Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια...

Σημερα εκτος απο τον λαιμο μου που καλυτερεψε λιγακι κι ελεγα οτι αναρρωνω,ξεκινησε και καταρροη απο τη μυτη μου και συναχι...Τελεια λιγο πριν γεννησω ε?:(

Ας ελπισω οτι θα κανει χαρη ο Θεος και θα μου περασει συντομα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγώ πήγα βολτούλα χτες!! Αρχικά είπαμε να πάμε στην Κηφισιά για βόλτα, να χαζέψουμε και τις φτηνοβιτρίνες. Πάμε που λέτε Κηφισιά, πουθενά δεν είχε να παρκάρω...εκεί που έκανα γύρους στα στενά παίρνει τον Λεωνίδα μια φίλη του που μένει καλαμάτα αλλα είχε έρθει στην Δάφνη στη μαμά της και του λέει να πάμε για καφέ!!! Ετσι λοιπον απο Κηφισιά βρεθήκαμε στη Δάφνη...αυτά ούτε προ εγκυμοσύνης δεν τα έκανα :D

Ελινάκι υπομονή, ελπίζω να σου περάσει πριν γεννήσεις!!!

Ινακι τι μαρκα ειναι η σκουπα που λες θυμασαι??

Κοιταζω και για το μωρο οταν θα αρχισει τις στερεες να παρω αυτο το μουλτι που ψιλοκοβει κτλ να μην εχουμε το ιδιο για μας και για κεινο και καπου σε ενα σαιτ ειδα οτι εχουν βγαλει σε ροζ και γαλαζιο για αγορι και κοριτσακι...:PΑσε απο μιξερ και τετοια εχω τρελα κι εχω παρει ενα πολυμιξερ κενγουντ που ειναι η αγαπημενη μου μαρκα και το οποιο βεβαια τρελα λεφτα αλλα ειναι φοβερο το ατιμο...:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=20151

Αυτο το οποιο τωρα βλεπω ριξαν τις τιμες,οταν το χα παρει εγω ειχε κανα 200αρι επανω:mad::mad:

Εχω κι ενα μικρουλι για γρηγορες φασεις απο αυτα τα χειρος παλι κενγουντ γενικα σε αυτα εχει πολυ καλο ονομα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

melsas αυτό το πακετάκι με γύψο για να κάνεις ομοίωμα του χεριού ή του ποδιού το πήρα από το ΛΗΤΩ,είναι μόνο για μια-δυο χρήσεις δυστυχώς και έχει 16,9 ευρώ.

Δεν ξέρω αν θα το κάνω μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι ή λίγο πιο μεγάλο αλλά σίγουρα θα πάρω και 2ο πακέτο!!!

Ελινάκι περαστικά!!

oCxsp2.png

απαπααααα καλεεεεε γιατι ειναι τοσο ακριβο;;;;

θα πάρω ένα χειρός μάλλον!!!

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022961

Με εκνευρίζουν οι πολλές και τεράστιες συσκευές στην κουζίνα και γιαυτό ακόμα και για μίξερ έχω ένα χωρίς κάδο!!!

Καμιά ιδέα για στεγνωτήριο κορίτσια; Η AEG σαν μάρκα τι λέει;;

Ρε κορίτσια το σελτεδάκι στο λίκνο πρέπει να το βάλω ανάμεσα στο στρώμα και το σεντόνι ή πάνω από το σεντόνι??

Ξέρω ότι κανονικά πάει κάτω από το σεντονάκι,αλλά αν της φεύγουν κακά μέσα από το pampers θα πασαλειφτούν όλα...

oCxsp2.png

απαπααααα καλεεεεε γιατι ειναι τοσο ακριβο;;;;

θα πάρω ένα χειρός μάλλον!!!

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022961

Με εκνευρίζουν οι πολλές και τεράστιες συσκευές στην κουζίνα και γιαυτό ακόμα και για μίξερ έχω ένα χωρίς κάδο!!!

Καμιά ιδέα για στεγνωτήριο κορίτσια; Η AEG σαν μάρκα τι λέει;;

Ε ναι καλυτερα ενα μικρο δεν βολευει αυτο που εχω ειναι μονο για φασεις που ιθες να κανεις καποια πραγματα σε μεγαλες ποσοτητες για ζυμες κτλ...Δεν το χω καν πανω στον παγκο γιαυτο εχω και ενα πολυ μικρουλι ισα για τα ψιλαδακια!

