Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ....φαγαμε...μαρινα τα δινω γυρω στις ενιαμιση -δεκα αναλογα τι ωρα εφαγε το πρωι,...σημερα εφαγε στις 6 (αν θυμαμαι καλα με την νυστα μου)....αν και πρωι πρωι φρουτα εμενα μου κανει αναγουλα τεσπα....

εμενα μου κανει κοψιμο αλλα τι να πεις?ο δικος μου εχει πεσει σε χειμερια ναρκη δεν ξυπναει και τον περιμενουμε ντυμενοι και 2 σαν βλακες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Τι ωραία μέρα!(ναι,όντως μου αρέσει,αν και ήταν η αιτία που δεν πήγαμε χωριό...)

Εμείς μια χαρά κοιμηθήκαμε,το πρωί στις 7 η μικρή ξύπνησε και την κράτησε ο Γιώργος,ο οποίος της έφτιαξε γάλα με "πάνω από 200 ml νερό και 4 μεζούρες γάλα".......

Η μικρή της κουνιάδας μου τελικά έχει σταφυλόκοκκο,θα είναι με ενδοφλέβια αντιβίωση για 10 μέρες...

Και θα σας πω τώρα την ιστορία με το θέμα της μπέμπας:

Η μικρή από όταν γεννήθηκε είχε παλινδρόμηση,της έχουν αλλάξει 300 γάλατα,βάρορς παίρνει ελάχιστο...Είναι 9 μέρες μεγαλύτερη από τη δικιά μου και δε νομίζω να έχει φτάσει ακόμα τα 5.500...Η κουνιάδα μου έχει μια παιδίατρο η οποία έχει κάποια συγγενική σχέση με την πεθερά της και ο λόγος που δεν την φέρνει στη μαμά μου είναι λέει το οικονομικό.(Να πω εδώ ότι η μαμά μου δεν ασκεί πλέον την ιατρική για οικονομικούς λόγους,αλλά γιατί της αρέσει πάρα πολύ και θέλει να βοηθάει τα μωρά και τους γονείς,όταν λοιπόν βλέπει ή ξέρει ότι κάποιες οικογένειες δυσκολεύονται αλλά θέλουν το καλύτερο για το μωρό τους,ή τους παίρνει ελάχιστα χρήματα ή παίρνει μια στις δυο επισκέψεις.)Η κουνιάδα λοιπόν,προφανώς δεν εμπιστεύεται τη γιατρό της και για ό,τι μα ό,τι θέλει να ρωτήσει απευθύνεται σε μένα,που σου λέει με μαμά παιδίατρο και μάλιστα καλή κάτι θα ξέρει,κάτι θα έχει ακούσει.Και αυτό για να αποφεύγει τα 40-50 ευρώ το μήνα (ίσως λέω και πολλά...).

Το μωρό έχει μείνει λίγο πίσω στον εμβολιασμό,έχει κάνει τρελή οισοφαγίτιδα από την παλινδρόμηση,η γιατρός της δεν της δίνει το σιρόπι που είναι για την περίπτωση αυτή γιατί είναι λέει για πάρα πολύ σοβαρές περιπτώσεις (εκτός του ότι αυτό είναι μούσι,η περίπτωση της μπέμπας έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή...) και έτσι η μικρή δεν τρέφεται σωστά.Δεν της έχει δώσει ακόμα φαγητό,μόνο γάλα και κρέμα βανίλια.

Την Τετάρτη η μπέμπα άρχισε να κοκκινίζει σιγά σιγά σε όλο της το σώμα,πρόσωπο πρήστηκε,έβγαλε μια φουσκάλα στην πλάτη της η οποία και έσκασε και όταν την είδε η γιατρός της έδωσε κορτιζόνη...Η φουσκάλα σημαίνει μικρόβιο και όταν δίνεις κορτιζόνη στο μικρόβιο το κάνεις πολύυυυυυυ χειρότερο...Και τώρα ζήτησε από τη μαμά μου να πάει να δει το μωρό επάνω στο Παίδων...και την πάει ο Γιώργος...

Το νευρικό μου σύστημα εμένα με πιάνει γιατί σκέφτομαι:

1)Είναι δυνατόν και η άλλη γιατρός να μην παίρνει καθόλου χρήματα σε καμία επίσκεψη??

2)Πώς μπορείς να μη δίνεις κάποια χρήματα για την υγεία του παιδιού σου που είναι τόσο ταλαιπωρημένο αλλά να ξοδεύεις για να πας σε σπα και σε ακριβό εστιατόριο ή για να αγοράζεις για τη μικρή συνέχεια ρούχα???????

Το "καλύτερο" είναι ότι θα χάσουν το γαμήλιο ταξίδι τους για 2η φορά γιατί πέρσι που ήταν να πάνε ήταν έγκυος και είχε αποκόλληση και φέτος έχουν το μωρό στο νοσοκομείο...Και αυτό,γιατί λυπήθηκαν τα χρήματα για την παιδίατρο...

Τι να πω,δε θα κρίνω περισσότερο αλλά με κάποια θέματα δεν παίζεις,τελεία και παύλα._

Εμείς σήμερα κάναμε το εμβόλιό μας,μετρηθήκαμε,είμαστε:

ύψος 66 εκ

βάρος 6.250 γραμ

κεφάλα 41 εκ

Άντε να δούμε...

oCxsp2.png

ντορακι χαρουμενα μηνογενεθλια και σε σας...οσο για την ανιψια σου τι να πω.....περαστικα και ας τους γινει μαθημα.,...και εμενα δε μου περισσευουν τα 30 το μηνα για την παιδιατρο αλλα τα κοβω απο αλλου.....η υγεια προεχει.....τι να πω...μια χαρα ειστε στις μετρησεις....α και ρωτα και εσυ πρεπει μεχρι τελος 6ου βνα διπλασιασουν το βαρος γεννησης???η δοκτωρ αλεκα λεει ναι....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εννοείται ότι προέχει η υγεία,αν δεν έχεις υγεία τι να τα κάνεις όλα τα άλλα???

