Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω λεω να περιμενεις αλλες μια δυο μερες να δεις αντιδρασεις...σε μερικα μωρα η αντιδραση εμφανιζεται την 2η 3η φορα που τρωνε...

η δικια μου εφαγε σημερα 3/4 αχλαδι με λιγο μιλο μεσα χωρις να τα βρασω...μαλλον δεν της αρεσει το μηλο εκτος αν ειναι πολυ ωριμο

πωπω...κι εγω περιμενω τωρα το ρευμα , βαζω στεγνωτηριο πολυ συχνα...εχω νυχτερινο και προσπαθω να το βαζω αυτες τις ωρες (μεσημερι δηλαδη γιατι βραδυ μας ενοχλει ο θορυβος)

προσεχε γιατι τωρα που μπηκε το θερινο ωραριο δεν εχει το μεσημερι νυχτερινο.....

και εμεις του δωσαμε λιγακι τωρα το απόγευμα αλλά με πλήρη άποτυχία οτι του εβαζα το εβγαζε θα δυσκολευτει να μαθει, επειδη ομως φοβήθηκα που έκανα του κεφαλιού μου δεν επέμενα

σοφάκι δεν θελω να σε αγχωσω αλλά οι γονεις μου που εχουν φουρνο και από πάνω ειναι το σπίτι ερχεται το πολύ 800 Ε

αλλά θα σου πω και το εξης, ψαξ'το μην εχει γίνει λάθος οταν εμενα στη Λευκαδα κάποια στιγμη ηρθε το ρευμα 220 Ε ευτυχως κάποιος μου ειπε να πάω με εναν προηγουμενο λογαριασμο και με σημειωμενες τις τρεχουσες κιλοβατορες το ελεγξαν στον υπολογιστη και τελικά εκαναν λάθος το ποσο ήταν 22Ε :shock:

καλέ να την χαιρεσαι!!!! αυριο ειναι Κωσταντινου και Ελένης? εχω χάσει τις μέρες!!!

λάθος θα εγινε αποκλειεται τοσο πολύ! και να θες τοσα δεν τα καις!

σε ευχαριστωωωωωωωωωω

μηπως την ποτιζεις πολυ συχνα;;;; :tongue::tongue::tongue:

(τι εννοεις μεγαλωσε;;)

μαρη απιστευτη ατακα!!!:D:D:D:D:D

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟς ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ)ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΕΣΠΑ..ΓΙΑΣΕΜΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ..250ΜΛ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ,12,30ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΙΣΟ ΜΗΛΟ,1ΜΠΑΝΑΝΑ,1ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ,1ΑΧΛΑΔΙ ΜΙΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ 3ΜΙΡΑΝΤΑ...3-3,30ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΚΑΤΑ ΤΗς 7Η ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΚΡΕΜΑ Η ΤΟΣΤ Η ΚΑΜΙΑ ΑΥΓΟΦΕΤΑ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 10,30ΑΛΛΑ 250ΜΛ ΓΑΛΑ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ..ΑΥΤΑ

α καλα.....ακου...πρωι γαλα (γυρω στα 200-220 ) οσο χωραει στο μπιμπερο και τρωει κορνφλεικς (τα δικα μου γιατι τα παιδικα δε τα θελει...ξερετε ποια???τα σπεσιαλ κ...να μου κραταει σιλουετα απο τωρα!!!!)

μετα μεχρι το μεσημερι αν φαει ή ψωμι με βουτυρο ή καμια μπανανα ή γιαουρτακι (ανακαλυψαμε τα Be Yo του ολυμπος και τα τσακιζει) ...μεσημερι κατα τη μια φαγητο ..απογευμα ή γιαουρτι ή τοστ ή ψωμι ή μπανανα ή ανθος αραβοσιτου κρεμα ή μπορει και τιποτα ή αμα ξυπνησει νωρις μεσημερι θα φαει και γιαουρτι και αργοτερα τοστ και κατα της 8μιση φαγητο και μετα προ υπνου γαλα παλι μια μπουκαλα....και αποτελεσμα??? που το βαζει ολο αυτο το φαγητο δε ξερω...α μη ξεχασω ενδιαμεσα θα φαει καροτο ωμο και κανα τυρακι (κεφαλοτυρι ) καμια φρυγανια κανα αγγουρακι,.,,ειναι με της ωρες της.....

xaxaxa τρελή!

