

εβαλα και αυτη και πεπανθολ και φισσαν ταλκ μου ξεκινησε μολις χρησιμοποιησα μια της προδερμ απο το σουπερ δεν ξερω αν ειναι αυτο ομως

τωρα που λες για προδερμ κάνω μπανιο το μωρο με αφρολουτρο της προδερμ, ο μικρος τζαμι το σωματάκι του, με το ίδιο αφρολουτρο εκανα 2-3 φορες και εγω και τον τελευταιο καιρο εβγαλα κατι σπυράκια στο στηθος μικρα? μπας και ειμαι εγω αλλεργικη??? παιζει κατι τετοιο?

doraki μου πολυ στενοχωρεθηκα με το ανηψακι σου!πολυ κριμα να παιδευετε!!!!:(:(:(:(

και οντως ειναι τοσο προβλεψιμες αυτες οι μαμαδες!και ολες λενε τις ιδιες ατακες!!!λες και βγηκαν απο την ιδια σχολη:-D!τις οποιες ατακες θα επαναλαμβανουμε εμεις σε λιγα χρονια!

μα πόσο δικιο εχεις????

να σας πω ενα παράδειγμα??? οσο θυμαμαι να ήμασταν μικρά θυμάμαι και την μαμά μου κάθε φορά να γλείφει το δαχτυλο της και μετά να προσπαθει πάντα να μας σβησει μια μουτζουρα η μια βρωμια από το πρόσωπο, και εγω πάντα σιχαινόμουνα και της το έλεγα... προχθες ήμουν για καφε με την μαμά μου και μια γειτόνισσα και είχε βρωμια ο μικρός στο σαγόνι και εκανα το ιδιο εγλειψα το δαχτυλο και τον καθάρισα ασυναισθητα! (ναι κακώς για μενα ήταν και η μαμα μου εκει και μου την είπε!!!:tongue:) είμαστε καρμπον των μαναδων μας!

Μαρινάκι δε με βοηθάει σε δουλειές του σπιτιού,όοοοχι,αλλά μαγειρεύει πότε εκείνη πότε εγώ και τρώμε όλοι,μερικές φορές πάμε μαζί σούπερ μάρκετ,και βοηθάει πολύ οικονομικά,αλλά ας μην πω άλλα.

Έκανα ντουζάκι και ετοιμάζομαι να ταϊσω την κόρη..

αθάνατη ελληνιδα μανα!!! τα ίδια και η δική μου! αλλά στο σπίιτι οταν ημουν λεχωνα ερχοταν από το χωριο μου επλενε τα πιάτα μου εφερνε πιτουλες που φτιαχνει για να ψησω και το σημαντικότερο επαιρνε τα ρουχα μας τα επλενε (γιατι εχει στεγνωτηριο) τα στεγνωνε τα διπλωνε και μου τα εφερνε ετοιμα!

παιδακακια????????????????????????? η βαφη ειπαμε...!!!

:tongue:

και ελεγε που ελεγε Κωστα ουτε ενα χρονια πολλα ειπε το γαιδουρι....:mrgreen::mrgreen:

:lol: εγω τωρα το κατάλαβα!!

και δεν σας είπα μου καρφωθηκε να βάψω πιο ξανθα τα μαλλιά εκλεισα ραντεβου την τριτη τωρα τι θα κάνω εντελει θα δω, με ψιλοφόβησε η μΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝθό!! :tongue:

α μαρια καλο

μου εχει σπασει τα νευρα ο μεγαλος δεν λεει να βγει απο το παρκο του μικρου με τιποτα δεν εμπαινε μικρος μπινει τωρα και πηδαει απο πανω του θα μου τον πατησει και θα τον κρεμασω

Ma akrivws thn idia eikona zw twra! Akrivws omws! Twra ton kunhgaei o markos gurw gurw. Na ton deis pou paei kai fernei to skamnaki tou kai skarfalwnei o skatoulis, san thn koutsoubola!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

εδω παλι στη περιοχη μου ξερεις τι γινεται???συγκεκριμενα για τον αντρα μου λεω που εχει και εχει χτυπησει πορτες??? και εργοστασισ,και βοθρατζιικα και και και αυτα που αλλοι δε τολμουν να πανε... εισαι ελληνας,εχεις δυο παιδια μας βγαινεις ακριβος το ξερεις???προτιμω τον ξενο που και μαυρα και χωρις μαυρα....ασε με πονεμενη ιστορια....οσο για το παιδικο...για να τα περουνε δημοσιο εδω περιοχη για το μικρο δεν εχει και το μεγαλο θελει με ενσημα....σε ιδιωτικο θελουμε και για τα δυο ενα 500 μινιμουμ....οποτε για πες μου εσυ στα σκουρα τι μπορω να κανω οταν βαλε με ενα μισθο 700 500 ο παιδικος,100 πηγαινελα βενζινες εισητηρια οτιδηποτε μη σου πω παραπανω για πιο λογο ακριβως δουλευεις????και παλι καλα που εχω το επιδομα ανεργιας τωρα ακομη....

