Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο το κεχρι πως ειναι βρε Ελινα; το εχει και στα βιολογικα της holle και σκεφτομουν μηπως το παρω για την μικρη

Ινακι το τρωω αντι για ρυζακι εγω.Ωραιο ειναι το συνδυαζεις με λαχανικα κρεατα κ με φρουτα.

Ναι για τη μικρη να το παρεις ειναι σε αλλη μορφη,δηλ.σε σκονη βιολογικη

κρεμα της Holle και την αναμιγνυεις με μητρικο γαλα.Μια χαρα ειναι για τα πιτσιρικια νομιζω.

Αφηστε κοριτσακια το μωρακι μου ειναι ετοιμο για φαι αλλα ας οψεται η αλλεργια...τον βλεπω θελει να ορμησει οποτε τρωω...Αν ηταν καλα θα ειχε αρχισει φαγητο στανταρ και μιλαμε θα το τσακιζε!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

χαχα κι εμένα το ίδιο,μας βλέπει που τρώμε και κοιτάει μια εμάς μια το κουτάλι με το φαγητό,ακόμα και χυμό που πίνω ξερογλύφεται...

τώρα θα της ετοιμάσω το φαί της σε λίγο γιατί έχει αρχίσει και γκρινιάζει...

Επίσης έχει κάποιες μέρες τώρα που ανεβοκατεβάζει το δεξί της χέρι γρήγορα,σαν κουλοχέρης ένα πράγμα,πολύ γέλιο!!

oCxsp2.png

εμενα σημερα δεν ηθελε φρουτοκρεμα, μια τρωει μια δεν τρωει... δεν την πετυχα βεβαια... δεν καταφερα να την κανω αλοιφη...ισως γιαυτο δεν την ηθελε.

Κρεμα ελεγα να μην της δινω γιατι αυτες του εμποριου εχουν γαλα και δεν το αντεχει το στομαχι της αλλα αυτο το βιολογικο που λεω δεν εχει. Βαριεμαι ομως να βγαζω με το θηλαστρο :-P και ειδα σε ενα σαιτ οτι υπαρχει κατσικισιο γαλα σε σκονη που ειναι πιο ανεκτο απο οτι γραφουν στο παρεντς. Ετσι οταν κλεισουμε τον 6ο ισως τα δοκιμασουμε!!

εμενα σημερα δεν ηθελε φρουτοκρεμα, μια τρωει μια δεν τρωει... δεν την πετυχα βεβαια... δεν καταφερα να την κανω αλοιφη...ισως γιαυτο δεν την ηθελε.

Κρεμα ελεγα να μην της δινω γιατι αυτες του εμποριου εχουν γαλα και δεν το αντεχει το στομαχι της αλλα αυτο το βιολογικο που λεω δεν εχει. Βαριεμαι ομως να βγαζω με το θηλαστρο :-P και ειδα σε ενα σαιτ οτι υπαρχει κατσικισιο γαλα σε σκονη που ειναι πιο ανεκτο απο οτι γραφουν στο παρεντς. Ετσι οταν κλεισουμε τον 6ο ισως τα δοκιμασουμε!!

Γιατί δεν τρώει; Δηλαδή μόνο η δικιά μου είναι τόσο φαγανή;

eH1op2.png

LMcjp2.png

δεν ειχε λιωσει καλα σημερα το φρουτο και ειχε κομματακια μεσα που μαλλον την ενοχλουσαν, εκανε να αρπαξει το κουταλι και οταν καταπινε την επιανε αναγουλα...

κατα τα αλλα και μενα σαν λυσσασμενο κοιταει και απλωνει χερι σε πιατα ποτηρια :-D :-D

αλλα το μητσακι το περιμεναμε οτι θα ειναι παραξενο στο φαγητο, το εχει δειξει ο προτερος βιος της :-D :-D

Διαφημίσεις

Σοφάκι 3.500 κιλά γεννήθηκε η μικρούλα μου και είδες πόσο βάρος πήρε μόνο από το γάλα; Σκέψου τί έχει να γίνει με τα φαγητά....... :roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εσεις συναγωνιζεστε τα αντρακια του καφε καλε!!!!!

Ινακι ναι καπως ετσι σαν κι αυτα που λες μοιαζει εμενα μου αρεσει και ειναι και υγειηνο...Ο μπουνιτσας μωρε μεχρι την αλοιφη για τα δοντια την τρωει και δεν προλαβαινα να του την βαλω μιλαμε...πολυ γελιο...και κουναγε χερακια κ ποδαρακια για να του ξαναδωσω!χεχε

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...