Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α καλα..εμεις ειμαστε 3 χρονων και ειμαστε ζητημα να ειμαστε 14 κιλα....το ενα μετρο τοχουμε....μαρη τη το ταϊζεις το παιδι ε?????:tongue::tongue:

βρε ντορακι τι αγχος με το φαγητο ειναι αυτο ε????αφου βλεπεις οτι το ξερναει δεν ειναι ετοιμη καλε ακομη....σιγα σιγα λεμε......

εγω ετοιμαζομαι για αυριο...εφτιαξα το ενα γλυκο (δε ξερω εαν θα το βγαλω ομοως να δω οταν παγωσει παω για το δευτερο και μετα θα φτιαξω και μια λεμονοπιτα (οπως η πορτοκαλοπιτα ) για την πεθερα μου...και ναμη μπορω να δοκιμασω τιποτα ε????η μεγαλη βολταρει...η μικρη τωρα καθεται στο παρκο.....

τα λεμε μετα.....χρυσα μηπως πρεπει να τις μικρυνεις τις φωτο???καλησπερα κιολας (εγω κοριτσια δε τη ξερω τη κοπελα αλλα βρε αγενεστατες ενα καλησπερα πειτε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

ο αντρας μου αλωνιζει στο χωριο ενα τηλ δεν εχει παρει...μονο οτι φτθασανε...εγω δε παιρνω γιατι δε μιλιομαστε ωραια.!!!!

αντε μπας και παρει καμια αποφαση....

κατερινα ακομη στα μπλοκα ο δικος σου????

αααααααα ινακι η δικια μου τη τσακισε τη φρουτοκρεμα (ολοκληρο μηλο και αχλαδι....το τρωει δυο μερες τωρα (εννοω με αχλαδι)...να της χωσω μπανανιτσα ή να περιμενω και αλλο????ουφ....αντε θελω να την αρχισω φαγητο να κοψουμε την κολοαπογευματινη κρεμα (που και αυτη ητν τσακιζει...αυτη την υποαλλεργικη χωρις γαλα....)

εγω λεω να περιμενεις αλλες μια δυο μερες να δεις αντιδρασεις...σε μερικα μωρα η αντιδραση εμφανιζεται την 2η 3η φορα που τρωνε...

η δικια μου εφαγε σημερα 3/4 αχλαδι με λιγο μιλο μεσα χωρις να τα βρασω...μαλλον δεν της αρεσει το μηλο εκτος αν ειναι πολυ ωριμο

Κοριτσια αληθεια τι κρεμα δινεται? Η παιδιατρος μου είπε να της δωσω οτι θέλω, δεν μου προτεινε καποια...

Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το προσκλητηριο και την μπομπονιερα αλλα δεν μπορω. Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις?

δες εδω http://parentscafe.gr/showpost.php?p=53958&postcount=10

εγω δεν δινω κρεμα, ξεκινησα κατευθειαν με φρουτα..

Κοριτσάκια μου γεια σας και πάλι. Και εγώ σήμερα κοιμήθηκα το μεσημέρι καμιά ωρίτσα, ευτυχώς που ήρθε ο αντρούλης μου και κράτησε την μικρή γιατί αλλιώς σερνόμουν. Είδα και όνειρο και Doraki μάλλον είδαμε το ίδιο, έμενα σε ένα τεράστιο σπίτι με 4 ορόφους και εσωτερική οικιακή βοηθό, μεγαλεία σας λέω :P!!!!!!!! Και φορούσα ένα κορμάκι κόκκινο με σούπερ κορμάρα όμως, σαν αυτό που φορούσαν χθές οι υποψήφιες των Playmate:???::?:???:!!!!!!!! Ξύπνησα και γελούσα μόνη μου.....

Έκανα και κάτι άλλο. Έδωσα από μόνη μου λίγη κρέμα ρυζάλευρο στη μικρούλα μου τώρα το απόγευμα. Απελπίστηκα σήμερα από τα κλάματά της, ζητούσε φαγητό κάθε τρείς και λίγο. Λοιπόν, την πρώτη κουταλιά μου την έβγαλε με την γλωσσίτσα της αλλά μετά του έδωσε και κατάλαβε. Ήταν μέχρι να συνειδητοποιήσει τί συνέβαινε :P. Έφαγε καμιά 25ml, περίπου 3-4 κουταλίτσες γεμάτες και μετά το γάλα από πάνω. Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει κανά εμετό. Στον γιατρό βέβαια δεν το λέω γιατί θα μου την πεί.......

ολα καλα, αμα το δεχεται και νιωθει καλυτερα...χεσε το γιατρο!

κατερινακι γιορταζει η κορη της γιασεμι,το ελενακι!!!!ααα και ελαβα και το γραμμα εχτες!σε ευχαριστω!!!!

κοριτσια εχει καμια απο εσας νυχτερινο ρευμα???αξιζει να βαλω???το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

πηγαμε στην δεη αλλα λεει τα καψαμε!πρωτον θα παω να τους πω να ελεγξουν για διαρροη και δευτερον να ρωτησω και για το νυχτερινο ρευμα.μειναμε αφραγκοι απο τις 5 του μαη με αυτο τον λογαριασμο!!!!!

