Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

να χαιρομαστε οσα μωρακια μας γιορταζουν κ τις μανουλες τους!!

γιασεμι να χαιρεσαι την ελενιτσα σου!

ελενα χρονια σου πολλα!!!

καμια αλλη ? δεν θυμαμαι...

πολυλογια σας επιασε κ το ξημερωμα????????

κ εγω αυπνιες ειχα αλλα βαριομουν να ανοιξω πσ....

baJfp2.png

καλημερουδιαααααααααα

παλι δεν τρωει ο μικρος !! εχει να φαει απο χτες στις 9, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ??

κοριτσακια αν χαθω για μερες δεν ειναι γιατι σας γραφω αλλα γιατι ειμαι πολυ ατσαλη !! μολις εχυσα ενα μπολ κορν φλεικσ με γαλα πανω στο λαπτοπ !!!

τι κουλη που ειμαι γμτ ??????!!!!!

εχω βαλει κ κανω μπακ απ τις φωτο του μπεμπυλι τωρακ ελπιζω να προλαβω ... ο θεος βοηθος !

Διαφημίσεις

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1592:-180-----------&catid=1:latest-news&Itemid=50

ακομα στην 645 ειμαι, αλλα βρηκα αυτο...αντε Georgio, το εκανες το θαυμα σου!!!

xaxaxaxaaxax αντε τουλαχιστον δεν πηγαν τζαμπα οι καυγαδες!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Kalhmeraaaaaaaaaa

Xronia polla stis Elenes mas (mikres kai megales) kai stous Kwnstadinous!

Telika phra ton mikro sto krevati x8es kai me ta polla koimh8hke. Fusika xupnhse alles 2 fores mesa sth nuxta kai tsirize san to palavo. Fai den h8ele, pana htan ok, repsimo ki auto ok..alla eskouze! Epiasa ki egw to tragoudi kai ta xaidemata kai sokaristhe me th gaidourofwnara mou to erhmo kai sou leei as koimh8w giati auth h trellh 8a mou parei ta autia.. Apo tis 6 xupnhse kai o Oresths kai ola kala..

Twra pws mesa se olo auto to xamo o Markos roxalize, einai ena allo ponemeno 8ema..

Arxizw douleia tsoupres!

Ta leme argotera!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

κατερινακι γιορταζει η κορη της γιασεμι,το ελενακι!!!!ααα και ελαβα και το γραμμα εχτες!σε ευχαριστω!!!!

κοριτσια εχει καμια απο εσας νυχτερινο ρευμα???αξιζει να βαλω???το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

πηγαμε στην δεη αλλα λεει τα καψαμε!πρωτον θα παω να τους πω να ελεγξουν για διαρροη και δευτερον να ρωτησω και για το νυχτερινο ρευμα.μειναμε αφραγκοι απο τις 5 του μαη με αυτο τον λογαριασμο!!!!!

Τι λες τώρα βρε Σοφάκι???Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.......:roll:

:tongue:

καλέ εβαλα να δοκιμασω το φουστανι της ορκομωσίας και κάπου στην κοιλιακη χωρα διακρινεται ενα καρβελάκι! :tongue:

ποσους κοιλιακους τη μερα πρεπει να κάνω για να εχω αποτελέσματα? κάνω κανω κ δεν ποναω τι στο καλό τοσο γυμνασμενη ειμαι πια κ μου φαινονται παιχνιδακι??? :tongue:

Τι καρβελάκι έχεις μαρή εσύ,μια σταλιά είσαι....

κορίτσια γιατι η οθόνη μου μεγαλωσε? ξερει καμια να μου πει πως το επαναφερω να μην ψαχνω?

Και μένα το έπαθε αλλά μετά επανήλθε...Νόμιζα πια πως είναι τελείως για πέταμα το pc μου...

ευχαριστω ευχαριστω εχουμε μηνογενεθλια!η μαλλον ειχαμε!

ουτε εμεις εχουμε ξεκινησει ακομα φαγητο ουτε καιο βιαζομαι να πω την αληθεια!το κατερινακι εχει λυσσαξει !α και το doraki που δινει παιδακια αρνισια στην εσθηρ:tongue::tongue::tongue:!

Ε όχι και αρνίσια...Μοσχαρίσια κάτι γίνεται...Πάντως χτες τις λίγες κουταλίτσες μια χαρά τις έφαγε και ρεύτηκε και μετά κοιμήθηκε κιόλας!!!

δε θα χρειαστει...εδω πρωτα ο θεος αντι για μανουλες δεκεμβριου 09 θα λεγομαστε πεθερες παιδιων δεκεμβριου 09...αν και τοτε φανταζομαι θα εχει γινει αλλιως το θεμα...θα μιλαμε με βιντεο ονλαϊν και τετοια φανταζομαι.....

Καλά,μέχρι τότε μπορεί να μετακινούμαστε και τηλεπαθητικά,θα λες κάτι εσύ που δε μου αρέσει και θα "μεταφέρομαι" άμεσα να σου την πω από κοντά!!

χαχα αυτο που εγραψες.... Μόλις το 5% των τοκετών μπορεί να μπει σε παράταση και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της 44ης εβδομάδας. Αυτές οι δύο εβδομάδες (43 και 44) είναι οι εβδομάδες της παράτασης.....ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 44η...φανταζεσαι;;;;

Ε ΠΟΤΕ!!!!!!!

εχουμε και υποχρεωσεις μεσα στο σπιτικο μας κοπελια δεν γυρναμε με νυχτικια και καφε απο δωματιο σε δωματιο ειμαστε και νοικοκυρες εμεις

Σωστή!!!!!!

Εμείς χτες συναντηθήκαμε με τη συμπεθέρα Ελίνα,ο μπουνίτσας νύσταζε ο καημενούλης,η δικιά μου κοιμόταν,μια χαρά!Θα τους ξαναδούμε την Κυριακή!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmeraaaaaaaaaa

Xronia polla stis Elenes mas (mikres kai megales) kai stous Kwnstadinous!

Telika phra ton mikro sto krevati x8es kai me ta polla koimh8hke. Fusika xupnhse alles 2 fores mesa sth nuxta kai tsirize san to palavo. Fai den h8ele, pana htan ok, repsimo ki auto ok..alla eskouze! Epiasa ki egw to tragoudi kai ta xaidemata kai sokaristhe me th gaidourofwnara mou to erhmo kai sou leei as koimh8w giati auth h trellh 8a mou parei ta autia.. Apo tis 6 xupnhse kai o Oresths kai ola kala..

Twra pws mesa se olo auto to xamo o Markos roxalize, einai ena allo ponemeno 8ema..

Arxizw douleia tsoupres!

Ta leme argotera!

Όπως ροχαλίζει και ο Γιώργος,ακόμα κι όταν η μικρή κλαίει και χτυπιέται....:lol:Και τι παράξενο,ξυπνάω πάααααντα εγώ!!!

oCxsp2.png

Καλημέραααα!!!

Χρόνια πολλά στην Ελενίτσα της Γιασεμί, την Έλενα Κ, στον Μπουκή της Μαρίας και κάνω λάθος ή η Μαλίβ έχει σύζυγο Κώστα???

αχ μα τι γλυκα που φιλαει ο κομποστας????????

Είδες το μωρό μου?????

Α δε σας είπα,τελικά δε θα πάμε στο χωριό,είδε ο Γιώργος τον καιρό χτες και ψιλοτρόμαξε,πού να τρέχουμε με το μωρό και να κλειστούμε μες στο σπίτι...

Και για τις τέντες θα έρθουν την Τρίτη...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...