Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ήρθα. Ευχαριστώ για τις ευχές σας, Doraki να τις χαιρόμαστε!!!!!!!!!

Σκούπισα, σφουγγάρισα, μισο-μαγείρεψα έβρασα τα παντζάρια (έχω ακόμα να ψήσω τις γαρίδες), έβαλα και το στεγνωτήριο και άραξα για λίγο. Και εμένα πάντως μετά το εμβόλιο δεν τρώει καλά, δεν έχει γκρίνια αλλά δεν έχει και όρεξη. Δεν με αγχώνει όμως, θα πεινάσει και θα φάει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα να τα χαιρόμαστε τα καμάρια μας!!!

Δεν έχει όρεξη ε?Εμένα το πρωί που ξύπνησε ήπιε 80 ml και μετά το εμβόλιο 130...Μα έτσι θα μεγαλώσει????

Συγνώμη,με πατζάρια και γερίδες τι φτιάχνεις???

oCxsp2.png

Νατασούλα να τα χαιρόμαστε τα καμάρια μας!!!

Δεν έχει όρεξη ε?Εμένα το πρωί που ξύπνησε ήπιε 80 ml και μετά το εμβόλιο 130...Μα έτσι θα μεγαλώσει????

Συγνώμη,με πατζάρια και γερίδες τι φτιάχνεις???

Θα μεγαλώσει, μην ανησυχείς. Εμένα ήπιε 70ml και από το στήθος θήλασε για πολύ λίγο, αμφιβάλω αν τράβηξε τίποτα.

Τα παντζάρια τα κάνω σαλάτα και τις γαρίδες ψητές στη σχάρα, είναι από τα αγαπημένα μας φαγητά και πολύ διαιτιτικά!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Ντορακι να χαιρεσαι το Εσθηρακι!

εμεις φαγαμε αχλαδι μπανανα σημερα. μηλο δεν εβαλα γιατι τα μονα που εχω ξυνιζουν..

εκανε και κακακια πρωι πρωι, 2 μερες μετα την 10ημερη τουρτιτσα!! για να δουμε θα συνεχισει ετσι με τα φρουτα που τρωει;

Ινακι εμενα με τα φρουτα εσφιξαν....ο μπεμπης εκανε δυο φορες τη μερα..μπορει και τρεις...τωρα μια....αλλα θα ειναι απο το μηλο γιατι όταν εχει καποιος γαστρεντεριτιδα και εχει διαροια, ο ντοκ λεει να τρωει μηλο....

Για να δουμε θα παχυνει καθολου τωρα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ωραια σκατοσυζητηση πιασαμε...εμενα απο εκει που ητανε ανα δυο μερες με μηλο και αχλαδι 2 την ημερα...και ειδικα προς το απογευμα ειναι και αρκετα σφιχτα....σαν κρεμα πολυ σφιχτη...α και πρασιναααααααα.....να ανησυχω????:D:D:D:D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

2 τη μερα;;; και πως προλαβαινουν να σφιξουν καλε!!! αλλο και τουτο...

στα μωρα που θηλαζουν οταν μπαινουν στις στερεες συνεχιζουν να ισχυουν οι χρωματισμοι των φυσιολογικων κενωσεων η οχι;

και εμενα εσφιξαν.....σφιχτα και δυο την ημερα μαλλον δεν πολυζοριζονατι τη μια φορα, και ολοκληρωνουν την δευτερη χαχα....

Ινακι, για το μηλο ειμαι σιγουρη για τη μπανανα δεν ξερω....Γιασεμη γιατι να ανησυχεις που ειναι πρασινα??? εμενα αρχιζει παντως ο σκατοχρωματισμος χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

inaki εγώ όσο θήλαζα,τα κακά της μικρής ήταν νερό και κίτρινα,ελάχιστες φορές λαδί.

Τώρα με την κρέμα,το ξένο γάλα και το φαγητό (φρούτα δεν έχω δώσει ακόμα) είναι πράσινα πράσινα και σαν αλοιφή,πυχτά...αηδία...και βρωμάνε!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

αι μαρη και εσυ εγω δεν βριζω κανεναν τραβα να ριξεις κανενα πυροτεχνημα γιατι εγω εχω περιοδο και δεν μπορω..:evil:

ασε με κοπέλαα και δεν ξερω πως να τον ξεφορτωθω απο πάνω μου ολη την ωρα γουχου θελει!:tongue:

ναι ρε πολλα λεφτα ποσες φορες σκεφτηκα μια και ειμαι μαλαχρινη ακανω και λιγο οτι κουτσαινω ......ξερεις τι θα εβγαζα και μαυρα???

