Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κλ@νιές you know?!?!?!?!?!?!?!

εδω ομως μας εβγαλε τουρτιτσα!!!! επιτελους!!!!!!!!

Πέθανα μαρή mamageor,να μην ξέρεις τις προύτσες?!?!?!?!?!?Τι νόμισες,ότι έβαλε καταλάθος ένα ρ?????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχααχαχα

Mallon peinasmenh eimai Doraki mou! Mas exei dialusei o mikros me th gkrinitsa tou kai pou na vroume kouragia..

Ta mazeuw kai fevgw apo to grafeio tsoupres :)

Sas filw!

με το καλο να γυρισεις στα αγορακια σου!!

αχ κοριτσια μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο καταφερα και κοιμηθηκα 1,5ωρα το μεσημερι ζητωωω..τον ταισα εφαγε 150μλ κρεμουλα ηπιε και 10μλ νερακι..αληθεια δινετε νερο εσεις??και τωρα παψ να ισιωσω το μαλλι μου να δω τι θα βαλω..χανω κι αλλο 58κιλα εφτασα και τωρα με την περιοδιο ευχομαι να χασω μισο κιλακι ακομα..

:-D

Κοριτσια αληθεια τι κρεμα δινεται? Η παιδιατρος μου είπε να της δωσω οτι θέλω, δεν μου προτεινε καποια...

Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το προσκλητηριο και την μπομπονιερα αλλα δεν μπορω. Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις?

κοριτσακια μου ηρθε η παιδιατρος για το εμβολιο της μαριας και επι ευκαιριας μετρησα και τον μπεμπη..λοιπον ο μπεμπουκος ειναι 66π 7κιλα και 44κεφαλα...και η μαρια ειναι 14,500κιλα και 1μετρο ακριβως..αυτα..

α καλα..εμεις ειμαστε 3 χρονων και ειμαστε ζητημα να ειμαστε 14 κιλα....το ενα μετρο τοχουμε....μαρη τη το ταϊζεις το παιδι ε?????:tongue::tongue:

βρε ντορακι τι αγχος με το φαγητο ειναι αυτο ε????αφου βλεπεις οτι το ξερναει δεν ειναι ετοιμη καλε ακομη....σιγα σιγα λεμε......

εγω ετοιμαζομαι για αυριο...εφτιαξα το ενα γλυκο (δε ξερω εαν θα το βγαλω ομοως να δω οταν παγωσει παω για το δευτερο και μετα θα φτιαξω και μια λεμονοπιτα (οπως η πορτοκαλοπιτα ) για την πεθερα μου...και ναμη μπορω να δοκιμασω τιποτα ε????η μεγαλη βολταρει...η μικρη τωρα καθεται στο παρκο.....

τα λεμε μετα.....χρυσα μηπως πρεπει να τις μικρυνεις τις φωτο???καλησπερα κιολας (εγω κοριτσια δε τη ξερω τη κοπελα αλλα βρε αγενεστατες ενα καλησπερα πειτε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

ο αντρας μου αλωνιζει στο χωριο ενα τηλ δεν εχει παρει...μονο οτι φτθασανε...εγω δε παιρνω γιατι δε μιλιομαστε ωραια.!!!!

αντε μπας και παρει καμια αποφαση....

κατερινα ακομη στα μπλοκα ο δικος σου????

αααααααα ινακι η δικια μου τη τσακισε τη φρουτοκρεμα (ολοκληρο μηλο και αχλαδι....το τρωει δυο μερες τωρα (εννοω με αχλαδι)...να της χωσω μπανανιτσα ή να περιμενω και αλλο????ουφ....αντε θελω να την αρχισω φαγητο να κοψουμε την κολοαπογευματινη κρεμα (που και αυτη ητν τσακιζει...αυτη την υποαλλεργικη χωρις γαλα....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

α καλα..εμεις ειμαστε 3 χρονων και ειμαστε ζητημα να ειμαστε 14 κιλα....το ενα μετρο τοχουμε....μαρη τη το ταϊζεις το παιδι ε?????:tongue::tongue:

βρε ντορακι τι αγχος με το φαγητο ειναι αυτο ε????αφου βλεπεις οτι το ξερναει δεν ειναι ετοιμη καλε ακομη....σιγα σιγα λεμε......

εγω ετοιμαζομαι για αυριο...εφτιαξα το ενα γλυκο (δε ξερω εαν θα το βγαλω ομοως να δω οταν παγωσει παω για το δευτερο και μετα θα φτιαξω και μια λεμονοπιτα (οπως η πορτοκαλοπιτα ) για την πεθερα μου...και ναμη μπορω να δοκιμασω τιποτα ε????η μεγαλη βολταρει...η μικρη τωρα καθεται στο παρκο.....

