Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τι ρωτας για τα προσκλητήρια δεν κατάλαβα;;;;Γράφει τιμή...

http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Eidi-Vaftisis.20784.html

πριν απο καιρό μπήκα και εγραφε οτι τα προσκλητηρια τα κοστολογεις εσυ!

που ειστε παλι μπορω να μαθω?τετοιες ωρες μπορω εχω δουλειες εκανα το μπαλκονι σημερα το ειχε κανει ο κωλοαερας μεσα στο χωμα και μου εριξε τα λεμονια μου κατω

κοριτσια μαζεψα τα χειμωνιατικα παπουτσια οχι τις μποτες σημαντικη διευκρινση αλλα δεν εχω και πολλες 4 ζευγαρακια 3 σακουλες σκουπιδιων γεμισα με αθλητικα και μπαλαρινες....δεν την γλιτωνω ζω τις τελευταιες ωρες μου και δεν μπορω να τα ανεβασω μονη μου στο παταρι θα με μαχαιρωσει σας λεω.

Ασχετο πηγα σημερα στο τζαμπο και γορασα παρκο του μανωλη καθεται δεν το περιμενα γιατι ο Δημητρης ουτε ζωγραφιστο μεχρι που το εσπασε φτου να μην το ματιασω

βαζεις κ παιχνιδια μεσα? πως τον βαζεις?

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η μπεμπουλίνα μου παίρνει 900γρ. περίπου κάθε μήνα.... η μέση μου ευτυχώς αντέχει ακόμα, να δούμε όμως μέχρι πότε.

Βρε κορίτσια το μωράκι μου έχει αρχίσει και κάθεται με μαξιλάρια βέβαια αλλά ο γιατρός που την είδε είπε ότι επειδή η σπονδυλική της στήλη είναι ανώριμη ακόμα (λόγω ηλικίας) να μην την βάζω ακόμα. Είπε ότι συνήθως κάθονται γύρω στον 7ο μήνα αλλά εγώ που ρώτησα την μητέρα μου είχα καθίσει κανονικά όταν ήμουν 5.5 μηνών και περπάτησα 10 μηνών!!!!!!!!! Εσείς τί λέτε, να ακολουθήσω τις συμβουλές του παιδίατρου ή καλύτερα να αφήσω να με καθοδηγήσει το παιδί;

εγω πιστευω οτι το μωρο ξερει, καποια στιγμη απο πολύ νωρις ο μικρος σηκωνοταν μονος του κ μου ειπε η γιατρος οτι ειναι νωρις, μολις ομως ειδε οτι ηθελε μονος του να σηκωνεται κ γκρινιαζε μου ειπε να του στηκωνω πιο πολυ το ρηλάξ, επισης ειπε να μην του βαλω περπατουρα καθόλου για να μην ταλαιπωρω τη μεση του αλλά αφου ειναι χαρουμενος τον βαζω, μηπως στο καροτσι δεν στηριζεται στη μεσουλα?

ινακι δεν ξερω αν το ειδες αλλα γεννησε τελικα η ισμηνη με καισαρικη.4.5 κιλα ο γιωργακης!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ταλαιπωρηθηκε τοσο κ τελικά δεν γλιτωσε το μαχαιρι ε?

να της ζησει το μωρακι της και να'ναι καλα!

Ο δικος μου καθεται κανονικα και με το οκ του γιατρου από τον 4ο μηνα. ασε που τωρα χορτασε το καθισιο και θελει να σηκωνεται ορθιος και να κανει βηματακια!!!!

ο δικος σου ηταν φαινομενο!!! ο δικος μου τωρα αρχισε να σηκωνεται μονος του κ να καθεται οπως ο δικος σου!

Εβιτάκι, καλή βόλτα!!!!

λοιπόν, καναμε τα πρώτα μας φρουτοκακάκια...

εφοδιαστείτε με μάσκες οξυγόνου!!!!!!!!!!!! εγώ λιποθύμησα... :)

ωχ!

τα χειροτερα ερχονται? ποσο χειροτερα μπορει να ειναι?

Λοιπόν κάθησα και το διάβασα...με συγχωρείς βρε Άννια αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ... αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέει η κοπέλα, το ίντερνετ πώς το πληρώνει????????????

Και αυτό πάλι αυτοκίνητο με ?300 δόση το μήνα πώς το πήρε??????????????????

Αν όντως έχει ανάγκη το ΧΑΜΟΓΕΛΟ θα την βοηθούσε όοοολο τον χρόνο, όχι μόνο τις γιορτές...

Σόρυ, αλλά δεν πείθομαι...

ελα ντε αυτο με το ιντερνετ ειναι ενα θεμα!

εγω κοριτσια να βοηθαω σε ιδρυματα ναι συμφωνω αλλά ιδιωτη αγνωστο δεν εμπιστευομαι τα ελεγα κ στα κοριτσια στη συναντηση, ηταν μια γιαγια στην Κοζανη σε μια εκκλησια απ'εξω κ ζητουσε λεφτα για χροοοοοονια το εκανε αυτο, πέθανε πριν 1-2 χρονια κ βρηκανε στο ονομα τις πολυκατοικίες ολοκληρες!

Διαφημίσεις

Μελινάκι κι εμάς πήρε μπρος η φρουτοσκ@τομυρωδιά.....είναι που νόμιζα ότι δεν γίνεται χειρότερα...

:lol::lol::lol::lol::lol:

όλα οσα βλεπουμε γυρω μας, μας εχουν κανει πολυ επιφυλακτικους.... σαν το ανεκδοτο με τον λυκο και τα προβατα... τι να πεις...

15y6xxxv0qx3picm.png

συγνωμη γιατι μολις μπενω εγω στο μαγαζι φευγεται ολες?βρωμανε οι μασχαλες μου?

