Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Αρινα ενα τζινακι μακρυ δεν της εχεις αφησει με μια ζακετουλα να μην παγωσει το μωρο?

Συμφωνώ, είναι περίεργος ο καιρός. Μαρίνα τί έγινε χθές τελικά με την κοπέλα που έγινε ο τζερτζελές, είχαμε καμιά καινούργια εξέλιξη;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

τι χρωμα ειναι;;; εγω βαζω κολαν με καλτσουλες στα καλοκαιρινα και ειναι μια χαρα

λευκό....θα της βάλω παντελονάκι μπλούζα κοντομάνικη και ένα μπολερό από πάνω και θα της το βγάλω εκεί το από πάνω.

λευκό....θα της βάλω παντελονάκι μπλούζα κοντομάνικη και ένα μπολερό από πάνω και θα της το βγάλω εκεί το από πάνω.

Δωστης και ενα καροτσι να πουλαει παγωτα:lol::lol:σαν φαντασμα θα ειναι βρε τρελη το μωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

μμ λευκο με λευκο σαν νοσοκομα θα ειναι :-D εχεις κανενα καλσον με σχεδιακια πανω;

χα χα το φόρεμα είναι λευκό καλσόν έχω σε όλα τα χρώματα και μετά θα πάω για γευσιγνωσία σε ένα γάμο για αυτό προβληματίζομαι να είναι όμορφα ντυμένο.

Διαφημίσεις

Arina πήγαινε στο άλμπουμ μου στο θέμα ''Ζουζουνιάρα'' και δες το ντύσιμο που έχων κάνει στην μπεμπουλίνα μου με την τζίν σαλοπέτα, φαντάσου ότι από πάνω της φόρεσα ένα ροζ ζακετάκι. Νομίζω ότι με κάτι τέτοιο δεν θα κρυώνει. Δεν έχεις κάτι ανάλογο να της βάλεις; Μην της βάζεις εντελώς καλοκαιρινά μη κρυώσει το παιδί.

eH1op2.png

LMcjp2.png

οκ....φαγαμε...μαρινα τα δινω γυρω στις ενιαμιση -δεκα αναλογα τι ωρα εφαγε το πρωι,...σημερα εφαγε στις 6 (αν θυμαμαι καλα με την νυστα μου)....αν και πρωι πρωι φρουτα εμενα μου κανει αναγουλα τεσπα....

αλεκα ωραια τα εγραψες απο εκει κοπελα μου

λοιπον το γλυκο...εινια παραλλαγη απο ενα εκμεκ που φτιαχνει η γιαγια μου ωραιο....

βαζει φρυγανιες σαν βαση σε ενα ταψακι....φτιαχνεις σιροπι εγω το αρωματισα και με πορτοκαλι φλουδες....ριχνεις το σιροπι στις φρυγανιες....αφηνεις να σιροπιαστουν....

πηρα κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα της στιγμης της γιωτης νομιζω ητανε (προσεξε οχι ανθος αραβοσιτου)....εβαλα γαλα οσο ελεγε εβαλα χυμο πορτοκαλι εβαλα γιαουρτι ενα κεσεδακι και τριμμενη σοκολατα υγειας....επειδη μου βγηκε αρκετα σφιχτη εβαλα λιγο γαλα ακομη....το χτυπας ολο το μειγμα....το στρωνεις απο πανω αποτις φρυγανιες...εφτιαξα σαντιγι απο κρεμα γαλακτος με λιγο ζαχαρη αχνη το στρωνω απο πανω και απο πανω ετριψα σοκολατα υγειας ....την ετριψα στο τριφτη που τριβουμε μακαρονια για να καταλαβεις ποσο ψιλη....α...ξεχασα...τη κρεμα σοκολατα την ειχα φτιαξει απο την προηγουμενη και το εβαλα στο ψυγειο και τη σαντιγι χτες το πρωι την εφτιαξα και την απλωσα και ψυγειο....ειναι απλα ονειρο....

αυτο που φτιανχει η γιαγια μου ειναι φρυγανιες σιροπιασμενες απο ακτω...ανθος αραβοσιτου βανιλια απο πανω (οχι της στιγμης ομως) και μετα σαντιγι.....εγω το πειραξα αρκετα...η γιαγια μου το δικο της το ονομαζει εκμεκ...εγω πως να το πω δε ξερω...σα τουρτα βγηκε....αφρατη...θα το πω μου φαινεται το γλυκο της ελενης (ασχετα οτι δε το εφαγε ατη χααχχαχαχα)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

οκ....φαγαμε...μαρινα τα δινω γυρω στις ενιαμιση -δεκα αναλογα τι ωρα εφαγε το πρωι,...σημερα εφαγε στις 6 (αν θυμαμαι καλα με την νυστα μου)....αν και πρωι πρωι φρουτα εμενα μου κανει αναγουλα τεσπα....

αλεκα ωραια τα εγραψες απο εκει κοπελα μου

λοιπον το γλυκο...εινια παραλλαγη απο ενα εκμεκ που φτιαχνει η γιαγια μου ωραιο....

βαζει φρυγανιες σαν βαση σε ενα ταψακι....φτιαχνεις σιροπι εγω το αρωματισα και με πορτοκαλι φλουδες....ριχνεις το σιροπι στις φρυγανιες....αφηνεις να σιροπιαστουν....

πηρα κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα της στιγμης της γιωτης νομιζω ητανε (προσεξε οχι ανθος αραβοσιτου)....εβαλα γαλα οσο ελεγε εβαλα χυμο πορτοκαλι εβαλα γιαουρτι ενα κεσεδακι και τριμμενη σοκολατα υγειας....επειδη μου βγηκε αρκετα σφιχτη εβαλα λιγο γαλα ακομη....το χτυπας ολο το μειγμα....το στρωνεις απο πανω αποτις φρυγανιες...εφτιαξα σαντιγι απο κρεμα γαλακτος με λιγο ζαχαρη αχνη το στρωνω απο πανω και απο πανω ετριψα σοκολατα υγειας ....την ετριψα στο τριφτη που τριβουμε μακαρονια για να καταλαβεις ποσο ψιλη....α...ξεχασα...τη κρεμα σοκολατα την ειχα φτιαξει απο την προηγουμενη και το εβαλα στο ψυγειο και τη σαντιγι χτες το πρωι την εφτιαξα και την απλωσα και ψυγειο....ειναι απλα ονειρο....

αυτο που φτιανχει η γιαγια μου ειναι φρυγανιες σιροπιασμενες απο ακτω...ανθος αραβοσιτου βανιλια απο πανω (οχι της στιγμης ομως) και μετα σαντιγι.....εγω το πειραξα αρκετα...η γιαγια μου το δικο της το ονομαζει εκμεκ...εγω πως να το πω δε ξερω...σα τουρτα βγηκε....αφρατη...θα το πω μου φαινεται το γλυκο της ελενης (ασχετα οτι δε το εφαγε ατη χααχχαχαχα)

Πω, πω μας άνοιξες την όρεξη πρωί-πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλεος, κάνουμε και δίαιτα :mrgreen:!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...