Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι:tongue::tongue::tongue:

αν κ εγω την ξερω αναποδα την παροιμια:mrgreen:

παρακαλα να μην μοιασει καμια κορη σου σε εμενα.....:rolleyes:γιατι αν σου κατσει....:cool:...

εφυγα..παω να ξεραθω νωρις γιατι εχω κοιμηθει μονο κανα τετραωρο....και αυριο ειναι και Παρασκευη..δυσκολη μερα...καλο βραδυ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σοφια ο εκκαθαριστικος ηρθε τοσο!αεροθερμο μονο οταν εκανε μπανιο ο παναγιωτης.και εγω διαρροη υποψιαζομαι η κλεψιμο ΦΑΜ ουλα!τι κανω?παω στην ΔΕΗ και λεω να ερθουν να ελεγξουν για διαρροη????ερχονται δωρεαν?ξερει καμια?????

εμενα παλι σημερα εδωσε ρεσιταλ υπνου η δικη μου.κοιμηθηκε το μεσημερι στις 2 μεχρι 3 30 και μετα παλι 5 μεχρι 8:roll::roll::roll::roll:!

παρακαλα να μην μοιασει καμια κορη σου σε εμενα.....:rolleyes:γιατι αν σου κατσει....:cool:...

εφυγα..παω να ξεραθω νωρις γιατι εχω κοιμηθει μονο κανα τετραωρο....και αυριο ειναι και Παρασκευη..δυσκολη μερα...καλο βραδυ

μου κατσε:tongue:!!! γιατι μαρη θα με χαλασει νομιζεις????

καληνυχτα

baJfp2.png

σοφια ο εκκαθαριστικος ηρθε τοσο!αεροθερμο μονο οταν εκανε μπανιο ο παναγιωτης.και εγω διαρροη υποψιαζομαι η κλεψιμο ΦΑΜ ουλα!τι κανω?παω στην ΔΕΗ και λεω να ερθουν να ελεγξουν για διαρροη????ερχονται δωρεαν?ξερει καμια?????

εμενα παλι σημερα εδωσε ρεσιταλ υπνου η δικη μου.κοιμηθηκε το μεσημερι στις 2 μεχρι 3 30 και μετα παλι 5 μεχρι 8:roll::roll::roll::roll:!

χρονια σας πολλα βρε!!!! δεν τα ειπαμε σημερα....

μην νομιζεις οτι το αεροθερμο δεν καιει... κ εγω οσο εκανα μπανιο τις μικρες το ειχα ανοιχτο κ μας ξεσκισε, αλλα οχι κ σαν εσας! κ αν σας κλεβουν αντε να το αποδειξεις...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μην σε στεναχωρησαω οχι μονο το τρωω αλλα το εχω και σε γιακα

xaxaxa τρελή!

οι δευτερομανουλες κανουν μοκο γιατι και εγω τα ιδια με το Μανωλη με τον Δημητρη δεν θυμαμαι ποτε να χειροτερευε οποτε μαλλον ο Δεκεμβριος εβγαλε στραβοξυλα

:lol:

καλε χρονια πολλάααααααααααααααα

και εμενα απο τη μανουλα πηρε 110 15 κιλα σαν σουβλι ειναι

ρε Μαρινάκι θελω εδω και καιρό να σε ρωτησω το ίδιο και τηνν Γιασεμί ειδα φωτο στο fb που εχετε μακρυα μαλλιά γιατι καλέ τα κόψατε εί8στε πολυ τζοβανομωρα με μακρυα τα μαλλιά, ενταξει το κοντο ειναι πιο βολικό αλλά σας πανε και τα μακρυα!

xaxaxa τρελή!

:lol:

καλε χρονια πολλάααααααααααααααα

ρε Μαρινάκι θελω εδω και καιρό να σε ρωτησω το ίδιο και τηνν Γιασεμί ειδα φωτο στο fb που εχετε μακρυα μαλλιά γιατι καλέ τα κόψατε εί8στε πολυ τζοβανομωρα με μακρυα τα μαλλιά, ενταξει το κοντο ειναι πιο βολικό αλλά σας πανε και τα μακρυα!

τα κοψαμε για να φαινομαστε κοριτσακια μην καταντησω σαν την Ζωζω με την μαλουπα και συγνωμη με εχεις δει με το καινουριο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα....δεν έχω διάθεση για τίποτα απόψε.

Είχα πάει να δω τις δαντέλες για το νυφικό και μου έφερε κάποιες που ήταν από τη ΄΄λαική΄΄ και τους λέω δεν έχετε άλλες και μου λένε όχι και εγω τους το ακύρωσα να πάνε να γ@@@@@θουνε υπάρχουν και αλλόυ. και από αυριο ξανά ψάξιμο....σκ@τ@

Σοφάκι το Σάββατο θα πάω στο μαγαζί με τις μπομπο.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στη κούκλα σου να τη χαίρεσαι.

τεστ παπ εγω παω αυριο :(

α, και επισης να σας ρωτησω - ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ??? καλε μηπως εχω αργησει ? αλλα η γιατρος μου ειπε σε δεκα μερες .. τι να κανω? να δωσω και εγω?? εντωμεταξυ εδω και 3-4 μερες δεν τρωει το καλο μου.. με το ζορι 700 την ημερα , αλλα με πολυυυυυυυυ προσπαθεια . λετε να το βαρεθηκε?

Ούτε και εγώ....

τα κοψαμε για να φαινομαστε κοριτσακια μην καταντησω σαν την Ζωζω με την μαλουπα και συγνωμη με εχεις δει με το καινουριο???

όχι καλέ μόνο στη συνάντηση που ειχατε βγει αλλά στη φωτο που εχεις στο fb τι κανεις μιλας στο κινητο? δεν ξερω παρπατας και ανεμίζει το μαλλί

και ποια Ζωζω καλέ αυτην ειναι 130 χρονων!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...