εισαι κ λεπτη οτι πρεπει! :tongue:

Καλημέρα κορίτσια .... Έχουμε το πρωτο μας πάρτι σήμερα και της είχα πάρει ένα φόρεμα κοντομάνικο για να της βάλω, τωρα που να της βγάλω τα μπουτάκια εξω με το σκατό καιρό;;;;.

ενα κολανακι βαλ'της!

δηλαδη πρεπει να παμε 6200 μεχρι 12/06!!! μπα δεν μας κοβω αλλα θα ειμαστε κοντα ;) τωρα ειναι 5800κατι

κανενα κολανακι δεν εχει αρινα; και ζακετακι απο πανω

πρεπει να διπλασιαστει το βαρος? ο δικός μου γεννηθηκε 2900 κ τωρα ειναι κοντα 8 κιλά τι ειναι παχυσαρκο? :confused:

Ama της βάλω καλσόν θα φαίνεται χάλια το φόρεμα που είναι καλοκαιρινό;;;;

οχι καλέ μια χαρα θα ειναι βαλε κι ενα ζακετακι

Εννοείται ότι προέχει η υγεία,αν δεν έχεις υγεία τι να τα κάνεις όλα τα άλλα???

Ναι,θα ρωτήσω.Ευτυχώς εμείς διπλασιάσαμε βάρος 4 μηνών κι έτσι ησυχάσαμε από αυτό το "άγχος"!Και να σκεφτείς ότι όταν είχε κάνει βρογχιολίτιδα 20 ημερών είχε χάσει και 200 γραμ..

τι να πω μωρε περαστικα στο μωρακι να μην ταλαιπωρειται! ειπες μικρουλα σαν τα δικά μας ε?

εγω το βρισκω πιθανο κατερινακι, εχουν αρχισει και καταλαβαινουν πολλα...

δεν το ηξερα οτι υπαρχουν βιοδιασπωμενες πανες http://www.panes.gr/index.php?target=products&product_id=29915

ποιες εχουν παει λιντλ; ποσο εχουν οι πανες εκει;

χα χα....εμενα δε σας ελεγα πριν ενα μηνα περιπου ταν πηγαινα για δουλεια που εκλαιγε σπαραχτικα στη μανα μου????ε....οταν ητανε καποιος απο τους δυο μας μαζι κιουρια....καθεται μονος με τα πεθερικα και τους γονεις ή ειναι και καποιος απο εσας παρων????εκει ειναι το θεμα....

χαχα καλά μου τη φερατε χθες ε? τσαμπα σκουπιζα? τωρα ειδα αυτα τα μηνυματα, τι να πώ ηταν η πεθερα, η κουνιαδα μου η γιαγια του αντρα μου κ το σκυλι, λέω ή πεσανε ολοι πάνω από το κεφαλι του μωρου κ αυτο νευριασε γιατι δεν εχει μαθει στην βαβούρα, η μηπως γαυγισε το σκυλί και τρομαξε, γιατι κ αλλη μια φορα τον πήγα να δει ενα σκυλακι κ του γαυγισε τρομαξε κ εκλαψε! τι να πω!

εγω το βρισκω πιθανο κατερινακι, εχουν αρχισει και καταλαβαινουν πολλα...

δεν το ηξερα οτι υπαρχουν βιοδιασπωμενες πανες http://www.panes.gr/index.php?target=products&product_id=29915

ποιες εχουν παει λιντλ; ποσο εχουν οι πανες εκει;

την προηγούμενη εβδομαδα εδειχνε διαφημιση οτι εχουν 6 Ε η παιδιατρος μας αυτες μας βαζει τις toujours αλλά δεν εχω πάρει ακομα, εχω τους γονεις μου κ τα πεθερικά οποτε βλέπουν το μωρο φερνουν κ από μια συσκευασια παμπερς στοκ εχω καταντησει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...