Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα καλά μου τη φερατε χθες ε? τσαμπα σκουπιζα? τωρα ειδα αυτα τα μηνυματα, τι να πώ ηταν η πεθερα, η κουνιαδα μου η γιαγια του αντρα μου κ το σκυλι, λέω ή πεσανε ολοι πάνω από το κεφαλι του μωρου κ αυτο νευριασε γιατι δεν εχει μαθει στην βαβούρα, η μηπως γαυγισε το σκυλί και τρομαξε, γιατι κ αλλη μια φορα τον πήγα να δει ενα σκυλακι κ του γαυγισε τρομαξε κ εκλαψε! τι να πω!

αη μαρη ξανθια...Αλλο λεβ=ω...οταν λες οτι καθεται με τις ωρες με τα ποεθυερικα και γονεις εισαι κΥ ΣΥ παρουσα???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσακια βοηθηστε λιγο ..

εσεις πως κοιμιζετε το βραδυ τα μικρα σας??

Παλιά απλά τον ξάπλωνα...τώρα πάω κι έρχομαι, ψιθυρίζω, τον φτιάχνω 300000000 φορές στην αγαπημένη του στάση, ξαναπάω ξαναέρχομαι...εννοείται χαμηλός φωτισμός και βάζω στο μόμπιλο κάτι τσιτζίκια και τιτιβίσματα που τον ηρεμούν...

...σε αψογα ελληνικα μο ειπε να παω να γαμ#@θω και τι να κανω τον ακουσα:lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:

Σωστή!!!!:lol::lol::lol:

χαχα οχι μαρη....κοιτα η κοπελα οπως τα λεει αδυνατη-κοκκαλο ταλαιπωρημενη , τα παιδια σε κακο χαλι αλλα μεσα στο σπιτι μια πλασμα μεγαλη.ενα ψυγειο ινοξ με αυτοματο εργαλειακη για παγο-τεραστιο, μια κουζινα μια χαρα...plystation τα παιδια...nautica ρολοι ο συζηγος ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ!!

Γιατί δεν κάνεις μια ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο???? Φοβάμαι μήπως κακοπαιρνούν αυτά τα μωρά, όχι μόνο λόγω οικονομικών προβλημάτων...Αυτοί μπορεί να χαρτοπαίζουν, να παίρνουν ναρκωτικά, να τους δέρνει ο "μπαμπάς", χίλια-δυό...πολύ βρωμάει η ιστορία...και η νουνού που πήγε είπε "ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ"!!!!

Τι να πω κατάντια.Είναι από αυτές που τα παίρνουν όλα με κάρτες και μετά δεν έχουν να φάνε.Είναι για λύπηση πάντως δεν ντρέπονται ήθελα να ξέρω εκμεταλλεύονται την ευαισθησία του κόσμου. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και με ξεγράψουν από το forum.

Πάλι συμφωνούμε!!!!

....και τα γραφω ολα αυτα γιατι οντως στο μυνημα και στα εδω και οι περισσοτερες ριξατε αρκετο φαρμακι.....

Γιασεμάκι μου μπορεί να σου ακούγομαι σκληρή, αλλά στη δουλειά που έκανα γνώρισα πολλούς απατεωνίσκους... Καλύτερα να ρίχνουμε φαρμάκι παρά παραδάκι...σε όποια περισσεύει μπορεί ωραιότατα να πάει σε κάποιο ίδρυμα, νοσοκομείο παιδιών, ορφανοτροφείο και να τα ακουμπήσει!!!!

Μου λες ότι δεν ξέρει τί είναι κουπόνια??? Και θες να της στείλεις??? Κρίμα δεν είναι...???

καλημεραααααα

τελειος ο καιρος ε;;; παμε για κανα μπανακι σημερα;;; :-P

Μισό λεπτό...ψάχνω το δεξί μου μπρατσάκι!!!!!!!

μου λεει τωρα κοιτα μαμα γελανε μαζι μου

Μούτρο μεγάλο ο Μίμης!!!!

