Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν την αναγκάζω, απλά εκείνη από μόνη της θέλει να σηκωθεί. Κλαίει όταν είναι ξαπλωμένη, πολλές φορές κλαίει και όταν είναι σε ημικαθιστή θέση. Και ο γιατρός που την είδε έπαθε πλάκα, είναι πολύ μικρή είπε και δεν κάνει ακόμα.

της εχεις ενα ρηλαξ?να το ρυθμιζεις οσι σε πολυ ορθια θεση ισα για να μην γρινιαζει βεβαι ολα ειναι σχετικα γιατι και ο μαρσιπος δεν επιβαρυνει την σπονδυλικη θεση του μωρου που ολο το βαρος παει στον πωπω του?αλλα με το ρηλαξακι εμενα ή το καροτσι λιγο σηκωμενο ετσι ωστε το βαρος να πεφτει στην πλατη ο παιδιατρος δεν μο ειπε κατι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο δικος μου καθεται κανονικα και με το οκ του γιατρου από τον 4ο μηνα. ασε που τωρα χορτασε το καθισιο και θελει να σηκωνεται ορθιος και να κανει βηματακια!!!!

Μπράβο στον μπεμπούλη μας!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Με λίγα λόγια αφήνουμε το παιδί να μας καθοδηγεί, το καθένα έχει τους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης.

Μαρίνα δε έχω ρηλάξ, στο καρότσι πολλές φορές διαμαρτύρεται και στην ημικαθιστή θέση ιδίως όταν πηγαίνουμε βόλτα. Τότε θέλει να κάθεται για να παρατηρεί :P!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

της εχεις ενα ρηλαξ?να το ρυθμιζεις οσι σε πολυ ορθια θεση ισα για να μην γρινιαζει βεβαι ολα ειναι σχετικα γιατι και ο μαρσιπος δεν επιβαρυνει την σπονδυλικη θεση του μωρου που ολο το βαρος παει στον πωπω του?αλλα με το ρηλαξακι εμενα ή το καροτσι λιγο σηκωμενο ετσι ωστε το βαρος να πεφτει στην πλατη ο παιδιατρος δεν μο ειπε κατι

Εμάς η παιδίατρος μας είπε 30 μοίρες σηκωμένο από το έδαφος να είναι το ριλαξ .

νατασαεγώ τη παιδίατρο θα άκουγα γιατί η μαμάδες μας και οι πεθερες σιγά που θυμούνται .Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα εχτές και αυτές θυμόυνται τι έγινε πριν 26 χρόνια. Εχει πάρα πολύ δίκιο η ΜΑΡΙΝΑ

Διαφημίσεις

συγνωμη που επεμβαινω παλι αλλα διαβαστε και αυτο...υσχυει γιατι πηγε καποιο μελος απο το παρεντς και την ειδε...οποια βοηθεια μπορει καποια κοπελα οτι και να ειναι αυτο ας βοηθησει... http://parents.org.gr/forum/usercp.php

:-D

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ.

Λέω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί το απόγευμα έχουμε να πάμε σε 3 επισκέψεις. Θα τα πούμε αύριο.

Χρόνια Πολλά και πάλι στις εορτάζουσες. Έλενα σε ξέχασα πριν.

Φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

annia για ξαναβαλε το λινκ...

ινακι δεν ξερω αν το ειδες αλλα γεννησε τελικα η ισμηνη με καισαρικη.4.5 κιλα ο γιωργακης!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ ναι το ειδα!!!! επιτελους!!!! ανυπομονω να δω φωτογραφια του γιωργακη!

συμφωνω!!! και το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι το καθε μωρο μας δειχνει ποτε ειναι ετοιμο για κατι

συγνωμη που επεμβαινω παλι αλλα διαβαστε και αυτο...υσχυει γιατι πηγε καποιο μελος απο το παρεντς και την ειδε...οποια βοηθεια μπορει καποια κοπελα οτι και να ειναι αυτο ας βοηθησει... http://parents.org.gr/forum/usercp.php

αννια μου τι ειναι?δεν καταλαβαινω απο το λινκ μου βγαζει ενα θεμα αποριες για το βαρος

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Vre ti paidia exete eseis???!!!!

Melina mou etomase tou xartziliki giati 8a mas fugei o dikos sou!

Natassoula trimetrh 8a ginei h mikrh! Koritsaros!

O Orpheas mexri stigmhs goustarei xapla alla kai na ka8etai me mia mikrh klish. X8es mesa sthn olh gkrinia gurise kai monos tou apo anaskela sth koilia alla shmera mono dexia kai aristera gurizei. To ksexase mallon mesa sta vraduna tou nevra :P

Kleinw na tous vgaloume volta twra pou ir8e kai o babakas mas!

Kalo SK tsoupres kai grafte dunamika mpas kai ftasoume tis parlapipines tou Noevrh!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ΦΑΜ εσένα κάθεται;

Ναι αλλά δεν το αφήνω πολύ...δείχνει και ο ίδιος να κουράζεται

νατασαεγώ τη παιδίατρο θα άκουγα γιατί η μαμάδες μας και οι πεθερες σιγά που θυμούνται .Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα εχτές και αυτές θυμόυνται τι έγινε πριν 26 χρόνια. Εχει πάρα πολύ δίκιο η ΜΑΡΙΝΑ

Χαχα!! Συμφωνώ!!

Άννια μου δεν βγάζει τίποτα το λινκ...

Μελινάκι κι εμάς πήρε μπρος η φρουτοσκ@τομυρωδιά.....είναι που νόμιζα ότι δεν γίνεται χειρότερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...