Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερούδια, είμαι πού χαρούμενη που είμαι σπίτι! Τι καλά!! Είχα να κάτσω από τότε που γεννησα τον Άγγελο αλλά τότε είχα πολύ κόσμο σπίτι και τα ειχα παιξει. Τώρα ειναι σουπερ!

Ρε κορίτσια το σελτεδάκι στο λίκνο πρέπει να το βάλω ανάμεσα στο στρώμα και το σεντόνι ή πάνω από το σεντόνι??

Ξέρω ότι κανονικά πάει κάτω από το σεντονάκι,αλλά αν της φεύγουν κακά μέσα από το pampers θα πασαλειφτούν όλα...

Εγώ σελτεδάκι βάζω μόνο στην αλλαξιέρα, στην κουνια βάζω ένα σεντόνι κανονικό, και αλλάζω καθε τρεις και λίγο ένα πανακι- μαξιλαροθήκη- μικρό σεντονάκι εκει που ακουμπάει το προσωπάκι του. Να περάσουν τσίσα ή κακά πάνω από την πάνα δεν μου έχει τυχει ποτέ. Αν το αλλάζεις τακτικά, δεν γινεται αυτό. Είναι πολύ σταθερα τα pambers & libero (αυτά έχω δοκιμάσει). Τώρα αν θα τυχει μια φορά, δεν πειράζει. Αλλά να έχουμε κοκοφοινικα και να τα κοιμίζουμε πάνω στο πλαστικό δεν είναι κάπως? Αυτη είναι η γνώμη μου και μόνο εννοειται.

Αντί για στεγνωτήριο,επειδή κι εμείς εδώ έχουμε υγρασία το χειμώνα,θα πάρω 2-3 απλώστρες,από αυτές που τις εφαρμόζουν επάνω στο καλοριφέρ,για τα ρούχα του μωρού τουλάχιστον.

Και εγώ έτσι κάνω Ντοράκι.τα απλώνω στις κρεβατοκαμαρες και δεν φαινεται και τιποτα.
Χαχχαχαχα μαλλον γιατι ολα παντα του φαινονται οτι ειναι αχρειαστα...Μονο εαν εχει τιποτα να κανει με το κομπιουτερ του και τα ηλεκτρονικα του ειναι απαραιτητο...!!!!

στο δευτερο θα καταλάβει και αυτός! ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ δεν έχω καλοριφέρ να τα απλώνω!! Το πλυντήριο το έχω σε ένα ντουλάπι μέσα, το στεγνωτήριο θα το βάλω ακριβώς απο πάνω του, ανάμεσα μπαίνει μια ειδική βάση. Κάτι τέτοιο δεν μπορείς να κάνεις Ελίνα; Και ο δικός μου αναρωτιέται για πιο λόγο μας χρειάζεται...ώχ λέει πρέπει να μαζεύω λεφτά και για αυτό τώρα;; :D

Ευτυχώς εμένα δεν ασχολείται με υπολογιστές αλλά έχουμε το αυτοκίνητο...

Τώρα θέλει να αλλάξει λάστιχα (που είναι θέμα ασφάλειας,ναι,συμφωνώ) αλλά έχει βάλει στο μάτι κάποια που κάνουν 800 ευρώ...Ε θα με τρελάνει...

Εδώ έχουμε να πληρώσουμε τοκετό κι εκείνος θέλει 800 ευρώ λάστιχα!!!!!!

oCxsp2.png

κι εγώ δεν έχω καλοριφέρ να τα απλώνω!! Το πλυντήριο το έχω σε ένα ντουλάπι μέσα, το στεγνωτήριο θα το βάλω ακριβώς απο πάνω του, ανάμεσα μπαίνει μια ειδική βάση. Κάτι τέτοιο δεν μπορείς να κάνεις Ελίνα; Και ο δικός μου αναρωτιέται για πιο λόγο μας χρειάζεται...ώχ λέει πρέπει να μαζεύω λεφτά και για αυτό τώρα;; :D

πρεπει να βρω του ιδιου μοντελου η οτι θελω?Καπου ειχα δει κατι τετοιο που λες..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ευτυχώς εμένα δεν ασχολείται με υπολογιστές αλλά έχουμε το αυτοκίνητο...

Τώρα θέλει να αλλάξει λάστιχα (που είναι θέμα ασφάλειας,ναι,συμφωνώ) αλλά έχει βάλει στο μάτι κάποια που κάνουν 800 ευρώ...Ε θα με τρελάνει...

Εδώ έχουμε να πληρώσουμε τοκετό κι εκείνος θέλει 800 ευρώ λάστιχα!!!!!!

Α καλα κλασσικα....:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Δύο εβδομάδες που είμαι στο σπίτι, μία μέρα δε σηκώθηκα από το κρεβάτι από μόνη μου! Αμάν αυτά τα τηλέφωνα!