τα λεμε μετα.....χρυσα μηπως πρεπει να τις μικρυνεις τις φωτο???καλησπερα κιολας (εγω κοριτσια δε τη ξερω τη κοπελα αλλα βρε αγενεστατες ενα καλησπερα πειτε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

ο αντρας μου αλωνιζει στο χωριο ενα τηλ δεν εχει παρει...μονο οτι φτθασανε...εγω δε παιρνω γιατι δε μιλιομαστε ωραια.!!!!

αντε μπας και παρει καμια αποφαση....

κατερινα ακομη στα μπλοκα ο δικος σου????

αααααααα ινακι η δικια μου τη τσακισε τη φρουτοκρεμα (ολοκληρο μηλο και αχλαδι....το τρωει δυο μερες τωρα (εννοω με αχλαδι)...να της χωσω μπανανιτσα ή να περιμενω και αλλο????ουφ....αντε θελω να την αρχισω φαγητο να κοψουμε την κολοαπογευματινη κρεμα (που και αυτη ητν τσακιζει...αυτη την υποαλλεργικη χωρις γαλα....)

γιασεμί μου τι θα κάνετε αυριο και εχεις ετοιμασίες?

εγω άπλωσα 2 πληντυρια και εριξε μια βροχή!!!! τωρα τι κανω να τα ξαναπλυνω?

οχι δεν ειναι τον ανοιξαν τον δρομο την επομενη μερα και για να με καλμάρει μου εταξε κινητο :-D

αλλά ως συνηθως άλλο ταξιμο αλλο το να μου το πάρει

εκανα μια κοτοσαλάτα και μου ήρθε λιγο βαρια ρε γαμωτο

Κοριτσια αληθεια τι κρεμα δινεται? Η παιδιατρος μου είπε να της δωσω οτι θέλω, δεν μου προτεινε καποια...

Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το προσκλητηριο και την μπομπονιερα αλλα δεν μπορω. Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις?

Χρύσα μου εμάς μαλλον η παιδίατρος δεν θα μας δωσει για ετοιμες κρεμες κατι είπε για μπλέντερ οπότε κατευθειαν φρουτα

ασχετο, τόσο καιρό είμασταν μονοι στην πολυκατοικία σημερα ήρθε η σπιτονοικονυρά για 10 μερες και εκανε μια φασαρια ολο το απογευμα111 :evil:

Κοριτσάκια μου γεια σας και πάλι. Και εγώ σήμερα κοιμήθηκα το μεσημέρι καμιά ωρίτσα, ευτυχώς που ήρθε ο αντρούλης μου και κράτησε την μικρή γιατί αλλιώς σερνόμουν. Είδα και όνειρο και Doraki μάλλον είδαμε το ίδιο, έμενα σε ένα τεράστιο σπίτι με 4 ορόφους και εσωτερική οικιακή βοηθό, μεγαλεία σας λέω :P!!!!!!!! Και φορούσα ένα κορμάκι κόκκινο με σούπερ κορμάρα όμως, σαν αυτό που φορούσαν χθές οι υποψήφιες των Playmate:???::?:???:!!!!!!!! Ξύπνησα και γελούσα μόνη μου.....

Έκανα και κάτι άλλο. Έδωσα από μόνη μου λίγη κρέμα ρυζάλευρο στη μικρούλα μου τώρα το απόγευμα. Απελπίστηκα σήμερα από τα κλάματά της, ζητούσε φαγητό κάθε τρείς και λίγο. Λοιπόν, την πρώτη κουταλιά μου την έβγαλε με την γλωσσίτσα της αλλά μετά του έδωσε και κατάλαβε. Ήταν μέχρι να συνειδητοποιήσει τί συνέβαινε :P. Έφαγε καμιά 25ml, περίπου 3-4 κουταλίτσες γεμάτες και μετά το γάλα από πάνω. Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει κανά εμετό. Στον γιατρό βέβαια δεν το λέω γιατί θα μου την πεί.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

κατερινακι γιορταζει η κορη της γιασεμι,το ελενακι!!!!ααα και ελαβα και το γραμμα εχτες!σε ευχαριστω!!!!

κοριτσια εχει καμια απο εσας νυχτερινο ρευμα???αξιζει να βαλω???το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

πηγαμε στην δεη αλλα λεει τα καψαμε!πρωτον θα παω να τους πω να ελεγξουν για διαρροη και δευτερον να ρωτησω και για το νυχτερινο ρευμα.μειναμε αφραγκοι απο τις 5 του μαη με αυτο τον λογαριασμο!!!!!

