Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι............

μπες απο π.τσαλδαρη , περνας την θηβων καθετα κ στο 2ο φαναρι δεξια, ολο ευθεια οπως σε παει ο δρομος κ φτανεις σε μια διασταυρωση που πρεπει να πας η αριστερα η δεξια. οι ντοπιοι το λενε πλατεια δεγλερη αυτο:tongue: κανεις δεξια κ συνεχιζεις οπως σε παει κ μετα απο μια αλλη πλατεια(κανονικη αυτη) στο δεξι σου χερι θα το βρεις... το μαγαζι ειναι στο αριστερο σου χερι. σιγουρα θα υπαρχει κ πιο συντομος δρομος αλλα μονο με gps εδω πανω στα βουνα

τωρα ξανα καληνυχτα!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπες απο π.τσαλδαρη , περνας την θηβων καθετα κ στο 2ο φαναρι δεξια, ολο ευθεια οπως σε παει ο δρομος κ φτανεις σε μια διασταυρωση που πρεπει να πας η αριστερα η δεξια. οι ντοπιοι το λενε πλατεια δεγλερη αυτο:tongue: κανεις δεξια κ συνεχιζεις οπως σε παει κ μετα απο μια αλλη πλατεια(κανονικη αυτη) στο δεξι σου χερι θα το βρεις... το μαγαζι ειναι στο αριστερο σου χερι. σιγουρα θα υπαρχει κ πιο συντομος δρομος αλλα μονο με gps εδω πανω στα βουνα

τωρα ξανα καληνυχτα!

Εχω gps θα το βρω τότε.Ευχαριστώ και πάλι.

κοριτσακια γεια σας, βλεπω καταπιαστηκατε με δυσκολο θεμα..δεν θα σχολιασω συμφωνω με ολα οσα ειπατε....

εγω εριξα εναν υπνο απο τις 9 και τωρα υποτιθεται οτι θα παω να κανω μπανιο και να την ξαναπεσω..αλλα βαριεμαι να κανω και αυτο, μηπως να το αφησω για αυριο το πρωι;;;; :-D

ειναι καμια εδω;; φυσικα βαριεμαι και να σκουπισω...οποτε κλεινω απλα τα φωτα

καληνυχτα σας!!!

καταρχην να σας ευχαριστησω ολεεεεεεεεεεεεεεες για τις ευχες σας...με συγκινησατε παλι στο κλαο μου....οσες γιορταζουν και τα μικρα σας σας χρονια πολλα (σορι απο τη κουραση δε θυμαμαι...ελινα,ελενακ,μπουκης....ξεχασα κανενα???)

εμενα σημερα δεν ηθελε φρουτοκρεμα, μια τρωει μια δεν τρωει... δεν την πετυχα βεβαια... δεν καταφερα να την κανω αλοιφη...ισως γιαυτο δεν την ηθελε.

Κρεμα ελεγα να μην της δινω γιατι αυτες του εμποριου εχουν γαλα και δεν το αντεχει το στομαχι της αλλα αυτο το βιολογικο που λεω δεν εχει. Βαριεμαι ομως να βγαζω με το θηλαστρο :-P και ειδα σε ενα σαιτ οτι υπαρχει κατσικισιο γαλα σε σκονη που ειναι πιο ανεκτο απο οτι γραφουν στο

παρεντς. Ετσι οταν κλεισουμε τον 6ο ισως τα δοκιμασουμε!!

ινακι προσεξε πιο κατσικισιο θα παρεις....εμενα πριν δυομιση χρονια που πηρα ενα ειχε μεσα και καλαμποκαλευρο (κατι τετοιο ) και την πειραξε....

Σοφάκι 3.500 κιλά γεννήθηκε η μικρούλα μου και είδες πόσο βάρος πήρε μόνο από το γάλα; Σκέψου τί έχει να γίνει με τα φαγητά....... :roll:

μαρη νατασσα τι το ταϊζεις???εμενα γεννθηκε 3740 και τωρα ειναι εφτα κιλα....και μια που το αναφερω ακομη δνε εχει διπλασιασει το βαρος της γεννησης να ανησυχω???

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η μπεμπουλίνα μου παίρνει 900γρ. περίπου κάθε μήνα.... η μέση μου ευτυχώς αντέχει ακόμα, να δούμε όμως μέχρι πότε.