οχι καλέ ποιες μασχαλες... λίγο οι ποδαρες σου...!!! :lol::lol:

εγω πάντως εδω ειμαι εβαλα ΄2 μανταλάκια στη μυτη κ ηρθα! μη ρωτησεις γιατι 2 μανταλάκια ειναι μεγάλη γι'αυτο! :lol:

συγνωμη γιατι μολις μπενω εγω στο μαγαζι φευγεται ολες?βρωμανε οι μασχαλες μου?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν ήθελα να στο πω και περίμενα να το καταλάβεις μόνη σου!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια....γύρισα...!!!

Έλιωσα στο μασάζ μιλάμε...Μου κάνανε πήλινγκ σώματος,έφυγε ό,τι νεκρό κύτταρο υπήρχε,μετά μάσκα,χαλάααααρωση,ντουζάκι ζεστό και μασάζζζζζζζ...Αχ πότε θα ξαναπάω???

Η μπέμπα της κουνιάδας μου μπήκε στο νοσοκομείο,έκανε αλλεργία δεν ξέρουν σε τι,και είναι πρησμένο όλο το πρόσωπό της,το σώμα κατακόκκινο και ξεφλουδίζει λες και κάηκε από τον ήλιο...

oCxsp2.png

νασι ντορακι...και ειλικρινα ηταν τόοοοοοσο πιστευτη.....δε φημιζομαι για την τοσο μεγαλη βλακεια μου να πειθομαι ευκολα απο πατεωνες...και ομως ημουν σιγουρη ότι ελεγε αληθεια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια....γύρισα...!!!

Έλιωσα στο μασάζ μιλάμε...Μου κάνανε πήλινγκ σώματος,έφυγε ό,τι νεκρό κύτταρο υπήρχε,μετά μάσκα,χαλάααααρωση,ντουζάκι ζεστό και μασάζζζζζζζ...Αχ πότε θα ξαναπάω???

Η μπέμπα της κουνιάδας μου μπήκε στο νοσοκομείο,έκανε αλλεργία δεν ξέρουν σε τι,και είναι πρησμένο όλο το πρόσωπό της,το σώμα κατακόκκινο και ξεφλουδίζει λες και κάηκε από τον ήλιο...

μαρη κάτσε καλα ακομα δεν ηρθες δεν μας λυπάσαι?

από αλεργια? τρωει στερεες? περαστικα του μωρε να γινει συντομα καλά να μην ταλαιπωρείται

εγω συμφωνω με μαρινα.....αλλα απο την αλλη στεναχωριεμαι κι ολας..δεν ξερω τι να κανω.....

Πριν τρια χρονια καθομουν με τον πατερα μου σε ενα μαγαζι κατω απο γραφειο. Περναει μια ξενη με ενα μωρο αγκαλια όσο ηταν το αγγε΄λακι μου....ζηταγε λευτα, την ειρωνευτηκε ο παετρας μου αν ειναι δικο της το παιδι, και εκεινη σηκωσε τη μπλουζα της, ζουληξε το στηθος και πεταξε γαλα....:|...σοκαριστηκα και θεωρησα αυτη της την κινηση ως απογνωση...της ειπα να κατσει, μου ειπε ότι ηρθε απο ρουμανια πριν δυο μηνες αλλα δε βρισκει δουλεια και θελει να μαζεψει λευτα να φυγει πισω γιατι ειχε αλλα δυο παιδακια...της ειπα θα σου κλεισω εγω εισητηριο αρκει να φυγεις...εν τω μεταξυ χρωσταγε και στην νοικοκυρα της αλλα 100 ευρω...τα πληρωσα και αυτα, της αγορασα εισητηριο, εφυγε. Με πηρε απο εκει τηλεφωνο...της ειχα πει να μου στελνει καθε μηνα μια φωτο με τα παιδια της και εγω θα της εστελνα ρουχα (του αγγελακου) και παιχνιδια. Αυτη στο τηλεφωνο μου ζητησε λευτρα...της ειπα λευτα να μην ξαναζητησει....δεν ξαναπηρε...σε ενα μηνα την ειδα παλι στα φαναρια....αυτη τη φορα και με τα τρια της παιδια :(..τα εχει βγαλει και αυτα στο κλαρι...και ακομη εκει τα βλεπω.....

τι να πεις για μερικά ατομα!

εγω παιδια λέω οκ μπορει όντως να εχει αναγκη δεν λέω αλλά εγω σκάλες επλενα αλλά στο δρομο για ζητιανεια δεν θα εβγαινα και ειδικά τα ατομα-μάνες που κουβαλάνε και τα μωρά σε αυτους ειναι που δεν θα δωσω γιατι? μετα το παιρνουν χουι και τάλαιπωρουν το μωρο.... ειναι μερικες ειδικά το καλοκαίρι με 40 βεθμούς και εχουν και τα μωρα απο διπλα για να τους λυπάται ο κοσμος, οχι μωρη δεν σε λυπάμαι εσενα το καημενο το μωρακι λυπάμαι αλλά δεν φταιει κανενας άλλος οταν ακριβως διπλα είναι οι αστυνομικοι και δεν της το παιρνουν

Δεν είναι θέμα βλακείας ρε Αλέκα,είναι τη στιγμή που θα σε πετύχει και θα "πέσεις" και θα βοηθήσεις.Αν αυτή είναι άξια της μοίρας της δε φταις εσύ.

Μωρέ πήγε ο Γιώργος τώρα στο νοσοκομείο να τους δει και μου λέει είναι χάλια το μωρό,τα μαγουλάκια κατακόκκινα και ξεφλουδισμένα...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...