Δωστης και ενα καροτσι να πουλαει παγωτα:lol::lol:σαν φαντασμα θα ειναι βρε τρελη το μωρο

:lol::lol::lol:

χρονια πολλά στα μηνογενεθλιαζοντα μωρακια μας!!!

καλέ δεν απαντησατε? μπορει το μωρο να εχει αγχος αποχωρισμού? απο τωρα?

Χρόνια τους πολλά!!!

Δεν ξέρω βρε Κατερινάκι, πάντως δεν αποκλείεται...

χιλια χρονια θα ζησεις, εσενα σκεφτομουν, μονο κοιτα να λουζεσαι λιγο πιο συχνα γιατι θα καταντησεις μια reggae γιαγια απο τις τζιβες

Ρέγγαι ρ'έγγαι και σαρδέλαι....Λαλαλαλαλα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Τι να πω κατάντια.Είναι από αυτές που τα παίρνουν όλα με κάρτες και μετά δεν έχουν να φάνε.Είναι για λύπηση πάντως δεν ντρέπονται ήθελα να ξέρω εκμεταλλεύονται την ευαισθησία του κόσμου. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και με ξεγράψουν από το forum.
Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Παλιά απλά τον ξάπλωνα...τώρα πάω κι έρχομαι, ψιθυρίζω, τον φτιάχνω 300000000 φορές στην αγαπημένη του στάση, ξαναπάω ξαναέρχομαι...εννοείται χαμηλός φωτισμός και βάζω στο μόμπιλο κάτι τσιτζίκια και τιτιβίσματα που τον ηρεμούν...

Σωστή!!!!:lol::lol::lol:

Γιατί δεν κάνεις μια ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο???? Φοβάμαι μήπως κακοπαιρνούν αυτά τα μωρά, όχι μόνο λόγω οικονομικών προβλημάτων...Αυτοί μπορεί να χαρτοπαίζουν, να παίρνουν ναρκωτικά, να τους δέρνει ο "μπαμπάς", χίλια-δυό...πολύ βρωμάει η ιστορία...και η νουνού που πήγε είπε "ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ"!!!!

Πάλι συμφωνούμε!!!!

Γιασεμάκι μου μπορεί να σου ακούγομαι σκληρή, αλλά στη δουλειά που έκανα γνώρισα πολλούς απατεωνίσκους... Καλύτερα να ρίχνουμε φαρμάκι παρά παραδάκι...σε όποια περισσεύει μπορεί ωραιότατα να πάει σε κάποιο ίδρυμα, νοσοκομείο παιδιών, ορφανοτροφείο και να τα ακουμπήσει!!!!

Μου λες ότι δεν ξέρει τί είναι κουπόνια??? Και θες να της στείλεις??? Κρίμα δεν είναι...???

Μισό λεπτό...ψάχνω το δεξί μου μπρατσάκι!!!!!!!

Μούτρο μεγάλο ο Μίμης!!!!

:lol::lol::lol:

Χρόνια τους πολλά!!!

Δεν ξέρω βρε Κατερινάκι, πάντως δεν αποκλείεται...

οκ κοριτσια...αυριο λοιπον που θα ειμαι εγω στη θεση της ή καποιος δικος σας μη βοηθεισετε...γιατι αρινα...εσυ ολα με μετρητα τα παιρνεις????ή δεν δικαιουμαστε να πιασουμε πατο????δε το καταλαβα????οκ...και δηλ αν αυριο μεθαυριο μια γειτονισσα σας εχει προβλημα δε θα βοηθεισετε???θα πατε σε ιδρυμα καλυτερα???? δε μιλαωγια τη συγκεκριμμενη....μπορει να ειναι απατεωνας...μπορει οχι..εμενα τα κουπονακια δε θα μου λειψουνγιατι απλα δε τα χρησιμοποιω....αυτηνης μπορει να της χρησιμευσουν μπορει οχι...σιγα τι θα χασω....