πωπω...κι εγω περιμενω τωρα το ρευμα , βαζω στεγνωτηριο πολυ συχνα...εχω νυχτερινο και προσπαθω να το βαζω αυτες τις ωρες (μεσημερι δηλαδη γιατι βραδυ μας ενοχλει ο θορυβος)

Κοριτσάκια μου γεια σας και πάλι. Και εγώ σήμερα κοιμήθηκα το μεσημέρι καμιά ωρίτσα, ευτυχώς που ήρθε ο αντρούλης μου και κράτησε την μικρή γιατί αλλιώς σερνόμουν. Είδα και όνειρο και Doraki μάλλον είδαμε το ίδιο, έμενα σε ένα τεράστιο σπίτι με 4 ορόφους και εσωτερική οικιακή βοηθό, μεγαλεία σας λέω :P!!!!!!!! Και φορούσα ένα κορμάκι κόκκινο με σούπερ κορμάρα όμως, σαν αυτό που φορούσαν χθές οι υποψήφιες των Playmate:???::?:???:!!!!!!!! Ξύπνησα και γελούσα μόνη μου.....

Έκανα και κάτι άλλο. Έδωσα από μόνη μου λίγη κρέμα ρυζάλευρο στη μικρούλα μου τώρα το απόγευμα. Απελπίστηκα σήμερα από τα κλάματά της, ζητούσε φαγητό κάθε τρείς και λίγο. Λοιπόν, την πρώτη κουταλιά μου την έβγαλε με την γλωσσίτσα της αλλά μετά του έδωσε και κατάλαβε. Ήταν μέχρι να συνειδητοποιήσει τί συνέβαινε :P. Έφαγε καμιά 25ml, περίπου 3-4 κουταλίτσες γεμάτες και μετά το γάλα από πάνω. Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει κανά εμετό. Στον γιατρό βέβαια δεν το λέω γιατί θα μου την πεί.......

και εμεις του δωσαμε λιγακι τωρα το απόγευμα αλλά με πλήρη άποτυχία οτι του εβαζα το εβγαζε θα δυσκολευτει να μαθει, επειδη ομως φοβήθηκα που έκανα του κεφαλιού μου δεν επέμενα

κατερινακι γιορταζει η κορη της γιασεμι,το ελενακι!!!!ααα και ελαβα και το γραμμα εχτες!σε ευχαριστω!!!!

κοριτσια εχει καμια απο εσας νυχτερινο ρευμα???αξιζει να βαλω???το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

πηγαμε στην δεη αλλα λεει τα καψαμε!πρωτον θα παω να τους πω να ελεγξουν για διαρροη και δευτερον να ρωτησω και για το νυχτερινο ρευμα.μειναμε αφραγκοι απο τις 5 του μαη με αυτο τον λογαριασμο!!!!!

σοφάκι δεν θελω να σε αγχωσω αλλά οι γονεις μου που εχουν φουρνο και από πάνω ειναι το σπίτι ερχεται το πολύ 800 Ε

αλλά θα σου πω και το εξης, ψαξ'το μην εχει γίνει λάθος οταν εμενα στη Λευκαδα κάποια στιγμη ηρθε το ρευμα 220 Ε ευτυχως κάποιος μου ειπε να πάω με εναν προηγουμενο λογαριασμο και με σημειωμενες τις τρεχουσες κιλοβατορες το ελεγξαν στον υπολογιστη και τελικά εκαναν λάθος το ποσο ήταν 22Ε :shock:

εγω εχω αλλα δε ξερω ποσο συμφερει γιατι το ειχα βαλει απο την αεχη που μπηκαμε στο σπιτι....εχει καπου θεμα στο παρεντς...αν το βρω θα σου πω....ηλιακο εχεις????αυτο θα σε γλυτωσει....πολυ...και αν κανεις γενικα δουλειες το βραδυ ή τα μεσημερια τοτε συμφερει το νυκτερινο....υπαρχουν και αλλα κολπα οπως να κλεινεις απο το κουμπι το βραδυ ολες τις συσκευες πχ τιβι,λαπ τοπ κλπ γιατι σε κατασταση αναμονης καινε οσο σχεδον ανοικτα...να αλλαξεις λαμπες....ετσι ομως οπως παει με τις αυξησεις....το ρευμα χρυσαφι θα τοπ πληρωνουμε.....

κατερινιω...η μεγαλημου γιορταζει (και το μισο σοι μου) ε ολο και καποιος θαρθει να εχω κατι να κερασω...:-D:grin::-D:grin:

καλέ να την χαιρεσαι!!!! αυριο ειναι Κωσταντινου και Ελένης? εχω χάσει τις μέρες!!!

