Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μας,αν και μεσημέριασε!!

Τελικά το φαγητό το έκανε όλο εμετό,και μάλιστα σε 2 δόσεις...

Ξεκινήσαμε με αυτό που είναι το πιο ελαφρύ,ρύζι κ κοτόπουλο,γιατί πριν λίγες μέρες που της έδωσα μισή σταλιά μπανάνα,την έβγαλε στα κακά της...

Τα ml τα μέτρησα στο multi,αφού άλεσα το φαί.

Με έχει ξυπνήσει από τις 6 και στις 7 σηκώθηκα,έχω κάνει πλήρη καθαριότητα στο σπίτι,άπλωσα 3 πλυντήρια,πήγαμε σούπερ μάρκετ και μανάβικο,τακτοποίησα ψώνια,τάισα μπέμπα και...τώρα χαλαρώνω...Είναι ωραίο να σκώνεσαι πρωί,κάνεις τόσες δουλειές αλλά μετά νυστάζεις...

Τελικά στο χωριό θα πάμε Σάββατο πρωί και θα γυρίσουμε Δευτέρα και θα ξεκινήσουμε να φτιάξουμε την ντουλάπα στο δωμάτιο που δεν έχει για να τακτοποιήσω σιγά σιγά τα ρούχα και όσα δε χωράνε σ'αυτές που έχουμε...

Πολυλογία σας έπιασε πάλι,μα τι λέω?Κάθε μέρα τα ίδια γίνονται!!Ειδικά το βράδυ!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινάκι τί είναι η στέψη??????????????????????/

Το μήλο αν είναι μαλακό και με λίγο νεράκι λιώνει στην μουλινέτα, αλλιώς στον τρίφτη!!!!!!

Στεφεται ο δούλος του Θεού... :tongue:

κ εμας ετσι... μολις κλεισαμε τον 5ο ξεκινησαμε κρεμα κ μετα 10 μερες τα φρουτα κ αυτα οχι ολα μαζι....

εμεις σημερα καναμε την πρωτη μας φιλη.... μια κουκλιτσα με τεραστιες ματαρες!!! εριεττα την λενε;)

κι εμείς έτσι!!!

καλέ, νυφούλα μας ειναι η κουκλα!!!

επίσης, ο γιος μου ο σκυλάς τραγουδαει και γελάει μ' αυτό...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=OIxJt4z0zx8&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=OIxJt4z0zx8&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

15y6xxxv0qx3picm.png

Κατερινάκι κουνέλι λεμονάτο μαγειρεύω και το συνοδεύω με ρύζι, άκρως διαιτιτικό να χάσουμε και κανά κιλό μέχρι τη βάπτιση.

Σοφάκι μια χαρά είσαι, 8ώρο; ούτε στον παπά να το πείς :mrgreen:!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Άκαρδη Νατασούλα,πώς μαγειρεύεις κουνελάκι????

Είχα τη Λολίτσα μου 4 χρόνια,μέχρι που γέννησα και τη στείλαμε στο χωριό...

Δεν μπορώ να φάω κουνελάκι,τα έχει και ο κρεοπώλης μου μπροστά μπροστά,απαπα δράμα..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

το θυμαστε? στην αρχη του mega. καλοκαιρι 1989...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=d2B5xTz3jG4&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=d2B5xTz3jG4&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα!!!!!!

βρε τι παθανε τα μπεμπακια σας???????μονο εμενα κοιμηθηκε καλα?????απο τη 1 το βραδυ μεχρι τις 10:30!!!!σχεδον σερι!2 φορες μονο ξυπνησε,της εδωσα την πιπιλα και ξανακοιμηθηκε!κοιμηθηκα 8ωρο!απιστευτο!!!!!

κατερινακι η φωτογραφιση που κανει αυτος ειναι το κατι αλλο!αν μπορουσα να σου δειξω φωτο θα παθαινες πλακα.δεν ειναι απλα στημενες φωτο.αλλα σαφως και ειναι ακριβος!

λοιπον η σοφια εκοψε τα νυχια της εριεττας!!!!φανταστικα εγιναν!!!καθε 3 μερες θα ειμαι πετρουπολη για μανικιουρ-πεντικιουρ!

φαντάζομαι οτι οι πιο ακριβές δουλειες ειναι και καλυτερες (βεβαια οχι απαραιτητα αλλά τις περισσότερες φορές) αλλάν είχαμε μια συντομη κουββεντουλα και με την Μαχη και συμφωνω με αυτο που είπε, και τα αλμπουμ και τα βιντεο του γάμου πόσο καιρό εχουμε να τα δούμε?

θα μου πεις για το μωρό ειναι αλλιώς είναι ευκαιρία, το καμαρώνεις αλλά σκέφτηκα, αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα για βαφτιση γιατι να μην πάρω εναν πιο φθηνο κ να πάω καποια στιγμη το μωρό στο στουντιο για καποιες φωτο? (ξερω οτι δεν θα το κανω αλλά μάλλον το λεω για να δικαιολογησω το οτι ψαχνω για φθηνοτερο) εν τω μεταξυ εγω δεν ρωτησα και πουθενα αλλά υποθετω αφου ο αλλος μου πήρε για τον γαμο 600 με 4 dvd 100 φωτογραφις και 5 ωρες βίντεο (γιατί έκατσε μεχρι κ στον τελευταιο καλεσμενο) τωρα πόσο να μου πάρεει?

