Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡονια πολλα Ελινα!!!

Νατασουλα χαιρομαι που ξεκινατε και επισημα πλεον, ελπιζω να βελτιωθει τωρα με τις στερεες

Ναι δεν λές τίποτα. Ευτυχώς που την δέχεται την κρεμούλα.

Το βράδυ κατά τις 12.00 που πήγαμε να κοιμηθούμε ξύπνησε και δεν κοιμόταν με τίποτα. Της έδωσα και εγώ 120ml γάλα και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί ταυτόχρονα και μετά ξύπνησε κατά τις 6.30 το πρωί.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ασχετο αλλα για οσες θελετε να βοηθησετε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ...

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν

εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες,

σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει

κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι

μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα

μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη.

Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό

κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000, 210-3381100

αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

ηλικιες: 1 και 4 μηνων και 1 ετους

αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις

ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια.

τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο''

επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να

ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια

κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

user_offline.gifquote.gif

:-D

Είπαμε με τον Αρη να πάμε στο χαμόγελο του παιδιού και να τα πάρουμε.

Από τιμές πως είναι αυτός....

και εγω το σκεφτομουν αλλά δεν γραφει τιμη λέει το κοστολογούμε εμεις! δηλ πόσο περιπου μη γινουμε κ ρομπα!

ευχαριστω ευχαριστω εχουμε μηνογενεθλια!η μαλλον ειχαμε!

ουτε εμεις εχουμε ξεκινησει ακομα φαγητο ουτε καιο βιαζομαι να πω την αληθεια!το κατερινακι εχει λυσσαξει !α και το doraki που δινει παιδακια αρνισια στην εσθηρ:tongue::tongue::tongue:!

:lol:

προσεχε γιατι τωρα που μπηκε το θερινο ωραριο δεν εχει το μεσημερι νυχτερινο.....

γιατι τα ειχα πολλα χρονια ετσι μακρια και τα βαρεθηκα ηθελα μια αλλαγη και κατι πολυ γρηγορο...οση ωρα τωρα κανω να τα χτενισω-στεγνωσω-ισιωσω εκανα μονο να ξεμπλεξω το μαλλι το μακρυ.....πολυ μπλεξιμο πολυ....τι σημαινει τζοβανομωρο???μαρινα μας ερβισε τουτη δω τωρα???:tongue:

...

χρονια πολλά στην κουκλιτσα σου κ επίσημα σημερα!! να την χαιρεσαι!

τζοβανο στα ιταλικα ειναι ο νεος το εχω ακουσει κ εδω να το λένε ομως! με λίγα λόγια σας ειπα πιπινακια! :lol:

βασικά καποια στιγμη ειχα τα μαλλιά μου όπως τωρα πολύυυυ μακρυα και επειδη βαριομουν και γενικά είμαι πολύ της απότομης αλλαγης πήγα και τα εκοοψα κοντο καρε σαν την Ηλιακη απο το δεστε τους απλα εμενα ειχε μυτες, φρεσκοκουρεμένο ήταν τελειο λουζομουν τα στεγνωνα και ηταν ετοιμα, οταν ξεμακρυναν όμως ασε μην τα λεω αισχος γινοταν, τωρα στην εγκυμοσύνη μακρυναν πολύ και λυπάμαι να τα κοψω τουλάχιστον μεχρι την βαφτιση δεν τα πειράζω!

οντως...εγω δε γυρισα πολλα ...στο τριτο μαγαζι στο δευτερο νυφικο που μου εδωσε...εγινε το κλικ...(αφου μετα ελεγα δε γινεται οι αλλες γιατι ψαχνουν τοσο πολυ???πατατα θα εχω κανει....καθε φορα ομως που το φοραγα μου εκανε αυτο το κλικ.....)

οσο πιο πολλά βλέπεις τοσο πιο πολύ μπερδευεσαι νομίζω εγω σε 3 μαγαζιά πήγα και στο τριτο με το που εριξα μια ματια ειπα απο εδω θα πάρω ολα ήταν φανταστικά!

δε θα χρειαστει...εδω πρωτα ο θεος αντι για μανουλες δεκεμβριου 09 θα λεγομαστε πεθερες παιδιων δεκεμβριου 09...αν και τοτε φανταζομαι θα εχει γινει αλλιως το θεμα...θα μιλαμε με βιντεο ονλαϊν και τετοια φανταζομαι.....

:lol: τελεια ιδέα

blepei kamia trueblood???

εγω προσπαθω αλλά κάπου στην πορεια το χάνω! δεν καταλαβαινω!

