Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ μπλα μπλα βρε κορίτσια!!! :tongue:

Annia μου μπράβο κοριτσάκι μου! Πολύ χαίρομαι για σένα! :D

Εγώ τελευταία φορά έβγαλα το γαλατάκι μου εχθές το βράδυ. Δεν μπορώ!

Κουράστηκα να ξυπνάω κάθε βράδυ στις 4:00, να το βγάζω και μετά να θηλάζω τον μπέμπη και να κοιμάμαι για 1 ώρα μέχρι να σηκωθώ για να ετοιμάσω την μικρή μου :(. Κοιμάμαι λίγο και νοιώθω πτώμα :(. Άσε που από τα 2μιση συρτάρια που έχει η κατάψυξη, έχω γεμίσει το ένα (:rolleyes:). Στο τέλος αντί για κρέας, θα μαγειρεύω... γάλα!!!! Αυτά!

Πάω να τον θηλάσω...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ημαρτον γιατι οποτε θελω κατι δεν το βρισκω και οταν δεν το χρειαζομαι ειναι μεσα στα μουτρα μου?Δεν βρισκω την καρτα αλλα το Σαββατο θα ανεβω Πεντελη οποτε ειναι ο δρομος μου και θα την ξαναζητησω

Ευχαριστώωωωω!!!!!!!

...Εγώ λατρεύω κόκορα με χυλοπίτες και μπόλικο κεφαλοτύρι και λίγη φετούλα στην άκρη...

Τον κόκορα δεν τον λυπάσαι???????????????:tongue::tongue::tongue:

κοριτσακια μου ηρθε η παιδιατρος για το εμβολιο της μαριας και επι ευκαιριας μετρησα και τον μπεμπη..λοιπον ο μπεμπουκος ειναι 66π 7κιλα και 44κεφαλα...και η μαρια ειναι 14,500κιλα και 1μετρο ακριβως..αυτα..

Πολύ καλός ο μπέμπαρος!!!

Και η Μαρία (που δεν ξέρω από αυτές τις ηλικίες) σούπερ μου φαίνεται!!!

να μαι κι εγω...εμεις σημερα ψαρι..εγω το κανα ψητο με σαλατα κ για τους υπολοιπους το βαλα στο φουρνου με πατατουλες-καροτο-κολοκυθι-σκορδο-κρεμμυδι....και μποοοολικο λαδι :mrgreen:

τι να κανω ομως που αυτο το ταχινι μ εχει καταστρεψει...μ αρεσει τοσοοοο πολυ που τρωω συνεχεια και παχαινει πολυ ρε γαμ@#το...δεν ξαναπαιρνω σπιτι!!!!!

αννια τελεια τα παιδακια σου...εμενα η γεωργια ειναι 14,600 κ σας περναμε κοντα 1 χρονο:?:???:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ο Κομποστούλης με στενοχώρησε στα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας, αλλά στο τρίτο κάτι κάναμε...175μλ

Τώρα μουγκρίζει, κοκκινίζει, τσιρίζει, βουρκώνει....κοινώς μου τα σερβίρει!!!!!!!!

Ο Κομποστούλης με στενοχώρησε στα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας, αλλά στο τρίτο κάτι κάναμε...175μλ

Τώρα μουγκρίζει, κοκκινίζει, τσιρίζει, βουρκώνει....κοινώς μου τα σερβίρει!!!!!!!!

με τις υγειες σας!!!! εμενα σημερα τρωει καλα το πουλακι μου και ειναι και χαμογελαστος ξανα..επιτελους συνηρθε απο τα εμβολια!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

ουτε με τις κρεμες δεν κοιμαται λιγο περισσοτερο? αν κ εγω πιστευω οτι ειναι στο παιδι...

εμεις ακομα μονο λιγη φρουτοκρεμα τρωμε οποτε αλλαγες δεν εχω δει

Η παιδίατρος μου λέει ότι ένα μωρό έχει χορτάσει όταν δεν τρώει πριν από 3 ώρες.Και ε'ιναι κάθετη με αυτό για αυτό με παιδεύει με τα ζυγίσματα.

συμφωνω με την yasemi περι παιδιατρου...

Όλοι οι γιατροί τα ίδια λένε αλλά έχει τύχει να την ταίσω και στις 2.5 ώρες. Αλλά όχι όμως και στην 1.5 ώρα από το τελευταίο γεύμα!!!!!!!!!!!!!

εμενα παντως το μητσακι εχει τυχει να φαει στις 4 ωρες εχει τυχει να φαει και στην μια..γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο βρε κοριτσια; εσεις λιγουριτσες δεν εχετε;

καλημερουυυυδιαααααα..κοριτσαρες υπομονη...πρωτομανουλες μη σκατε...θα συνηθισετε..και πιστεψτε με, όταν αρχισουν και κοιμουνται σερι,ε σεις θα ξυπνατε απο συνηθεια.