Ναι,θα ρωτήσω.Ευτυχώς εμείς διπλασιάσαμε βάρος 4 μηνών κι έτσι ησυχάσαμε από αυτό το "άγχος"!Και να σκεφτείς ότι όταν είχε κάνει βρογχιολίτιδα 20 ημερών είχε χάσει και 200 γραμ..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

yasemi

εχεις δικιο οταν λες οτι δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη αλλα ...ας ελεγε στον μπαρμπα που της πηρε την μεγαλη τηλεοραση να παρει μια μικρη και ενα ψυγειο, και νοικιαζεις μικροτερο σπιτι...θελω να πω, οταν τα βγαζεις δυσκολα πρεπει να συνετιζεσαι και να βαζεις σωστες προτεραιοτητες...

Συμφωνώ απόλυτα!!! εχεις ζόρια και παίρνεις ψυγειο 600ε? και με 150ε η δουλεια σου γινεται! παίρνεις κρεβατοκάμαρα 1200ε? (που δεν ειναι και πολλά εδώ που τα λεμε) εμείς όταν μπηκαμε στο σπιτι δεν ημασταν καλα οικονομικά και ειπαμε να παρουμε κατι οικονομικο και οταν παμε στο τελικο μας σπιτι ή οταν βολευτουμε να παρουμε κατι καλυτερο. πηραμε κρεβατι 250ε με δωρο το στρωμα απο τα εντος, ντουλαπα 150ε απο πρακτικερ και συρταριερα 80ε απο ικεα.συνολο 480. να'τα τα 700ε που θα εξοικονομούσε... τελοσπαντων, μακαρι να τα βαλουν σωστα στο μυαλο τους (αν και για τον αντρα της διατηρω επιφυλαξεις) και να γυρισουν τα πραγματα και να πανε όλα καλά... στο κατω κατω τα παιδακια δε φταινε σε τιποτα...

φανταζομαι πλακα κανεις ε|?????γιατι εγω ξεπαγιασα σημερα και μαλιστα βριζω την μαλακια που με δερνει που εχω μαζεψει ολα τα χειμωνιατικα...ολονων.....και τα παπλωματα και χτες εριχνα ολα τα φλις κουβερτακια που εχει πανω στα πιτσιρικια μη κρυωσουν.....μα γιατι βιαστηκα???

να'ναι καλα ο αντρας μου που βαριοταν να κατεβασει τα καλοκαιρινα για να τα συμμαζέψω!!!:lol:

Καλά εγώ δεν συζητάω για τα κιλά της μικρής, εμείς είμαστε σε άλλο επίπεδο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!

εσύ μη μιλάς καθόλου!!!

καλημέρα είπα? δεν ειπα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! και χρονια πολλά στα μπεμπάκια που μηνογενεθλιάζουν!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Γιασεμη μαρη, ετσι ξερω εγω....στο εξαμηνο να διπλασιαζουν και στο χρονο να τριπλασιαζουν το βαρος γεννησης. Φανταζομαι ομως οι μικρες αποκκλισεις δεν ειναι θεμα... Ο Αγγελος το ειχε τριπλασιασει στον τεταρτο...και τωρα εχω ενα υπεροχο γιουβαρλακι...χαχα...ο μικρος στον 5ο...αλλα αυτος ειναια δυνατος ρε γμτ....Αν και σημερα εφαγε ενα μηλο (μικρο), μισο αχλαδι και μιση μπανανα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γιασεμη μαρη, ετσι ξερω εγω....στο εξαμηνο να διπλασιαζουν και στο χρονο να τριπλασιαζουν το βαρος γεννησης. Φανταζομαι ομως οι μικρες αποκκλισεις δεν ειναι θεμα... Ο Αγγελος το ειχε τριπλασιασει στον τεταρτο...και τωρα εχω ενα υπεροχο γιουβαρλακι...χαχα...ο μικρος στον 5ο...αλλα αυτος ειναια δυνατος ρε γμτ....Αν και σημερα εφαγε ενα μηλο (μικρο), μισο αχλαδι και μιση μπανανα

μαρη και εγω ετσι το ξερω...απλα ειπα εχουμε εσενα τη δοκτορ να παρουμε και την επισημη δοκτορ γιατι αμα παρω τη φωτεινη (εννοω τη παιδιατρο) για αυτο να τη ρωτησω θα με βρισει ......ια μου πει τσαμπα αγχωνομαι.....εμενα εφαγε ενα μηλο ενα αχλαδι...χτες που της εβαλα μπανανα λιγο ουτε για φτυσιμο....οποτε τηνα φηνω τη μπανανα για λιγο αργοτερα...σημερα βραζω και την αγια τριαδα των λαχανικων.....πατατα-καροτο-κολοκυθι...σιγα μη τις τα δωσω ολα μαζι με μοσχαρι που μου ειπε την αλλη βδομαδα...να ερθει να παθει το μικρο.....

παω να ζωγραφισω τωρα με τη μεγαλη λιγο που κοιμηθηκε το μικρο....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...