Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι μια κοπελα σε ενα αλλο φορουμ που απο χτες στις 5 μιση το απογευμα που μπηκε στο νοσοκομειο για προκληση εχουν περασει 32 ωρες και ακομα να γεννησει!μεχρι το απογευμα μας εγραφε απο το blackberry αλλα τωρα ειναι στο δωματιο ωδινων και μας ενημερωνει ο συζηγος!βεβαια ολα αυτα στην αγγλια οχι στο ελλαντα!και ειχε ΠΗΤ 7 Μαιου!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

να χαιρεσαι την κορη σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι παρακολουθεις??????

φαμουλα ανησυχησα προχθες αλλα βγηκε αρνητικο....απλα περιμενω....

παω για υπνο....καληνυχτα!

θυμασαι πριν λιγο καιρο που μπηκε μια κοπελα και κατι ρωτησε για εναν ορο του θηλασμου?και ειπε οτι μπαινει και εδω μεσα γιατι εχει 2 φιλεναδες?ε η μια ειμαι εγω η αλλη το ινακι!και περιμενουμε να γεννησει!

ειναι μια κοπελα σε ενα αλλο φορουμ που απο χτες στις 5 μιση το απογευμα που μπηκε στο νοσοκομειο για προκληση εχουν περασει 32 ωρες και ακομα να γεννησει!μεχρι το απογευμα μας εγραφε απο το blackberry αλλα τωρα ειναι στο δωματιο ωδινων και μας ενημερωνει ο συζηγος!βεβαια ολα αυτα στην αγγλια οχι στο ελλαντα!και ειχε ΠΗΤ 7 Μαιου!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

να χαιρεσαι την κορη σου!

ελα ρε!!!απιστευτου...

ευχαριστωω!!

μα καλα σε ποσα φορα μπαινεις???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

θυμασαι πριν λιγο καιρο που μπηκε μια κοπελα και κατι ρωτησε για εναν ορο του θηλασμου?και ειπε οτι μπαινει και εδω μεσα γιατι εχει 2 φιλεναδες?ε η μια ειμαι εγω η αλλη το ινακι!και περιμενουμε να γεννησει!

απ το θυμαμαι και εγω!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

δε θα χρειαστει...εδω πρωτα ο θεος αντι για μανουλες δεκεμβριου 09 θα λεγομαστε πεθερες παιδιων δεκεμβριου 09...αν και τοτε φανταζομαι θα εχει γινει αλλιως το θεμα...θα μιλαμε με βιντεο ονλαϊν και τετοια φανταζομαι.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

μωρε καλα κανεις γιατι εινια πολυ μπερδεμενο ....τελικα πολυ μπερδεμμα..λοιπον την κανω...παω να κοιμηθω με τς κορες μοου....να ερθει το αυριο να γυρισει αντρουλης.....αστο καλο του μουλεπει αλλα δε του το λεω....ειπαμε τα τυπικα μονο....(να δω ποσο θα τραβηξω τον ψυχολογικο πολεμο.....δεν το κοβω παλι να αντεχω....κατερινααααααααααααα....ριξε κανα κουραγιο....)

καληνυχτες σας ....α και σοφακι αν γεννησει γραψε βρε....με το καλο πες της...και απο μια κοπελα που δε τη ξερει αλλα την σκεφτεται...(πω πω ακου 30τοσες ωρες τοκετος......πω πωωωωωωω)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

αντε ρε Σοφακι μπηκε το σκατο με το μπλακμπερι κ σας εγραφε;;; εμενα στο κλ@σιδι, επρεπε να μπω στο φορουμ για να μαθω εξεληξεις...ελπιζω μεχρι το πρωι να εχει βγει ο σαλιγκαρος!!!

ααα χαρουμενα μηνογεννεθλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...