Και εμενα ο μικρος σημερα με ξυπνησε τουλαχιτσον τεσσερις φορες και αλλες τοσες ο μεγαλος που εχει το στερητικο μια που κοψαμε την πιπιλα....και δεν εχω περιθωριο εγω γιατι πρεπει να παω στην δουλεια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....9 με 4 το αργοτερο....και μετα να ασχοληθω με τα παιδια γιατι η μανα μου ειναι το πρωι και δε μπορω να την δεσμευω και ολη μερα. Και ο Νικολακης ερχεται κατα τις 7...οποτε το εχω παρει αποφαση και χαιρομαι τη μητροτητα μπουχαχαχα...χωρις πλακα...κουραζομαι ναι αλλα εφ΄όσον ετσι ειναι τα πραγματα και εφ' όσον δεν θα ειναι μωρα για παντα προσπαθω νατο απολαμβανω.....για δειτε το και απο αυτην την πλευρα..

καλημερα σε ολλλεεεεες

συμφωνω αλλα πιστευω οτι ειναι και θεμα αντοχης του καθε οργανισμού (της καθε μαμας)

κοριτσακια μου ηρθε η παιδιατρος για το εμβολιο της μαριας και επι ευκαιριας μετρησα και τον μπεμπη..λοιπον ο μπεμπουκος ειναι 66π 7κιλα και 44κεφαλα...και η μαρια ειναι 14,500κιλα και 1μετρο ακριβως..αυτα..

μπραβο στα παιδακια σου!!!

μπραβο και στον κομποστουλη

Εγώ τελευταία φορά έβγαλα το γαλατάκι μου εχθές το βράδυ. Δεν μπορώ!

Κουράστηκα να ξυπνάω κάθε βράδυ στις 4:00, να το βγάζω και μετά να θηλάζω τον μπέμπη και να κοιμάμαι για 1 ώρα μέχρι να σηκωθώ για να ετοιμάσω την μικρή μου :(. Κοιμάμαι λίγο και νοιώθω πτώμα :(. Άσε που από τα 2μιση συρτάρια που έχει η κατάψυξη, έχω γεμίσει το ένα (:rolleyes:). Στο τέλος αντί για κρέας, θα μαγειρεύω... γάλα!!!! Αυτά!

Πάω να τον θηλάσω...

Asta Elena! Proswpika an den douleua kai ixera oti borw na eimai me to paidaki mou gia kana xrono, oute pou 8a to epiana sta xeria mou to 8hlastro. Oso mou aresei o 8hlasmos, toso variemai tis antlhseis!

Mesa sth mera den boreis na kaneis mia extra antlhsh? Giati stis 4 to prwi kale? Egw an koimh8ei o mikros stis 20:00, kata tis 21:30 antlw kai to vazw sthn akrh. Eutuxws pou exoume 2 psugeia padws!

Ebaine kompostoulh paidara!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Άκυρος ο σκ@τοσυναγερμός!!!

Βρώμισε όμως τα σαλόνι από τις προύτσες, άνοιξα να αερίσω και τον πήγα στο κρεβάτι του...

Μητσινάκια τη γλιτώσατε!!!!!

προυτσες??? what is προυτσες my dear??:o:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τζαμπα to red alert!

την κανω...παω να κοπανηθω!:roll:

Ντοράκι από πολύ μικρή ο μπαμπάς μου πάντα έπαιρνε 1-2 αρνακια για να τα μεγαλώνουμε εμεις και να ξερουμ τι τρωμε, καθε βραδι λοιπόν τα ταιζα με το μπιμπερό μεχρι που μεγαλώνανε, το ιδιο και με κοτοπουλάκια και με παπάκια, οταν εφευγα στο σχολειο γυρνουσα και εβλεπα αιματα που ειχε αφησει ο χασάπης εκλαιγα εκλαιγα μου περνουσε, τα ετρωγα ομως ποτε δεν ειπα δεν θα φάω αρνι γιατι αυτο το αρνι ειναι ο Ταρτουφος! (ένα άλλο το έλεγα Ταρνανα και ένα άλλο Ντόλυ τα υπόλοιπα που ήρθαν έπαιρναν τα ίδια ονοματα!!!) αλλά θα μου πεις είναι αλλιως να το εχεις κατοικίδιο, να κοιμάσαι μαζι του κλπ.

λογικο μου ακουγεται ....και εγω λατρευα τα ζωα...αλλα τα ετρωγα και ολας :tongue::tongue::tongue:...μαλιστα παντρευτηκα και ενα μπουχαχαχα

Αχ μωρέ εμείς είχαμε κοτοπουλάκια παλιά και τα είχαμε μεγαλώσει και κάποια στιγμή ήρθε ένας οικογενειακός φίλος και τα έπνιξε με την τανάλια....Τη θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα...

ο χριστος.....

μια χαρα φτου φτου...

μαρακι καλο κοπανημα...εμ για αυτο εισαι χαλια...χτικιαρα....

Ινακι..ξεχασα...εχεις δικιο για τις αντοχες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου κοιμήθηκα 1,5 ωρίτσα...και ίσιωσα,είδα όνειρο ότι είχα μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Η μικρή ακόμα κοιμάται,εμετό δεν έχει κάνει,ελπίζω να τη γλιτώσω...

Πάω να μαζέψω ρούχα μην τα πάρει ο άνεμος!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...