και λεω φαρμακι γιατι θωρησα πολυ ασχημα τα σχολια σας για μια κατασταση.....και το πιστευω.....το τι θα φερει η ζωη δε ξερεις ποτε....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ένα θα σας πω....ακόμη διαβάζω !!!!!.....τον ατέλειωτο έχουν τα όσα γράψατε.....

Μπήκα μία στα γρήγορα για να πω μία καλησπέρα που δεν είπα και να ευχηθώ σε Ντοράκι και Νατασούλα χαρούμενα μηνογενέθλια στα λουλουδάκια τους !!!!!!

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα.....

καλησπερα!!!!

εφτιαξα τα γεμιστα μου και ηρθα!!!!!

για το θεμα με την κοπελα που ζητησε βοηθεια,δεν διαβασα ολο το τοπικ αλλα δεν ακουσα-διαβασα πουθενα να ζηταει το αυτονοητο(αν το ζητησε και δεν το ειδα ζηταω συγνωμη),δηλαδη δουλεια,ειτε για εκεινη ειτε για τον αντρα της.αντε και βοηθας με τροφιμα....ως ποτε?αυτη ειναι η λυση?????να σου φερνουν οι ξενοι τροφιμα????ενα εχω να πω!

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

Διαφημίσεις

αη μαρη ξανθια...Αλλο λεβ=ω...οταν λες οτι καθεται με τις ωρες με τα ποεθυερικα και γονεις εισαι κΥ ΣΥ παρουσα???

οταν ειναι στα πεθερικά οχι δεν ειμαι παρουσα τον αφηνει ο Χρηστος και φευγει για το εργαστηριο στους δικους μου γονεις ειμαι πάντα και εγω εκει!

Arina θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέμα των πιστωτικών και των χωρίς ουσία δανείων...Ποτέ μα ποτέ δεν αγοράσαμε κάτι με πιστωτική,ακόμα και όταν φτιάχναμε το σπίτι μας,πούλησε ο Γιώργος το αμάξι του και πήραμε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.Δεν υπάρχει χειρότερη υποδούλωση από το να χρωστάς για πάντα,γιατί έτσι γίνεται στο τέλος,παίρνεις δάνειο για να αποπληρώσεις το δάνειο του δανείου.Καλό είναι να απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά σου.

Καλέ κοιμηθήκαμε κιόλας εμείς!!

Κορίτσια η ανηψιά μου είναι χάλια μαύρα,πήγε η μαμά μου και την είδε στο Παίδων,όλο το προσωπάκι κόκκινο και ξεφλουδισμένο,είναι που είναι αδύνατο το μωρό,τώρα απόγινε...Τα αυτάκια της σαν κομμένα...Έχω στεναχωρηθεί πολύ και δεν μπορώ να πάω να τη δω,όσο είναι το δέρμα της ανοιχτό,μεταδίδει το μικρόβιο...

Περαστικά βρε Doraki kai χρόνια πολλά στη κόρη σου να είναι γερή.

ουφ να μαι και εγω..εφυηαν οιν δικοοι μου χτες και να πω την αληθεια μου στεναχωρεθηκα καπως..ο μπεμπης χτες κοιμηθηκε 11,30με 4,30και μετα απο εκει ξανακοιμηθηκε στις 6,30ψιλογκρινιαζε και δεν ξερω τι ηθελε..μεσα στο σπιτι γινετε χαμος εγω σερνομαι λογω περιοδου..απο τοτε που γεννησα οι πρωτες 3μερες της περιοδου ειναι πλημμυρα..δηλαδη αμα βαλω σπιραλ που σκεφτομαι τι θα γινει???(ε αλεκσ)/???αυτα παω να ξεραθω καμια ωρα μπας και συνελθω..φιλια...

:-D

ρε κορτσια και εμενα ο μικρος εβγαλε κατι συρακια πανω στο πουλακι του και απο επανω του βαζω 3-4 μερες 100 κιλα κρεμα και δεν φευγουν νομιζω οτι αρχιζει να ξεφλουδιζει λιγο λετε να ειναι τιποτα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...