Απο στεγνωτηριο κι εγω κοιταζω και αυτη η μαρκα που λες εχει καλη ειναι.Μαλλον ομως εγω θα αντικαταστησω το πλυντηριο μου με πλυντηριο στεγνωτηριο μαζι γιατι δεν εχω χωρο για ξεχωριστα...

Μου αρεσει η miele αλλα ειναι ακριβουτσικο τωρα ειμαστε στενα και δε λεει!!!Μαλλον σε whirlpool θα κοιταξω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια το σελτεδάκι στο λίκνο πρέπει να το βάλω ανάμεσα στο στρώμα και το σεντόνι ή πάνω από το σεντόνι??

Ξέρω ότι κανονικά πάει κάτω από το σεντονάκι,αλλά αν της φεύγουν κακά μέσα από το pampers θα πασαλειφτούν όλα...

Κι εγω το σκεφτηκα Ντορακι μου αλλα απο κατω πρεπει να μπει κανονικα...Τωρα αμα λερωθει ετσι κι αλλιως θα τα πλυνεις που θα τα πλυνεις ολα...;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Έτσι το έβαλα τελικά,κάτω από το σεντονάκι,κι ο Θεός βοηθός!!!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω βαρεθεί τις πολλές και ογκώδεις συσκευές στην κουζίνα...

Αντί για στεγνωτήριο,επειδή κι εμείς εδώ έχουμε υγρασία το χειμώνα,θα πάρω 2-3 απλώστρες,από αυτές που τις εφαρμόζουν επάνω στο καλοριφέρ,για τα ρούχα του μωρού τουλάχιστον.

oCxsp2.png

Έτσι το έβαλα τελικά,κάτω από το σεντονάκι,κι ο Θεός βοηθός!!!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω βαρεθεί τις πολλές και ογκώδεις συσκευές στην κουζίνα...

Αντί για στεγνωτήριο,επειδή κι εμείς εδώ έχουμε υγρασία το χειμώνα,θα πάρω 2-3 απλώστρες,από αυτές που τις εφαρμόζουν επάνω στο καλοριφέρ,για τα ρούχα του μωρού τουλάχιστον.

Εγω που να τα βαλω η δολια ειναι ενδοδαπεδια η θερμανση μονο στη σοφιτα εχει σωμα...

Θα μου χρειαστει σιγουρα ενα πλυντηριο στεγνωτηριο στην πορεια αλλα ελα που το πλυντηριο μας ειναι μια χαρα και ο καημενος ο αντρας μου μου λεει τι να το αλλαξουμε τωρα αφου ειναι καινουριο...Θα δει ομως οτι δεν θα βολευει με τα ρουχαλακια του μπεμπη και πιστευω να παρουμε...;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ενδοδαπέδια θέρμανση είναι τέλεια!!!Αλλά μετά δεν ξέρεις πού να απλώσεις κανένα ρουχαλάκι:στο πάτωμα??????

Καλά,ο άντρας σου απλά δεν πρόκειται να δει ότι πρέπει να πάρετε πλυντήριο με στεγνωτήριο,είναι σαν να παθαίνουν αορασία την ώρα εκείνη και όλα τους φαίνονται να λειτουργούν ρολόι,κι ας μην ξέρεις εσύ πώς να στεγνώσεις τα ρούχα του μωρού!!

oCxsp2.png

Ενδοδαπέδια θέρμανση είναι τέλεια!!!Αλλά μετά δεν ξέρεις πού να απλώσεις κανένα ρουχαλάκι:στο πάτωμα??????

Καλά,ο άντρας σου απλά δεν πρόκειται να δει ότι πρέπει να πάρετε πλυντήριο με στεγνωτήριο,είναι σαν να παθαίνουν αορασία την ώρα εκείνη και όλα τους φαίνονται να λειτουργούν ρολόι,κι ας μην ξέρεις εσύ πώς να στεγνώσεις τα ρούχα του μωρού!!

Χαχχαχαχα μαλλον γιατι ολα παντα του φαινονται οτι ειναι αχρειαστα...Μονο εαν εχει τιποτα να κανει με το κομπιουτερ του και τα ηλεκτρονικα του ειναι απαραιτητο...!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...