Κατερινάκι κουνέλι λεμονάτο μαγειρεύω και το συνοδεύω με ρύζι, άκρως διαιτιτικό να χάσουμε και κανά κιλό μέχρι τη βάπτιση.

Σοφάκι μια χαρά είσαι, 8ώρο; ούτε στον παπά να το πείς :mrgreen:!!!!!!

μμμμ ωραία εγω πήγα να κάνω της μπαρμπαρίγου ροφο πλακι με μπάμιες στο φουρνο αλλά δεν βρηκε ψάρι :D τελικά θα κάνω αρακά!

με την Μπαρμπαρίγου σωθηκα καθε μερα κάνω κάτι από αυτην και πάντα βγαινει μουρλια!

Δεν μπορώ να φάω κουνελάκι,τα έχει και ο κρεοπώλης μου μπροστά μπροστά,απαπα δράμα..

Έχει η πεθερά μου και μας στέλνει κατά διαστήματα, τί να πώ όχι; Είμαι και γνωστή κρεατοφάγος και δεν μπορώ να αντισταθώ....... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

caterinaki μου αρεσει που δεν θα εκανες κουοτε:tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!!!!!

βρε τι παθανε τα μπεμπακια σας???????μονο εμενα κοιμηθηκε καλα?????απο τη 1 το βραδυ μεχρι τις 10:30!!!!σχεδον σερι!2 φορες μονο ξυπνησε,της εδωσα την πιπιλα και ξανακοιμηθηκε!κοιμηθηκα 8ωρο!απιστευτο!!!!!

κατερινακι η φωτογραφιση που κανει αυτος ειναι το κατι αλλο!αν μπορουσα να σου δειξω φωτο θα παθαινες πλακα.δεν ειναι απλα στημενες φωτο.αλλα σαφως και ειναι ακριβος!

λοιπον η σοφια εκοψε τα νυχια της εριεττας!!!!φανταστικα εγιναν!!!καθε 3 μερες θα ειμαι πετρουπολη για μανικιουρ-πεντικιουρ!

κοιμηθηκατε, ε???? φτου σας!!!! κ εμενα στις 8 ξυπνησαν.... τωρα ειχαμε ενα θεματακι γιατι νυσταζανε αλλα δεν κοιμοντουσαν....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Την Μπαρμπαρίγου δεν την έχω δοκιμάσει.... ροφό με μπάμιες; Κάπως περίεργο μου φαίνεται.

Εντωμεταξύ σήμερα δεν έχω κάνει ούτε μια δουλειά, πέρα από το μαγείρεμα και το σίδερο...... θα βρωμίσουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Ντοράκι από πολύ μικρή ο μπαμπάς μου πάντα έπαιρνε 1-2 αρνακια για να τα μεγαλώνουμε εμεις και να ξερουμ τι τρωμε, καθε βραδι λοιπόν τα ταιζα με το μπιμπερό μεχρι που μεγαλώνανε, το ιδιο και με κοτοπουλάκια και με παπάκια, οταν εφευγα στο σχολειο γυρνουσα και εβλεπα αιματα που ειχε αφησει ο χασάπης εκλαιγα εκλαιγα μου περνουσε, τα ετρωγα ομως ποτε δεν ειπα δεν θα φάω αρνι γιατι αυτο το αρνι ειναι ο Ταρτουφος! (ένα άλλο το έλεγα Ταρνανα και ένα άλλο Ντόλυ τα υπόλοιπα που ήρθαν έπαιρναν τα ίδια ονοματα!!!) αλλά θα μου πεις είναι αλλιως να το εχεις κατοικίδιο, να κοιμάσαι μαζι του κλπ.

Αχ αμάν...

Κατερινάκι έχω πείσει το σύζυγο να μου πάρει το καινούριο βιβλίο της Μπαρμπαρίγου που μου είπες.

Αλλά από Δευτέρα ξεκινάω τη δίαιτά μου...

να το πάρεις για σενα που σου αρεσει να μαγειρευεις θα το λατρεψεις!!! μην αγχωνεσαι π.χ. ακόμα και τον μουσακα τον δειχνει με ψητα λαχανικά κ το πολύ πολύ αντι για χοιρινό βαζεις κοτοπουλο εγω κανω κατι τετοιες παραλαγες!

Την Μπαρμπαρίγου δεν την έχω δοκιμάσει.... ροφό με μπάμιες; Κάπως περίεργο μου φαίνεται.

Εντωμεταξύ σήμερα δεν έχω κάνει ούτε μια δουλειά, πέρα από το μαγείρεμα και το σίδερο...... θα βρωμίσουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εμενα περιεργο μου φαινεται κ να φανταστεις τις μπάμιες τις σιχαινομαι αλλά θα το φτιάξω μονο γιατι ειναι δικη της συνταγη και πρέπει να είναι τελειο γιατι εχουμε το ιδιο γουστο οτι εχω κάνει μου αρεσε!

Καλά,εννοείται πως η δίαιτα δεν έχει μουσακά,έτσι???Ούτε για πλάκα...Γιατί,κόψε από δω,κόψε από κει,στο τέλος θα είναι ένα τουρλού βλακεία και όχι μουσακάς!!!!

Αχ μωρέ εμείς είχαμε κοτοπουλάκια παλιά και τα είχαμε μεγαλώσει και κάποια στιγμή ήρθε ένας οικογενειακός φίλος και τα έπνιξε με την τανάλια....Τη θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...