:lol:

καλε χρονια πολλάααααααααααααααα

ρε Μαρινάκι θελω εδω και καιρό να σε ρωτησω το ίδιο και τηνν Γιασεμί ειδα φωτο στο fb που εχετε μακρυα μαλλιά γιατι καλέ τα κόψατε εί8στε πολυ τζοβανομωρα με μακρυα τα μαλλιά, ενταξει το κοντο ειναι πιο βολικό αλλά σας πανε και τα μακρυα!

γιατι τα ειχα πολλα χρονια ετσι μακρια και τα βαρεθηκα ηθελα μια αλλαγη και κατι πολυ γρηγορο...οση ωρα τωρα κανω να τα χτενισω-στεγνωσω-ισιωσω εκανα μονο να ξεμπλεξω το μαλλι το μακρυ.....πολυ μπλεξιμο πολυ....τι σημαινει τζοβανομωρο???μαρινα μας ερβισε τουτη δω τωρα???:tongue:

τα κοψαμε για να φαινομαστε κοριτσακια μην καταντησω σαν την Ζωζω με την μαλουπα και συγνωμη με εχεις δει με το καινουριο???

ουτε εγω μαρη δεν εχω δει το καινουργιο....

αντε και μεχρι να σας διαβασω και να σας γραψω θα πηγατε ολες για υπνο.....

σοφακι χρονια πολλα καλε...(ειμαι αχρηστη τοξερω)....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είπαμε με τον Αρη να πάμε στο χαμόγελο του παιδιού και να τα πάρουμε.

Από τιμές πως είναι αυτός....

ο νικολας? πριν 2 χρονια το ειχα κλεισει 1400 με 3 παρανυφακια....

ειχα γυρισει ολη την αθηνα... αλλα ηταν το κλικ... παρε αγκαλια το τηλ κλεισε ραντεβου σε οσους σου αρεσουν οι γραμμες τους κ βουρ! θα το καταλαβεις αμεσως το νυφικο σου, ειναι αληθεια....

baJfp2.png

ο νικολας? πριν 2 χρονια το ειχα κλεισει 1400 με 3 παρανυφακια....

ειχα γυρισει ολη την αθηνα... αλλα ηταν το κλικ... παρε αγκαλια το τηλ κλεισε ραντεβου σε οσους σου αρεσουν οι γραμμες τους κ βουρ! θα το καταλαβεις αμεσως το νυφικο σου, ειναι αληθεια....

οντως...εγω δε γυρισα πολλα ...στο τριτο μαγαζι στο δευτερο νυφικο που μου εδωσε...εγινε το κλικ...(αφου μετα ελεγα δε γινεται οι αλλες γιατι ψαχνουν τοσο πολυ???πατατα θα εχω κανει....καθε φορα ομως που το φοραγα μου εκανε αυτο το κλικ.....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

μηπως την ποτιζεις πολυ συχνα;;;; :tongue::tongue::tongue:

(τι εννοεις μεγαλωσε;;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

όχι βρε μην το αλλαζεις...μπορει να ειναι απο τα δοντια...όποιο και να του παρεις μπορει στην αρχη να του αρεσει που ειναι διαφορετικο αλλα μετα θα σου κανει τα ιδια....υπομονη...περνανε φασεις...φρουτα του δινεις

Του δίνω αλλά δεν του αρέσουν και μόλις αναγουλιάσει σταματάω γιατί μου έχει κάνει εμετό με τα φρούτα μερικές φορές... Δίνω μέχρι 100μλ ΤΟ ΠΟΛΥ και μετά συμπλήρωμα γάλα.

Βρε Αλεκάκι 15 ημ. δεν έβαλε γραμμάριο...αλλιώς με είχε μάθει...