μωρε καλα κανεις γιατι εινια πολυ μπερδεμενο ....τελικα πολυ μπερδεμμα..λοιπον την κανω...παω να κοιμηθω με τς κορες μοου....να ερθει το αυριο να γυρισει αντρουλης.....αστο καλο του μουλεπει αλλα δε του το λεω....ειπαμε τα τυπικα μονο....(να δω ποσο θα τραβηξω τον ψυχολογικο πολεμο.....δεν το κοβω παλι να αντεχω....κατερινααααααααααααα....ριξε κανα κουραγιο....)

καληνυχτες σας ....α και σοφακι αν γεννησει γραψε βρε....με το καλο πες της...και απο μια κοπελα που δε τη ξερει αλλα την σκεφτεται...(πω πω ακου 30τοσες ωρες τοκετος......πω πωωωωωωω)

αμα θες κουράγιο καλή μου εχω να συρωωωωω ουυυυυ από ταξιματα που δεν τα υλοποιεί, από προσωπική καλοπέραση και εγω που πήζω στο σπίτι? από το οτι μου ακύρωσε βολτα στην επέτειο, τωρα μου ακυρωνει λογω καιρού εκδρομη στη Λευκάδα και χθες μου ξεκοψε οτι δεν θα πάμε διακοπές? εχω παράπονα να φαν κ οι κότες! και οχι εγω δεν παιρνω ουτε καπέλα ουτε παπουτσια τιποτα δεν του ζηταω! :tongue:

χθες τον περιμενα πως κ πως να ερθει να κανω μπανιο το μωρο κ μετα να κανω κ εγω κ μου ηρθε στις 11 γιατι πανηγυριζανε για τον δημο

Α και μετα με εβρισε παλι γιατι λεει του Δημητρη μετρησε 25 καπελα τι διαολο η Ελισαβετ ειναι με τετοια συλλογη?

:lol::lol:

για τα καπελα αληθεια δεν φταιω εγω τα 23 μπορει να του τα εχει παρει μονο η μανα μου γιατι της αρεσουν πολυ τωρα του αγορασε μια τραγιασκα και ειναι ολα τα λεφτα ο μικρακος μου

αααααχ ειδαμε στην Τσιμισκη μια ωραια τραγιασκα ασπρη για μωρα οοοοοοοοοοοοολα τα λεφτα στην κυριολεξία!!! 70 Ε:shock: ήταν καβαλι κ κάτι σούπερ παπουτσακια για κοριτσακια 120 Ε μετα αλλάξαμε πεζοδρομιο :lol:

να πω κ χρονια πολλα καλε στην κορη της γιασεμι....στην ΕλεναΚ...και στον μπουκη μου που σε λιγοτερο απο μηνα θα ειναι Κωνσταντινος!!! ξεχασα κανεναν????

χρονια πολλά κ από εμας!!! να χαιρεσαι τον μπουκη κ να είναι ευτυχισμενος!

ελενακ χρόνια πολλά να σε χαιρονται!!

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1592:-180-----------&catid=1:latest-news&Itemid=50

ακομα στην 645 ειμαι, αλλα βρηκα αυτο...αντε Georgio, το εκανες το θαυμα σου!!!

xaxaxaxaaxax αντε τουλαχιστον δεν πηγαν τζαμπα οι καυγαδες!

αχχχχ αφηστε κορίτσια κ ειμαι να σκάσω.... ετσι για αντιδραση για πεισμα κ για να τον κοροιδευω δεν ήθελα ρε γαμωτο, κ χθες το βραδι ηταν εξω για να πανηγυρίζει!

Εγώ τη μικρή την έχω στο λίκνο δίπλα μου,ε μια φορά όταν θήλαζα ακόμα σηκώθηκα να πάω τουαλέτα ενώ η μικρή έκλαιγε,με κλειστή την πόρτα την άκουγα,ο Γιώργος ΤΙΠΟΤΑ....Κοιμόταν του καλού καιρού...Γυρνάω στο δωμάτιο και του ρίχνω μια κλωτσιά και δεν ήξερε από πού του ήρθε,του λέω καλά δεν ακούς το μωρό?????Τι έγινε,μου λέει....????

κάτι μου θυμιζει αυτο! :D

καλημερα κοριτσακια....οσες γιορταζετε χρονια σας πολλα κ ευλογημενα...

κι εγω Ελενη ειμαι αλλα σας την εσκασα με φωναζουν Ελινα...:tongue:

χρονια σου πολλάαααααααααααααα!

Το καλύτερο της ημέρας:το απόγευμα θα πάω για εκείνη την περιποίηση σώματος και σιάτσου που μου είχε κάνει δώρο ο Γιώργος...2ωρο στην πλήρω χαλάρωση χωρίς τη μικρή,μόνη μου,σε σκοτεινό (ελπίζω) δωμάτιο,να μου ζουμπάνε το ταλαιπωρημένο σώμα....ααααααααχχχχχχχχχχχ,πάω να δω πού είναι το παλιό μαγιώ μου!!!