εχουμε ηλιακο γιασεμι ευτυχως!!αλλα συγκρινω με τα πεθερικα μου που ειναι 4 ατομα και πληρωνουν 120 ευρω και εμεις ειμαστε 2 1/2:tongue::tongue::tongue:!η με τους γονεις μου που το σπιτι τους ειναι 260 τετραγωνικα και πληρωνουν και αυτοι 120 ευρω.και εμεις με 100 τμ 554 ???????τις αλλες χρονιες διναμε παλι πολλα τον χειμωνα,περιπου 280 ευρω αλλα 554?????ουτε επιχειρηση να ειχαμε!!!!!ταχυκαρδια με επιασε μολις το ειδα!

λάθος θα εγινε αποκλειεται τοσο πολύ! και να θες τοσα δεν τα καις!

Διαφημίσεις

inaki χτες η εσυ η η εβιτα ειχατε βαλει λινκ με εναν ατμομαγειρα?μπλεντερ ?τι ηταν?η και τα δυο???τι τιμη ειχε?δεν βρισκω την σελιδα που τα γραφαμε!
για τον beaba λεγαμε...εδω εχει 145 ευρω, καπου τοσο και ο avent philips

καλέ γιατι με ξεσηκ΄ωνετε?:tongue:

Τα΄ χω πάρει μιλάμε τώρα!!!!!!!!!!!! Είπα στον αντρούλη μου ότι έδωσα στη μικρή λίγη κρεμούλα και με ξέχεσε...... αμάν πια νομίζει πώς μόνο εκείνος έχει δίκιο..... το μετάνιωσα που του το είπα!!!!!!!!! Για όλα έχει άποψη..... αμάν......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Πέθανα μαρή mamageor,να μην ξέρεις τις προύτσες?!?!?!?!?!?Τι νόμισες,ότι έβαλε καταλάθος ένα ρ?????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
το καταλαβα καλη μου...πλακα εκανα!!!:roll::roll:
Egw pantws arxika xwris r to diavasa alla den eipa tipota gia na mh me peite xetsipwth! :P

χχααχαχ καημενο μου εσυ!

αχ κοριτσια μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο καταφερα και κοιμηθηκα 1,5ωρα το μεσημερι ζητωωω..τον ταισα εφαγε 150μλ κρεμουλα ηπιε και 10μλ νερακι..αληθεια δινετε νερο εσεις??και τωρα παψ να ισιωσω το μαλλι μου να δω τι θα βαλω..χανω κι αλλο 58κιλα εφτασα και τωρα με την περιοδιο ευχομαι να χασω μισο κιλακι ακομα..

εγω δινω αλλα δεν πινει πολυ....αντε μπραβο βρε

Κοριτσια αληθεια τι κρεμα δινεται? Η παιδιατρος μου είπε να της δωσω οτι θέλω, δεν μου προτεινε καποια...

Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το προσκλητηριο και την μπομπονιερα αλλα δεν μπορω. Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις?

εγω γιωτης

554 ευρω!!!!!!!

ποσο????????:roll::roll::roll: εμας ηρθε 170

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Τα΄ χω πάρει μιλάμε τώρα!!!!!!!!!!!! Είπα στον αντρούλη μου ότι έδωσα στη μικρή λίγη κρεμούλα και με ξέχεσε...... αμάν πια νομίζει πώς μόνο εκείνος έχει δίκιο..... το μετάνιωσα που του το είπα!!!!!!!!! Για όλα έχει άποψη..... αμάν......

ΚΑΛΈ Αυτος θα νευριασε επειδη δεν ήταν μπροστα κ εκεινος!

Διαφημίσεις

Asta Elena! Proswpika an den douleua kai ixera oti borw na eimai me to paidaki mou gia kana xrono, oute pou 8a to epiana sta xeria mou to 8hlastro. Oso mou aresei o 8hlasmos, toso variemai tis antlhseis!Mesa sth mera den boreis na kaneis mia extra antlhsh? Giati stis 4 to prwi kale? Egw an koimh8ei o mikros stis 20:00, kata tis 21:30 antlw kai to vazw sthn akrh. Eutuxws pou exoume 2 psugeia padws!

Evita μου βγάζω ή έβγαζα, μέχρι χθες, το γάλα μου το βράδυ, γιατί ο μικρός κάνει 6 ώρες να φάει την νύχτα, χάνει δηλαδή ένα γεύμα κι έτσι αυτό το γεύμα το αποθήκευα. Την ημέρα δεν μου περισσεύει. Είναι πεινάλας :tongue:!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

σοφακι και εγω εχω νυχτερινο και πανω απο 90Ε δεν πληρωνω χρησιμοποιεις μηπως στεγνωτηριο και τετοια??τι να σου πω εγω με το νυχτερινο εχω σωθει παντωςγιατι κοιταω σιδερο πληντυριο και μπορει και μαγειρεμα αν ειναι κανενα φαγητο που θελρι αρκετη ωρα να τα κανω εκει..

:-D

το καταλαβα καλη μου...πλακα εκανα!!!:roll::roll:

χχααχαχ καημενο μου εσυ!

εγω δινω αλλα δεν πινει πολυ....αντε μπραβο βρε

εγω γιωτης

ποσο????????:roll::roll::roll: εμας ηρθε 170

σας φαγεμε! εδω ηρθε 90 αλλά άλλο Σιατιστα αλλο Θεσ/κη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...