Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά,εννοείται πως η δίαιτα δεν έχει μουσακά,έτσι???Ούτε για πλάκα...Γιατί,κόψε από δω,κόψε από κει,στο τέλος θα είναι ένα τουρλού βλακεία και όχι μουσακάς!!!!

Αχ μωρέ εμείς είχαμε κοτοπουλάκια παλιά και τα είχαμε μεγαλώσει και κάποια στιγμή ήρθε ένας οικογενειακός φίλος και τα έπνιξε με την τανάλια....Τη θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα...

Πω, πω έπαθα τώρα..... άκου με την τανάλια!!!!!!!!!!!!!! Καλά τί σόι άνθρωπος ήταν αυτός;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά γιατί μόλις με δει η κόρη μου στο Pc θέλει να βάλουμε ζουζούνια... Τί ήθελα και της έδειξα ότι μπορεί να ακούσει και εδώ τραγούδια...:rolleyes: Αυτές τις ημέρες ακούγαμε συνέχεια το τραγούδι "η άρρωστη κουκλίτσα" και είχε ταυτιστεί πλήρως!!!:mrgreen:

Το μικρό ρίχνει κάτι ύπνους... Ό,τι ώρα και να κοιμηθεί το βράδυ, θα ξυπνήσει γύρω στις 6:30... Χθες όμως το ξενύχτησε (κοιμήθηκε 23:15), ξύπνησε πάλι στις 6:30 και κατά τις 10 κατέρρεσε και ακόμα κοιμάται!:D

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλά,εννοείται πως η δίαιτα δεν έχει μουσακά,έτσι???Ούτε για πλάκα...Γιατί,κόψε από δω,κόψε από κει,στο τέλος θα είναι ένα τουρλού βλακεία και όχι μουσακάς!!!!

Αχ μωρέ εμείς είχαμε κοτοπουλάκια παλιά και τα είχαμε μεγαλώσει και κάποια στιγμή ήρθε ένας οικογενειακός φίλος και τα έπνιξε με την τανάλια....Τη θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα...

doraki μου και εγω διαιτα κανω αλλα εφαγα μουσακα κανονικα!αλλα εφαγα λιγο με πολυ σαλατα!

Πολύ καλός άνθρωπος,πίστεψέ με,αλλά τότε τον μισούσα...!!

Σχετικά με το θηλασμό,όχι,δεν τη βάζω στο στήθος,μόνο βγάζω το γάλα και προς το παρόν το βάζω στην κατάψυξη.

πως του'ρθε κ το εκανε?

Διαφημίσεις

Στεφεται ο δούλος του Θεού... :tongue:

επίσης, ο γιος μου ο σκυλάς τραγουδαει και γελάει μ' αυτό...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=OIxJt4z0zx8&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=OIxJt4z0zx8&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ααααααααααααααααααα!!!!

Μερακλής ο γιος!!!!

ουφ κοριτσια το γυναικολογικο μου συστημα λειτουργει ρολοι..μου ηρθε περιοδος..

εμένα ακόμα.....

καλά ρίχνω ενα γέλιο με τον Βοσκόπουλο!!! μ'αρεσει που ολους αυτους εμεις τους εχουμε ινδάλματα!!! τα πεθερικά μου εχουν οικογενειακες σχεσεις με βοσκοπουλο και γκερεκου, ηξερα οτι δεν εχει μια αλλά οχι και ετσι!!! :tongue:

ημαρτον γιατι οποτε θελω κατι δεν το βρισκω και οταν δεν το χρειαζομαι ειναι μεσα στα μουτρα μου?Δεν βρισκω την καρτα αλλα το Σαββατο θα ανεβω Πεντελη οποτε ειναι ο δρομος μου και θα την ξαναζητησω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά γιατί μόλις με δει η κόρη μου στο Pc θέλει να βάλουμε ζουζούνια... Τί ήθελα και της έδειξα ότι μπορεί να ακούσει και εδώ τραγούδια...:rolleyes: Αυτές τις ημέρες ακούγαμε συνέχεια το τραγούδι "η άρρωστη κουκλίτσα" και είχε ταυτιστεί πλήρως!!!:mrgreen:

και εγω ετσι την πατησα του εδειξα οτι εδω εχει παιχνιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατερινάκι του είχε πει ο πατέρας μου για να τα φάμε...και φυσικά έφαγαν μόνο οι μεγάλοι,εμένα με τον αδερφό μου μας είχε πιάσει κατάθλιψη εκείνη την περίοδο!!

Σοφάκι άμα είναι φάω λίγο και μετά να ξερογλύφομαι άστο καλύτερα,δεν το τρώω καθόλου και δεν το σκέφτομαι!!

Εμείς μόλις φάγαμε,έδωσα και στην μπέμπα 60 ml από το χτεσινό φαί,και μετά ήπιε και 120 ml γάλα,ελπίζω να μη μου τα ξεράσει όλα μαζί.Τώρα κοιμάται και θα ξαπλώσω κι εγώ λίγο...

oCxsp2.png

μακάρι να τα χωνέψει καλά η Εσθήρ doraki μου! και ο δικός μου κοιμήθηκε, αλλά εγώ καθομαι και κάνω λίστα καλεσμένων στο excel...

εμείς σήμερα θα φάμε χοιρινό με χυλοπίτες στο φούρνο. και περιμένω πώς και πώς!!! αλλά ξεχασα να πάρω φετούλα γμτ...

15y6xxxv0qx3picm.png

Κι εγώ αυτό εύχομαι Μελινάκι,να μη με γεμίσει πάλι με ξερ@τό...Θα δείξει...

Κι εγώ πρέπει να φτιάξω λίστα,αλλά για τα γενέθλια!!!!!!!

Εγώ λατρεύω κόκορα με χυλοπίτες και μπόλικο κεφαλοτύρι και λίγη φετούλα στην άκρη...

oCxsp2.png

κοριτσακια μου ηρθε η παιδιατρος για το εμβολιο της μαριας και επι ευκαιριας μετρησα και τον μπεμπη..λοιπον ο μπεμπουκος ειναι 66π 7κιλα και 44κεφαλα...και η μαρια ειναι 14,500κιλα και 1μετρο ακριβως..αυτα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...