Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι καλό μου εσυ? ενταξει χτυπήθηκες?

φετα οι κοιλιακοι? οι δικοι μου πάντως φεεεεεεεεετα! :tongue:

χτυπηθηκα χτυπηθηκα....ναι μαρη τους ειδα....να ταν ετσι οι φφεεεεεεεεεετες καλα θα ταν! :cool:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΚΑΛΈ Αυτος θα νευριασε επειδη δεν ήταν μπροστα κ εκεινος!

Μπα θέλει να κάνει κουμάντο σε όλα αλλά με εμένα δεν το πετυχαίνει πάντα και λυσσάει...... αν μου πει οτιδήποτε θα δώσω μάχη..... είμαι ετοιμοπόλεμη :P:p:p!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

μας φαγετε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue:

χτυπηθηκα χτυπηθηκα....ναι μαρη τους ειδα....να ταν ετσι οι φφεεεεεεεεεετες καλα θα ταν! :cool:

καλέ εβαλα να δοκιμασω το φουστανι της ορκομωσίας και κάπου στην κοιλιακη χωρα διακρινεται ενα καρβελάκι! :tongue:

ποσους κοιλιακους τη μερα πρεπει να κάνω για να εχω αποτελέσματα? κάνω κανω κ δεν ποναω τι στο καλό τοσο γυμνασμενη ειμαι πια κ μου φαινονται παιχνιδακι??? :tongue:

:tongue:

καλέ εβαλα να δοκιμασω το φουστανι της ορκομωσίας και κάπου στην κοιλιακη χωρα διακρινεται ενα καρβελάκι! :tongue:

ποσους κοιλιακους τη μερα πρεπει να κάνω για να εχω αποτελέσματα? κάνω κανω κ δεν ποναω τι στο καλό τοσο γυμνασμενη ειμαι πια κ μου φαινονται παιχνιδακι??? :tongue:

θα σε απογοητευσω αλλα μαλλον δε τους κανεις σωστα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μπα θέλει να κάνει κουμάντο σε όλα αλλά με εμένα δεν το πετυχαίνει πάντα και λυσσάει...... αν μου πει οτιδήποτε θα δώσω μάχη..... είμαι ετοιμοπόλεμη :P:p:p!!!!!!!!!!!!!!
πολεμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος :tongue:
φερε τα κουζινομαχαιρα κατερινα...

εσω ετοιμη! :tongue:

θα σε απογοητευσω αλλα μαλλον δε τους κανεις σωστα!!

εγώ ρε? εγώ? που οταν γεννηθηκα το πρωτο πράγμα που εκανα ήταν να σκυψω και να κάνω καμψεις???? :tongue: γιατι το λες αυτο?

Διαφημίσεις

Όχι θα τον αφήσω να μου κουνιέται, δεν περνάνε αυτά σε μένα.... άμα θέλει κιόλας!!!!!!!!!

Κοριτσάκια βγαίνω γιατί θέλω να κάνω κούρα ομορφιάς, λούσιμο, ντους, μάσκα, νύχια, φρύδια. Τα λέμε σύντομα. Α, και αν ακούσετε κανά μπαμ, εγώ θα είμαι...... :mrgreen:!!!!!!

Φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Μια ερώτηση:

Πότε ξεκινήσατε κρεμούλα και φρουτάκια?

Την Δευτέρα θα πάμε παιδίατρο να μας πεί εμάς.

Μόνο γάλα πείνουμε, αλλά έχω αρχίσει εδώ και 3-4 μέρες να του δίνω να γλύφει διάφορα φρουτάκια. Έχει πολύ πλάκα :tongue:!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Πέθανα μαρή mamageor,να μην ξέρεις τις προύτσες?!?!?!?!?!?Τι νόμισες,ότι έβαλε καταλάθος ένα ρ?????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Egw pantws arxika xwris r to diavasa alla den eipa tipota gia na mh me peite xetsipwth! :P

Ξεδιάντροπεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!

εδω ομως μας εβγαλε τουρτιτσα!!!! επιτελους!!!!

Όλε - όλε -όλε!!!!!!

αχ κοριτσια μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο καταφερα και κοιμηθηκα 1,5ωρα το μεσημερι ζητωωω..τον ταισα εφαγε 150μλ κρεμουλα ηπιε και 10μλ νερακι..αληθεια δινετε νερο εσεις??

Μπράβοοοοο!! έχεις ακόμα τη μανούλα?

Κι εγώ δίνω νερό!!! (εμφιαλωμένο)

Κοριτσια αληθεια τι κρεμα δινεται? Η παιδιατρος μου είπε να της δωσω οτι θέλω, δεν μου προτεινε καποια...

Γεια σου Χρύσα!

Εμείς Γιώτης ρυζάλευρο-βανίλια! Μου είπαν ότι έχει λιγότερη ζάχαρη από τις άλλες...

Στον γιατρό βέβαια δεν το λέω γιατί θα μου την πεί.......

Άσε μας καλέ! Εσύ να του την πεις, που πεινάει τόσο καιρό το παιδί και δεν σε αφήνει να το τᨴισεις!!!!!!!

...το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

Δεν μπορεί βρε Σοφάκι...κάποιος σας κλέβει ρεύμα ή έχετε διαρροή...

Τα΄ χω πάρει μιλάμε τώρα!!!!!!!!!!!! Είπα στον αντρούλη μου ότι έδωσα στη μικρή λίγη κρεμούλα και με ξέχεσε...... αμάν πια νομίζει πώς μόνο εκείνος έχει δίκιο..... το μετάνιωσα που του το είπα!!!!!!!!! Για όλα έχει άποψη..... αμάν......

Αχ με φούντωσες!!!!!!

κοριτσάκια μου? ποτε κάνατε τεστ παπ?

Εγώ θα κάνω Σεπτέμβριο!

καλησπερα κορες ! τι μου κανετε??

μπηκα για ενα γεια και παω για ταισμα και επανερχομαι !!

να σας πω μια γκαντεμια που με δερνει ??? θυμαστε ενα σετ μαχαιροπιρουνα toddler που ειχε αναφερει καποια εδω (δεν θυμαμαι ποια κοπελιτσα σορυ αλλα ειμαι και μιας ηλικιας :) ) που λεγαμε οτι ειναι λιγο ακριβουτσικα , απο την δανια? κατι με χοντρο πιαστιμο ?

ε, εβαλα μια φιλη που πηγε ταξίδι στην δανια πριν λιγες μερες και εψαξε οοοολα τα μαγαζια εκει και τελικα βρήκε και μου έφερε (έκανε περιπου 32 ευρω) και παω σήμερα να παρω ενα δωρακι στο allouete και το βλέπω εκει !! και εγω εβαλα την κοπελα και τα κουβαλαγε απο την αλλη ακρη της ευρώπης!! και οχι μονο αυτο αλλα ειχε 30 ευρω !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...