ετσι ειμαι και εγω..μαλλον παρανοησα..συγνωμη...

ε αντε κανε μας τη χαρη ξανθια και εσυ μας ιδρωσες για το ιδιο πραγμα:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις παλι θα βγουμε το βραδι μαλλον...αν δεν τα τιναξουμε μεχρι να φυγει ο αδερφος μου εμεις τυχεροι θα ειμαστε!!!

στερημενος ηρθε απο μπουζουκια με τους ξενερωτους εκει πανω ο κακομοιρης:wink::wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις παλι θα βγουμε το βραδι μαλλον...αν δεν τα τιναξουμε μεχρι να φυγει ο αδερφος μου εμεις τυχεροι θα ειμαστε!!!

την καταβρηκατε ε? κ εμεις ειπαμε να βγουμε αλλά με το μωρό.... μετα το χθεσινο θριλερ θα τους αφησω λιγο να ξεσοκαριστουν, η πεθερα δεν κοιμηθηκε ολο το βραδι!

γεια σας τσουπρες!!!

Ντορακι περαστικα στην ανηψια..

πηγαμε μια βολτουλα και τωρα στα καβουκια μας...

δεν εχω και πολυ διαθεση σημερα...μια τα προβληματα στη δουλεια, μια η κουραση, μια τα κιλα που δεν φευγουν (τρωω σαν ζωον πως να φυγουν..).βλεπω και ασχημα ονειρα το βραδυ..ηρθε και εδεσε...

αυριο θα παμε στους γονεις μου στο εξοχικο...ελπιζω να μου φτιαξει η διαθεση με τον καθαρο αερα

Διαφημίσεις

την καταβρηκατε ε? κ εμεις ειπαμε να βγουμε αλλά με το μωρό.... μετα το χθεσινο θριλερ θα τους αφησω λιγο να ξεσοκαριστουν, η πεθερα δεν κοιμηθηκε ολο το βραδι!

κατερινακι μια φορα καλα ειναι οι υπολοιπες ειναι υπερβολη γιατι καλα ολοι οι υπολοιποι κοιμουντε μεχρι μεσημερι εγω οταν γυρναμε ο μπεμπης ξυπναει για πρωι και ειμαι σαν φαντασμα!!!

ναι πολυ στερηση μαρινα...καλα το χει και στο αιμα του βεβαια!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

α! δεν σας είπα

προχθες εκανα την κοτοσαλάτα της Μπαρμπαρίγου

καλή αλλά:

1. αντι για καρυδια επειδη δεν του αρεσουν του Χρηστου έβαλα φουντούκια, τελικά δεν της πήγαιναν

2. μου φάνηκε πολύ το σκορδο (1 γουλια) αλλά μου εκατσε βαρυ

αλλά μετα από μια μερα ηυαν πιο ωραια, την επόμενη φορά θα βάλω πολύ λίγο σκορδο και δεν θα ρίξω καθολου καρυδια η φουντουκια

σημερα εκανα μακαρόνια με κιμα μελιτζανες και γιαούρτι.... θεικό

από τοτε που μαγειρευω Μπαρμπαρίγου γλυφει το πιάτο!!!

και επειδη δεν σας βλεπω με κεφια πάω να κάνω και μια σοκολατοπιτα στιγμης!

α! δεν σας είπα

καλή αλλά:

1. αντι για καρυδια επειδη δεν του αρεσουν του Χρηστου έβαλα φουντούκια, τελικά δεν της πήγαιναν

αλλά μετα από μια μερα ηυαν πιο ωραια, την επόμενη φορά θα βάλω πολύ λίγο σκορδο και δεν θα ρίξω καθολου καρυδια η φουντουκια

εχω καμια 10αρια βιβλια στην κουζινα, αλλα παντα βαριεμαι να τα ξεφυλλιζω και καταληγω να βρισκω συνταγες απο το ιντερνετ...

παρολαυτα μου εχεις ανοιξει την ορεξη να αγορασω το βιβλιο :tongue:

α! δεν σας είπα

καλή αλλά:

του κιτσου η μανα καθοταν......το ξερεις κατερινακι?παντως στειλε την συνταγη με τα μακαρονια και ας κοροιδευω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...