Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όπως ροχαλίζει και ο Γιώργος,ακόμα κι όταν η μικρή κλαίει και χτυπιέται....:lol:Και τι παράξενο,ξυπνάω πάααααντα εγώ!!!

εμενα παλι βρε κοριτσια ενω ξυπναγε ανεκαθεν και δεν σηκωνοταν, τις τευλευταιες 2 μερες επειδη η μικρη ξυπναει πολυ πεινασμενη και μεχρι να την αλλαξω ριχνει ενα κλαμα, ερχεται στο δωματιο και μου λεει τι γινεται ολα καλα;;;;

Α δε σας είπα,τελικά δε θα πάμε στο χωριό,είδε ο Γιώργος τον καιρό χτες και ψιλοτρόμαξε,πού να τρέχουμε με το μωρό και να κλειστούμε μες στο σπίτι...

Και για τις τέντες θα έρθουν την Τρίτη...

δεν πειραζει Ντορακι, θα πατε καποιο αλλο σκ που θα ειναι καλυτερος ο καιρος!!

Σοφακιιιι, αντε γενναμε!!!!! τετοια γεννα σηριαλ δεν εχω ξαναδει βρε παιδι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους μαζεύτηκα στο σπίτι μου.

Μείναμε μία μέρα παραπάνω για να τα προλάβουμε όλα και τελικά φτάσαμε στις 11 εχθές το βράδυ.

Χρόνια πολλά στην Έλενα και στην Ελενίτσα της Γιασεμούλας !

Πάω να σας διαβάσω....έχω μείνει πολλές σελίδες πίσω.......

Εγώ τη μικρή την έχω στο λίκνο δίπλα μου,ε μια φορά όταν θήλαζα ακόμα σηκώθηκα να πάω τουαλέτα ενώ η μικρή έκλαιγε,με κλειστή την πόρτα την άκουγα,ο Γιώργος ΤΙΠΟΤΑ....Κοιμόταν του καλού καιρού...Γυρνάω στο δωμάτιο και του ρίχνω μια κλωτσιά και δεν ήξερε από πού του ήρθε,του λέω καλά δεν ακούς το μωρό?????Τι έγινε,μου λέει....????

oCxsp2.png

καλημέρα κι από εμάς!!! ο αγκαλίτσας μου παίζει στο κρεβατακι του με ενα πλαστικο πιατο και κάτι άλλο παιχνιδακια στα οποία δε δινει και ιδιαίτερη σημασία...

συμπεθέρα, συμφωνώ με τη ΦΑΜούλα! κλείσε το γενικό να δεις αν ακόμα γραφει... τι να πεις... πάντως κάνουν και άλλη μαμουνια. τα ατομα που προσλαμβανουν για την καταγραφη των ενδείξεων, μπορεί να μην ερχονται καθε φορα και να γραφουν ενδείξεις ό,τι να'ναι! και τωρα που ηρθαν να εγραψαν την πραγματικη και στην ουσια αντι να μοιραστει το ποσο, ερχεται μεζεμένο. αν και πάλι μου φαίνεται παααααρα πολύ...

και Έλενα, Γιασεμοελενίτσα, μπούκη, χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

και εγω μεσα στη χωρα θα σου προτεινα...τι εποχη θα πατε;;; θελει να εισαι καλα ενημερωμενη γιατι αν πας στα ποιο τουριστικα μερη θα ξενερωσεις αγρια!!!!

Ωχ...τέλη Ιουλίου μάλλον...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ποιο κλάμπινγκ καλέ....με τη μικρη μαζι??????χαχαχα έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε του αθλήματος!!

Οπότε να κοιτάξω για Αλυκές εε?

Otan eixame paei emeis htan wraia gia mpanio stis Alukes alla eixame meinei mesa sth xwra. Oi Alukes htan hsuxes kai oikogeneiakes! Tha exete autokinhto?

Makrua apo to Lagana..Einai tigka stis xazopub kai tous treloAgglotouristes! Frikh, frikh, frikh!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Συμπεθερούλα καλημέρα!Θα σας ξανάρθουμε την Κυριακή!

Αααααα αυτός είναι ο Λαγανάς???Γιατί στη δουλειά μας έστελναν γιατροί αποδείξεις για πληρωμή και ήταν όλοι στο Λαγανά και μαντέψτε-όλοι οι ασθενείς Άγγλοι με αλλεργίες ή λιώμα ή Αγγλίδες γεμάτες μύκητες.....

oCxsp2.png

καλημερα κοριτσια ελινα ελενακ και κορη γιασεμις χρονια σας πολλα πολυχρονες..εγω τα εχω φτυσει εχω πολυ αιμα και ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος..(ευτυχως)αλλα ποναω πολυ....

:-D

Συμπεθερούλα καλημέρα!Θα σας ξανάρθουμε την Κυριακή!

Αααααα αυτός είναι ο Λαγανάς???Γιατί στη δουλειά μας έστελναν γιατροί αποδείξεις για πληρωμή και ήταν όλοι στο Λαγανά και μαντέψτε-όλοι οι ασθενείς Άγγλοι με αλλεργίες ή λιώμα ή Αγγλίδες γεμάτες μύκητες.....

ελα συμπεθερα σας περιμενουμε λοιπον:D:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...