Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πεαρστικα ντορακι , ευχομαι να ειναι κατι απλο....κατερινα και εγω τις σιχαινομαι αυτες...αλλα ειπα μπας και ηταν η εξαιρεση....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαααααα,μάλλον ήταν ο κανόνας αυτή,όπως και όλες οι άλλες...

Εμείς όταν μας κατέβαζε η μαμά μου στο σχολείο,σε ένα φανάρι στην Αιγάλεω στον Πειραιά ήταν για χρόνια ένα αγοράκι που ζητιάνευε,ήταν εκεί από όταν πήγαινε 1η γυμνασίου μέχρι και 3η λυκείου (μη σχολιάσετε αν με πήγαινε η μαμά μου τότε σχολείο,μερικές φορές ναι....!!!),η μαμά μου του έδινε πάντα ένα σάντουιτς όπως έφτιαχνε και για μας και αυτός μετά από μερικούς μήνες της ζήτησε λεφτά.......

Κάτι ήθελα να σας πω και το ξέχασα....

Παρήγγειλα πίτσα να φάω μιας και από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα,επίσης ξεκίνησα αντισυλληπτικά.

Το θυμήθηκα...Μου έστειλαν email από το lovebaby ότι κέρδισα μια τσάντα με διαφημιστικά chicco,πρέπει να πάω να τα πάρω μέχρι 28/5.

oCxsp2.png

αχ και εγω τι θα κανω με τα κιλα???? αλλαξα ζυγαρια και πηρα μια καλη, ακριβειας και ειναι +4 απο την παλια (στηνα ρχη νομιζα +5, τελικα ειναι +4 αφου επιβεβαιωθηκα ζυγιζοντας ολο μου το σοι). Ηξερα ότι η ζυγαρια μου πηγαινε πισω κανα δικιλο αλλα το αγνοουσα....επιτηδες...τωρα απο 83 ξαναεφτασα 87.....ειμαι μια βαρελω ετσι και αλλιως...εχω κανα 20κιλο ναχασω....εχει πεσει ο μεταβολισμος μου και δε χανω γραμμμαριο...σκεφτομαι κανα γκιλι νταιετ.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αχ και εγω τι θα κανω με τα κιλα???? αλλαξα ζυγαρια και πηρα μια καλη, ακριβειας και ειναι +4 απο την παλια (στηνα ρχη νομιζα +5, τελικα ειναι +4 αφου επιβεβαιωθηκα ζυγιζοντας ολο μου το σοι). Ηξερα ότι η ζυγαρια μου πηγαινε πισω κανα δικιλο αλλα το αγνοουσα....επιτηδες...τωρα απο 83 ξαναεφτασα 87.....ειμαι μια βαρελω ετσι και αλλιως...εχω κανα 20κιλο ναχασω....εχει πεσει ο μεταβολισμος μου και δε χανω γραμμμαριο...σκεφτομαι κανα γκιλι νταιετ.....

Πέτα την κ*λοζυγαριά και γύρνα στην παλιά!!!

Είναι χαλασμένη η καινούρια σου λέω!!!

Μην το βάζεις κάτω βρε Αλεκάκι...μήπως περιμένεις ΄΄η έχεις περίοδο?????????????????

να δωσεις τοσα λεφτα ρε συ?δε θυμασαι ποσα μας ειχε πει μια κοπελα?πανακριβα....

και αντε να τα δωσεις τα λεφτα, τα χανεις τα κιλά εγγυηση μια θεια μου που εμεινε κοκκαλο αλλά με τον καιρο τα ξαναπαιρνεις! καλυτερα σιγα σιγα να τα χασεις ασε τον μεταβολισμο λίγο να ξεκουραστει

να δωσεις τοσα λεφτα ρε συ?δε θυμασαι ποσα μας ειχε πει μια κοπελα?πανακριβα....

το ξερω ρε γμτ.....για αυτο δεν εχω κανει ακομη..ειχα κανει στον αγγελο θυμαμαι κανα τριμηνο....αλλα και τωρα?? εχω κολλησει και δεν ξερω τι να κανω...πειναω και δε χανω γραμμαριο...

Βεβαια δεν κανω το κλασσικο...6 γευματα των 200 θερμιδων...αυτο κανει θαυματα αλλα....μια βαριεμαι, μια πειναω.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Πέτα την κ*λοζυγαριά και γύρνα στην παλιά!!!

Είναι χαλασμένη η καινούρια σου λέω!!!

Μην το βάζεις κάτω βρε Αλεκάκι...μήπως περιμένεις ΄΄η έχεις περίοδο?????????????????

όχι όχι....αφου τσεκαρα και ολο μου το σοι καλο μου...βεβαια μανα και αδερφες χτυπιουνται ότι ειναι χαλασμενη, αλλα εγω με υψος 1.74 πιο πολυ μου φαινομαι για 87 παρα για 83....τεσπα....καλα να ειναι τα μωρα μου αλλα όσο να'ναιθ την εφαγα μια φρικη....

Κατερινακι εγω στον αγγελο εχασα καμια 10αρια κιλα σε ενα τριμηνο, σε περιοδο που παλιθ ειχε κολλησει ο μεταβολισμος μου..καλα ήταν, δεν τα ξαναπηρα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

όχι όχι....αφου τσεκαρα και ολο μου το σοι καλο μου...βεβαια μανα και αδερφες χτυπιουνται ότι ειναι χαλασμενη, αλλα εγω με υψος 1.74 πιο πολυ μου φαινομαι για 87 παρα για 83....τεσπα....καλα να ειναι τα μωρα μου αλλα όσο να'ναιθ την εφαγα μια φρικη....

Κατερινακι εγω στον αγγελο εχασα καμια 10αρια κιλα σε ενα τριμηνο, σε περιοδο που παλιθ ειχε κολλησει ο μεταβολισμος μου..καλα ήταν, δεν τα ξαναπηρα....

Μάνα και αδερφές έχουν δίκιο!!! Επιμένω!!!!:tongue::tongue::tongue:

γεια !! ο μικρος με εχει τρελανει σημερα ....

εγω ειχα πει για taste and diet ..ειχα κανει ραντεβου μαζι τους και μουειχαν πει για 2μηνο που ηθελα εγω αν θυμαμαι καλα 1280 ευρω .. και οσο ανεβαιναν οι μηνες , καλυτερη τιμη.

βρε κοριτσακια βοηθηστε λιγο ..

εσεις πως κοιμιζετε το βραδυ τα μικρα σας?? εγω ειχα καλομαθει οτι μετα το βραδινο του κατα τις 9.30 επεφτε ξερος πριν καλα καλα προλαβω να τον ρεψω .. και ειναι τωρα εδω και μερικες μερες που παει 11+ και δεν ησυχαζει και κλαιει σαν τρελλος . τι κανουν τα δικα σας ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...