Καλησπέρα Χρύσα. Εμείς σήμερα φάγαμε της ΝΟΥΝΟΥ και ήταν η πρώτη φορά.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

κατερινακι γιορταζει η κορη της γιασεμι,το ελενακι!!!!ααα και ελαβα και το γραμμα εχτες!σε ευχαριστω!!!!

κοριτσια εχει καμια απο εσας νυχτερινο ρευμα???αξιζει να βαλω???το ρευμα μας ηρθε.....κρατηθειτε!!!!!!

554 ευρω!!!!!!!

πηγαμε στην δεη αλλα λεει τα καψαμε!πρωτον θα παω να τους πω να ελεγξουν για διαρροη και δευτερον να ρωτησω και για το νυχτερινο ρευμα.μειναμε αφραγκοι απο τις 5 του μαη με αυτο τον λογαριασμο!!!!!

Καλά μιλάμε ότι έπαθα τώρα..... άκου 554ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

554 ευρω!!!!!!!

εγω εχω αλλα δε ξερω ποσο συμφερει γιατι το ειχα βαλει απο την αεχη που μπηκαμε στο σπιτι....εχει καπου θεμα στο παρεντς...αν το βρω θα σου πω....ηλιακο εχεις????αυτο θα σε γλυτωσει....πολυ...και αν κανεις γενικα δουλειες το βραδυ ή τα μεσημερια τοτε συμφερει το νυκτερινο....υπαρχουν και αλλα κολπα οπως να κλεινεις απο το κουμπι το βραδυ ολες τις συσκευες πχ τιβι,λαπ τοπ κλπ γιατι σε κατασταση αναμονης καινε οσο σχεδον ανοικτα...να αλλαξεις λαμπες....ετσι ομως οπως παει με τις αυξησεις....το ρευμα χρυσαφι θα τοπ πληρωνουμε.....

κατερινιω...η μεγαλημου γιορταζει (και το μισο σοι μου) ε ολο και καποιος θαρθει να εχω κατι να κερασω...:-D:grin::-D:grin:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας και πάλι. Και εγώ σήμερα κοιμήθηκα το μεσημέρι καμιά ωρίτσα, ευτυχώς που ήρθε ο αντρούλης μου και κράτησε την μικρή γιατί αλλιώς σερνόμουν. Είδα και όνειρο και Doraki μάλλον είδαμε το ίδιο, έμενα σε ένα τεράστιο σπίτι με 4 ορόφους και εσωτερική οικιακή βοηθό, μεγαλεία σας λέω :P!!!!!!!! Και φορούσα ένα κορμάκι κόκκινο με σούπερ κορμάρα όμως, σαν αυτό που φορούσαν χθές οι υποψήφιες των Playmate:???::?:???:!!!!!!!! Ξύπνησα και γελούσα μόνη μου.....

Έκανα και κάτι άλλο. Έδωσα από μόνη μου λίγη κρέμα ρυζάλευρο στη μικρούλα μου τώρα το απόγευμα. Απελπίστηκα σήμερα από τα κλάματά της, ζητούσε φαγητό κάθε τρείς και λίγο. Λοιπόν, την πρώτη κουταλιά μου την έβγαλε με την γλωσσίτσα της αλλά μετά του έδωσε και κατάλαβε. Ήταν μέχρι να συνειδητοποιήσει τί συνέβαινε :P. Έφαγε καμιά 25ml, περίπου 3-4 κουταλίτσες γεμάτες και μετά το γάλα από πάνω. Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει κανά εμετό. Στον γιατρό βέβαια δεν το λέω γιατί θα μου την πεί.......

α καλ τα ονειρα σας ειναι υπερπαραγωγη...εγω ΑΠΟ την κουραση ουτε τα θυμαμαι.... οσο για τη κρεμα ....απο τη στιγμη που ενα παιδι δειχνει δειγματα ετοιμοτητας για στερεες,,,,δε πα να λεει ο γιατρος....ειδικα ο συγκεκριμενος

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

554 ευρω!!!!!!!

γιατι βρε δεν κανατε διακανονισμο???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εχουμε ηλιακο γιασεμι ευτυχως!!αλλα συγκρινω με τα πεθερικα μου που ειναι 4 ατομα και πληρωνουν 120 ευρω και εμεις ειμαστε 2 1/2:tongue::tongue::tongue:!η με τους γονεις μου που το σπιτι τους ειναι 260 τετραγωνικα και πληρωνουν και αυτοι 120 ευρω.και εμεις με 100 τμ 554 ???????τις αλλες χρονιες διναμε παλι πολλα τον χειμωνα,περιπου 280 ευρω αλλα 554?????ουτε επιχειρηση να ειχαμε!!!!!ταχυκαρδια με επιασε μολις το ειδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...