Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια....οσες γιορταζετε χρονια σας πολλα κ ευλογημενα...

κι εγω Ελενη ειμαι αλλα σας την εσκασα με φωναζουν Ελινα...:tongue:

χαχαχα εγω το θυμομουν απο το μσν:D:wink:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καλύτερο της ημέρας:το απόγευμα θα πάω για εκείνη την περιποίηση σώματος και σιάτσου που μου είχε κάνει δώρο ο Γιώργος...2ωρο στην πλήρω χαλάρωση χωρίς τη μικρή,μόνη μου,σε σκοτεινό (ελπίζω) δωμάτιο,να μου ζουμπάνε το ταλαιπωρημένο σώμα....ααααααααχχχχχχχχχχχ,πάω να δω πού είναι το παλιό μαγιώ μου!!!

oCxsp2.png

καλημερα κοριτσια ελινα ελενακ και κορη γιασεμις χρονια σας πολλα πολυχρονες..εγω τα εχω φτυσει εχω πολυ αιμα και ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος..(ευτυχως)αλλα ποναω πολυ....

περαστικουλια αννια μου κ υπομονη...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες......

Ελινα και ελενη Κ, πολυχρονες...Παντα ευτυχισμενες, να χαιρεστε τα αγγγελουδια σας....

Μαρακι να χαιρεσαι τον κουκλο σου....και εσυ Γιασεμουλα την ομορφουλα σου

Πολυχρονοι όλοι, παντα ευτυχισμενοι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι ρε Ελινάκι!!! κάθε μέρα το βλέπω στο msn, αλλά είναι εδώ ένας άντρακλας που μου έχει πάρει τα μυαλά!!! χρόνια πολλά!!!

Κορίτσια έχασα σχεδόν 2 κιλά σε 2 εβδομάδες και δεν το καταλαβα κιόλας!!! η πεθερά μου είπε ότι σαν να μάζεψα στο πρόσωπο και στον ποπό!!! αχ, τι καλά!!! και μπήκα και σε 2 τζιν μου!!! και σε άλλα 3 μπηκε ο ποπός, αλλά η κοιλιά όχι ακόμα...

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Η μπεμπουλίνα μου είναι μια χαρά, από κιλά 8.250γρ. και 70 πόντους ύψος!!!!!!!!!!!! Ξεκινάμε και κρέμα από σήμερα είπε ο γιατρός (εμείς βέβαια φάγαμε και λίγο χθές :wink: αλλά δεν του το είπαμε) και χορτόσουπα σε καμιά δεκαπεντεριά μέρες και αργότερα κρεατάκι. Έκανε και το εμβόλιο, το τί κλάμα έριξε δεν λέγεται. Εντωμεταξύ νομίζω ότι καταλαβαίνει γιατί έρχισε να κλαίει μόλις είδε τον γιατρό με την ένεση. Και μετά το εμβόλιο δεν ήθελε με τίποτα να μπεί μέσα στο ιατρείο, την είχε ο αντρούλης μου στον διάδρομο γιατί μόλις έβλεπε τον γιατρό πατούσε κάτι κλάματα άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Και να πείτε ότι ο άνθρωπος είναι κανάς αντιπαθητικός, το αντίθετο είναι πολύ γλυκομίλητος. Μετά πήγαμε και μια βόλτα στην αγορά για δώρα και εκεί της πέρασαν όλα, χαμογελούσε και στον κόσμο.

Τελικά χθές ο αντρούλης μου ήρθε μαζεμένος και δεν μου είπε κουβέντα που έδωσα στη μικρή κρέμα χωρίς να ρωτήσω το γιατρό. Πάλι καλά γιατί δεν είχα όρεξη για καβγάδες και τέτοια.

Yasemi να χαίρεσαι την κορούλα σου. Δεν ξέρω αν γιορτάζει και κάποια ή κάποιος άλλος, πολύχρονοι να είσαστε.

Φεύγω για λίγο, πηγαίνω να τηγανίσω κανά ψάρι και επανέρχομαι αργότερα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

ελινα μας ξεγελασες! χρονια σου πολλα να εισαι γερη κ ευτυχισμενη με το μωρακι σου κ τον αντρουλη σου!

καλε ξεχασαμε τον μπουκη???? μαρακι να τον χαιρεσαι! να ειναι γερο κ να σας δινει παντα χαρες!!!

κ εγω εχω μπολικες γιορτες σημερα... αλλες χρονιες ξεκιναγαμε απο το πρωι τις επισκεψεις αλλα φετος δεν!

baJfp2.png

Καλέ Νατασούλα θηρίο η μικρή σου!!!!Πωωωωωπωωωωωω...Εμείς με το ζόρι φτάνουμε τα 6,5 κιλά 5 μηνών.........

Αύριο έχουμε μηνογενέθλια!!!

Ναι, ναι μαζί θα γιορτάσουμε :P:p:p!!!!!!!!!!!

Καλά όποιος βλέπει την μπέμπα μου δεν το πιστεύει ότι είναι σχεδόν 5 μηνών, την κάνουν για πάνω από 6.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...