Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τεστ παπ εγω παω αυριο :(

α, και επισης να σας ρωτησω - ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ??? καλε μηπως εχω αργησει ? αλλα η γιατρος μου ειπε σε δεκα μερες .. τι να κανω? να δωσω και εγω?? εντωμεταξυ εδω και 3-4 μερες δεν τρωει το καλο μου.. με το ζορι 700 την ημερα , αλλα με πολυυυυυυυυ προσπαθεια . λετε να το βαρεθηκε?

Oute egw exw dwsei sterea Angie :) Se kana dekahmero..

Ax ton hremise o Markos, lete na egine to 8auma???

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

κοριτσια δειτε αυτο ειναι μια πελατισσα μου και μου εφερε σημερα δουλεια της απλως καταπληκτικη το σαιτ δεν ειναι τιποτα αξιζει www.mindart.gr

και εκει που εκαν του μιμακου το στολισμο λεγεται ονειροτοπος τηλεφωνησα σημερα και αυτος τρομερη δουλεια δεν εχει σχεση με ανθοπωλεια εχω στοιχεια οποια θελει να της στειλω πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Άκαρδη Νατασούλα,πώς μαγειρεύεις κουνελάκι????

Είχα τη Λολίτσα μου 4 χρόνια,μέχρι που γέννησα και τη στείλαμε στο χωριό...

Δεν μπορώ να φάω κουνελάκι,τα έχει και ο κρεοπώλης μου μπροστά μπροστά,απαπα δράμα..

μην σε στεναχωρησαω οχι μονο το τρωω αλλα το εχω και σε γιακα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια δειτε αυτο ειναι μια πελατισσα μου και μου εφερε σημερα δουλεια της απλως καταπληκτικη το σαιτ δεν ειναι τιποτα αξιζει www.mindart.gr

πολυ ωραιο οντως...αλλα για να ειμαι ειλικρινης και του αγγελου ηταν και αυτο εντυπωσιακο...

μην σε στεναχωρησαω οχι μονο το τρωω αλλα το εχω και σε γιακα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οι δευτερομανουλες κανουν μοκο γιατι και εγω τα ιδια με το Μανωλη με τον Δημητρη δεν θυμαμαι ποτε να χειροτερευε οποτε μαλλον ο Δεκεμβριος εβγαλε στραβοξυλα

εμενα ο αγγελος ηταν πιο στραβοξυλο απο τον μικρο.... Ο μικρος ειναι πιο κινητικος αλλα πιο καλοβολος. Ο μεγαλος ηταν ηρεμος αλλα σπασ^%$#ας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μην λειψει ανθρωπος, λυσσατε!!!! θα γινει του κουοτε τωρα!!!

Πέθανα μαρή mamageor,να μην ξέρεις τις προύτσες?!?!?!?!?!?Τι νόμισες,ότι έβαλε καταλάθος ένα ρ?????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:P:p:p

Κοριτσια αληθεια τι κρεμα δινεται? Η παιδιατρος μου είπε να της δωσω οτι θέλω, δεν μου προτεινε καποια...

Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το προσκλητηριο και την μπομπονιερα αλλα δεν μπορω. Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις?

κ εγω γιωτης δινω...

κατερινακι γιορταζει η κορη της γιασεμι,το ελενακι!!!!ααα και ελαβα και το γραμμα εχτες!σε ευχαριστω!!!!

κοριτσια εχει καμια απο εσας νυχτερινο ρευμα???αξιζει να βαλω???το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

πηγαμε στην δεη αλλα λεει τα καψαμε!πρωτον θα παω να τους πω να ελεγξουν για διαρροη και δευτερον να ρωτησω και για το νυχτερινο ρευμα.μειναμε αφραγκοι απο τις 5 του μαη με αυτο τον λογαριασμο!!!!!

το συνολο της 4μηνιας λες ή ο εκκαθαριστικος μονο???? γιατι 4μηνια(εναντι κ εκκαθαριστικος) μας ηρθε κ εμας γυρω στα 380ε αλλα ειχε δουλεψει πολυ το αεροθερμο κ μας ξεσκισε....

Μια ερώτηση:

Πότε ξεκινήσατε κρεμούλα και φρουτάκια?

μολις κλεισαμε τον 5ο...

κοριτσάκια μου? ποτε κάνατε τεστ παπ?

εκανα πριν 3 εβδομαδες

αυτα!!!!

σας λυπηθηκα κ δεν εκανα πολλα κουοτε...

baJfp2.png

α και ο μιμης πρηξας μεγαλος ειδικα μετα τα 2 δεν σουλεω τιποτα ενα σχοινι να κρεμαστω αλλα σαν μωρο λες και δεν ειχαμε απιστευτα καλοβολος θυμαμαι οταν ηταν εναμιση τον ειχα παει στο μαγαζι που δουλευα και το ελεγα δημητρη κοιμησου η μαμα θα πιει καφε και ξερος ο μιμακος τα αφεντικα μου σταυροκοποιοντουσαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

α και ο μιμης πρηξας μεγαλος ειδικα μετα τα 2 δεν σουλεω τιποτα ενα σχοινι να κρεμαστω αλλα σαν μωρο λες και δεν ειχαμε απιστευτα καλοβολος θυμαμαι οταν ηταν εναμιση τον ειχα παει στο μαγαζι που δουλευα και το ελεγα δημητρη κοιμησου η μαμα θα πιει καφε και ξερος ο μιμακος τα αφεντικα μου σταυροκοποιοντουσαν

α καμια σχεση μαρη....ενα θα σου πω... μεχρι δυο χρονων κοιμοταν πανω μου...στην κυριολεξια....και μετα τον εβαζα στο κρεβατι...ξερεις ποσες φορες εχω βγει να φαμε και εχω φαει με τον αγγελο μενταγιον? και μιλαμε για κοτζαμ γαιδουρι....Αλλα αν εξαιρεσουμε τις τουμπες ηταν παντα υπακουος και συνεργασιμος.... α και κατι βασικο ποτε δεν εβαλε κατι στο στομα του....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

σιγα το κουοτε ειχες δει της κατερινας???

λες να μην το ειδα???? 114 ηταν αυτα!!!

α καμια σχεση μαρη....ενα θα σου πω... μεχρι δυο χρονων κοιμοταν πανω μου...στην κυριολεξια....και μετα τον εβαζα στο κρεβατι...ξερεις ποσες φορες εχω βγει να φαμε και εχω φαει με τον αγγελο μενταγιον? και μιλαμε για κοτζαμ γαιδουρι....Αλλα αν εξαιρεσουμε τις τουμπες ηταν παντα υπακουος και συνεργασιμος.... α και κατι βασικο ποτε δεν εβαλε κατι στο στομα του....

κατι μου θυμιζει... κατι μου θυμιζει..... εμενα!!!! ο πατερας μου εχει να το λεει... ημουν κολλημενη πανω του που δεν προλαβαινε να φτασει το πιρουνι στο στομα του... σταματουσε στο δικο μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπουκια δεν σταυρωνε ο χριστιανος!!!!

baJfp2.png

κατι μου θυμιζει... κατι μου θυμιζει..... εμενα!!!! ο πατερας μου εχει να το λεει... ημουν κολλημενη πανω του που δεν προλαβαινε να φτασει το πιρουνι στο στομα του... σταματουσε στο δικο μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπουκια δεν σταυρωνε ο χριστιανος!!!!

ο γαμπρος σαν θα γεννηθει, της πεθερας θα μποιασει :lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...