Βρε κορίτσια το μωράκι μου έχει αρχίσει και κάθεται με μαξιλάρια βέβαια αλλά ο γιατρός που την είδε είπε ότι επειδή η σπονδυλική της στήλη είναι ανώριμη ακόμα (λόγω ηλικίας) να μην την βάζω ακόμα. Είπε ότι συνήθως κάθονται γύρω στον 7ο μήνα αλλά εγώ που ρώτησα την μητέρα μου είχα καθίσει κανονικά όταν ήμουν 5.5 μηνών και περπάτησα 10 μηνών!!!!!!!!! Εσείς τί λέτε, να ακολουθήσω τις συμβουλές του παιδίατρου ή καλύτερα να αφήσω να με καθοδηγήσει το παιδί;

εγω αφηνω το παιδι να με καθοδηγει....στο παρκο που τη χωνω με το μαξιλαρι του θηλασμου γυρω γυρω (το εκανα και στη μεγαλη αυτο ) την βλεπω οτι σηκωνεται πιανει παιχνιδια καθεται για κανα διλεπτο και μετα τσουπ πισω ψιλοξαπλωτη.....οποτε οτι θελει κανει..τις θα της πω εγω...οχι κατσε πισω γιατι ετσι το οριζουν τα βιβλια??της απο κατω 9μιση μηνων και περπαταει......και ναι οι μαναδες και οι γιαγιαδες μια χαρα θυμουνται βρε κοριτσια...οτι αφορα τα παιδια μας εμεις δε το θυμομαστε???και αυτες μανες ειναι...μη το ξεχναμε.....

ινακι δεν ξερω αν το ειδες αλλα γεννησε τελικα η ισμηνη με καισαρικη.4.5 κιλα ο γιωργακης!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε βρε!!!!!!!!!!!!επιτελους...4μιση κιλα!!!!(διαβητη κυησης ειχε???)τελικα δεν απεφυγε το μαχαιρι ε???γιατι??

Εβιτάκι, καλή βόλτα!!!!

λοιπόν, καναμε τα πρώτα μας φρουτοκακάκια...

εφοδιαστείτε με μάσκες οξυγόνου!!!!!!!!!!!! εγώ λιποθύμησα... :)

αχ και εγω.....ακομη να συνελθω....

Κορίτσια....γύρισα...!!!

Έλιωσα στο μασάζ μιλάμε...Μου κάνανε πήλινγκ σώματος,έφυγε ό,τι νεκρό κύτταρο υπήρχε,μετά μάσκα,χαλάααααρωση,ντουζάκι ζεστό και μασάζζζζζζζ...Αχ πότε θα ξαναπάω???

Η μπέμπα της κουνιάδας μου μπήκε στο νοσοκομείο,έκανε αλλεργία δεν ξέρουν σε τι,και είναι πρησμένο όλο το πρόσωπό της,το σώμα κατακόκκινο και ξεφλουδίζει λες και κάηκε από τον ήλιο...

ε καλα δε πιστευω οτι δε ξερουν σε τι...τι της δωσανε???ειδες που καλα κανουμε και σου φωναζουμε ενα ενα τα φαγητα???τωρα εαν της δωσανε πολλα μαζι δε ξερουν τι ειναι αυτο που την πειραξε.....περαστικα στη ψυχουλα και κουραγιο στους γονεις ....θα περασουν ζορια με αλλεργιες....ασχημα....

λοιπον πριν μπω εδω μπηκα στο απο εκει στο γνωστο θεμα...την ψιλιαστηκα οταν ειδα το μυν της μαρινας οτι καποια εδω εκανε την επιθεωρηση.....και λεω εγω τωρα το εξης...μαρινα....ακου να δεις....και εμεις μεχρι πριν δυο χρονια ειμασταν μια χαρα...τωρα ειμαστε σκατα οικονομικα και χεσε μεσα...τρεχουν δανεια τρεχουν καρτες τρεχουν ολα....βεβαια ινοξ και πλασμα και τετοια εγω δεν εχω και ουτε προκειται να βαλω στο προσεχες μελλον....και ναι και εμενα εχει τυχει για μια βδομαδα να εχω να την περασω με δεκα ερυω...και εμενα εχει τυχει να ξυπναω το πρωι και να ανοιγω το ψυγειο και να βλεπω αδειο και να λεω οκ....και τι θα φτιαξω σημερα????αυτην την ρωτησες εαν εχει κανεναν να της κρατησει τα παιδια???εμενα λοιπον αν και βρηκα δουλεια τελικα δεν εχω ποιος θα μου κρατησει τα παιδια....οποτε σπιτι και ο θεος βοηθος....και ο αντρας μου ολη μερα νυχτα ψαχνει για δουλεια...οικοδομη νεκρα...ξυλουργικα νεκρα...ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ αλλη νεκρα....δε ξερω για την συγκεκριμμενη τυπισσα τι παιζει ποιος παιζει τι κρυβεται κλπ...εγω ετσι και αλλιως αν θελει κατι κουπονακια να της στειλω που δε χρησιμοποιω ετσι και αλλιως....αν και στο πμ δεν ηξερε καν τι ειναι τα κουπονια.....τωρα απο εκει και υστερα.....οτι και να ειναι ειναι 5 παιδια και κατασταση γαμησε τα....καμια φοαρ η ζωη δε στα φερνει οπως θες....αλλα τετοιο σπιτι που λετε εγω ουτε στα ονειρα μου δεν εχω...αμαν κανω να ξεπληρωνω το δικο μου και τα επιπλα ειναι απο το σπιτι που εμενα παλια με τον πατερα μου....και τα γραφω ολα αυτα γιατι οντως στο μυνημα και στα εδω και οι περισσοτερες ριξατε αρκετο φαρμακι.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