κατσε στα αυγα σου και εσυ καλε...αστον θα συνερθει....κι εμενα κονξες μου κανει αλλα ενταξει ας πιουνε και 200 γρ λιγοτερο...εμας που ειμαστε ευτραφεις να το πω και οχι χοντροι δε μας πειραζει!:tongue::tongue:

Πες το και χοντροί, δεν ακούει το Σοφάκι!!:tongue::tongue::tongue:

και εκει που εκαν του μιμακου το στολισμο λεγεται ονειροτοπος τηλεφωνησα σημερα και αυτος τρομερη δουλεια δεν εχει σχεση με ανθοπωλεια εχω στοιχεια οποια θελει να της στειλω πμ

Θέλω θέλω θέλω!!!!

σοφια ο εκκαθαριστικος ηρθε τοσο!αεροθερμο μονο οταν εκανε μπανιο ο παναγιωτης.και εγω διαρροη υποψιαζομαι η κλεψιμο ΦΑΜ ουλα!τι κανω?παω στην ΔΕΗ και λεω να ερθουν να ελεγξουν για διαρροη????ερχονται δωρεαν?ξερει καμια?????

Κατέβασε γενικό και πήγαινε στο ρολόι να δεις αν γράφει (αν γυρνάει δηλ.) Αν γυρνάει πάρε ΔΕΗ να έρθει να δει!!!!

Είχα πάει να δω τις δαντέλες για το νυφικό και μου έφερε κάποιες που ήταν από τη ΄΄λαική΄΄ και τους λέω δεν έχετε άλλες και μου λένε όχι και εγω τους το ακύρωσα να πάνε να γ@@@@@θουνε .

Καλά έκανες!!! Ξέρεις πόσες θα έσκυβαν το κεφάλι και θα έλεγαν δεν πειράζει??? Και θα πλήρωναν ?1000 για κάτι που κόστισε ?1???

Εγώ πάλι μπορεί και να μην καταλάβαινα τη σκαρταδούρα γι αυτό έπαιρνα τη mother μαζί που ξέρει από υφάσματα...

Καλά έκανες και το ακύρωσες!!!

Θα βρεις καλύτερο!!!!!!

αχ.. κ εγω ακομα περιμενω....

Και δεν έχεις ανησυχήσει ακόμη????

Είπαμε με τον Αρη να πάμε στο χαμόγελο του παιδιού και να τα πάρουμε.

Αχ μπράβο μπράβο μπράβο!!!

Κι εγώ από εκεί θα π΄'αρω (αν προλάβουμε)!

Σοφάκι χρόνια πολά για χθες που είχατε μηνογενέθλια και δώσε κι ένα φιλάκι στην Εριέτα από τον Κομπόστα!!!

Γιασεμάκι να χαίρεσαι την πρωτότοκη!! χρόνια της πολλά με υγεία και πολλή πολλή πολλή αγάπη!!!!!!

Διαφημίσεις

φαμυολα:tongue::tongue::tongue:δεν κοιμασε??
λοιπον....παω τσατ στα μωρακια...θαρθει καμια ή τζαμπα θα περιμενω???

Κορίτσια τώρα θα πάω για νάνι...περίμενα 40λεπτάκι (ναι ακόμη περιμ'ένω) που έφαγε ο πόρδας το γάλα του...

Καλό βράδυ!!!!!!!

εδω ειμαι ΦΑΜουλα και ακουωωωωωωωωωωωωωωωωω!

γιασεμι δεν μπορω να ερθω στο τσατ,ειμαι και σε ενα αλλο φορουμ και "παρακολουθω" γεννα on line:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

τι εννοεις ???ποια γεννα τι γεννα ???

Σοφάκι χρόνια πολά για χθες που είχατε μηνογενέθλια και δώσε κι ένα φιλάκι στην Εριέτα από τον Κομπόστα!!!

Γιασεμάκι να χαίρεσαι την πρωτότοκη!! χρόνια της πολλά με υγεία και πολλή πολλή πολλή αγάπη!!!!!!

φαμ μερσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...