Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τεστ παπ εγω παω αυριο :(

α, και επισης να σας ρωτησω - ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ??? καλε μηπως εχω αργησει ? αλλα η γιατρος μου ειπε σε δεκα μερες .. τι να κανω? να δωσω και εγω?? εντωμεταξυ εδω και 3-4 μερες δεν τρωει το καλο μου.. με το ζορι 700 την ημερα , αλλα με πολυυυυυυυυ προσπαθεια . λετε να το βαρεθηκε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τεστ παπ εγω παω αυριο :(

α, και επισης να σας ρωτησω - ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ??? καλε μηπως εχω αργησει ? αλλα η γιατρος μου ειπε σε δεκα μερες .. τι να κανω? να δωσω και εγω?? εντωμεταξυ εδω και 3-4 μερες δεν τρωει το καλο μου.. με το ζορι 700 την ημερα , αλλα με πολυυυυυυυυ προσπαθεια . λετε να το βαρεθηκε?

ουτε κ εγω απλά 2-3 κουταλιες από ξεροκεφαλια του εδωσα αλλά οτι εμπαινε εβγαινε ουτε καν την επαιξε με την γλωσσα κ εμενα σε 10 μερες μου ειπε

Ρε τί πάθανε όλα και δεν κοιμούνται ή δεν τρώνε??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Εμείς που όταν νύσταζε και τον έβαζες στο κρεβάτι κοιμόταν στο δευτερόλεπτο, προσπαθούμε από τις 8.30 να τον κοιμήσουμε!!!!!!

Κι αυτόι πάλι που δεν τρώει????

Εσείς οι δευτερομανούλες για πείτε....

Παίζει να βαρέθηκε το ίδιο γάλα???

Πειράζει να του πάρω το επόμενο (σε 2 εβδομάδες έτσι κι αλλιώς γινόμαστε 6 μηνών!!!)

Πείτε σας παρακαλώ!!!!

Ουφ πια!!!

Ρε τί πάθανε όλα και δεν κοιμούνται ή δεν τρώνε??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Εμείς που όταν νύσταζε και τον έβαζες στο κρεβάτι κοιμόταν στο δευτερόλεπτο, προσπαθούμε από τις 8.30 να τον κοιμήσουμε!!!!!!

Πειράζει να του πάρω το επόμενο (σε 2 εβδομάδες έτσι κι αλλιώς γινόμαστε 6 μηνών!!!)

Πείτε σας παρακαλώ!!!!

Ουφ πια!!!

συμφωνω με ΦΑΜ !! ουφ πια !!

Διαφημίσεις

:tongue:

ξεφυγε από τα ορια της οθονης και βγαζει κυλιομενη μπαρα!

κατ΄λαβες?

οπως εχει την μπαρα για να κατεβαινεις κ να διαβαζεις τα επομενα μηνυματα εχει τωρα κ απο την αριστερη προς την δεξια γαμωτο πως τα κανω αυτα τα μαγικα κ δεν παιρνω χαμπαρι???

α καλα..εμεις ειμαστε 3 χρονων και ειμαστε ζητημα να ειμαστε 14 κιλα....το ενα μετρο τοχουμε....μαρη τη το ταϊζεις το παιδι ε?????:tongue::tongue:

εμενα το δικο μου γιουβαρλακι ειναι 1.11 και 25 κιιλα:rolleyes:...εχει παρει απο τη μανουλα:cool:

Πείτε σας παρακαλώ!!!!

Ουφ πια!!!

όχι βρε μην το αλλαζεις...μπορει να ειναι απο τα δοντια...όποιο και να του παρεις μπορει στην αρχη να του αρεσει που ειναι διαφορετικο αλλα μετα θα σου κανει τα ιδια....υπομονη...περνανε φασεις...φρουτα του δινεις?

και εμενα ο μικρος μου εβγαλε τη πιστη...απο τις τρεις μεχρι τις οχτωμιση ξυπνιος και εσκουζε.....τωρα ξεραθηκε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δειτε οταν αλλαξουμε σελιδα αν σας το βγαζει ετσι παλι και το ξανασυζηταμε!!!

:-)

εγω την παρκαρα στον μπαμπα της να την κοιμησει και παω να χαζεψω λιγο τιβι, ισως τα πουμε αργοτερα!

Διαφημίσεις

δειτε οταν αλλαξουμε σελιδα αν σας το βγαζει ετσι παλι και το ξανασυζηταμε!!!

:-)

εγω την παρκαρα στον μπαμπα της να την κοιμησει και παω να χαζεψω λιγο τιβι, ισως τα πουμε αργοτερα!

οχι ντοκ μόνο σε αυτην πουθενα αλλου

Όχι θα τον αφήσω να μου κουνιέται, δεν περνάνε αυτά σε μένα.... άμα θέλει κιόλας!!!!!!!!!

Κοριτσάκια βγαίνω γιατί θέλω να κάνω κούρα ομορφιάς, λούσιμο, ντους, μάσκα, νύχια, φρύδια. Τα λέμε σύντομα. Α, και αν ακούσετε κανά μπαμ, εγώ θα είμαι...... :mrgreen:!!!!!!

Φιλάκια.

γι αυτο μαρη εισαι πτωμα...γιατι αν τα κανεις ολα αυτα μετα θα σου μεινει κανα δυωρο να κοιμηθεις...αντε κοιμησου κι ασε τις κουρες για αργοτερα!!:tongue::tongue:

κοριτσάκια μου? ποτε κάνατε τεστ παπ?

εμενα στο 6μηνο με ειπε

Πείτε σας παρακαλώ!!!!

Ουφ πια!!!

κατσε στα αυγα σου και εσυ καλε...αστον θα συνερθει....κι εμενα κονξες μου κανει αλλα ενταξει ας πιουνε και 200 γρ λιγοτερο...εμας που ειμαστε ευτραφεις να το πω και οχι χοντροι δε μας πειραζει!:tongue::tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟς ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ)ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΕΣΠΑ..ΓΙΑΣΕΜΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ..250ΜΛ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ,12,30ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΙΣΟ ΜΗΛΟ,1ΜΠΑΝΑΝΑ,1ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ,1ΑΧΛΑΔΙ ΜΙΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ 3ΜΙΡΑΝΤΑ...3-3,30ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΚΑΤΑ ΤΗς 7Η ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΚΡΕΜΑ Η ΤΟΣΤ Η ΚΑΜΙΑ ΑΥΓΟΦΕΤΑ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 10,30ΑΛΛΑ 250ΜΛ ΓΑΛΑ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ..ΑΥΤΑ

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...