:tongue::lol: τρελή!!!

απ'οτι φαινεται απ'αυτους είναι δεν μπηκε και καμια να δωσει το τηλ του Σαμοιλη!!!! αλήθεια αυτη η εκπομπη τι εγινε? δεν παιζει? και μου αρεσε!!! αφου έλεγα συνεχεια στο Χρηστο κάνε οτι καταλαβαινεις αλλά εγω στον Σαμοιλη δεν θα βγω on camera!!!

πάλι εγω φασίνα? συμπεθέρα τι εγινε? την σκαπουλάρουυμε με ενα α΄πλό καληνυχτα???? σκουπα? σφουγγαρίστρα? you know? αντε γιατι δουλα και κυρά με κάνατε!!! :tongue:

τα νέα μου τωρα!!! ντυθηκα στολίστηκα εκανα και τα μαλλάκια μου μπουκλίτσες και ετοιμαστηκαμε να πάμε σε μια επίσκεψη, αφηνουμε το μωρο στην πεθερά σε κλάσματα δευτερολέπτου μας παίρνει τηλ και ακούμε το μωρό να του κόβεται η ανασα από τα νευρα και το κλάμα, τελος πάντων πηγαίνουμε ηρεμεί τραγουδησαμε γελασε ολα καλά τον αφηνουμε να πιει το γαλα του και φευγουμε μετα από ενα τεταρτο πάλι κλαμα το ίδιο σκηνικό, τον πήραμε και φύγαμε (το μαρτινι εξπρές σε σφηνάκι το ήπια!) μόλις τον πήραμε κύριος και μεσα στο αυτοκινητο δεν εβγαλε κιχ

και ρωτάω... σας το εχει κάνει εσάς?

μήπως είναι αγχος αποχωρισμού?

αλλά κάθε 2-3 μέρες πηγαίνει και κάθεται και με τα πεθερικά και με τους γονεις μου αρκετες ωρες δεν εχει προβλημα!

αυριο θα κάνουμε τεστ και με τους δικούς μου γονεις να δουμε αντιδραση!

χα χα....εμενα δε σας ελεγα πριν ενα μηνα περιπου ταν πηγαινα για δουλεια που εκλαιγε σπαραχτικα στη μανα μου????ε....οταν ητανε καποιος απο τους δυο μας μαζι κιουρια....καθεται μονος με τα πεθερικα και τους γονεις ή ειναι και καποιος απο εσας παρων????εκει ειναι το θεμα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ηρθα παλι...ξυπνησε η μικρη!

yasemi

εχεις δικιο οταν λες οτι δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη αλλα ...ας ελεγε στον μπαρμπα που της πηρε την μεγαλη τηλεοραση να παρει μια μικρη και ενα ψυγειο, και νοικιαζεις μικροτερο σπιτι...θελω να πω, οταν τα βγαζεις δυσκολα πρεπει να συνετιζεσαι και να βαζεις σωστες προτεραιοτητες...

η φιλη μου γεννησε στην 42 εβδομαδα, εξου και το βαρος του μωρου...ειναι στην αγγλια βλεπεις που δυσκολα βαζουν ορους, τεχνιτους πονους και κανουν καισαρικες...βεβαια η κοπελα δεν την γλυτωσε..αμα ηταν εδω ελλαδα θα ειχε γινει η ιδια ιστορια ισως 2-3 εβδομαδες νωριτερα... η επιστροφη στον φυσικο τροπο γεννας εχει και τα αρνητικα της καποιες φορες!!!

γαλα με καλαμποκαλευρο??? παναγια μου...θα το κοιταξω

το διπλασιασμο βαρους τον μετρας απο το βαρος που ειχε οταν βγηκε απο το μαιευτηριο ετσι;; εμενα ...βγηκε 2950 αρα πρεπει να φτασουμε τα 5900..μεχρι τον εκτο μηνα νομιζω ειναι ο διπλασιασμος

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...