Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια και παλι τι λετε εμεις εχουμε σπανακοπιτα με γιαουρτι και κοτοπουλο πανε στον φουρνο επισης με γιαουρτι και μουσταρδα

ελινα χρονια πολλα δεν σε ξεχασα το θυμομουν απο το νοσοκομειο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα, η μπουμπου σου ειναι κοπελάρα με τα όλα της!!! φτου φτου!!! εμάς πάντως, μας περάσατε! όταν κλείσαμε τον 5ο ημασταν 7750!!!

Συμπεθέρα, σου προτεινω να γίνετε συγκοινωνούντα δοχεια με τη Μαρίνα!!! θα χανεις εσυ, θα παίρνει η Μαρίαν! ετσι και οι δυο θα ειστε ευχαριστημενες!!! αν πάντως, κόψω και τα γλυκά θα χασω πιο γρηγορα!!! πώς τα κόβουν, όμως, τα άτιμα, που εχουμε στη γειτονια μας το καλύτερο μιλφέιγ της Θεσσαλονίκης??????

15y6xxxv0qx3picm.png

που ειστε παλι μπορω να μαθω?τετοιες ωρες μπορω εχω δουλειες εκανα το μπαλκονι σημερα το ειχε κανει ο κωλοαερας μεσα στο χωμα και μου εριξε τα λεμονια μου κατω

κοριτσια μαζεψα τα χειμωνιατικα παπουτσια οχι τις μποτες σημαντικη διευκρινση αλλα δεν εχω και πολλες 4 ζευγαρακια 3 σακουλες σκουπιδιων γεμισα με αθλητικα και μπαλαρινες....δεν την γλιτωνω ζω τις τελευταιες ωρες μου και δεν μπορω να τα ανεβασω μονη μου στο παταρι θα με μαχαιρωσει σας λεω.

Ασχετο πηγα σημερα στο τζαμπο και γορασα παρκο του μανωλη καθεται δεν το περιμενα γιατι ο Δημητρης ουτε ζωγραφιστο μεχρι που το εσπασε φτου να μην το ματιασω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νατασούλα, η μπουμπου σου ειναι κοπελάρα με τα όλα της!!! φτου φτου!!! εμάς πάντως, μας περάσατε! όταν κλείσαμε τον 5ο ημασταν 7750!!!

Συμπεθέρα, σου προτεινω να γίνετε συγκοινωνούντα δοχεια με τη Μαρίνα!!! θα χανεις εσυ, θα παίρνει η Μαρίαν! ετσι και οι δυο θα ειστε ευχαριστημενες!!! αν πάντως, κόψω και τα γλυκά θα χασω πιο γρηγορα!!! πώς τα κόβουν, όμως, τα άτιμα, που εχουμε στη γειτονια μας το καλύτερο μιλφέιγ της Θεσσαλονίκης??????

χαχα τι ωραια βρ αυτες τις ωραιες ιδεες τις εχετε γενικα στη θεσσαλονικη γιατι κατι τετοια νοστιμα λεει και κομπαρα που παει καθε μερα στο μπακαλικο και τη λαδοκολα και κλαψα μετα οτι το βραδυ δεν θα ξαναφαει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η μπεμπουλίνα μου παίρνει 900γρ. περίπου κάθε μήνα.... η μέση μου ευτυχώς αντέχει ακόμα, να δούμε όμως μέχρι πότε.

Βρε κορίτσια το μωράκι μου έχει αρχίσει και κάθεται με μαξιλάρια βέβαια αλλά ο γιατρός που την είδε είπε ότι επειδή η σπονδυλική της στήλη είναι ανώριμη ακόμα (λόγω ηλικίας) να μην την βάζω ακόμα. Είπε ότι συνήθως κάθονται γύρω στον 7ο μήνα αλλά εγώ που ρώτησα την μητέρα μου είχα καθίσει κανονικά όταν ήμουν 5.5 μηνών και περπάτησα 10 μηνών!!!!!!!!! Εσείς τί λέτε, να ακολουθήσω τις συμβουλές του παιδίατρου ή καλύτερα να αφήσω να με καθοδηγήσει το παιδί;

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα κοριτσακια....οσες γιορταζετε χρονια σας πολλα κ ευλογημενα...

κι εγω Ελενη ειμαι αλλα σας την εσκασα με φωναζουν Ελινα...:tongue:

Ε ναι λοιπόν! Μας την έσκασες!!1 Χρόνια σου πολλά!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Η μπεμπουλίνα μου είναι μια χαρά, από κιλά 8.250γρ. και 70 πόντους ύψος!!!!!!!!!!!!

ΓΟΥΑΟΥ!!!!

κοριτσια ασχετο αλλα για οσες θελετε να βοηθησετε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ...

quote.gif

Μπράβο Άννια!!!!

βρε φαμουλα καθε φορα που λεω για μπακα πιανει μια σκοτεινια στειλε τηλεφωνο και οταν ειναι να σε παρω ρε μωρο να σας δω

Έλα ντε!!!!!

Βρε κορίτσια το μωράκι μου έχει αρχίσει και κάθεται με μαξιλάρια βέβαια αλλά ο γιατρός που την είδε είπε ότι επειδή η σπονδυλική της στήλη είναι ανώριμη ακόμα (λόγω ηλικίας) να μην την βάζω ακόμα. Είπε ότι συνήθως κάθονται γύρω στον 7ο μήνα αλλά εγώ που ρώτησα την μητέρα μου είχα καθίσει κανονικά όταν ήμουν 5.5 μηνών και περπάτησα 10 μηνών!!!!!!!!! Εσείς τί λέτε, να ακολουθήσω τις συμβουλές του παιδίατρου ή καλύτερα να αφήσω να με καθοδηγήσει το παιδί;

Για το συγκεκριμένο εγώ στη θέση σου θα άκουγα τον γιατρό!!!

Διαφημίσεις

νατασουλα οτι πει ο παιδιατρος και συνηθως οι μαμαδες μας δεν τα καλοθυμουνται ολοι ειμασταν 10 βηματα μπροστα απο τα παιδια μας ?Ασε με αλλα και ετσι να ειναι εσυ το εκανες μονη σου οποτε ειναι και αυτο ετοιμο θα το κανει μην την αναγκαζεις εσυ ετσι και αλλιως δεν υπαρχει λογος

[sIGPIC][/sIGPIC]

νατασουλα οτι πει ο παιδιατρος και συνηθως οι μαμαδες μας δεν τα καλοθυμουνται ολοι ειμασταν 10 βηματα μπροστα απο τα παιδια μας ?Ασε με αλλα και ετσι να ειναι εσυ το εκανες μονη σου οποτε ειναι και αυτο ετοιμο θα το κανει μην την αναγκαζεις εσυ ετσι και αλλιως δεν υπαρχει λογος

Δεν την αναγκάζω, απλά εκείνη από μόνη της θέλει να σηκωθεί. Κλαίει όταν είναι ξαπλωμένη, πολλές φορές κλαίει και όταν είναι σε ημικαθιστή θέση. Και ο γιατρός που την είδε έπαθε πλάκα, είναι πολύ μικρή είπε και δεν κάνει ακόμα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...