Ελινάκι, υπομονή και Physiomer Υπέρτονο διάλυμα (έχει παραπάνω αλάτι) και φυσικά εισπνοές ευκάλυπτου.

Η Angie2009 δε χάθηκε? Έμπαινε τα πρωινά, ήταν και αρρωστούλα τις τελευταίες μέρες. Λέτε να γέννησε?

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Είμαστε επιτέλους σπίτι και είμαστε καλά!!!Ο μικρός είναι 2000γρ αλλά δυνατός!!!Τρώμε γάλα της μαμάς αλλά δεν μπορούμε απο το στήθος ακόμη.Μετά απο 1 μήνα στο Ιπποκράτειο θα κάνω λίγο καιρό να μάθω τα νέα σας:oops:Νομίζω γέννησε η Αλέκα(:confused:)Αν κατάλαβα καλά να σου ζήσει κούκλα μου και όπως επιθυμείς να τον δεις.Πάω για τάισμα!!.Πολλά φιλιά σε όλες!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα κορίτσια! Δύο εβδομάδες που είμαι στο σπίτι, μία μέρα δε σηκώθηκα από το κρεβάτι από μόνη μου! Αμάν αυτά τα τηλέφωνα!

Ελινάκι, υπομονή και Physiomer Υπέρτονο διάλυμα (έχει παραπάνω αλάτι) και φυσικά εισπνοές ευκάλυπτου.

Η Angie2009 δε χάθηκε? Έμπαινε τα πρωινά, ήταν και αρρωστούλα τις τελευταίες μέρες. Λέτε να γέννησε?

Σε ευχαριστω καλη μου!!Εχω ενα λαδακι ευκαλυπτου πως το χρησιμοποιω?Βαζω σε ζεστο νερο σταγονες?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Είμαστε επιτέλους σπίτι και είμαστε καλά!!!Ο μικρός είναι 2000γρ αλλά δυνατός!!!Τρώμε γάλα της μαμάς αλλά δεν μπορούμε απο το στήθος ακόμη.Μετά απο 1 μήνα στο Ιπποκράτειο θα κάνω λίγο καιρό να μάθω τα νέα σας:oops:Νομίζω γέννησε η Αλέκα(:confused:)Αν κατάλαβα καλά να σου ζήσει κούκλα μου και όπως επιθυμείς να τον δεις.Πάω για τάισμα!!.Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου κοπελα μου!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

δημητρούλα καλώς ήρθες, να σου ζήσει ο κούκλος. Βιαστικός, τυχερός και λατρεμένος... ποια καλύτερη αρχή θα μπορούσε να κάνει??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα μανούλες! Σας έχω χάσει αλλά από μια πρώτη ματιά βλέπω ότι ξεκινήσαμε να γεννάμε!

Αλεκάκι να σου ζήσει ο μπέμπαρος να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!

Αν είχαμε κι άλλες γεννες συγχωρήστε με που δε διαβασα ακομα, να μας ζήσουν, και να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά! Ελπίζω να μη έχω χάσει πολλά επεισόδια και να είστε όλες καλά!

Εγώ είμαι λίγο στενοχωρημένη, βασικά έχω πλαντάξει στο κλάμα, αλλά σήμερα αποφάσισα να σταματήσω, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα. Μας είπε ο γιατρός ότι ο μικρουλης μας δεν πήρε όσο βάρος έπρεπε γιατί αρχισε να γερνάει ο πλακούντας. θα ξαναπάμε στις 3/12 να δει τι γίνεται και αν δεν τρεφεται ακομα σωστα θα μας τον πάρει νωρίτερα. Είναι μόνο 2444 και έχουμε ΠΗΤ 30/12. Μου είπε να τρώω πολλά γλυκα και λιπαρα γιατί δεν τρώω καθόλου και δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο τον τελευταίο μήνα.

Δημητρα να σου ζήσει ο μπέμπης σου και να τον χαρείτε στο σπιτάκι σας!

Επεξεργάστηκαν by ελευθερία μ

Σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας.Μακάρι σε όλες τις κοπέλες να πάνε όολα καλά και να μην περάσουν τέτοια αγωνία.Κάποια στιγμή θα γράψω για την όλη εμπειρία αρκεί να βρώ που το γράφουν!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Σε ευχαριστω καλη μου!!Εχω ενα λαδακι ευκαλυπτου πως το χρησιμοποιω?Βαζω σε ζεστο νερο σταγονες?

Βράσε λίγο νεράκι (1-1,5 κούπα έβαζα εγώ) και βάλε 7-8 σταγόνες ευκάλυπτου και κάτσε από πάνω και κάνε εισπνοές. Βάλε και μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι να μη χάσεις τον ατμό!!! Είναι πολύτιμος!!!

ΔΗ+ΧΡ καλώς επιστρέψατε στο σπιτάκι σας με το αγγελούδι σας!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...