Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε ρε Σοφακι μπηκε το σκατο με το μπλακμπερι κ σας εγραφε;;; εμενα στο κλ@σιδι, επρεπε να μπω στο φορουμ για να μαθω εξεληξεις...ελπιζω μεχρι το πρωι να εχει βγει ο σαλιγκαρος!!!

ααα χαρουμενα μηνογεννεθλια!!!

μπηκες στο γαμοφορουμ?:roll::roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα αυτο που εγραψες.... Μόλις το 5% των τοκετών μπορεί να μπει σε παράταση και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της 44ης εβδομάδας. Αυτές οι δύο εβδομάδες (43 και 44) είναι οι εβδομάδες της παράτασης.....ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 44η...φανταζεσαι;;;;

χαχα αυτο που εγραψες.... Μόλις το 5% των τοκετών μπορεί να μπει σε παράταση και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της 44ης εβδομάδας. Αυτές οι δύο εβδομάδες (43 και 44) είναι οι εβδομάδες της παράτασης.....ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 44η...φανταζεσαι;;;;

α πα πα με τιποτα!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

κοιτα τωρα που δεν μπορω να κοιμηθω...τελευταια ενημερωση ποτε ειχατε;

δεν θυμαμαι ειρηνη μου τι ωρα ηταν που ενημερωσε ο θανασης και ειπε οτι την πηγαν στην αιθουσα τοκετου.απο εκεινη την ωρα τιποτα.

ε ναι ρε εχει τωρα 34 ωρες στο νοσοκομειο:roll::roll::roll:!καλα ολες επαθαν πλακα που εκανε επισκληριδιο,αφου εκανε λεει η ισμηνη που αντεχει στον πονο φαντασου εμεις!

γενικα το καφε του νοεμβρη μιλαει πολυ:mrgreen:!

γιατι δεν κοιμασαι?

μου εστειλε μηνυμα η κουμπαρα σου στο φεις!ευγενεστατη!εγω παλι οχι,δεν της απαντησα ακομα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

χαχαχα, ελπιζω να απαντησεις καποια στιγμη :-P

με τοσες ωρες που ειναι εκει ευτυχως που αλλαξε γνωμη και εκανε... δεν θα αντεχε να σπρωξει στο τελος τοσο μεγαλο μωρο

πριν λιγο πηγα την μικρη στο κρεβατι της αλλα εχω ξυπνησει για τα καλα τωρα και δεν με βλεπω να κοιμαμαι παλι ευκολα...εχω και το νου μου στον σαλιγκαρο... εσυ;

Διαφημίσεις

δεν νυσταξα δυστηχως.ηπια μισο ποτηρι coca cola αργα το βραδυ και με επιασε η καφεινη.ξεχαστηκα,παντα το παθαινω αυτο!και τωρα προσπαθω να πεισω τον συζηγο (ο οποιος δεν κοιμαται,βλεπει ταινια)να ξυπνησει εκεινος το πρωι να αναλαβει την μικρη.ακομα τον πειθω:P!

αυτο ειπα και στο αλλο φορουμ οτι αν γενναγε γρηγορα δεν θα εκανε επισκληριδιο.αλλα μετα απο τοσες ωρες τι δυναμεις να εχεις?

δεν πινεις κανενα χαμομηλακι;;; :D

εγω παω να προσπαθησω γιατι αυριο εχει δουλεια παλι πρωι πρωι

καληνυχτα, ριξε και ενα σφουγγαρισμα μιας που εισαι εδω, μην βαριεσαι!!! μετρα και μερικα προβατακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...