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

ναι ρε Ελινάκι!!! κάθε μέρα το βλέπω στο msn, αλλά είναι εδώ ένας άντρακλας που μου έχει πάρει τα μυαλά!!! χρόνια πολλά!!!

Κορίτσια έχασα σχεδόν 2 κιλά σε 2 εβδομάδες και δεν το καταλαβα κιόλας!!! η πεθερά μου είπε ότι σαν να μάζεψα στο πρόσωπο και στον ποπό!!! αχ, τι καλά!!! και μπήκα και σε 2 τζιν μου!!! και σε άλλα 3 μπηκε ο ποπός, αλλά η κοιλιά όχι ακόμα...

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Η μπεμπουλίνα μου είναι μια χαρά, από κιλά 8.250γρ. και 70 πόντους ύψος!!!!!!!!!!!! Ξεκινάμε και κρέμα από σήμερα είπε ο γιατρός (εμείς βέβαια φάγαμε και λίγο χθές :wink: αλλά δεν του το είπαμε) και χορτόσουπα σε καμιά δεκαπεντεριά μέρες και αργότερα κρεατάκι. Έκανε και το εμβόλιο, το τί κλάμα έριξε δεν λέγεται. Εντωμεταξύ νομίζω ότι καταλαβαίνει γιατί έρχισε να κλαίει μόλις είδε τον γιατρό με την ένεση. Και μετά το εμβόλιο δεν ήθελε με τίποτα να μπεί μέσα στο ιατρείο, την είχε ο αντρούλης μου στον διάδρομο γιατί μόλις έβλεπε τον γιατρό πατούσε κάτι κλάματα άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Και να πείτε ότι ο άνθρωπος είναι κανάς αντιπαθητικός, το αντίθετο είναι πολύ γλυκομίλητος. Μετά πήγαμε και μια βόλτα στην αγορά για δώρα και εκεί της πέρασαν όλα, χαμογελούσε και στον κόσμο.

Τελικά χθές ο αντρούλης μου ήρθε μαζεμένος και δεν μου είπε κουβέντα που έδωσα στη μικρή κρέμα χωρίς να ρωτήσω το γιατρό. Πάλι καλά γιατί δεν είχα όρεξη για καβγάδες και τέτοια.

Yasemi να χαίρεσαι την κορούλα σου. Δεν ξέρω αν γιορτάζει και κάποια ή κάποιος άλλος, πολύχρονοι να είσαστε.

Φεύγω για λίγο, πηγαίνω να τηγανίσω κανά ψάρι και επανέρχομαι αργότερα.

τελικά τσαμπα το εκανε θεμα ο δικος σου!

ρε κοριτσια κάθε φορα που του κάνω μπανιο φουντωνουν τα μαλλια του από φαλάκρας που ητανε τωρα εχει μαλλι οχι αστεια!

κοριτσια ασχετο αλλα για οσες θελετε να βοηθησετε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ...

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν

εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες,

σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει

κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι

μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα

μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη.

Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό

κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000, 210-3381100

αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

ηλικιες: 1 και 4 μηνων και 1 ετους

αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις

ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια.

τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο''

επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να

ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια

κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

user_offline.gifquote.gif

για οσους είναι εκτος ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ μπορουμε να στειλουμε καπως? εχω ποσα ρουχα καινουρια που δεν προλαβα να του φορεσω!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσακια μου ολες...Καλα Νατασουλα μου, η μπουμπου σου ειναι στα κυβικα των αγοριων μας!!!Μπραβο το κοριτσακι μας!Οχι που μας λεγανε οτι μπορει να χει και προβλημα ..τι προβλημα καλε αυτη ειναι κοπελαρα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

χρονια πολλα στις:elina,elenak,ελενη-γιασεμι,mamageor-μπουκη-κωνσταντινο.ξεχασε κανεναν??????

αχ αυτη η φιλη μας ινακι ακομα γενναει!στις πεντεμιση το απογευμα κλεινει 48 ωρες:roll::roll::roll::roll:!

καλα νατασουλα δεν υπαρχει η κορη σου ετσι?8.250???καλα ποσο βαρος ειχε οταν γεννηθηκε???:roll::roll::roll:

εγω ρουχαλακια και παιχνιδακια θα παω στο κεντρο βρεφων μητερα.θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω τι θελουνε!για καποιους λογους με ειχε χαλασει το αλεξανδρα!

συμπεθερα εγω λυσσαω στην πεινα εσυ χανεις!συγκοινωνουντα δοχεια ειμαστε???????ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...