Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Μαρινακι ξερεις πως περναω τις ωρες μου τωρα που βαριεμαι??Κοιταζω στο σαιτ του κοτσοβολου και συγκρινω ηλεκτρικες σκουπες για να δω ποια θα παρω που θελω...(τωρα θα φαω κραξιμο.....:tongue::tongue::tongue:αλλα αληθεια αυτο κανω!)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, τι σας λέει αυτό? http://www.mothercare.com/Mothercare-Painted-Deluxe-Impression-Kit/dp/B002NQU56S/sr=1-34/qid=1259265673/ref=sr_1_34/279-9090856-3535741?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=54754031&mcb=core

Ο άντρας μου λέει να το πάρουμε. Ενώ γενικά είναι άνθρωπος που δε θέλει πολλά πολλά, είπε να το παρουμε γιατί είναι καλή φαση και μου έκανε εντύπωση. Οι απόψεις σας? Χεράκι και ποδαράκι σε πηλό!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Ποια ειναι αυτη καλε???

Ντροπή να μη ξέρεις τη Μπαρμπαρίγου! Ολόκληρα σενάρια τον Οκτώβρη γιατί άφησε τη Μενεγάκη και πήγε στον ΑΝΤ1!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Κορίτσια, τι σας λέει αυτό? http://www.mothercare.com/Mothercare-Painted-Deluxe-Impression-Kit/dp/B002NQU56S/sr=1-34/qid=1259265673/ref=sr_1_34/279-9090856-3535741?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=54754031&mcb=core

Ο άντρας μου λέει να το πάρουμε. Ενώ γενικά είναι άνθρωπος που δε θέλει πολλά πολλά, είπε να το παρουμε γιατί είναι καλή φαση και μου έκανε εντύπωση. Οι απόψεις σας? Χεράκι και ποδαράκι σε πηλό!!!

Ωραιο ειναι το χα δει κι εγω!Μαλλον ομως δεν το στελνουν ελλαδα θα πρεπει να το παρεις απο δω...

Την μπαρμπαριγου δεν την ηξερα !!!Θα την ψαξω να δω τι φτιαχνει κι αυτη!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Απ' ότι είδα το στέλνουν Ελλάδα (δεν το πολυέψαξα κιόλας), αλλά όπως και να'χει το έχουν 25 λίρες, με τα μεταφορικά 40 λίρες, σύνολο γύρω στα 44?. Εδώ το έχουν 45?. Οπότε το ίδιο είναι. Απλά το site το ελληνικό της mothercare είναι τόσο μάπα, που ούτε καν το έχει. άσε για το σύστημα παραγγελιών, που χωρίς επιβεβαίωση σου ολοκληρώνει παραγγελία...

Αλλά, καλό δεν είναι το κορνιζάκι? Μάλλον θα του κάνω τη χάρη και θα το πάρουμε! χιχι!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Αχ Μαρινακι ξερεις πως περναω τις ωρες μου τωρα που βαριεμαι??Κοιταζω στο σαιτ του κοτσοβολου και συγκρινω ηλεκτρικες σκουπες για να δω ποια θα παρω που θελω...(τωρα θα φαω κραξιμο.....:tongue::tongue::tongue:αλλα αληθεια αυτο κανω!)

Και εγω καλη μου καπως έτσι τν περναω μονο που κοιταω τσαντες.Ρε πας καλα τι σκουπες???????Θα μας τρελανεις τελειως? Μετα λες οτι εγω ειμαι περιπτωση????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χελοοοουυυυ!!

gioulies να σου ζήσει η κορούλα!!!! Αντε να γεμιζει η λίστα μας!!!!!

Εχω μια απορία...αυτή η Μπαρμπαρίγου είναι καλή;;; :D

Να σου πω την αληθεια δεν εχω παρακολουθησει κανεναν περα απο Μαμαλακη αλλα νομιζω οτι μαγειρευει λιγο βαρια και αυτη σαν Βεφα απο οτι εχει παρει λιγο το ματι μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

δεν το στελνει ελλαδα,αν πατησεις εκει που λεει more delivery information το γραφει.οντως το ελληνικο σαιτ του mothercare ειναι χαλια......

Και εγω καλη μου καπως έτσι τν περναω μονο που κοιταω τσαντες.Ρε πας καλα τι σκουπες???????Θα μας τρελανεις τελειως? Μετα λες οτι εγω ειμαι περιπτωση????

Ναι κοιταζω σκουπες το παραδεχομαι...........και μπλεντερ...και τοστιερες....

Την μπαρμπαριγου την καταλαβα μωρε ποια ειναι μονο το μικρο της ονομα ηξερα αλλα δεν εχω παρακολουθησει συνταγες της...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερίζω κοιλουμπίτσες και μωρούλια!!!

Ελίνα να πάρεις αυτή τη σκούπα που διαφημίζουν στην τιβι που είναι αθόρυβη!

Για μπλέντερ και εγώ ψάχνομαι γιατί το μόνο τέτοιου είδους που έχω στην κουζίνα μου είναι ενα μικρό μούλτι της μουλινεξ που έχει μισοσπάσει το καπάκι και θέλει άμεση αντικατάσταση!!!!

Καλημερούδια!!!Τι κάνετε???

Καταρχήν gioules να σου ζήσει το μωράκι!!

ΦΑΜ το σκηνικό αυτό που λες με τη γέννηση το έζησα προχτές το βράδυ στο Αττικό αλλά από "μέσα"...

Ήταν μια γυναίκα έγκυος στο 2ο,είχε πάει στο νοσοκομείο με 7 εκ διαστολή,δεν προλάβαιναν να της κάνουν καμία αναισθησία...Την ώρα λοιπόν που έκαναν καρδιοτοκογράφημα στη μικρή μου,ακούω φωνές,ουρλιαχτά,μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο...Και μετά από 10'' το πρώτο κλάμα του μωρού...Ήταν συγκλονιστικό...

Χτες το απόγευμα πήγαμε μια κανονική βόλτα στο Mall,πήρα 2 πραγματάκια που μου γυάλισαν για το σπίτι και στη στάση που κάναμε για ξεκούραση,χτύπησα μια βάφλα από τα haagen dazs με νουτέλα,παγωτό banofee,άλλη μια μπάλα βανιλοκαραμέλα,γλυκό βύσσινο και κροκάν...Ήταν απίστευτη αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τη φάω όλη...Ελινάκι αυτό που λες με την όρεξη έχει γίνει και σε μένα,φαντάσου χτες έφαγα μόνο ένα μελομακάρονο και μετά ξαναπείνασα το βράδυ.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...